-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και δεν μπαινω συχνα στο φορουμ ας βαλω και αλλη μια ερωτηση.Καποια χρονια απο τους 233 συμμετεχοντας τερματισαν οι 81 με τον πρωτο να εχει διαφορα απο τον δευτερο 6 δευτερα, ο δε τριτος ηταν 4 λεπτα πισω (4 λεπτα και 3 δευτερα για την ακριβεια).
Βρειτε χρονια και τους δυο πρωτους.
Αυριο (?) παλι.1979,
1oς Bernard Darniche
2ος Bjοrn Waldegard(Πάτερ DAP, τερμάτισαν 82 και όχι 81 )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Πάτερ DAP, τερμάτισαν 82 και όχι 81 )
Ενταξει ρε Κωστα,την ωρα που τους μετραγα περασε μια κορμαρα και μπερδευτηκα.
Αντε και αλλη μια για το Σ/Κ.
Το 1991 νικησαν οι Sainz / Moya με την Celica GT-Four και ηταν η πρωτη απο τις τρεις φορες που νικησαν στο Μοντε αλλα και η πρωτη φορα που............................στο Μοντε Καρλο.
(Επειδη επεσε πολυ μπλανκο δεν μπορω να γραψω πανω στις τελειες. Βαλτε λοιπον εσεις τη σωστη φραση που λειπει.) -
Και η πρώτη φορά που νίκησε στο Μόντε Κάρλο αυτοκίνητο μη ευρωπαίου κατασκευαστή;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μιας και δεν μπαινω συχνα στο φορουμ ας βαλω και αλλη μια ερωτηση.
Καποια χρονια απο τους 233 συμμετεχοντας τερματισαν οι 81 με τον πρωτο να εχει διαφορα απο τον δευτερο 6 δευτερα, ο δε τριτος ηταν 4 λεπτα πισω (4 λεπτα και 3 δευτερα για την ακριβεια).
Βρειτε χρονια και τους δυο πρωτους.
Αυριο (?) παλι.1979,
1oς Bernard Darniche
2ος Bjοrn WaldegardΕιναι και οι δυο απο τους πιο λιγολογους οδηγους που εχω δει αν και τον Λατινο δεν τον εχω 'συναναστραφει' και πολυ.
Α ναι Γιατρε ,οπως συνηθως ,εισαι σωστος. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και η πρώτη φορά που νίκησε στο Μόντε Κάρλο αυτοκίνητο μη ευρωπαίου κατασκευαστή;Ακριβως.
Μα τι να βαλω πια. Για να δουμε .
Ας ονομασουμε 'εργατωρες' το χρονο (απο τις ειδικες και απο τα πεναλτις) που χρεωνεται ο οδηγος για να βγει η καταταξη.
Ποια χρονια λοιπον ο νικητης του αγωνα χρειαστηκε τις λιγωτερες εργατωρες και σε ποια τις περισσοτερες ?
Υποσχομαι οτι αυτη ειναι η τελευταια που βαζω για το Σ/Κ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ας ονομασουμε 'εργατωρες' το χρονο (απο τις ειδικες και απο τα πεναλτις) που χρεωνεται ο οδηγος για να βγει η καταταξη.
Ποια χρονια λοιπον ο νικητης του αγωνα χρειαστηκε τις λιγωτερες εργατωρες και σε ποια τις περισσοτερες ?
[/size]Aφού έμεινε πολύ καιρό αναπάντητη, αποφάσισα να την ψάξω:
Από το 1969 και μετά.
2002, Τommi Makinen, Mitsubishi Evo, 3:59:30 (396km SS)
1985, Ari Vatanen, Pug 205 T16, 10:20:49 (852km SS)
-
Ποιές χρονιές (μετά το 73) το Monte Carlo δεν ήταν ο πρώτος αγώνας του WRC?
-
TO 1996 ΜΕΤΡΑΕΙ?
-
Και η πρώτη φορά που νίκησε στο Μόντε Κάρλο αυτοκίνητο μη ευρωπαίου κατασκευαστή;1993 Mε Auriol και Celica ST185?
-
tsili, ήταν η απάντηση στο πιο κάτω ποστ αυτή!
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το 1991 νικησαν οι Sainz / Moya με την Celica GT-Four και ηταν η πρωτη απο τις τρεις φορες που νικησαν στο Μοντε αλλα και η πρωτη φορα που............................στο Μοντε Καρλο.
(Επειδη επεσε πολυ μπλανκο δεν μπορω να γραψω πανω στις τελειες. Βαλτε λοιπον εσεις τη σωστη φραση που λειπει.) -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιές χρονιές (μετά το 73) το Monte Carlo δεν ήταν ο πρώτος αγώνας του WRC?Απ'οτι θυμαμαι μια φορα ξεκινησε η χρονια με Σουηδικο.
Τωρα πια χρονια ηταν η αν υπηρξε και αλλη φορα,κατσε να παω σπιτι,να ανοιξω βιβλια,να ξαναρθω στο internet cafe να ξαναγραψω...ε,καλο Πασχα και Χριστος Ανεστη. -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
TO 1996 ΜΕΤΡΑΕΙ?Η F2 ξεκίνησε με Monte αλλά δεν μετρούσε στο WRC. Σωστά δηλαδή!
Ποιές χρονιές (μετά το 73) το Monte Carlo δεν ήταν ο πρώτος αγώνας του WRC?
Απ'οτι θυμαμαι μια φορα ξεκινησε η χρονια με Σουηδικο.
Τωρα πια χρονια ηταν η αν υπηρξε και αλλη φορα,κατσε να παω σπιτι,να ανοιξω βιβλια,να ξαναρθω στο internet cafe να ξαναγραψω...ε,καλο Πασχα και Χριστος Ανεστη.Σωστός ο DAP!! Ήταν το 1974 (μην μου κουράζεσαι και ψάχνεις.... )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
[/size]Aφού έμεινε πολύ καιρό αναπάντητη, αποφάσισα να την ψάξω:
Από το 1969 και μετά.
2002, Τommi Makinen, Mitsubishi Evo, 3:59:30 (396km SS)
1985, Ari Vatanen, Pug 205 T16, 10:20:49 (852km SS)
Ακριβως.Και εβαλα αυτη την ερωτηση για να τονισω την διαφορα των αγωνων τοτε και τωρα.
Τοτε ηταν Μαραθωνιοι ,τωρα ειναι 3000 μ. στιπλ (μιας και εξακολουθουν να περνανε απο ποταμακια.)
Τοτε αν ηθελες να δεις τους θεους ανεβαινες στο βουνο,τωρα ανεβαινεις τις κερκιδες στο ΟΑΚΑ.Τοτε γινοταν (ολη την ημερα) μια μετατοπιση ολου του αγωνα,αγωνιζομενοι,μηχανικοι,κριτες,θεατες ξεκιναγαμε απο την Ακροπολη και σιγα σιγα ανεβαιναμε προς Καλαμπακα.Και αυτον που ειχες δει στο Διστομο τον ξαναβλεπες στο Δωρικο και μετα στη Μακρυραχη καθε φορα και πιο χωματινο.Και τις αλλες μερες παλι τα ιδια.
Τωρα σε 'αναγκαζουν' να μετακομισεις το πολυ δυο στροφες στην ιδια ειδικη.Τοτε τα ελικοπτερα δεν κουβαλαγαν τον Μπαρτος αλλα τον Γραμματικοπουλο.
Καλα,καλα, σταματαω .
-
Σταματα γιατι στεναχωρεις και αλλους μαζι με τον εαυτο σου...
Ελα μωρε και τωρα καλα ειναι.Φετος οι αγωνες του παγκοσμιου ειναι περιπου (+10%) σαν το ΕΛΠΑ που καναμε το 2005,α,καλααααα
χαλαρα δηλαδη .
Και να σκεφτεις οτι την πρωτη μερα ειχα ρυθμο στρατηγικης περισσοτερο για την ....εμπειρια....(να δουμε πως ειναι και ο ρυθμος στρατηγικης )τεσπα -
Tο γραφω εδω γιατι κουιζ μου φαινεται:
Που πηγε το τοπικ 'wrc 2006, 1oς γυρος Ραλλυ Μοντε Καρλο'
Σε εμενα δεν εμφανιζεται πουθενα. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Tο γραφω εδω γιατι κουιζ μου φαινεται:
Που πηγε το τοπικ 'wrc 2006, 1oς γυρος Ραλλυ Μοντε Καρλο'
Σε εμενα δεν εμφανιζεται πουθενα.NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ... ANOIΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ QUIZ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ADMIN... -
Να βάλω μια ερώτηση-απορία που έχω...
Τι ύψος έχει ο Σανίδας;;; -
Τι ύψος έχει ο Σανίδας;;;Την απαντηση θα την παρεις απο τον ιδιο τον Ιουνιο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι ύψος έχει ο Σανίδας;;;Την απαντηση θα την παρεις απο τον ιδιο τον Ιουνιο.
ή τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο
(Υπολογίζω πάντως 1,85-187)
Quiz WRC