-
Πιστεύω ότι η 8αδα θα είναι πολύ θέμα τύχης, αλλά και πολλή δουλειά για τους υπεύθυνους του διαγωνισμού.
Φέτος μήπως να παίζαμε κατασκευαστή ? Ή τον 1ο από το PWRC ή JWRC
(ανάλογα με τον αγώνα) ?
Τώρα μόλις είδα ότι ο nass δεν μπορεί να αναλάβει. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά, ζητούνται εθελοντές να το αναλάβουν. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο...O ChristosM σαν νικητής το 2005 ????
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Παιδιά, ζητούνται εθελοντές να το αναλάβουν. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο...
O ChristosM σαν νικητής το 2005 ????
Άν το κάνω εγώ, θα βγω και το 2006. Και μην πείτε ότι δε σας προειδοποίησα.
Πέρα από την πλάκα, δεν έχω τις γνώσεις και το χρόνο για κάτι τέτοιο.
-
Πιστευω οτι φέτος ειχαμε το καλυτερο πρωταθλημα, με σφιχτή βαθμολογία και μαχη μέχρι τέλους, γι'αυτο θα ήταν καλυτερα να μην γίνουν μεγάλες αλλαγες.
Η πρόβλεψη 8αδας θεωρω οτι θα ειναι λαθος κίνηση, καθώς με τον νεό χάρτη των κατασκευαστριών-ομάδων δεν θα υπάρχει σταθερό σκηνικό με τους οδηγούς και θα πέσει πολύ κουβάς, καθώς δυσκολα θα προβλέπονται θέσεις απο 5-8.
Προτείνω:
1)πρόβλεψη ΠΟΝΤΙΟΥΜ.
2)οδηγό με περισσοτερες κερδισμένες ειδικές
3)κατασκευαστή ή ομάδα με περισσότερους βαθμούςΒαθμολογία:
1)i)2 βαθμούς για κάθε σωστή πρόβλεψη (σωστος οδηγός-σωστή θέση) και ανεξάρτητα αν η σωστή πρόβλεψη ειναι για 1η, 2η ή 3η θέση)
ii)1 βαθμό για κάθε ημίσωστη πρόβλεψη (σωστός οδηγός σε λάθος θέση)
2)2 βαθμό για σωστή πρόβλεψη
3)1 βαθμό για σωστή πρόβλεψη
ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ= (2x3)+2+1=9ΒONUS
1)+2 για όποιον έχει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις για την 1η θέση
2)+2 για όποιον έχει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις για τον νικητή των ειδικών
3)+2 για όποιον έχει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις για τον κατεσκευαστή-ομάδα.
4)+2 για όποιον συμμετασχει σε όλους τους αγώνεςΔωρα
100 euros για τον νικητή του διαγωνισμού (αρκει να βρειτε τον χορηγό!! ) -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δωρα
100 euros για τον νικητή του διαγωνισμού (αρκει να βρειτε τον χορηγό!! )και οργανωτή του πρωταθλήματος!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά, ζητούνται εθελοντές να το αναλάβουν. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο...Τι έγινε? Κανένας? Κάντε κάτι να τρέξει και φέτος το πρωτάθλημα μας.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδιά, ζητούνται εθελοντές να το αναλάβουν. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο...
Τι έγινε? Κανένας? Κάντε κάτι να τρέξει και φέτος το πρωτάθλημα μας.
Απ'ότι φαίνεται δεν θα έχουμε πρωτάθλημα φέτος .
Αν κάποιος θέλει να αναλάβει, μπορεί να το κάνει χωρίς στατιστικά και πολύπλοκες βαθμολογίες και σέξυ αποτελέσματα. Συγκέντρωση βαθμών και μόνο. Και βέβαια οποια βοηθεια χρειάστεί στην αρχή.ΥΓ Επειδή έχω πάρει διάφορα PMs για να το αναλάβω πάλι εγώ, σας λέω ότι ειδκά μετά τον Μάιο δεν θα είμαι σε θέση να το συνεχίσω.
-
Προθυμοποιούμαι να αναλάβω είτε από την αρχή είτε μετά που δεν θα μπορεί ο cmarin!
Αν και δεν έχω ιδέα από excel... -
1)>Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να καθιερώσουμε 8αδα, με την βαθμολογία του πρωταθλήματος. Επίσης να δίνουμε και κάποιον βαθμό σε λάθος θέση και να καταργήσουμε τα bonus και τις SS. To ιδανικό θα ήταν, η λάθος θέση να παίρνει τόσους βαθμούς όσες λάθος θέσεις έπεσε έξω. Δεν έχω σκεφτει σενάριο αλλά θα βρω κάτι.
Όλα θα εξαρτηθούν και από την διάθεση του υπευθύνου (Νάσο?) αφού θα έχει πολύ δουλειά.
Αν φαίνεται πολύπλοκο, απλά η λάθος θέση θα παίρνει 1 ή 2 πόντους.2)>Πιστεύω ότι η 8αδα θα είναι πολύ θέμα τύχης, αλλά και πολλή δουλειά για τους υπεύθυνους του διαγωνισμού.
Φέτος μήπως να παίζαμε κατασκευαστή ? Ή τον 1ο από το PWRC ή JWRC
(ανάλογα με τον αγώνα) ?
Τώρα μόλις είδα ότι ο nass δεν μπορεί να αναλάβει.3)>Πιστευω οτι φέτος ειχαμε το καλυτερο πρωταθλημα, με σφιχτή βαθμολογία και μαχη μέχρι τέλους, γι'αυτο θα ήταν καλυτερα να μην γίνουν μεγάλες αλλαγες.
Η πρόβλεψη 8αδας θεωρω οτι θα ειναι λαθος κίνηση, καθώς με τον νεό χάρτη των κατασκευαστριών-ομάδων δεν θα υπάρχει σταθερό σκηνικό με τους οδηγούς και θα πέσει πολύ κουβάς, καθώς δυσκολα θα προβλέπονται θέσεις απο 5-8.
Προτείνω:
1)πρόβλεψη ΠΟΝΤΙΟΥΜ.
2)οδηγό με περισσοτερες κερδισμένες ειδικές
3)κατασκευαστή ή ομάδα με περισσότερους βαθμούςΒαθμολογία:
1)i)2 βαθμούς για κάθε σωστή πρόβλεψη (σωστος οδηγός-σωστή θέση) και ανεξάρτητα αν η σωστή πρόβλεψη ειναι για 1η, 2η ή 3η θέση)
ii)1 βαθμό για κάθε ημίσωστη πρόβλεψη (σωστός οδηγός σε λάθος θέση)
2)2 βαθμό για σωστή πρόβλεψη
3)1 βαθμό για σωστή πρόβλεψη
ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ= (2x3)+2+1=9ΒONUS
1)+2 για όποιον έχει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις για την 1η θέση
2)+2 για όποιον έχει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις για τον νικητή των ειδικών
3)+2 για όποιον έχει τις περισσότερες σωστές προβλέψεις για τον κατεσκευαστή-ομάδα.
4)+2 για όποιον συμμετασχει σε όλους τους αγώνεςΔωρα
100 euros για τον νικητή του διαγωνισμού (αρκει να βρειτε τον χορηγό!! )**4)**Tο μοντέλο του περσινού πρωταθλήματος απαρράλακτο.
-
Vasilakis, ορίζεσαι εθελοντής!!
Για τους κανονισμούς θα γράψω λίγο αργότερα! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Προθυμοποιούμαι να αναλάβω είτε από την αρχή είτε μετά που δεν θα μπορεί ο cmarin!Αντε και ειχαν αρχισει να με ζωνουν τα φίδια!!Μπράβο Βασίλη!
Κωστα επιβάλεται να αναλάβεις την συνδιοργάνωση μαζί με τον Βασίλη!
-
Λοιπόν, ψηφίζουμε πόντιουμ με 2 πόντους για τη σωστή θέση και έναν για τη λάθος. Απλό και ώραίο! Τον Νικήτη των ειδικών λέω να τον αφήσουμε απ'έξω.
-
Εγώ προτείνω να παραμείνει ακριβώς όπως ήταν και πέρισυ...
Έχει ενδιαφέρον και παίζει καθοριστικό ρόλο και ο νικήτης τών ειδικών....
Μπράβο Βασίλη για την πρωτοβουλία....
Φιλικά,
Γιάννης -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τον Νικήτη των ειδικών λέω να τον αφήσουμε απ'έξω.Γιατι? Πλάκα έχει, κάνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον και δεν δυσκολευει και τοσο τον 'αλγόριθμο'..
-
Πάντως αν μείνει όπως το 2005 είναι απλούστερο διότι υπάρχουν ήδη έτοιμα τα 'εργαλεία'
Φίλε Vasilakis, αν ενδιαφέρεσαι καλό είναι να γνωρίζεις Excel, διότι ό,τι υπάρχει ήδη είναι σε Excel. Επίσης πρέπει να έχεις ένα τρόπο να δημοσιεύσεις τα αποτελέσματα στο Internet, δηλ. ουσιαστικά χώρο σε κάποιο Web server (εκτός και αν το κάνεις απευθείας στο Forum).
-
Ενδιαφέρομαι κ.Νάσο, το δημοσίευμα των αποτελεσμάτων στο Internet δεν αποτελεί πρόβλημα, μόνο η Εxcel...
-
Ok, ας παραμείνει ως έχει ο διαγωνισμός του 2005. Ευκαιρία να μάθει και excel ο Βασίλης.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ok, ας παραμείνει ως έχει ο διαγωνισμός του 2005. Ευκαιρία να μάθει και excel ο Βασίλης.OΠΟΤΕ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ THREAD ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ? !!!
-
Για διευκόλυνση της ζωής του ήρωα Vasilakis δεν θα υπάρχουν bonus (που είναι αρκετός μπελάς).
Αντε Vasilakis, σε βλέπω ειδικό στο Excel
-
Λοιπόν, αφού πήρα το βάπτισμα του πυρός ...θα χρησιμοποιήσω functions ή είναι όλα μέτρημα στο χαρτί;
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!