-
Τι λέτε?
Πέμπτη, 19/1/2006, στις 20:00 στον Χρύσανθο στα Βριλήσια.
Για μπριζόλες!Πείτε όμως γρήγορα ποιοί θα έρθετε για να κλείσουμε τραπέζι! Είναι και περίεργος ο τύπος!
-
Τι λέτε?
Για μπριζόλες!Πείτε όμως γρήγορα ποιοί θα έρθετε για να κλείσουμε τραπέζι! Είναι και περίεργος ο τύπος!
-
Τι λέτε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πείτε όμως γρήγορα ποιοί θα έρθετε για να κλείσουμε τραπέζι! Είναι και περίεργος ο τύπος!Μια σταυλίσια για μένα παρακαλώ + μια γάλακτος για την κυρία μου!
(fast enough?)
-
.
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πείτε όμως γρήγορα ποιοί θα έρθετε για να κλείσουμε τραπέζι! Είναι και περίεργος ο τύπος!Όχι ότι με ενδιαφέρει καθώς δε θα έρθω, αλλά τι εννοείς;
Μήπως θα πρέπει να είναι και υποχρεωμένος ο πελάτης που πηγαίνει εκεί;
Τι πάει να πει περίεργος; Αν είναι περίεργος και δε γουστάρει να το κλείσει..
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Πείτε όμως γρήγορα ποιοί θα έρθετε για να κλείσουμε τραπέζι! Είναι και περίεργος ο τύπος!
Όχι ότι με ενδιαφέρει καθώς δε θα έρθω, αλλά τι εννοείς;
Μήπως θα πρέπει να είναι και υποχρεωμένος ο πελάτης που πηγαίνει εκεί;
Τι πάει να πει περίεργος; Αν είναι περίεργος και δε γουστάρει να το κλείσει..
Ας όψεται η μπριζόλα!
Μην αρπάζεσαι βρε kubiak! Απλά επειδή έχει πολλή δουλειά το μαγαζί πρέπει να κλείσω νωρίς το τραπέζι!Καλά ειναι και περίεργος, τσακώθηκα και μια φορά...αλλά....έχει ωραίες μπριζόλες!
-
ενταξει, για πεμπτη αποκλειεται!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει, για πεμπτη αποκλειεται!Γιατί ρε?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει, για πεμπτη αποκλειεται!Καλά εσυ είσαι περίπτωση. Ρε μήπως να το κάνουμε σε μια πίστα καρτ να έρθεις σίγουρα!!
-
.
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ας όψεται η μπριζόλα!ok, πάσο!
Μην αρπάζεσαι βρε kubiak!
Μερικές φορές η συμπεριφορά κάποιων «επαγγελματιών» είναι απαράδεκτη...
Απλά επειδή έχει πολλή δουλειά το μαγαζί πρέπει να κλείσω νωρίς το τραπέζι!
Το κατάλαβα
Καλά ειναι και περίεργος, τσακώθηκα και μια φορά...αλλά....έχει ωραίες μπριζόλες!
Γιατί τσακώθηκες;
Το νόημα είναι ότι δεν πρέπει να μετράει μόνο η ποιότητα του φαγητού (ή του παρεχόμενου προϊόντος) στη συνείδηση του καταναλωτή, αλλά όλη η προσφορά προϊόντος και υπηρεσίας/εξυπηρέτησης.
Για παράδειγμα όταν πάω σε ένα μαγαζί και δεν εξυπηρετηθώ σε εύλογο χρονικό διάστημα (λόγω νωχελικότητας υπαλλήλων), ή αν ο υπάλληλος είναι αγενής και αδιάφορος, ή (ειδικά σε clubs) εκβιάζει το φιλοδώρημα με τη μέθοδο «δεν έχω ρέστα, να πάω να φέρω», πολύ απλά δεν ξαναπατάω.
Μέχρι στιγμής το έχω κάνει σε 4-5 μαγαζιά, και σε ένα νησί που είναι όλοι απατεώνες.
.
-
γενικα απ' ολη την εβδομαδα οι πεμπτες μου ειναι κλεισμενες απο 8 μεχρι 10 ... η μονη μερα της εβδομαδας που στανταρ ειναι κλεισμενη...
-
Παλι φαγητο πουλακια μου??
(μεσιε Κουκ δεν ειπαμε οτι καπνιζουμε για να προσεχουμε την σιλουετα μας?? Εκτιθεμεθα ετσι... )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παλι φαγητο πουλακια μου??(μεσιε Κουκ δεν ειπαμε οτι καπνιζουμε για να προσεχουμε την σιλουετα μας?? Εκτιθεμεθα ετσι... )
Εχουμε πααααρα πολύ καιρό να οργανώσουμε φαγητό στο Φόρουμ!
Αλλο που πάμε και ντερλικώνουμε κατά μόνας!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχουμε πααααρα πολύ καιρό να οργανώσουμε φαγητό στο Φόρουμ!Αλλο που πάμε και ντερλικώνουμε κατά μόνας!!!
ααααα.. η ειδοποιος διαφορα ειναι οτι εδω κανονιζουμε μονο για φαγητο!
Ενω οταν κανονιζουμε για Μεγαρα που ειναι στανταρ οτι θα πεσει φαγητο ας πουμε?? Την Παρασκευη ηταν αν θυμαμαι καλα!
Ρε, μεταξυ μας δουλευομαστε??
-
Αλλο αυτό!
Εκει πάμε για την πίστα (και τρώμε μετά)!Εδω τρώμε μόνο!
-
γιαμ γιαμ γιαμ γιαμ γιαμ......
-
Μέσα!
Γρήγορα τραπέζι + 5-6 άτομ από τον συνολικό αριθμό, επειδή την προηγούμενη φορά καθόμασταν αγκαλιά με τον ποπολάρο!
-
ΠΑΑΑΑΡΩΩΩΝ
Υ.Γ. Ρε σεις στη κυρα Ποπη τι να πω ?
Με ξαναβαλε στην αποαεροσακκωση!!! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΠΑΑΑΑΡΩΩΩΝ
Υ.Γ. Ρε σεις στη κυρα Ποπη τι να πω ?
Με ξαναβαλε στην αποαεροσακκωση!!!Να πεις ότι όλες οι αποαεροσακώσεις θέλουν και το διάλειμμά τους!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μέσα!Γρήγορα τραπέζι + 5-6 άτομ από τον συνολικό αριθμό, επειδή την προηγούμενη φορά καθόμασταν αγκαλιά με τον ποπολάρο!
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!