-
Λοιπον φιλοι μου μετα απο αρκετο καιρο υπομονης παρελαβα την Δευτερα το καινουργιο μου αυτοκινητο, και δη ενα μαυρο Golf Generation 1.6.
Οπως καταλαβαινετε δεν εχω και πολλα να πω αφου το εχω οδηγησει μονο 1 εβδομαδα (350χλμ).
Ομως καποια πραγματα μπορω σας πω με σιγουρια..
Αυτο που φαινεται με την πρωτη ειναι η ποιοτητα κατασκευης, η οποια ειναι τρομερη. Το αμαξι φαινεται οτι ειναι πολυ καλοφτιαγμενο και οταν πηγαινεις στον δρομο δεν ακουγεται απολυτως τιποτα. Η λεγομενη 'ποιοτητα κυλισης' ειναι οντως πολυ ψηλη.
Χωρις πολυ κοπο μπορει να δει κανεις οτι το αμαξι εχει πολυ δυνατα (και το σημαντικοτερο, ανθεκτικα φρενα) που δεν θα σε προδωσουν.
Οδικη συμπεριφορα. Σε σχεση με το Saxo που ειχα, θα ελεγα οτι το Citroen εστριβε καλυτερα, αλλα το Golf εχει πολυ καλυτερο κρατημα (και συγχωρει λαθη).
Γκαζια. Δεν ξερω βεβαια να σας πω ακομα, αλλα το μοτερακι δειχνει να ειναι αν μη τι αλλο ροπατο (μεχρι 3500 το παω, μετα τι γινεται ακομα δεν ξερω!)
Τα υπολοιπα (ομορφια, εσωτερικο κλπ) νομιζω ειναι υποκειμενικα και δεν αναφερομαι καθολου
Κοινως ειμαι ικανοποιημενος απολυτα απο την επιλογη μου!!! -
Λοιπον φιλοι μου μετα απο αρκετο καιρο υπομονης παρελαβα την Δευτερα το καινουργιο μου αυτοκινητο, και δη ενα μαυρο Golf Generation 1.6.
Οπως καταλαβαινετε δεν εχω και πολλα να πω αφου το εχω οδηγησει μονο 1 εβδομαδα (350χλμ).
Αυτο που φαινεται με την πρωτη ειναι η ποιοτητα κατασκευης, η οποια ειναι τρομερη. Το αμαξι φαινεται οτι ειναι πολυ καλοφτιαγμενο και οταν πηγαινεις στον δρομο δεν ακουγεται απολυτως τιποτα. Η λεγομενη 'ποιοτητα κυλισης' ειναι οντως πολυ ψηλη.
Χωρις πολυ κοπο μπορει να δει κανεις οτι το αμαξι εχει πολυ δυνατα (και το σημαντικοτερο, ανθεκτικα φρενα) που δεν θα σε προδωσουν.
Οδικη συμπεριφορα. Σε σχεση με το Saxo που ειχα, θα ελεγα οτι το Citroen εστριβε καλυτερα, αλλα το Golf εχει πολυ καλυτερο κρατημα (και συγχωρει λαθη).
Γκαζια. Δεν ξερω βεβαια να σας πω ακομα, αλλα το μοτερακι δειχνει να ειναι αν μη τι αλλο ροπατο (μεχρι 3500 το παω, μετα τι γινεται ακομα δεν ξερω!)
Τα υπολοιπα (ομορφια, εσωτερικο κλπ) νομιζω ειναι υποκειμενικα και δεν αναφερομαι καθολου
Καλοριζικο, καλοταξιδο και ευχομαι να σου χαρισει τα ποιο ασφαλη και ευτυχη χιλιομετρα παντα με το χαμογελο
-
με γεια!!!! απορώ πως συγκρατιέσαι μέχρι τις 3500?
-
Καλοριζικο φιλε μου ,και να ξερεις οτι ακομα δεν εχεις δει τιποτα ...το golf
ειναι πανεμορφο και πολυ καλο αυτοκινητο και παντα θα σε αφηνει αναυδο με την ποιοτητα του που ειναι και το σημαντικοτερο αυτου του αυτοκινητου που μονο οσοι το εχουν ξερουν...αν και τωρα δεν θα εχεις πολυ χρονο για να γραφεις στο forum αν μπορεις θελω μια μικρη χαρη
επειδη εγω εχω το 1,4 θα ηθελα για να δω μια διαφορα μεταξυ των δυο αυτοκινητων στις 3500 χιλ στρ/λεπ με 4η ταχυτητα ακριβως ποσα χιλιομετρα γραφει το κοντερ σου ,και φυσικα αργοτερα ποσο τελικη με το κοντερ παντα ετσι?σ ευχαριστω και παλι καλοταξιδο το εργαλειο........ -
Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Καλοριζικο φιλε μου ,και να ξερεις οτι ακομα δεν εχεις δει τιποτα ...το golf
ειναι πανεμορφο και πολυ καλο αυτοκινητο και παντα θα σε αφηνει αναυδο με την ποιοτητα του που ειναι και το σημαντικοτερο αυτου του αυτοκινητου που μονο οσοι το εχουν ξερουν...αν και τωρα δεν θα εχεις πολυ χρονο για να γραφεις στο forum αν μπορεις θελω μια μικρη χαρη
επειδη εγω εχω το 1,4 θα ηθελα για να δω μια διαφορα μεταξυ των δυο αυτοκινητων στις 3500 χιλ στρ/λεπ με 4η ταχυτητα ακριβως ποσα χιλιομετρα γραφει το κοντερ σου ,και φυσικα αργοτερα ποσο τελικη με το κοντερ παντα ετσι?σ ευχαριστω και παλι καλοταξιδο το εργαλειο........Λοιπον φιλε μου μετα απο αρκετη καθυστερηση σε ενημερωνω οτι το κοντερ δειχνει 95-97χλμ με 4η και 3500 σαλ ενω με 5η ειναι περιπου 120 χλμ
Παντως δεν ειναι και αυτο που λεγατε ολοι πια για το αμαξακι, οτι δεν παει βημα - εγω πιστευω οτι κινειται αξιοπρεπεστατα. Ακομα μεχρι 3500 το παω, αλλα ανταποκρινεται παρολο το βαρος του. Δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σαν το Saxo που ειχα πριν, αλλα μια χαρα παει.
Το δυνατο σημειο του αυτοκινητου βεβαια, δεν ειναι αυτο....ειναι το πως αισθανεσαι οταν εισαι μεσα και πολυ περισσοτερο οταν το οδηγεις.... -
Είναι σημαντικό να ακούγονται αυτές οι εντυπώσεις, ειδικά όταν προέρχονται από πρώην οδηγό/ιδιοκτήτη αυτοκινήτου γαλλικής σχολής.
Έχω αρκετούς φίλους με alfa 156, xsara 2.0 vts, alfa 147, alfa 146, saxo vts οι οποίοι 'κορόϊδευαν' την επιλογή του passat μέχρι να το οδηγήσουν σε πρώτη φάση και να τους γνωρίσω -σαν συνοδηγούς- την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στα Μέγαρα.
Τα σχόλια κυμάνθηκαν από 'είναι τρομακτικά γρήγορο' (ιδιοκτήτης alfa156 1.8 ) μέχρι 'έχει απίστευτο κράτημα για το μέγεθός του' (ιδιοκτήτης alfa147 1.6).
Όλοι συμφωνούν για την ποιότητα κύλισης και την ποιότητα κατασκευής.Πάντως οφείλω να σε προειδοποιήσω για κάτι που εύχομαι να μην διαπιστώσεις με τραυματικό τρόπο. Έχουμε μακράν την χειρότερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
GOLF GENERATION 1.6:ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ