-
Ο χρήστης Alexakis84 έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω και θα σας πω.Δεν ανέφερες αν έχει πλατίνες ή ηλεκτρονική το αυτοκίνητο. Αν έχει πλατίνες είναι καλές στο διακενό τους;Το αβάνς το έχεις δει;
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Όταν είναι κρύο το αμάξι βάλε κάποιον να το ξεκινήσει και τράβα τα μπουζοκαλώδια να δεις ποιος δεν 'κόβει'.
ΟΧΙ με γυμνά χέρια όμως!
Σιγά θα σκίσεις κανα καλτσόν!
Απλά το τραβάς και το βάζεις να σκάει στο κορμό της μηχανής...
Σωστά, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα αν ο κινητήρας είναι στο ρελαντί. Αν όμως το κρατάς χωρίς να το γειώσεις και πατήσει ο άλλος το γκάζι από μέσα θα σε χτυπήσει αρκετά!
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω και θα σας πω.
Δεν ανέφερες αν έχει πλατίνες ή ηλεκτρονική το αυτοκίνητο. Αν έχει πλατίνες είναι καλές στο διακενό τους;Το αβάνς το έχεις δει;
Με πλατίνες είναι το καινούριες είναι και απο την αντιπροσωπία αγορασμένες το διάκενο πρέπει να είναι εντάξει ο μηχανικός τα έχει ρυθμίσει. Το αβάνς το έχω 5 μοίρες νομίζω.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Όταν είναι κρύο το αμάξι βάλε κάποιον να το ξεκινήσει και τράβα τα μπουζοκαλώδια να δεις ποιος δεν 'κόβει'.
ΟΧΙ με γυμνά χέρια όμως!
Σωστά, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα αν ο κινητήρας είναι στο ρελαντί. Αν όμως το κρατάς χωρίς να το γειώσεις και πατήσει ο άλλος το γκάζι από μέσα θα σε χτυπήσει αρκετά!
Πάντα ήθελα να δω αν με παν τα καρφάκια
-
ΟΧΙ με γυμνά χέρια όμως!
Μια φορά δοκίμαζα τα μπουζοκαλώδια και καθώς πήγα να τοποθετήσω ένα με πέταξε πίσω ρεύμα, ίσως έκανα και βλακεία δε ξέρω, αφού τις προηγούμενες φορές δεν είχα κανένα πρόβλημα, όμως δεν είναι λόγος αυτός να εκφράζεσαι έτσι ειρωνικά
-
Ο χρήστης Alexakis84 έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω και θα σας πω.
Δεν ανέφερες αν έχει πλατίνες ή ηλεκτρονική το αυτοκίνητο. Αν έχει πλατίνες είναι καλές στο διακενό τους;Το αβάνς το έχεις δει;
Με πλατίνες είναι το καινούριες είναι και απο την αντιπροσωπία αγορασμένες το διάκενο πρέπει να είναι εντάξει ο μηχανικός τα έχει ρυθμίσει. Το αβάνς το έχω 5 μοίρες νομίζω.
Καλό είναι να πας και να το ελέγξεις σε ένα συνεργείο, ηλεκτρολόγο ή καρμπυρατερτζή, που να έχει Παλμογράφο υψηλής. Εκεί θα φανούν τα πάντα (από τι ρεύμα πάει στα μπουζί μέχρι ντούελ και αβάνς). ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα ξέρεις τι γίνεται με το ρεύμα σου.
προβλημα καρμπιλατερ