-
Ετσι.......μην ξεχνιομαστε.......
-
Kλιματσάκης με saxo X-Παρταλιός
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Kλιματσάκης με saxo X-Παρταλιός!!
πάνω που έγινε 100% αξιόπιστο το Saxo και 'έδεσε' ο Δημήτρης με αυτό, το έδωσε ??
και τι θα φτιάξει τώρα ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Kλιματσάκης με saxo X-Παρταλιός
!!
πάνω που έγινε 100% αξιόπιστο το Saxo και 'έδεσε' ο Δημήτρης με αυτό, το έδωσε ??
και τι θα φτιάξει τώρα ?
ΜΑΛΙΣΤΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΑΞΟ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΣΑΚΗ!!!
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ glf. ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΑΡΤΑΛΙΟΣ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ! ΤΩΡΑ ΤΙ?
ΑΛΛΟΙ?
-
Το φιλαρακι μου με το νεο του EVO 8!!!
Ο Ζαχαριας με το 106 Α/6 που εκανε το sprint στο πολυδενδρι.
Να φτιαχτει και του Σιμου...
Η κερκιδα του 2006 θα ειναι ΤΡΕΛΗ!!!
-
Ελπιζω να δουμε αρκετους απο αυτους που ειχαν σταματησει, για διαφορους λογους, ξανα στους αγωνες για να αποκτησει μεγαλυτερο ενδιαφερον το κυπελλο βορειου ελλαδος.Παντως απ'οτι ακουγεται θα εχουμε πολλα νεα αυτοκινητα το 2006.Εμαθα οτι ο Μακαρωνης εχει σχεδον ετοιμο και το corsa.Αντε μακαρι να το ξαναδουμε να πηγαινει στους γνωστους ξεφρενους ρυθμους!!!
-
TI ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ?
-
Έφυγε Γαλλία τελικά για να φορέσει το πακέτο της Ματτερ και για να τελειώσει το σασί- roll bar κτλ. Το μοτέρ πλέον είναι ίδιο με της πρώτης γενιάς kit car που οδήγησε ο Ragniotti (210 hp??), το γνωστό Sadev και 17άρια κτλ.
Μάλλον θα είναι παρόμοιο με ένα από Κοζάνη...τωρα τη κλάσση θα τρέχουν και πως θα συμπληρώνουν δεν ξέρω αλλά ο Σίμος και ο λάος θα ευχαριστηθούμε.
-
!
και γιατί δεν πήρε του Διάφα αφού το έβαλε σε αγγελία για πώληση ?
πολύ ορεξάτους τους βρίσκω στην Αλεξ/πολη και μ'αρέσει
-
Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος 2006
11,12 Μαρτίου ΣΠΡΙΝΤ ΣΕΡΡΩΝ ΛΑΜΣ
15,16 Απριλίου ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΑΟΘ
13,14 Μαΐου ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΑΒέροιας
10,11 Ιουνίου ΣΠΡΙΝΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΜΑΚ
2,3 Σεπτεμβρίου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟΦΑΑ
7,8 Οκτωβρίου ΔΕΘ (2ήμερος) ΑΟΘ
4,5 Νοεμβρίου ΣΠΡΙΝΤ ΚΙΛΚΙΣ ΟΦΑΚ
Τα 3 σπριντ θα μετράνε με συντελεστή 1, τα ράλλυ Θερμαϊκού, Φίλιππος και Αλεξανδρούπολης με συντελεστή 2 και το ράλλυ ΔΕΘ με συντελεστή 2 κάθε μέρα.
Από τις 8 κατατάξεις θα προσμετρήσουν οι 7.
-
εδώ είμαστε....
πολύ καλή προκύρηξη, ένα πράμα σαν το Κύπελλο Κρήτης που και εκεί έχουν ράλλυ και σπριντ μαζί, με συντελεστές.
εγώ άλλο φοβάμαι, το παράβολο του ΔΕΘ....
και μάλλον πρέπει να το γυρίσω σε Α/6 σιγά σιγά... Ν/2 λέει μόνο αν πάω για Κύπελλο Ασφάλτου.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
!και γιατί δεν πήρε του Διάφα αφού το έβαλε σε αγγελία για πώληση ?
πολύ ορεξάτους τους βρίσκω στην Αλεξ/πολη και μ'αρέσει
και είναι και καλό του Διάφα με αρκετή προίκα!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εδώ είμαστε....πολύ καλή προκύρηξη, ένα πράμα σαν το Κύπελλο Κρήτης που και εκεί έχουν ράλλυ και σπριντ μαζί, με συντελεστές.
είναι επίσημη η προκύρηξη;
και μάλλον πρέπει να το γυρίσω σε Α/6 σιγά σιγά... Ν/2 λέει μόνο αν πάω για Κύπελλο Ασφάλτου.
και εγώ μάλλον για Ν2 θα πάω...
-
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΦΕΤΟΣ!
-
TO ΔΕΘ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ! ΔΙΗΜΕΡΟ ή ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΜΕ 2 ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
TO ΔΕΘ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ! ΔΙΗΜΕΡΟ ή ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΜΕ 2 ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?Φιλε μου μαλλον θα ειναι κανονικο 2ημερο αφου θα βαθμολογειται ανα μερα
-
ΣΩΣΤΑ!
ΤΗΑΝΚS roufos s.
-
Άντε και Θερμαικού χώμα. Αν ακολουθήσει τα χνάρια του παρελθόντος σε ειδικές, θα είναι ένας από τους καλύτερους χωμάτινους με ΕΙΔΙΚΑΡΕΣ!!!
Αξίζει η συμμετοχή. -
αχού.... εγώ τώρα το είδα οτι το έχουν για χωμάτινο !!!
δηλαδή θα έχουμε Τριάδι και Βράσταμα ?
ρε μήπως να το βάλω να τελειώνουμε ????
-
Για Τριάδι δεν ξέρω (άλλαξε η χάραξη του δρόμου τελευταία), αλλά αν έχει Βάβδο και Ορμήλια φτάνει για να το βάλεις....
Βάβδος, πολύ γρήγορη ειδική με φαδύ δρόμο και καλό στο περισσότερο κομμάτι.
Ορμήλια, στενή , γρήγορη με πηδηματάκια!!!ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΟ
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ