-
Ο χρήστης glf έγραψε:
λοιπόν εγώ ΣΟΒΑΡΑ είμαι μέσα για χιονισμένη πίστα με χιονολάστιχα.ούτε αλυσίδες ούτε καρφιά ούτε τίποτα για να μην κανουμε ζημιά στην άσφαλτο. απλά να υπάρχει και ένα 4χ4 για να μας ξεκολλήσει αν φύγουμε στα σπαρτά.
θα σε αφησουν να μπεις???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λοιπόν εγώ ΣΟΒΑΡΑ είμαι μέσα για χιονισμένη πίστα με χιονολάστιχα.
ούτε αλυσίδες ούτε καρφιά ούτε τίποτα για να μην κανουμε ζημιά στην άσφαλτο. απλά να υπάρχει και ένα 4χ4 για να μας ξεκολλήσει αν φύγουμε στα σπαρτά.
θα σε αφησουν να μπεις???
Χλωμό αυτό.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
απλά να υπάρχει και ένα 4χ4 για να μας ξεκολλήσει αν φύγουμε στα σπαρτά. -
δεν ξέρω αμα θα μας αφήσουν...
το άλλο που σκέφτηκα.. όπως πάνε πολλοί για Χριστούγεννα σε χιονοδρομικά να πάμε στην πίστα, αλλά είπαμε, να έχει χιόνι...
με λίγα λόγια να τους πούμε να μας δώσουν τα κλειδιά χεχεχεχε
-
Ναι σε αφήνουν... πέρυσι είχα πάρει τον Ολύμπιο για να ξεκινούσαμε με ένα impreza και ένα Navara αλλά δεν προλάβαμε και έλιωσε μέχρι το μεσημέρι... Ελπίζω φέτος... Μου έχει κολλήσει ένα βιντεάκι με 911 πισωκίνητη με χιονολάστιχα στο Ring με απάτητο χιόνι 20 πόντους... η χαρά προσωποποιημένη...
-
...εκλεισε....
παρακαλώ το παρόν να τοιχοκοληθεί και στο 106sportclub
-
ΡΕ ΣΕΙΣ!!!!!!! 4 μήνες έλειψα και έγινε Ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!!
Κουφαλίτσες, καλοπαιρνάτε, καλοπαιρνάτε...
Κι όσο σκέφτομαι ότι ήταν να έρθω κι εγώ και αναβλήθηκε λόγω μίας βλακείας...
Τεσπα... Στο επόμενο!!!
(κάτι πήρε το αυτί μου και για σύγκληση ΔΣ... )
-
Ο χρήστης f1pilot έγραψε:
Ναι σε αφήνουν... πέρυσι είχα πάρει τον Ολύμπιο για να ξεκινούσαμε με ένα impreza και ένα Navara αλλά δεν προλάβαμε και έλιωσε μέχρι το μεσημέρι... Ελπίζω φέτος... Μου έχει κολλήσει ένα βιντεάκι με 911 πισωκίνητη με χιονολάστιχα στο Ring με απάτητο χιόνι 20 πόντους... η χαρά προσωποποιημένη...το εχω......ο τυπος αταραχος με το πουκαμισακι του μεσα και απλα να πλαγιολισθαινει......
-
αμα υπάρχει κάπου φορτωμένο να το πείτε.
η μάλλον δώστε filename για να το βάλω στα ψαχτήρια
-
Αύριο θα είμαστε εκεί παίδες.
Λίγα άτομα βέβαια,καί εγώ σαν θεατής. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αύριο θα είμαστε εκεί παίδες.
Λίγα άτομα βέβαια,καί εγώ σαν θεατής.Θα το αντεξεις;;
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
...εκλεισε....παρακαλώ το παρόν να τοιχοκοληθεί και στο 106sportclub
Aν γινει αυτο, μας βλέπω να κλείνει το club λόγω ελλειψης 106 μετά απο αυτή την επισκεψη στην πιστα..
-
ναι τελικά βρεθήκαμε Σέρρες ! χωρίς πολλά πολλά από συνενόηση!
2 mini cooper S απο Κοζάνη, τα δύο γνωστά μαυρα Evo, 3 επίσης γνωστά 106 και ένα Civic. ωραία μέρα αλλά είχαμε παράπονα για το πόσο πιάνει η άσφαλτος. οδήγησα και γω το mini και μου έκανε εντύπωση που δεν είναι αισθητά τα άλογα του κομπρέσσορα!
ο hunter να μας πει και τις εντυπώσεις από το καλό 106 που πήγε βόλτα !
-
με σενα τι θα γινει ρε????
απο Mountain boy το γυρισες σε track boy???? -
η διαπλοκή εξαπλώνεται.... χεχεχε
μπα, περνάμε την ώρα μας μέχρι να χιονίσει και να γίνω off-road boy.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ο hunter να μας πει και τις εντυπώσεις από το καλό 106 που πήγε βόλτα !
Αλλη φάση.
Πολύ ανώτερο από ότι περίμενα Νίκο.
Εάν είχα τή δυνατότητα να κάνω περισσότερους γύρους μέ αυτό,καί να εξοικιωθώ περισσότερο μέ τό πρωτόγνωρο τιμόνι του,τήν καταπληκτική του ρυθμισιμότητα,τό απίστευτό τού κράτημα καί τήν ΘΕΙΚΗ τού ΑΙΣΘΗΣΗ......Να ευχαριστήσω δημόσια τόν Μάνο,πού μού τό εμπιστεύτηκε.
-
αμα είναι να μας λές τέτοια, θα σου δώσω και το δικό μου για να μου πεις και τις διαφορές
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
αμα είναι να μας λές τέτοια, θα σου δώσω και το δικό μου για να μου πεις και τις διαφορέςΕ , και εγω θελω
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
αμα είναι να μας λές τέτοια, θα σου δώσω και το δικό μου για να μου πεις και τις διαφορέςΕσένα θα σού κάνω τόν...δύσκολο!!!!
Χρόνια σου πολλά ρεεεεε!!!
Γιά πίστα είναι κανείς