-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
ακριβώς!Μόνο σε static ip, αν είναι από provider έχασες!
-
to τσεκάρεις και αν είσαι τυχερός ...... αλλά δεν υπάρχει λόγος τώρα να γίνονται όλα αυτά... εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε ο Λώρης να πάρει ένα τηλέφωνο τον Κύρκο να του πει ότι πρόβλημα είχε... και όχι να κάθεται να μιλάει απαξιωτικά για αυτόν εδώ μέσα...
-
To 8ema einai oti:
- Yparxoun kapoioi neoi pou exoun os protypa kapoioys “megalous” odhgous-synodhgous. Diabazontas ayta ta pragmata ti lete na skeftoun?
- Oi pi8anoi sponsors blepoun tous agonizomenous na “fagonontai” me auton ton tropo. Pisteyete oti 8a mporesei meta kanenas na tous peisei oti yparxei kapoio epipedo stous Ellhnikous agones?
Telospanton, exo thn apopsh oti an agapame to sport ton Ellhnikon agonon autokinhton prepei na jeperasoume ta komplej mas, na ma8oume na xanoume kai físika na exoume ajioprepeia! Pano ap’ola prepei na katalaboume oti oi agones einai ena xompi kai enas tropos diaskedashs.
Kapoioi edo mesa, mallon jeroun kalytera apo emena pos antimetopizoun tous agones kai toys syn-“a8lhtes” tous oi jenoi agonizomenoi. Den anaferomai stous epaggelmaties, fysika. Etsi kai allios, sthn Ellada apo oti gnorizo den yparxoun epaggelmaties. Isos 8a eixe kalytera apotelesmata an grafate eyxaristes istories pou exete zhsei.
-
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΛΠ.........
κι εσύ που το ξέρεις πως έχουν γραφτεί, αφού μόλις προχθες γράφτηκες στι φόρουμ.....
Aφού πλέον είναι σαφές ότι ο loutos1 είναι παλιός στο φόρουμ, προτείνω να σταματήσετε όλοι να τσιμπάτε με αυτά που γράφει και να προσπαθήσετε να αποκρυπτογραφήσετε ετυμολογικά το ψευδώνυμό του.
Pίχνω τις πρώτες δύο εκτιμήσεις:
(1) L από κάποιο Xριστιαννικό όνομα, π.χ. Λάμπρος, Λεωνίδας, Λουκάς, Λευτέρης κλπ και το αρχ. ελληνικό επίρρημα ούτως (και 1 σημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό)
(2) Tο L προέρχεται από το EΛ. EM. δηλαδή πρόκειται για προβοκάτσια.Kαλή επιτυχία!
(YΓ Oι mods θα μπορούσαν να το ανεβάσουν σε ψηφοφορία και να κανονίσουν με το rally.gr πλούσια δώρα για τον πρώτο που θα το βρει)
Οποιοσδηποτε γνωριζει μερικα σχετικα με υπολογιστες-internet πραγματα ειναι ευκολο να καταλαβει ποιος ειναι ο κα8ενας απο τισ ip διευ8υνσεις
Είμαι στην Ελβετία. Μπορώ μέσα σε 1 λεπτό να δημοσιεύσω και από ελληνική, και από ελληνική ΙΡ...
Το έχω ξανακάνει άλλωστε στο παρελθόν, απλά προσωπικά δε βρίσκω το λόγο...
-
Από ελληνική μπορείς;
-
Μπορει αλλα του ερχεται λιγο ακριβα
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Από ελληνική μπορείς;Όχι,όχι...Μόνο από ελληνική....
-
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
To 8ema einai oti:......................................................................................Σωστά τα λές, αλλά αφού δε τα σκέφτονται οι ίδιοι οι αγωνιζώμενοι (όχι όλοι φυσικά) δε μπορεί να κάνει κάτι κανείς.
Εξάλου οι Ελληνικοί αγώνες είναι κι αυτοί μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Μια 'βόλτα' σε αυτούς θα σου δείξει και τις 'κατίνες' και τους 'πονηρούς' και τους 'μάγκες' και γενικά ότι βρίσκει κανείς μας στον 'πραγματικό' κόσμο.
Αλήθεια έχει σκεφτεί ποτέ κανείς ότι το συγκεκριμένο τμήμα του φόρουμ κάνει περισσότερη ζημιά απ΄όση βοήθεια δίνει.
Φυσικά δεν εννοώ ότι πρέπει να 'κλείσει' όπως γράφτηκε παλαιότερα, απλά οι γράφοντες να γίνουν λίγο πιο 'ώριμοι' και να γράφουν όχι εν βρασμό αλλά μετά από λίγη παραπάνω σκέψη. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου επικοινωνίας, ότι έχει το περιθώριο να 'ηρεμήσει' πριν αρχίσει να 'κτυπά' στο πληκτρολόγιό του ο κάθε χρήστης.Έτσι και οι 'περαστικοί' με άποψη για παλιότερες (αν και πρόσφατα εγεγραμμένοι) δημοσιεύσεις πιθανόν να εκλείψουν, μια και δε θα έχουν αφορμή να πούν ότι έχουν στο κεφάλι τους και απλά περιμένουν ίσως την αφορμή.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Από ελληνική μπορείς;
Όχι,όχι...Μόνο από ελληνική....
Πλήκτρισα το μπερδολόγιό μου...
προφανώς το ένα ήταν ελβετική...
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν ήταν το πρώτο ή το δεύτερο...
Θα βάλω την ΚΥΠ να το διερευνήσει!!!
-
tazio, σωστά τα λες, αλλά αυτοί που γράφουν κρυφά και βρώμικα* δεν πρόκειται να συνετιστούν ποτέ.
Γιατί σαν μικρογραφία της κοινωνίας αυτοί είναι οι ίδιοι που τα κάνουν λαμπόγυαλο όταν δεν κοιτάει κανείς, αυτοί που ζωγραφίζουν μουστάκια στα αγάλματα τις αξημέρωτες ώρες κι εκείνοι που βγάζουν κουτσομπολοβρώμες που δεν ξέρεις από που ήρθαν...Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και εδώ ένεση εγκεφάλου, χαρακτήρα και θάρρους δεν προβλέπεται...
*γιατί το κρυφά και καθαρά δεν πειράζει, ενώ το φανερά και βρώμικα κακό μόνο στους ίδιους κάνει, άσε που δεν το τολμά κανείς...
-
@ 'George Tabs' Τα λέω μπας και ξεγελάσω τον εαυτό μου ότι μπορεί να γίνουν και θαύματα.
Πως τον είπαμε αυτόν που περπατά στα σύννεφα; -
loutos1 gia psakse edw kai katapie thn glwssa soy twra....
-
Τελικά και να θέλει κάποιος ν΄αγιάσει δε τον αφήνουν.
-
α ναι... τον ξεχάσαμε αυτόν...
για να μας πει τώρα...
αλλά βέβαια, το αυτοκίνητο του Βωβού τώρα θα έχει ντουραλουμίνιο από τη ΝΑΣΑ και γι'αυτο θα είναι εκεί που είναι...
αϊντε, αϊντε.....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικά και να θέλει κάποιος ν΄αγιάσει δε τον αφήνουν.Den katalaba poy paei to sygkekrimeno post? Anyway.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τελικά και να θέλει κάποιος ν΄αγιάσει δε τον αφήνουν.
Den katalaba poy paei to sygkekrimeno post? Anyway.....
Πολύ απλά βγήκε ο loutos κι έγραψε το απωθημένο του (καλως ή κακώς αλλά δεν είναι αυτό το θέμα) κι αυτό ήταν, τέρμα πέρασε η 'μπόρα'.
Αν τώρα εσύ του δίνεις μια αφορμή για ν΄αρχίσει να ξαναγράφει μάλλον δε θα φταίει αυτός. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. -
Den einai tpt eskemeno kai den perimena oti 8a to eperne kapoios etsi....
Alla eprepe ws apanthsh se ola ayta poy eipe na mpei to sygkekrimeno link.... Blepeis me tis etopimasies poy eixe gia ritswna den prolabaine.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Den einai tpt eskemeno kai den perimena oti 8a to eperne kapoios etsi....
Alla eprepe ws apanthsh se ola ayta poy eipe na mpei to sygkekrimeno link.... Blepeis me tis etopimasies poy eixe gia ritswna den prolabaine....Δεν είπα ότι έκανες κάτι εσκεμένα απλά έχω την άποψη ότι αν τους 'γράψουμε' θα πάψουν να ενοχλούν τελικά.
-
Ok. Paso...
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
to τσεκάρεις και αν είσαι τυχερός ...... αλλά δεν υπάρχει λόγος τώρα να γίνονται όλα αυτά... εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσε ο Λώρης να πάρει ένα τηλέφωνο τον Κύρκο να του πει ότι πρόβλημα είχε... και όχι να κάθεται να μιλάει απαξιωτικά για αυτόν εδώ μέσα...ΑΓΑΠΗΤΕ Moya Junior,
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ) 'ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ' Ε Π Ω Ν Υ Μ Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΚΟΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM' -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@ 'George Tabs' Τα λέω μπας και ξεγελάσω τον εαυτό μου ότι μπορεί να γίνουν και θαύματα.
Πως τον είπαμε αυτόν που περπατά στα σύννεφα;O roadrunner_gr είναι, που αν πιάσει τελική απογειώνεται!!
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ