-
Ωραια, βλεπω κανετε δουλεια!
Το Colt ποσα αλογα εδειξε αυτη τη φορα? -
78 hp έδειξε στη μέτρηση που έβγαλα 0-100 9,8sec .
Παρόλο που δεν απέχει απο τις υπόλοιπες μετρήσεις μου (είναι λίγο πιο κάτω) η ισχύς δεν είναι μετρημένη με τον ενδεδειγμένο τρόπο (1 μέχρι 3-4 χιλιάδες) και δευτέρα άνοιγμα μέχρι κόφτη καθώς μέτραγα 0-100! Και σπινιάρισμα είχα στην εκκίνηση (πράγμα που επηρεάζει την μέτρηση της ισχύς) αλλά ήθελα να κάνω το καλυτερό μου 0-100 και ήρθε μετά απο 5 προσπάθεις που κυμάνθηκαν στο 10,5. Αυτο που δυστηχώς βλέπω να συμβαίνει είναι οτι τα 100 έρχονται λίγο μετά την δεύτερη αλλαγή (2 σε 3) με αποτέλεσμα να καθυστρεί λίγο ακόμα.
Απο τα διαγράμματα λέτε αυτό να μπορέσει να αποφευχθεί ? Η δεύτερη αλλαγή εννοώ?
Ιδού...
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Απο τα διαγράμματα λέτε αυτό να μπορέσει να αποφευχθεί ? Η δεύτερη αλλαγή εννοώ?δε νομιζω, αλλα για βαλε και αυτο που δειχνει rpm's για να το πουμε με σιγουρια!
-
-
την 2α την αλλαζεις ηδη οριακα στις μεγιστες στροφες της, δε μπορει να σου δωσει αλλα χλμ, οποτε δεν τη γλυτωνεις την αλλαγη σε 3η.
σν θες τη δικη μου αποψη, ξεχνα το 0-100, και ασχολησου με το χρονο στα 0-400μ, ειναι σαφως πιο ενδεικτικη μετρηση για ενα αυτοκινητο με τη δικη μας (μικρη) ισχυ.
-
ωραίο gadget-άκι αλλά λίγο ακριβό...
-
μαζι με τα μεταφορικα στην ομαδικη αγορα το πηραμε 292ε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
την 2α την αλλαζεις ηδη οριακα στις μεγιστες στροφες της, δε μπορει να σου δωσει αλλα χλμ, οποτε δεν τη γλυτωνεις την αλλαγη σε 3η.σν θες τη δικη μου αποψη, ξεχνα το 0-100, και ασχολησου με το χρονο στα 0-400μ, ειναι σαφως πιο ενδεικτικη μετρηση για ενα αυτοκινητο με τη δικη μας (μικρη) ισχυ.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Spiro !
Το 400 άρι είναι το επόμενο βήμα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μεταφερθώ προς μεγάλη ευθεία 'μεριά'
-
Oχι ρε γαμωτο πηγα και εσκασα 200 ευρο για playstation και ηδη το εχω βαρεθει. Δεν ειχα προσεξει το συκεκριμενο topic. Το λιγουρευτηκα το οργανακι και το θελω ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!
Που το πουλανε? -
Απο εκεί έρχεται στην τιμή των 330
-
-
Ναι , εξαιρετικοί χρόνοι !!
Πάντως έχω μια υποψία ότι γενικά οι χρόνοι του GTECH είναι λίγο αισιόδοξοι. Εχω δει και μετρήσεις που (αν και χαίρομαι) δεν πρέπει να είναι σωστές. Παράδειγμα 1Κm σε 26,2 ... επιφυλάσσομαι όμως γιατί δεν έχω μετρήσει σε απόλυτη ευθεία ακόμα.
-
Kαλά ρε Βασίλη, πόσα άλογα είναι το τέρας και κάνει 0-100:6.5??? Αν το ήξερα θα σου είχα ζητήσει οπωδήποτε βόλτα την Κυριακή στα Μέγαρα. Next time!
-
Και εγώ πρέπει να καταφέρω κάποια στιγμή να επισκεφτώ κάποια καλή ευθεία για σίγουρο 400 άρι και 1000 άρι
-
Είναι όλα θέμα σωστής ρύθμισης του g-tech.Eπίσης μεγάλο ρόλο παίζει και το pitch factor.Nα οι δικές μου μετρήσεις με το g-tech ενός φίλου.
-
Too hot οι μετρήσεις
Το gtech μια χαρά είναι ρυθμισμένο αλλά όταν η ευθεία δεν είναι απόλυτη ευθεία και τα επιταχυνσιόμετρα μετράνε επιταχύνσεις (πλευρικές ή επιτάχυνσης κτλ ) τότε επηρεάζονται και οι μετρήσεις
-
Σε περίπτωση που αμφιβάλεις για την κλίση της ευθείας,κάνεις 2 μετρήσεις μια στο πήγαινε και μία στο έλα,και βγάζεις τον μέσο όρο
-
Σωστό...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kαλά ρε Βασίλη, πόσα άλογα είναι το τέρας και κάνει 0-100:6.5??? Αν το ήξερα θα σου είχα ζητήσει οπωδήποτε βόλτα την Κυριακή στα Μέγαρα. Next time!Μιχάλη , next time που ελπίζω να έχει και ανάρτηση
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Είναι όλα θέμα σωστής ρύθμισης του g-tech.Eπίσης μεγάλο ρόλο παίζει και το pitch factor.Nα οι δικές μου μετρήσεις με το g-tech ενός φίλου.Σωστή ρύθμιση γίνεται αλλά η 'ευθεία' που μετράω
μετά τα 500 μέτρα στρίβει ελαφρά ... οπότε η μέτρηση
του Km πρέπει να χάνει. Το δοκίμασα με πολλά
setings στο pitch factor από 0.5 -2 ... οι διαφορές
ήταν στα όρια του πειραματικού σφάλματος .Το RX-7 δεν αστειεύεται !!!
Μετρησεις με G tech Pro SS/RR