-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Σε μια υποτιθέμενη κόντρα στα *λιμανάκια *- ας πούμε απο λίμνη μέχρι το Island - ποιός θα έφθανε πρώτος;H λίστα είναι επηρεασμένη απο τα αυτοκίνητα που είδα στην πολύ γρήγορη βόλτα που έκανα μέχρι Ανάβυσσο σήμερα το απόγευμα. Ξέχασα να βάλω και μιά μαύρη Elise.
Εξυπακούεται ότι μιλάμε για δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία, όχι τόσο για λόγους πλάτους, όσο για λόγους κυρίως ασφάλειας αλλά και ομοιομορφίας στη *φανταστική *(-και με τις δύο έννοιες) αυτή συγκριτική διαδικασία.Μες στην κυκλοφορία, ό,τι είπαμε ως τώρα θα ήταν αστείο, αν όχι τραγικό...
Μάλλον ποστάρεις σε λάθος θέμα φίλε μου, γιατί δεν μιλάμε ούτε για δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία, ούτε για 'φανταστικές' συγκρίσεις που δεν έχουνε γίνει ή είναι αδύνατο να γίνουν.
επισης νασο εκτος απο μπαριερες πεζους κλπ κλπ σε τετοιες καταστασεις πεταγονται και δεντρα που ισωπεδωνουν κανα ιμπιζα
Αυτά είναι στο Μελετάκι, όχι στη Βάρκιζα...
χαιρομαι που σε ξαναπετυχαινω εστω και μεσω φορουμ....
εμενα για να καταλαβεις ποιος ειμαι μου ειχε πεταχτει μια παλιο m3 σε αυτη τη διαδρομηΟ Παναγιώτης δηλαδή με το πρωην Corsa και νυν 206; Αφού είχαμε βρεθεί και στον Ζάχο ρε συ πριν λίγους μήνες...
υ.γ το παιδι στη φωτο ποιανου ειναι
Της αδερφής μου, τι νόμιζες;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Σε μια υποτιθέμενη κόντρα στα *λιμανάκια *- ας πούμε απο λίμνη μέχρι το Island - ποιός θα έφθανε πρώτος;
H λίστα είναι επηρεασμένη απο τα αυτοκίνητα που είδα στην πολύ γρήγορη **βόλτα **που έκανα μέχρι Ανάβυσσο σήμερα το απόγευμα. Ξέχασα να βάλω και μιά μαύρη Elise.
Εξυπακούεται ότι μιλάμε για δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία, όχι τόσο για λόγους πλάτους, όσο για λόγους κυρίως ασφάλειας αλλά και ομοιομορφίας στη *φανταστική *(-και με τις δύο έννοιες) αυτή συγκριτική διαδικασία.Μες στην κυκλοφορία, ό,τι είπαμε ως τώρα θα ήταν αστείο, αν όχι τραγικό...
Μάλλον ποστάρεις σε λάθος θέμα φίλε μου, γιατί δεν μιλάμε ούτε για δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία, ούτε για 'φανταστικές' συγκρίσεις που δεν έχουνε γίνει ή είναι αδύνατο να γίνουν.
Μπορεί όντως να ποστάρω σε λάθος θέμα. Ας μας πει ο maxmara.
Εγώ καταλαβαίνω ότι εννοούσε πιο αυτοκίνητο μπορεί να πάει απολύτως πιο γρήγορα με έναν καλό καθημερινό οδηγό στη διαδρομή αυτή.Για να έχει νόημα η σύγκριση, πρέπει οι συνθήκες να είναι κάθε φορά πανομοιότυπες και ασφαλείς, ασχέτως αν αυτό μπορεί να γίνει ποτέ εκεί.
Εσύ πρώτος επεσήμανες το άτοπο της σύγκρισης σε πραγματικές συνθήκες, αφού υπάρχουν τόσοι μεταβλητοί παράγοντες και κίνδυνοι. Άλλο η βόλτα.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Μη έχοντας όμως την παραμικρή εμπειρία από όλα αυτά τα αυτοκίνητα και επίσης το ίδιο από κόντρες και εγώ θα διάλεγα όποιο θα μου άρεσε να είχα για να κάνω τη συγκεκριμένη (και άλλες) διαδρομές είτε είμαι αρκετός σαν οδηγός είτε όχι, ο στόχος μου δεν είναι η απόλυτη επίδοση ή να κερδίχω την κόντρα αλλά να το διασκεδάσω. Θα ήθελα κάτι ανοιχτό είτε την Boxster S είτε την Μ3 ανοιχτή!.... κι άσε τους άλλους με τις φτερούγες να τρέχουνε!
Καθώς όλα τα αυτοκίνητα της λίστας είναι πολύ καλά αναρωτιέμαι αν ένας καλός οδηγός με οποιοδήποτε από αυτά θα περνούσε έναν μέτριο με οποιοδήποτε άλλο από αυτά.... Αν ναι τότε η συζήτηση έχει ακόμα λιγότερο νόημα....Πως το λέγαμε στο σχολείο να δεις... α, ναι... συμφωνώ και επαυξάνω!
8α συμφωνησω κ εγω με onyx για την προτιμηση σε ενα ανοικτο(ανω τελεία) κ 8α συνεχιζα την βολτα μου μεχρι το Σουνιο.
Στο 8εμα τωρα, κι εγω πιστευω πως ενας μεσος οδηγος 8α εκανε πανω κατω τον ιδιο χρονο με καποιο απο τα αυτοκινητα. Για τον απλουστατο λογο οτι 8α φοβοταν να αναπτυ3ει μεγαλες ταχυτητες κ να πλησιασει εστω τα ορια του αυτοκινητου. Κρινω με βαση τα δικα μου δεδομενα. Οποιο κ αν επαιρνα απο τα παραπανω 8α η8ελα πολληηηηη ε3οικειωση για να τα παω γρηγορα. Γι'αυτο κ δεν ψηφισα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
....Στο 8εμα τωρα, κι εγω πιστευω πως ενας μεσος οδηγος 8α εκανε πανω κατω τον ιδιο χρονο με καποιο απο τα αυτοκινητα. Για τον απλουστατο λογο οτι 8α φοβοταν να αναπτυ3ει μεγαλες ταχυτητες κ να πλησιασει εστω τα ορια του αυτοκινητου.....Και εδώ συμφωνώ.... Θα πάρει δηλαδή ο κάθε μέσος οδηγός ενός πχ Ibiza 75 ίππων ή ενός Focus με 115 για να μην πω ενός κορεάτικου.... κάτι σπορ με 200-400+ άλογα και θα είναι σε θέση να το πάει??? Καθώς όλα τα αυτοκίνητα θα είναι πολύ παραπάνω από τον οδηγό το πιθανότερο είναι με μερικά από αυτά (πισωκίνητα ή τουρμπάτα προσθιοκίνητα) να σκοτωθεί στις στροφές και με τα άλλα να φτάσει στον ίδιο περίπου χρόνο ή ίσως να βγούνε πρώτα αυτά με πιο πολλούς ίππους λόγω ευθειών όπου πιο εύκολα θα το πατήσει ο μέσος οδηγός.... Μερικοί μάλιστα δεν θα το διασκεδάσουν καθόλου όταν αρχίσουν να γλυστράνε πολύ εύκολα μόλις ρίξουν 150+ άλογα σε κακή άσφαλτο.... Αντίστοιχα όσο και να θέλαμε κι εμείς οι ας πούμε πιο παθιασμένοι να οδηγήσουμε F1 το πιθανότερο είναι ότι αν μας δινόταν η ευκαιρία δύσκολα να μπορούσαμε να πάμε ίσια και να παραμείνουμε στο δρόμο.... ακόμα και σε ευθεία.... με δέος αλλά και τρόμο θα το θυμόμασταν...
-
Τέλος αυτός ο χεράς ο οδηγός που θα το κάνει θα πρέπει να είχει και καλό feeling στο γλυψιμο μπαριέρας.... επίσης πρέπει να ξέρει αν πατάει ή όχι διαγράμιση το αμάξι του!!!!
Βάρκιζα competition