-
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΡΤΕΣ Ή ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ???
EL-EM, platis, Castor, GF, matador, A-TEC?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ SP ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
, matador,ΑΣΧΕΤΟ . Ο matador ποιος ειναι?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
, matador,
ΑΣΧΕΤΟ . Ο matador ποιος ειναι?
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ MICRA!
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ SEB... ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΡΤΕΣ Ή ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ???
EL-EM, platis, Castor, GF, matador, A-TEC?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ SP ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!!! -
θα παω να ψαξω ,
να δωσω και στο φιλο μου τον Τασο
την αλλη βδομαδα ετοιμαζω τις καινουργιες με τη C4..
-
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ SEB!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ!!!
-
Την Πεμπτη στην υπερειδική θα βρείτε πάντως τον Λάμπρο με το Fiesta ST Ν3 στο περιπτερο της Puma να υπογράφει rallycards!!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Την Πεμπτη στην υπερειδική θα βρείτε πάντως τον Λάμπρο με το Fiesta ST Ν3 στο περιπτερο της Puma να υπογράφει rallycards!!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.........
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Την Πεμπτη στην υπερειδική θα βρείτε πάντως τον Λάμπρο με το Fiesta ST Ν3 στο περιπτερο της Puma να υπογράφει rallycards!!!!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.........
Θα σε πάρουμε έμεις κάρτες ρε καρντάση!
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.........
Θα σε πάρουμε έμεις κάρτες ρε καρντάση!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ tan! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
-
Ανοίγοντας τα Ακροπολικά αρχεία, ανακάλυψα από το 2002
- 2 κάρτες του xsara (radstrom - giraudet και
- 3 κάρτες του 206 (rovanpera - pietilainen)
Εαν δεν τις έχετε, στείλτε prive ή να σας τις ταχυδρομίσω ή να βρεθούμε καπου το σ/κ του Ακροπολις να σας τις δώσω
-
ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥ salome. ΕΧΕΙΣ ΠΜ!!!
-
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ανοίγοντας τα Ακροπολικά αρχεία, ανακάλυψα από το 2002- 2 κάρτες του xsara (radstrom - giraudet και
- 3 κάρτες του 206 (rovanpera - pietilainen)
Εαν δεν τις έχετε, στείλτε prive ή να σας τις ταχυδρομίσω ή να βρεθούμε καπου το σ/κ του Ακροπολις να σας τις δώσω
Ευχαριστώ πολύ salome, για τις κάρτες! Πανέμορφες! Να ΄σαι καλά!!!
-
Απίστευτη η αύξηση της συλλογής μου στο Ακρόπολις! Σχεδόν ότι κάρτες υπήρχαν, τις βρήκαμε με τον Χάρη!!! Επίσης ευχαριστώ τον ALPINESTARS τόσο πολύ, καθώς χωρίς αυτόν, ούτε τις μισές δεν θα μάζευα!!! Να σαι καλά Τάκη!!!!
-
Απίστευτη η αύξηση της συλλογής μου στο Ακρόπολις! Σχεδόν ότι κάρτες υπήρχαν, τις βρήκαμε με τον Χάρη!!! Επίσης ευχαριστώ τον ALPINESTARS τόσο πολύ, καθώς χωρίς αυτόν, ούτε τις μισές δεν θα μάζευα!!! Να σαι καλά Τάκη!!!!Πόσες μάζεψες βρε αθεόφοβε?
-
Μαζί με τα διπλά, περίπου, 150!!!!
Κρίμα cmarin που δεν γνωριστήκαμε και από κοντά αλλά χάρηκα που τα 'παμε έστω και μέσω το τηλ του Χάρη!Υ.Γ: Τώρα που το σκέφτομαι μου ξέφυγε μια! . Είναι μια που είναι αρκετά μεγάλη σαν μικρό πόστερ, που από τη μια πλευρά, έχει τον Seb να ανοίγει σαμπάνια και από την άλλη τη Xsara και πορτραιτάκια των πληρωμάτων της Kronos!
-
Υ.Γ: Τώρα που το σκέφτομαι μου ξέφυγε μια! . Είναι μια που είναι αρκετά μεγάλη σαν μικρό πόστερ, που από τη μια πλευρά, έχει τον Seb να ανοίγει σαμπάνια και από την άλλη τη Xsara και πορτραιτάκια των πληρωμάτων της Kronos!
κανονισα εγω για παρτη σου....και με υπογραφη του Sordo...!
δεν βρηκα τπτ αλλο, αληθεια που βρηκες rallycards? ζητησες απ τα σερβις των ομαδων
-
Μπράβο ρε Θανάση!
Ναι, έτσι γίνεται, ζητάς από κάποιον από την ομάδα και σου δίνει! Συνήθως...!
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΑΛΛΥ