-
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις πηγές σας, πιστεύω ότι ράλλυ γύρω από την Αττική, αποτελεί τρομακτική επιβάρυνση του ήδη προβληματικού οικοδομικού ιστού (sic..). Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια γύρω από τη Λαμία νομίζω ότι οργανώθηκε εξαιρετικός αγώνας. Δεν βρίσκω προφανή λόγο να αλλάξει κάτι.
-
Παναγιώτη, συμφωνα με τον σχεδιασμο που άκουσα, ο οικοδομικός ιστος θα είναι από λίγο εώς καθόλου εμπόδιο στην τέλεση του αγώνα....Σίγουρα....Αλλού θα είναι, αν θα είναι, τα προβλήματα....Εγώ πάντως από αυτό που άκουσα, δεν θα ήμουν τόσο αρνητικός.....
-
Όταν λέμε Αττική, εννοούμε το κέντρο του αγώνα (SP, γραφέία τύπου κλπ). Οι ειδικές θα μπορούσαν να ήταν Βιωτία ή Κόρινθος (και Αττική βεβαίως). Την Λαμία μάλλον θα την ξεχάσουμε.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όταν λέμε Αττική, εννοούμε το κέντρο του αγώνα (SP, γραφέία τύπου κλπ). Οι ειδικές θα μπορούσαν να ήταν Βιωτία ή Κόρινθος (και Αττική βεβαίως). Την Λαμία μάλλον θα την ξεχάσουμε. -
Μαλλον το βαρεθηκαμε το ραλλυ μας
Δε βαριεσαι. Η Τουρκια κοντα ειναι... -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όταν λέμε Αττική, εννοούμε το κέντρο του αγώνα (SP, γραφέία τύπου κλπ). Οι ειδικές θα μπορούσαν να ήταν Βιωτία ή Κόρινθος (και Αττική βεβαίως). Την Λαμία μάλλον θα την ξεχάσουμε.
Εγώ θέλω **έλατα και Λίμνες **
ΥΓ. Μπορούμε να κλείσουμε από τώρα ταβέρνα;;; -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και μην ξεχνάμε ότι (για μένα τουλάχιστον) το Ακρόπολις είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με 'εκδρομή'. Με τη φυγή από την πόλη για ένα 4ημερο - 5ημερο.
Αν τελικά γίνει στα πέριξ τότε χάνεται μια ακόμα εξαιρετική πτυχή του Εθνικού μας αγώνα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μαλλον το βαρεθηκαμε το ραλλυ μας
Δε βαριεσαι. Η Τουρκια κοντα ειναι...Από που το συμπεραίνεις αυτό?
-
Τα ειπα και παλιοτερα.
Ουτε 240.000 εισητηρια θα κοπουν στο ΟΑΚΑ ουτε τα προβληματα θα λειψουν ουτε οι ειδικες θα γινουν σωστα ουτε καλες κριτικες θα παρουμε ουτε μια ασφαλτινη υπερειδικη x3 ειναι 'το πνευμα του Ακροπολις' ουτε οι καγκουρο-παραλληλες εκδηλωσεις που 'οραματιζονται' πολλοι ειναι αυτο που ελειπε.
Για την ακριβεια δεν ελειπε τιποτε απο το Ακροπολις, που να δικαιολογει σαρωτικες αλλαγες εκτος αν εγιναν σημεια και τερατα που δεν πηρε κανεις χαμπαρι. Το Ακροπολις 2005 ηταν ο καλυτερος αγωνας του ημερολογιου. Το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι μαζεψε πολυ κοσμο στο ΟΑΚΑ και η χηνα με τα χρυσα αυγα, κινδυνευει απο τη νοσο των πουλερικων ;). -
.
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τα ειπα και παλιοτερα.Ουτε 240.000 εισητηρια θα κοπουν στο ΟΑΚΑ ουτε τα προβληματα θα λειψουν ουτε οι ειδικες θα γινουν σωστα ουτε καλες κριτικες θα παρουμε ουτε μια ασφαλτινη υπερειδικη x3 ειναι 'το πνευμα του Ακροπολις' ουτε οι καγκουρο-παραλληλες εκδηλωσεις που 'οραματιζονται' πολλοι ειναι αυτο που ελειπε.
Για την ακριβεια δεν ελειπε τιποτε απο το Ακροπολις, που να δικαιολογει σαρωτικες αλλαγες εκτος αν εγιναν σημεια και τερατα που δεν πηρε κανεις χαμπαρι. Το Ακροπολις 2005 ηταν ο καλυτερος αγωνας του ημερολογιου. Το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι μαζεψε πολυ κοσμο στο ΟΑΚΑ και η χηνα με τα χρυσα αυγα, κινδυνευει απο τη νοσο των πουλερικων ;).Λες να υπάρχει σκέψη η SSS να γίνει x3;
.
-
οι ημερομηνίες που αναφέρθηκαν για το επόμενο ραλλυ ακροπολις είναι σίγουρες?
στο προηγούμενο-που ήταν και το πρώτο μου- περάσαμε τέλεια πήραμε και 'σουβενίρ' τον πίσω προφυλακτήρα του solberg οπότε αυτό δεν θέλω να το χάσω!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
οι ημερομηνίες που αναφέρθηκαν για το επόμενο ραλλυ ακροπολις είναι σίγουρες?στο προηγούμενο-που ήταν και το πρώτο μου- περάσαμε τέλεια πήραμε και 'σουβενίρ' τον πίσω προφυλακτήρα του solberg οπότε αυτό δεν θέλω να το χάσω!
Σίγουρη!!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
To Ακρόπολις στην Αθήνα και με την βούλα
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=9124
2 οι SSS, έναρξη και τερματισμός. Οι υπόλοιπες που θα γίνουν?
-
Για το Service Park δεν ανακοινώθηκε τίποτα? ΟΑΚΑ?
-
Από τα χειρότερα νέα που θα μπορούσα να διαβάζω!!!!!!!!!!!!!
Μ ε μ ι ά λ έ ξ η ................ΤΡΑΓΩΔΙΑ............!!!!!! -
Κρίμα...φεύγει ο αγώνας από μια περιοχή που αγαπούν τα ράλι και πάει σε ένα μέρος που πάντα αντιμετώπιζε προβλήματα.
Να δούμε που θα είναι οι ειδικές και πως θα αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό αν οι περιστασιακοί θεατές του οακα αποφασίσουν να δούνε και τις ειδικές.
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. -
**... είμαστε υποχρεωμένοι παρά την επιθυμία μας να αλλάξουμε το κέντρο του αγώνα και να το φέρουμε στην Αθήνα. **
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΗ FIA ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ...
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ...
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Κρίμα...φεύγει ο αγώνας από μια περιοχή που αγαπούν τα ράλι και πάει σε ένα μέρος που πάντα αντιμετώπιζε προβλήματα.
Να δούμε που θα είναι οι ειδικές και πως θα αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό αν οι περιστασιακοί θεατές του οακα αποφασίσουν να δούνε και τις ειδικές.
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.Με εισιτήριο στις ss θα αντιμετωπιστούν ο ποταμός των θεατών:o Μία κουβέντα είπα να γελάσουμε, μην βαράτε
-
Εμένα με χαλάει που θα χάσει το rally το ωραίο του ορεινό χαρακτήρα που το συνοδεύει πάντα από την γέννηση του.
-
Προς taurus:
Είδες που δεν πρέπει να ορμάς και να βιάζεσαι...Στο ξαναλέω, πάντα υπάρχει κάποιος που ξέρει πιο πολλά......
Βρίσκω τις αντιδράσεις πολλών υπερβολικές.......Ελάχιστες ειδικές θα είναι στο λεκανοπέδιο ή καμία.....
Και μη μου πεί ότι το σέρβις παρκ στη Λαμία θα είναι καλύτερο από αυτο στο ΟΑΚΑ, γιατι θα τρελαθώ...
Όσο για τις προσβάσεις, ε αφήστε καλύτερα.........Μια χαρά προσβάσεις που άντεξαν Ολυμπιάδα έστω και Άυγουστο....Καμία σχέση με Λαγονήσια και Βουλιαγμένες.....
To Ακρόπολις επιστρέφει στην Αθήνα