Κυριακο θα τρεχω 1/8 onroad θα βοηθαω ενα φιλο στα buggy και στο 1/10 onroad.
-
Κυριακο θα τρεχω 1/8 onroad θα βοηθαω ενα φιλο στα buggy και στο 1/10 onroad.
-
Εγω παντως εποιασα τηλεκατευθηνση την Τεταρτη 1/1,ετσει για να παει
καλα η χρονια.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
Καλη χρονια και απο εμενα Εγω προσωπικα θελω να πατησω τον Τιμο αλυπητα αν τυχον γινει κανενα R/C Dragster
-
ΟΚ μεσα. Αν και εισαι ο μονος που εχει απαντησει μεχρι τωρα.
Παντος την Κυριακη αν εχει καλο καιρο θα κανουμε την πρωτη προπονηση της χρονιας στο FRT. -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ(ΟΧΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. -
Ο χρήστης swift έγραψε:
Καλη χρονια και απο εμενα Εγω προσωπικα θελω να πατησω τον Τιμο αλυπητα αν τυχον γινει κανενα R/C Dragsterswift οπως λεμε GSwift??? Η κανω λαθος ;
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ(ΟΧΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΑΠΛΟ-ΟΧΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΣΤΑΤΙΚΟ;
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΑΠΛΟ-ΟΧΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΓΙΑ ΣΤΑΤΙΚΟ;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ(ΣΤΑΤΙΚΟ).ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ..
-
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ http://www.radiocontrol.gr/agora ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ.ΟΙ ΔΙΕΥΘ/ΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΛΕΚΑΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΑ ΔΗΛ.ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΚΑ.
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.Sthn odo Ippokratous sthn A8hna, 8a vreis para polla katasthmata me statika alla kai thlekateu8inomena montela. Merika apo auta einai Kalfakis, Plastimodelismo, Model One kai apenanti apo ton Kalfaki, to proin katasthma toy Sisa.(einai gwniako kai o pwlhths onomazetai Kwstas). Ekei pisteuw oti 8a vreis sigoura kapoio montelo pou 8a sou aresei!
Kalo 8a htan epishs na agoraseis kai kapoia ergaleia, pou 8a se voh8hsoun sto na kataskeuaseis ena montelo. Opws enas kofths gia na afaireis ta kommatia apo to plaisio, pinela diaforwn diametrimatwn, psilo gialoxarto kai merikes mpogies stis vasikes apoxrwseis( mauro, aspro, ashmi, kokkino kai kitrino). Auto pou 8a prepei na prose3eis se ena montelo einai na exei sxetika kainourio kaloupi, etsi outws wste na exei kai kalh efarmogh kai na koita3eis an prokeitai gia to prwto sou montelo, na mhn exei para polla kommatia kai se dyskolepsei. An prokeitai gia autokinhto dokoimasai kapoio montelo apo Tamya(den kanw diafhmish, apla ta autokinhta ths sygkekrimenhs etaireias exoun polu kalh efarmogh).
Elpizw na se katatopisa kapws!:)
-
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.Sthn odo Ippokratous sthn A8hna, 8a vreis para polla katasthmata me statika alla kai thlekateu8inomena montela. Merika apo auta einai Kalfakis, Plastimodelismo, Model One kai apenanti apo ton Kalfaki, to proin katasthma toy Sisa.(einai gwniako kai o pwlhths onomazetai Kwstas). Ekei pisteuw oti 8a vreis sigoura kapoio montelo pou 8a sou aresei!
Kalo 8a htan epishs na agoraseis kai kapoia ergaleia, pou 8a se voh8hsoun sto na kataskeuaseis ena montelo. Opws enas kofths gia na afaireis ta kommatia apo to plaisio, pinela diaforwn diametrimatwn, psilo gialoxarto kai merikes mpogies stis vasikes apoxrwseis( mauro, aspro, ashmi, kokkino kai kitrino). Auto pou 8a prepei na prose3eis se ena montelo einai na exei sxetika kainourio kaloupi, etsi outws wste na exei kai kalh efarmogh kai na koita3eis an prokeitai gia to prwto sou montelo, na mhn exei para polla kommatia kai se dyskolepsei. An prokeitai gia autokinhto dokoimasai kapoio montelo apo Tamya(den kanw diafhmish, apla ta autokinhta ths sygkekrimenhs etaireias exoun polu kalh efarmogh).
Elpizw na se katatopisa kapws!:)
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟ,ΝΟΜΙΖΩ(SEAT IBIZA/TOYOTA STARLET/HONDA CIVIC).AΠΟ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ..
-
swift οπως λεμε GSwift??? Η κανω λαθος ;
Ακριβως και εχω βρει και μετατροπη για RC10L σε funny car Εχεις τιποτα εσυ??
-
Ο χρήστης swift έγραψε:
swift οπως λεμε GSwift??? Η κανω λαθος ;
Ακριβως και εχω βρει και μετατροπη για RC10L σε funny car Εχεις τιποτα εσυ??
RC10L;
Θα πυροβολάει αυτό το πράγμα σε επιδόσεις γιατί δεν ζυγίζει τίποτα.Τον τελευταίο καιρό ακούγονται φωνές από τους ηλεκτρικούς 1/10 off road που είναι ξεχασμένοι. Είναι κρίμα τόσες ενδιαφέρουσες κατηγορίες (buggy, stadium trucks, rally) να μένουν αναξιοποίητες λόγω της μόδας των touring. Θα μπορούσαμε να μαζευτούμε και να οργανώσουμε έναν φιλικό αγώνα με χωμάτινα r/c.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη διεύθυνση
http://users.otenet.gr/~lemol/
έχει φωτογραφίες από αγώνα με ηλεκτρικά rally 1/10 στην ενότητα Galleries.
-
Το κακο με τα touring ειναι οτι υποβιβασανε ολες τις αλλες κατηγοριες Τα καταστηματα την προωθουν γιατι εχει μεγαλο κοστος και ειναι μεγαλο το κερδος σε σχεση με ενα 2wd offroad ή το 1/12 που θα επρεπε να μαζευει πολυ κοσμο Επισης οι κορυφαιοι της κατηγοριας αυτης ειναι αυτοι που μπορουν να ξοδεψουν τα περισσοτερα τοσο για ελαστικα οσο και για μοτερ ή μπαταριες ενω σαν οδηγηση ειναι αρκετα πιο ευκολοδηγητα απο ενα 2wd μοντελο
Οσο για αγωνα χωματινο τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα το πολυ να μαζευτουν 5-6 ατομα οπως παλαιοτερα να γινουν 1-2 αγωνες και μετα να σταματησουνε ξανα -
Ο χρήστης swift έγραψε:
Το κακο με τα touring ειναι οτι υποβιβασανε ολες τις αλλες κατηγοριες Τα καταστηματα την προωθουν γιατι εχει μεγαλο κοστος και ειναι μεγαλο το κερδος σε σχεση με ενα 2wd offroad ή το 1/12 που θα επρεπε να μαζευει πολυ κοσμο Επισης οι κορυφαιοι της κατηγοριας αυτης ειναι αυτοι που μπορουν να ξοδεψουν τα περισσοτερα τοσο για ελαστικα οσο και για μοτερ ή μπαταριες ενω σαν οδηγηση ειναι αρκετα πιο ευκολοδηγητα απο ενα 2wd μοντελοΈτσι ακριβώς είναι. Διαφορικά επί 2, ιμάντες επί 2, άσε τα λάστιχα, τα διτάχυτα, τους ειδικούς συμπλέκτες, τα καπάκια...
Πλέον και να θες να πάρεις ένα πιο οικονομικό μοντέλο για αγώνες, πχ 2WD ή 1/12 όπως είπες, δεν θα βρίσκεις άλλους για να τρέξεις. Ακόμη και οι 'φτηνοί' αγώνες ενιαίου, γίνονται με touring, λόγω του κέρδους των καταστημάτων. Ένα ενιαίο με ηλεκτρικές F1 ή 2wd buggy θα κόστιζε πολύ λιγότερο όμως στον απλό φίλο του μοντελισμού, και το κέρδος θα προέκυπτε από την συμμετοχή ανθρώπων που σήμερα παίζουν μόνο έξω από το σπίτι τους. -
geia sas paidia.me lene max kai prosfata meta apo 7 peripou xronia apoxis apo to rc xanaxw8ika ba8eia.exoun perasei polla montela apo ta xeria mou.8ermika kai ilektrika.ayth th stigmh exw ena top force evolution ths tamiya,ena front wheel drive epishs tamiya,ena 4wd evo6 kai exw parageilei apo internet ena stadium truck ths duratrax.katafera kai ana8ermana kai to pa8os tou kolitou mou gia ta rc kai twra eimaste sxedon ka8e mera kai trexoume panw katw.an einai kaneis apo notia proasteia eyxaristws na kanonisoume kamia mazwxh gia modelistikes anwrimothtes.
-
Ο χρήστης wardog έγραψε:
geia sas paidia.me lene max kai prosfata meta apo 7 peripou xronia apoxis apo to rc xanaxw8ika ba8eia.exoun perasei polla montela apo ta xeria mou.8ermika kai ilektrika.ayth th stigmh exw ena top force evolution ths tamiya,ena front wheel drive epishs tamiya,ena 4wd evo6 kai exw parageilei apo internet ena stadium truck ths duratrax.katafera kai ana8ermana kai to pa8os tou kolitou mou gia ta rc kai twra eimaste sxedon ka8e mera kai trexoume panw katw.an einai kaneis apo notia proasteia eyxaristws na kanonisoume kamia mazwxh gia modelistikes anwrimothtes.Τοp Force Εvolution?????????????????????????
Έχω ένα Top Force! Eίναι το πρώτο μου r/c και δεν το αλλάζω με τίποτα!
Κάνε του ένα καλό restoration και μην το πολυπαίζεις γιατί δεν υπάρχουν πλέον ανταλλακτικά.Το Έβο τι μοντέλο είναι;
Και γω εκεί κοντά μένω, από τέλη Φεβρουαρίου και μετά που θα είμαι Αθήνα μπορούμε να κανονίσουμε να μαζευτούμε για παιχνίδι. Στο Λαύριο εδώ και μερικά χρόνια έχω φτιάξει με μερικούς φίλους μία λέσχη και διοργανώνουμε μία φορά το χρόνο έναν αγώνα με ηλεκτρικά και θερμικά 1/10 ραλί. Έχουμε μόνιμη ασφάλτινη πίστα (μην φανταστείς προδιαγραφων...EFRA) και στήνουμε και χωμάτινες όποτε έχουμε αγώνα.
Ιδού και το Top Force στον τελευταίο του αγώνα (2001) όπου και κέρδισε.
-
Διαβαζω με δεος τις απαντησεις, τις εμπειριες και τα σχολια σας και νομιζω αρχιζει να με 'τσιμπαει' το μικροβιο / η αρρωστια!!!
Για να καταλαβω (και συγγνωμη αν κουραζω) τα θερμικα ειναι τα αλλιως λεγομενα βενζινοκινητηρια? Νομιζω οτι θα με ξενερωνει το γεγονος οτι η μπαταρια θα κραταει κοντα στο 10λεπτο. Ειχα και εγω παλια ενα TAIYO με μπαταριες με 27χλμ/ωρα τελικη του οποιου η μπαταρια κραταγε το πολυ 20 λεπτα και εκνευριζομουνα.
Γι' αυτο ενδιαφερομαι για βενζινοκινητηρες. Δεν μ'απασχολει να ειναι WRC ή Touring Car - μαλλον θα προτιμησω κανενα τζιποειδες και πισωκινητο!!! Ποσο μπορει να μου κοστισει καινουριο? Μεταχειρισμενο ειναι παγιδα? Τι πρεπει να ελεγξω? Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης Dayan έγραψε:
Διαβαζω με δεος τις απαντησεις, τις εμπειριες και τα σχολια σας και νομιζω αρχιζει να με 'τσιμπαει' το μικροβιο / η αρρωστια!!!Για να καταλαβω (και συγγνωμη αν κουραζω) τα θερμικα ειναι τα αλλιως λεγομενα βενζινοκινητηρια? Νομιζω οτι θα με ξενερωνει το γεγονος οτι η μπαταρια θα κραταει κοντα στο 10λεπτο. Ειχα και εγω παλια ενα TAIYO με μπαταριες με 27χλμ/ωρα τελικη του οποιου η μπαταρια κραταγε το πολυ 20 λεπτα και εκνευριζομουνα.
Γι' αυτο ενδιαφερομαι για βενζινοκινητηρες. Δεν μ'απασχολει να ειναι WRC ή Touring Car - μαλλον θα προτιμησω κανενα τζιποειδες και πισωκινητο!!! Ποσο μπορει να μου κοστισει καινουριο? Μεταχειρισμενο ειναι παγιδα? Τι πρεπει να ελεγξω? Ευχαριστω.
Ναι, τα θερμικά είναι τα βενζινοκίνητα.
Όσο για το κόστος, εξαρτάται. Πακέτο με όλα όσα χρειαστείς για να το τρέξεις, αυτό που θες μπορεί να σου κοστίσει από 150000δρχ και πάνω.
Τα περισσότερα μοντέλα για αρχάριους δεν τα συνιστώ, διότι στην πορεία βγάζουν ζημιές λόγω φτηνών υλικών και δεν σου δίνουν και την δυνατότητα να μάθεις να 'στήνεις' το σασί και να οδηγείς γρήγορα.
Αντίθετα, υπάρχουν μοντέλα από εταιρίες που ασχολούνται με αγώνες, τα οποία είναι σχετικά απλά,αξιόπιστα και πολύ γρήγορα. Πληρώνεις κάτι παραπάνω στην αρχική αγορά, αλλά μεσοπρόθεσμα γλιτώνεις χρήματα για ανταλλακτικά και αναβαθμίσεις. Έχω δει άπειρες φορές κόσμο να ταλαιπωρείται στην πίστα(σπασίματα, προβληματική οδική συμπεριφορά) από ένα 'entry-level' μοντέλο.Προσωπικά, μετά από 10 χρόνια ενασχόλησης με το μοντελισμό, έχω καταλάβει ότι 'bying cheap is expensive'.
Αν θες πισωκίνητο τζιποειδές, είσαι τυχερός διότι η κατηγορία αυτή είναι πολύ ανεπτυγμένη και τα μοντέλα αυτά είναι ότι καλύτερο για παιχνίδι σε κάθε επιφάνεια.
Κοίταξε και αυτά τα links:http://www.rc10.com ->Αντιπρόσωπος
http://www.rchobbyathens.com/http://www.kyosho.com/
->Αντιπρόσωπος http://www.dsaw-hobbies.comΠιστεύω ότι εκεί θα βρεις αυτό που θες.
Όσο για τα μεταχειρισμένα, μακριά...διότι συνήθως είναι πολύ ταλαιπωρημένα (τζόγοι, πεσμένα μοτέρ,βίδες που έχουν κλωτσήσει, στραβά σασί), με πατέντες της συμφοράς και ζημιές που δεν είναι ορατές αν δεν το αποσυναρμολογήσεις. Υπάρχουν βέβαια και ελάχιστες εξαιρέσεις.
-
Λοιπον εχω μερικα νεα.
Απο φετος θα εχουμε κατηγορια 1/18 στους αγωνες και πιστευω θα ειναι μια καλη λυση για entry-level εμπλοκη, με χαμηλο κοστος. Απλα ειναι μικρο το μεγεθος.
Η κατηγορια των 1/10 off road εξαφανιστηκε λογω ελλειψης συμμετοχων. Πριν μερικα χρονια, με την εκρηξη των touring-cars, ολοι παρατησαν τα buggy και τα ηλεκτρικα 1/10 και 1/12 και στραφηκαν εκει. Βεβαια μπορει να ηταν πιο ευκολοοδηγητα αλλα ηταν πολυ πιο δαπανηρα. Τοτε ολοι βρηκαν ευκαιρια να παιξουν, με διαφορετικους ορους, με τους 'χεραδες', αλλα με τον καιρο αυτο γυρισε μπουμερανκ. Το κοστος ανεβηκε και πλεον εκτος απο ικανοτητες, που παντου ειναι απαραιτητες, χρειαζεται και πολυ χρημα. Θυμαμαι που με 70000-80000 εφτιαχνες ενα 1/12 ικανο να κερδιζει αγωνες, ενω για το touring car εφτανες τα 250000-300000 και εμπαινες σε μια κατηγορια που πηγαιναν καλα ολοι λογω ευκολιας οδηγησης. Καλο λοιπον το touring αλλα και τα αλλα δεν επρεπε να ειχαν χαθει.
Προτεινω επισης να μην φοβαστε το μεταχειρισμενο. Απλα προτιμηστε να το παρετε απο μαγαζι για να υπαρχει μια υποστηριξη και μια υπευθυνοτητα για την κατασταση του.