-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η υπόλοιπη παρέα τι λέει τελικά;
Θα μουλαρώσουμε και θα προσπεράσουμε την όχι και τόσο ευχάριστη οσμή ενός ακόμα Ελληνικού Αγώνα, ή θα κλείσουμε τη μύτη (και τα αυτιά) και θα πάρουμε πάλι τα βουνά;Ευριπείδη, θα ανοίξω μύτη για τη μυρωδιά πεύκου και αβγκάζ στο Μερκούρη που υπερκαλύπτει τη βρώμα που αναδίδεται γενικώς και ειδικώς.....Ραντεβού στις 09:00 στου Γιατρού!!!!!
παρομοίως με στ και βασ!!!
Αλλά για την μεσημεριανή των 1. Γιουρίπιντες τι λές?
Κούκο, ξέρω που το πας... θέλεις να πας στην ταβέρνα που σας έλεγα με τα μπριζολίδια του τετραγωνικού...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευριπίδη, θα ανοίξω μύτη για τη μυρωδιά πεύκου και αβγκάζ στο Μερκούρη που υπερκαλύπτει τη βρώμα που αναδίδεται γενικώς και ειδικώς.....Ραντεβού στις 09:00 στου Γιατρού!!!!!
Κάτι πάω να πώ... Έλεγα για πρωί, αλλά άμα υπάρχει παρέα τα πράγματα αλλάζουν
Ας ψηθούμε μεχρι το μεσημέρι... και αν δεν έχουμε καεί ως αύριο..φύγαμε!! -
Ρε παιδιά...Δύο Μερκούρηδες θα δούμε και μετά βουρ στο ψητό!!!!!
-
Σιγά μη δούμε δύο!!
Θα συναντηθούμε κατά τις 11:00 στα Κιούρκα και από εκει Ιπποκράττειο Πολιτεία και βουρ στην στροφή!
ΟΚ?
-
OK !!
-
Οκ, μέσα για την μεσημεριανή.....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα μουλαρώσουμε και θα προσπεράσουμε την όχι και τόσο ευχάριστη οσμή ενός ακόμα Ελληνικού Αγώνα, ή θα κλείσουμε τη μύτη (και τα αυτιά) και θα πάρουμε πάλι τα βουνά;Ευριπείδη, θα ανοίξω μύτη για τη μυρωδιά πεύκου και αβγκάζ στο Μερκούρη που υπερκαλύπτει τη βρώμα που αναδίδεται γενικώς και ειδικώς.....Ραντεβού στις 09:00 στου Γιατρού!!!!!
Κούκο, ξέρω που το πας... θέλεις να πας στην ταβέρνα που σας έλεγα με τα μπριζολίδια του τετραγωνικού...
Είσαι εγκάθετος!
Και δεν σου λέω και τι φάγαμε χθες βράδυ!!!!!
Κώστα να σου φέρουμε μεζέ στην Μαυροσουβάλα?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαι εγκάθετος!
Και δεν σου λέω και τι φάγαμε χθες βράδυ!!!!!
Κώστα να σου φέρουμε μεζέ στην Μαυροσουβάλα?!!!
Τελικά αυτή η λέξη τείνει να γίνει η αγαπημένη του forum...
Φέρε κανέναν μεζέ και αν θες κάτσε και στον 1ο ενδιάμεσο (1.1 χλμ από αφετηρία) να δεις θέαμα... (αλληλουχία κατηφορικών στροφών-φωτιά με μπόλικη ορατότητα )
-
Δηλ. δεν θα έρθετε το πρωί;;;
Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ...Δηλ. μόνο για το φαι΄..........
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δηλ. δεν θα έρθετε το πρωί;;;Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ...Δηλ. μόνο για το φαι΄..........
Ε οχι και μόνο για το φαι!
Θα δούμε το 2ο πέρασμα. Που θα έχουν μάθει και την διαδρομή και θα περνάνε καλύτερα!Μετά, θα φάμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα δούμε το 2ο πέρασμα. Που θα έχουν μάθει και την διαδρομή και θα περνάνε καλύτερα!
το οποιο μπορει να ειναι και βρεγμενο http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=92
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Θα δούμε το 2ο πέρασμα. Που θα έχουν μάθει και την διαδρομή και θα περνάνε καλύτερα!
το οποιο μπορει να ειναι και βρεγμενο http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=92
Ένα rally μέσα στο φθινόπωρο πάντα είναι λίγο βρεγμένο.Έτσι για το καλό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σιγά μη δούμε δύο!!Θα συναντηθούμε κατά τις 11:00 στα Κιούρκα και από εκει Ιπποκράττειο Πολιτεία και βουρ στην στροφή!
ΟΚ?
Νίκο επειδή δεν είμαι από την γειτονιά σας, η Ιπποκράτειος Πολιτεία τι είναι οικισμός μετα τα Κιούρκα;
-
Ναι Θοδωρή, είναι οικισμός δυτικά από τα Κιούρκα προς Πάρνηθα που συνορεύει με την ειδική...Σε περιμένουμε για τα γνωστά κους-κους....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ναι Θοδωρή, είναι οικισμός δυτικά από τα Κιούρκα προς Πάρνηθα που συνορεύει με την ειδική...Σε περιμένουμε για τα γνωστά κους-κους....Η αλήθεια είναι ότι στον Άγιο Μερκούριο δεν έχω πάει ποτέ από κοπάνα.Έχω πάει είτε κλασσικά από την αφετηρία είτε από το Τατόι.Τελευταία φορά δε, έκανα την διαδρομή ότνα γύριζα από το Ακρόπολις Όταν είδα το χάος στην είσοδο για Αθήνα αποφάσισα ότι πρέπει να πάω από το βουνό.Μου έκανε εντύπωση ότι ελάχιστοι οδηγοί ήξεραν την διαδρομή ή είναι πολύ μαζόχες αυτοί που πήγαιναν σαν τυφλοί για το χάος των διοδίων και της εισόδου.
Μπορεί να έρθω.Αν έρθω θα το κάνω και για την πρωινή SS αφού τον κόπο θα τον κάνω που θα το κάνω.
Θα δούμε.
Επίσης τα γνωστά κους-κους τι είναι; Έχουνε σχήμα μπριζόλας; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιός οδηγός είναι άραγε τόσο 'άχρηστος' που χρειάζεται να βάψει σχεδόν όλες τις στροφές του Μερκούρη, της Μαυροσουβάλας και του Ευσταθίου κόκκινες μπας και καταφέρει να στρίψει γρήγορα;
Ελπίζω την επόμενη φορά να μην χαράξει στον δρόμο τις ιδανικές γραμμές με ζώνες φρεναρίσματος και επιτάχυνσης!Έκανα μια βολτα χτες στη Μαυροσουβάλα να τσεκάρω δυο πράγματα και έφριξα.... Τα μισά δέντρα ήταν βαμένα κόκκινα... Τι με κράτησε και δεν έκοψα όποιο κόκκινο κλαδί έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω...
Αυτό ίσως να το κάνω σήμερα... Και ας έρθει κάποιος να με ρωτήσει γιατί το έκανα...
Και ποιός σου είπε πως τα ΚΟΜΜΕΝΑ κλαδιά δεν επιτελούν το ίδιο 'θεάρεστο' έργο με τα ΒΑΜΜΕΝΑ ??
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ναι Θοδωρή, είναι οικισμός δυτικά από τα Κιούρκα προς Πάρνηθα που συνορεύει με την ειδική...Σε περιμένουμε για τα γνωστά κους-κους....
Η αλήθεια είναι ότι στον Άγιο Μερκούριο δεν έχω πάει ποτέ από κοπάνα.Έχω πάει είτε κλασσικά από την αφετηρία είτε από το Τατόι.Τελευταία φορά δε, έκανα την διαδρομή ότνα γύριζα από το Ακρόπολις Όταν είδα το χάος στην είσοδο για Αθήνα αποφάσισα ότι πρέπει να πάω από το βουνό.Μου έκανε εντύπωση ότι ελάχιστοι οδηγοί ήξεραν την διαδρομή ή είναι πολύ μαζόχες αυτοί που πήγαιναν σαν τυφλοί για το χάος των διοδίων και της εισόδου.
Μπορεί να έρθω.Αν έρθω θα το κάνω και για την πρωινή SS αφού τον κόπο θα τον κάνω που θα το κάνω.
Θα δούμε.
Επίσης τα γνωστά κους-κους τι είναι; Έχουνε σχήμα μπριζόλας;Είναι συνοδευτικά μπριζόλας!!!
Για να φτάσεις Ιπποκράτειο Πολιτεία ανεβαίνεις την Εθνική μέχρι τα διόδια Αφιδνών (τα πρώτα).
Αμέσως μετά τα διόδια ανεβαίνεις στην γέφυρα (προς Αγιο Στέφανο) και κάνεις αριστερά.
Στο τέλος του δρόμου φτάνεις σε Τ, εκει κάνεις δεξιά και ακολουθείς τις πινακίδες.
Αν κάνεις λάθος, δεν χάθηκε ο κόσμος, θα βγεις στις ταβέρνες!!! -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Ποιός οδηγός είναι άραγε τόσο 'άχρηστος' που χρειάζεται να βάψει σχεδόν όλες τις στροφές του Μερκούρη, της Μαυροσουβάλας και του Ευσταθίου κόκκινες μπας και καταφέρει να στρίψει γρήγορα;
Ελπίζω την επόμενη φορά να μην χαράξει στον δρόμο τις ιδανικές γραμμές με ζώνες φρεναρίσματος και επιτάχυνσης!Έκανα μια βολτα χτες στη Μαυροσουβάλα να τσεκάρω δυο πράγματα και έφριξα.... Τα μισά δέντρα ήταν βαμένα κόκκινα... Τι με κράτησε και δεν έκοψα όποιο κόκκινο κλαδί έβλεπα μπροστά μου δεν ξέρω...
Αυτό ίσως να το κάνω σήμερα... Και ας έρθει κάποιος να με ρωτήσει γιατί το έκανα...
Και ποιός σου είπε πως τα ΚΟΜΜΕΝΑ κλαδιά δεν επιτελούν το ίδιο 'θεάρεστο' έργο με τα ΒΑΜΜΕΝΑ ??
Ούτε θα το πάρει χαμπάρει κανείς ένα κομμένο κλαδί ανάμεσα σε πυκνό φύλλωμα, αντίθετα ένα βαμμένο κλαδί φαίνεται και μέσα στη ζούγκλα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ούτε θα το πάρει χαμπάρει κανείς ένα κομμένο κλαδί ανάμεσα σε πυκνό φύλλωμα, αντίθετα ένα βαμμένο κλαδί φαίνεται και μέσα στη ζούγκλα...
Αν είναι έτσι... βουρ!!
Πάντως απορώ πως γίνεται άσχετοι όπως εγώ να ξέρουν απέξω τον 'τόπο' που αναφέρεται κάτω από την φωτό του αυτοκινήτου σου, και έμπειρα πληρώματα να καταφεύγουν σε τέτοιες 'λύσεις' για ειδικές του 'Αττικού Ράλλυ'...
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Πάντως απορώ πως γίνεται άσχετοι όπως εγώ να ξέρουν απέξω τον 'τόπο' που αναφέρεται κάτω από την φωτό του αυτοκινήτου σου, και έμπειρα πληρώματα να καταφεύγουν σε τέτοιες 'λύσεις' για ειδικές του 'Αττικού Ράλλυ'...Δε φταινε αυτοι που εχεις λιωσει στο playstation
(χωρις παρεξηγηση ε; )
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ