-
[quote='nass']Τώρα που το 2002 τελειώνει, ας κάνουμε έναν απολογισμό των ελληνικών αγώνων τη χρονιά που πέρασε.
Το ερώτημα της ψηφοφορίας είναι 'Ηταν το 2002 μια καλή χρονιά ?'
ΑΓΑΠΗΤΕ NASS,
ΨΗΦΙΖΩ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΟΧΙΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
Π.Χ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΟΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ 100% -ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 'ΙΑΒΕΡΗ' ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ!
ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΕ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2003 ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΟΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ(ΟΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) , ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΕΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ **Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ. **
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΕΤΟΣ.ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΡΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ.ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΥΛΟΣ-ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ
ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΖΩΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΙ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.Θελει κοτσια να παραδεχτεις κατι τετοιο
ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!! -
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ MAXI ΠΑΕΙ Η ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 'ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 'ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ .ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ F3 ΚΑΙ Α6 ΓΙΑ ΤΟ 2002 .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ Η ΑΠΛΑ 'ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ'ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΕΛΙΚΑ (ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΠΙΑΝΙΣΤΑ).ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΝ ΤΟ MAXI ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ,ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΤΟΥ .
ΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ APR EIXA THN ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ. -
Ο χρήστης 36telis έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ (ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ MAXI ΠΑΕΙ Η ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 'ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 'ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ .ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ F3 ΚΑΙ Α6 ΓΙΑ ΤΟ 2002 .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ Η ΑΠΛΑ 'ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ'ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΕΛΙΚΑ (ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΠΙΑΝΙΣΤΑ).ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΝ ΤΟ MAXI ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ,ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΤΟΥ .
ΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ APR EIXA THN ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ.ΤΕΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΑ ΡΕ ΣΥ ΤΕΛΗ?
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
ΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ APR EIXA THN ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ.Δεν κατάλαβα δηλαδή οι θεατές δεν πρέπει να εχουν αποψη,δεν πρέπει να απαντάμε στις απορείες τους η στα σχόλια τους?????????????
Τότε γιατί θέλουμε κόσμο στούς αγώνες και δεν τρέχουμε μόνοι μας ετσι οπως κάνουμε τοσα χρόνια???????Οχι ρε παιδιά,με συγχωρείτε,αλλά δεν ειναι ετσι!!!!!Ολοι κρίνουμε και κρινόμαστε και ετσι ειναι το σωστό.Το θέμα ειναι οι πράξεις μας να αντέχουν κριτική!!!!!!!!
Κουλης Κων/νος -
Καλημέρα, πάλι!
Είπαμε ποτέ ξανά επί προσωπικού, αλλά επί της ουσίας.
Αν όσοι γνώστες από πρώτο χερι δεν απαντάμε είναι δικαιωμά μας! Αλοίμονο... Ομως με το να απαντάμε με υπονοούμενα και φλου σε έναν-δυο-τρείς πιτσιρικάδες που ψάχνονται και τα βλέπουν αλλοιώς τότε που πάμε; Σαφέστατα οι ερωτήσεις τους πολλές φορές προσβάλουν και δημιουργούν αγανάκτηση στους άμεσα εμπλεκόμενους.
Ομως είναι (έτσι πιστεύω) υποχρεωσή μας να τους δείξουμε το σωστό δρόμο και όποτε ανοίγουμε κουβέντα να απαντάμε τεκμηριωμένα και με στοιχεία...
Σαφέστατα η θέση του καθόλα αρμόδιου Τέλη σε σχέση με τα τελικά αποτελέσματα τα λέει όλα. Ομως όπως ίσως τους μάθαμε (αχ βρε Ιαβέρη με τις θεωρείες σου) το αποτέλεσμα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή γράφεται με χρόνους ε.δ. και βέβαια με το θέαμα που προσφέρουν. Αυτά, τα πιτσιρίκια, πάνε, βλέπουν (και χειροκροτούν αφού στο μάτι το Μαξί δεν υστερεί και εντυπωσιάζει), αναλύουν, χρονομετρούν, απορούν και καταθέτουν ερωτήσεις. Δυστυχώς και συμπεράσματα. Μήπως, λέω μήπως δικαιούνται μίας ποιο τεκμηριωμένης απάντησης; ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ (σύμφωνοι από τους νέους, αλλά και από τους περισσότερους από εμάς), νομίζω πως αξίζει τον κόπο...
Οποιος βέβαια θέλει να καταλάβει μπορεί! Εχει όμως την εμπειρία; Τα γράφουμε και κωδικοποιημένα (περί Γαλλίας, Αγγλίας κ.λπ) οπότε ας είμαστε επιεικείς με δαύτα. Παιδιά μας είναι. Τα θέλουμε στους αγώνες, μας έλειψαν και μας λείπουν κακά τα ψέματα. Και με την ευκαιρία το φορουμ των 4Τροχών που στήθηκε και λειτουργεί με δική μου ευθύνη δεν έγινε για να πλακωνόμαστε δημόσια αλλά για να έρθουν κοντά μας οι νέοι που θέλουν κάποτε να τρέξουν και να βρουν έναν τρόπο επικοινωνίας οι νεότεροι αγωνιζόμενοι, που μας σέβονται από κεκτημένη ταχύτητα.
Αν η πορεία προς τον πάτο είναι δική μου ευθύνη να πάρω το μερίδιο που μου αναλογεί. Ομως δεν βάζει κανείς πλάτη για αναβάθμιση. Κολήσαμε και προβλέπω ακόμα πιό δύσκολες ημέρες αν δεν αλλάξουμε ταχύτητα...Καλημέρα, ξανά και ξανά!
Στρατισίνο
ΥΓ... Πάντως έγινε σίριαλ το πόσο πάει ή δεν πάει το Μαξί, ενώ καίνε το χώρο άλλα θέματα, όπως τα τηλεοπτικά, οι δοκιμές, το ενιαίο, το αύριο των καπ, οι αγώνες ταχύτητας, το ΚΟΣΤΟΣ των αγώνων και με τα οποία ουδείς ευαισθητοποιείται. Κρίμα!
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΑ , ΑΛΛΑ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΕ ........
-
ΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ APR EIXA THN ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ.Αλήθεια, σε τι γλώσσα είναι γραμμένα όλα τα παραπάνω;
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
ΥΓ... Πάντως έγινε σίριαλ το πόσο πάει ή δεν πάει το Μαξί, ενώ καίνε το χώρο άλλα θέματα, όπως τα τηλεοπτικά, οι δοκιμές, το ενιαίο, το αύριο των καπ, οι αγώνες ταχύτητας, το ΚΟΣΤΟΣ των αγώνων και με τα οποία ουδείς ευαισθητοποιείται. Κρίμα!
Η συζήτηση είναι ελέυθερη.
Κανένα ελέυθερο forum στον κόσμο δεν είναι φορέας επίλυσης και ανάλυσης συγκεκριμένων θεμάτων.
Ας την αφήσουμε ελεύθερη.. και όπου πάει.
Όποιος έχει διάθεση δε, ανοίγει καινούργια θέματα. -
Τάκη, καλισπέρα!
Ναι στις απορίες, στις ενστάσεις, στα σχόλια, στις ερωτήσεις, σε οτιδήποτε κατατείθεται με ευγένεια και έχει σκοπό την ενημέρωση και την αναβάθμιση...
Υπονοούμενα και ειρωνείες προς οποιονδήποτε δεν λένε ειδικά όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους που έχουν ματώσει. Δεν απαντάω για τον Τέλη είναι μεγάλο παιδί, αλλά και για τη επόμενη απαντησή σου στο ΥΓ που υπογράφω...
Ψυχραιμία βρε γαμώτο... παρακάλεσα να δούμε την ουσία διαφόρων θεμάτων και να αλλάξουμε ταχύτητα...
Υποτιμάμε εαυτούς οπότε και το δικό μας Φορουμ έτσιΣτρατης
-
ΣΤΡΑΤΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΕΛΟΣ._
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
Kαλημέρα!
Σωστός!
τα λέμε από κοντά εφ όλης της ύλης
Στρατης -
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ
-
Διαβάζω λίγο καιρό το φορυμ, και επιδεί είμαι στο χώρο πάρα πολύ καιρό, ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ σε μερικά θέματα. Καταρχας καταλαβαίνω οτι μερικοί απο εσας είσαστε παιδία μου, αναγνωρίζω τους ρομαντικούς APR και Χρίστο Πλατή, και βλέπω κάπιο παλιό γνώριμο που έχει γνώμη για όλα. Κύριε Στρατισίνο, βλέπω κάπια ειρωνία όταν αναφέρεις τον Κοληγιάννη σαν εξελιχτή, και αν είχες γρι απο τεχνικά, θα μπορουσες να θυμηθείς την προ Μπαμπη εποχή. Ο ανθρωπος έχει ξυπνείσει πολύ κόσμο και είναι αδικο να τον πιάνεις στο στόμα σου. ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... εκτος απο εμένα, γερνάς και εσυ, και επίσης ο φιλός σου ο Σωτήρης, για αφτο μην ψάχνεις αν είναι καλό το MAXI, το οποίο εγώ σαν τεχνικός που το έχω ζήσει πολυ κοντα, σου λέω οτι είναι άριστο αυτοκίνητο. Θα σου σηνιστούσα να κάνεις περισότερες βόλτες στην φεγγαράδα και να αφήσεις τόπο στα νιάτα. Αν κάπιος μέχρι στιγμής δεν έχει τολμήσει να σου πεί οτι δεν είσαι ο θεός, στο λέω εγω! Ο πολύ καλός φίλος Παυλος Αλεπης.
-
κύριε Στρατισίνο και ειρωνειούλες, ή ο πολύ (;) καλός (;) φιλος (;) τάδε;;;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ
ΣΧ
ΥΓ... Είμαι στη φεγγαράδα από το 99 και απολαμβάνω σκεπτόμενος τις καταπληκτικές στιγμές που έζησα σε αυτό το χώρο κάτω από τις ιδανικές συνθήκες...
-
2ος γυρος...
-
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.....
-
ΣΤΡΑΤΗ,
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΜΥΔΡΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ-ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΧΙ ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΕΡΑΔΕΣ....
-
Σσσσσσσσσ........
με μενα ταχουν, εμένα προκαλούν επί προσωπικού!
μην εμπλέκεστε παρακαλώ...ΣΧ
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Τάκη, καλισπέρα!
Ναι στις απορίες, στις ενστάσεις, στα σχόλια, στις ερωτήσεις, σε οτιδήποτε κατατείθεται με ευγένεια και έχει σκοπό την ενημέρωση και την αναβάθμιση...
Υπονοούμενα και ειρωνείες προς οποιονδήποτε δεν λένε ειδικά όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους που έχουν ματώσει. Δεν απαντάω για τον Τέλη είναι μεγάλο παιδί, αλλά και για τη επόμενη απαντησή σου στο ΥΓ που υπογράφω...
Ψυχραιμία βρε γαμώτο... παρακάλεσα να δούμε την ουσία διαφόρων θεμάτων και να αλλάξουμε ταχύτητα...
Υποτιμάμε εαυτούς οπότε και το δικό μας Φορουμ έτσιΣτρατης
Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν..
Άστοχο το σχόλιό σου Στρατη.
Τη συγκεκριμένη δημοσίευση του κου Καϊρη τη διάβασα αρκετές φορές επειδή ένιωσα πως εν μέρει τοποθετείται στην ερώτησή μου. Γιατί δηλαδή το maxi δεν 'πάει'.
Δεν κατάλαβα όμως τίποτα από την εν λόγω δημοσίευση.
Και επειδή δεν έχω άπειρο χρόνο για αναλύσεις και ερωτήσεις, διετύπωσα το
'σε ποια γλώσσα είναι η συγκεκριμένη δημοσίευση'
ευελπιστώντας πάντα σε επεξηγήσεις.
Το να γράφουμε σωστά είναι ένα δίκαιο και αυτονόητο αίτημα.
Αν η απαίτηση του αιτήματος αυτού είναι ειρωνία, τότε τι να πώ;
Απολογισμός 2002