-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πάντως αν όντως ο Kimi είπε 'I don't give a shit' και μεταφράστηκε έτσι, θέλω να πω δύο μεγάλα μπράβο:-
Στον Kimi που είπε ό,τι σκέφτηκε, χωρία να κάθεται να βρίσκει κυριλέ και 'Politically correct' εκφράσεις
-
Στον alpha που μετέφρασε σωστά, σε αντίθεση με ένα κάρο άλλες περιπτώσεις που οι μεταφραστές 'φοβούνται' να αποδώσουν σωστά το νόημα.
Αν τώρα είναι απλό photoshop, είναι σίγουρα πολύ πετυχημένο!
Δεν είναι Photoshopped. Έτσι ακριβώς ειπώθηκε από τον Κίμι και παίχτηκε στον A.
-
-
Μπράβο στον Κίμι που είπε την γνώμη του? ΟΚ, μπράβο!
Άλλα σε ένα σοβαρό θέμα, είναι μαλάκας που απάντησε με τέτοιο τρόπο. Να κτυπήσει, να σπάσει πόδι ή οτιδήποτε άλλο, τον θέλω να πει 'I don't give a shit'! -
Ναι το θυμαμαι το ειχα δει. Ηταν απο τη συνεντευξη του στην Κωνσταντινουπολη.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Που το παραξενο...Εκτος απο μεθυστακας ειναι κ γνωστο κ0λ0παιδο...Ντροπη για το άθλημα... Αλλα όπως μας αποκάλυψε μεγάλος κ έγκυρος δημοσιογράφος της Formula1(έτσι τον χαρακτρίζει δηλαδή το καναλι του,παρ'ολο που παρουσιάει ποδοσφαιρικούς αγώνες,κ παρουσιάζει τα GrandPrix επειδή το κανάλι τσιγκουνεύετε να πάρει ένα παρουσιαστή της προκοπής)το πρωτάθλημα το έχασε εξαιτίας απο τα 'δωράκια' που έδινε ο Montoya στον Alonso...Ε βέβαια...Την βρήκαμε τώρα την λύση...
τι είπες τώρα?
ισχυει το 'είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα'
Aμα ειναι ο Κίμις αυτά, ο παλιοχοντρός ειναι τα διςΦυσικά!Τόσα βιντεο δείχνουν μετον Montoya μεθυσμένο κ άλλα τόσα να σπρώχνει κριτές που του 'φταίνε' επειδή βγαίνει έξω...Κ χοντρος χοντρός αλλά δεν πιάνεται ε?.......
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Άλλα σε ένα σοβαρό θέμα, είναι μαλάκας που απάντησε με τέτοιο τρόπο. Να κτυπήσει, να σπάσει πόδι ή οτιδήποτε άλλο, τον θέλω να πει 'I don't give a shit'!Για την ακρίβεια ειπε 'χέστηκα για το τι λεει ο Τρούλι' όχι για την ασφάλεια των οδηγών και ουτε για τίποτα άλλο!!
-
δηλαδη εχει γενικα κομπλεξ με τον τρουλι?
η γι αυτα που ειπε ο τρουλι σχετικα με τη συναντηση και ποιοι ηταν παροντες και ποιοι αποντες?παντως εχει γελιο το θρεντ!αψογος συνδυασμος!
-
άσχετο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δηλαδη εχει γενικα κομπλεξ με τον τρουλι?
η γι αυτα που ειπε ο τρουλι σχετικα με τη συναντηση και ποιοι ηταν παροντες και ποιοι αποντες?Τωρα πάμε να βγάλουμε απο την μύγα ξύγκι?? Τι είχε ο Κιμι στο πισω μερος του μυαλου του και μηπως έχει κόμπλεξ για τον Τρούλι??
Του λέει ο Πουρναρακης ο Τρουλι σε κατηγορησε για το τάδε, απανταει 'χέστηκα για το τι λέει ο Τρουλι', και συνεχισε λέγοντας εμεις στην ΜακΛάρεν νοιαζόμαστε για τα ταδε ταδε ταδε... Ουτε κόμπλεξ για τον Τρουλι ουτε τιποτα. Το ρεζουμε ηταν 'δεν με νοιαζει τι λένε οι άλλοι, η θέση μου ειναι αυτή'...
-
κάνει κάτι ερωτήσεις μερικές φορές ο Τάκης χεχε
-
απο τη μυγα ξυγκι???? εγω εβρισα τα λεγομενα του τρουλι????
και ο γιαρνο δε μπορουσε να φτιαξει το κρασακι του απο την αγωνια τι θα απαντησει ο κιμι!!!
οντως οι ερωτησεις του τακη ειναι καυτες!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Άλλα σε ένα σοβαρό θέμα, είναι μαλάκας που απάντησε με τέτοιο τρόπο. Να κτυπήσει, να σπάσει πόδι ή οτιδήποτε άλλο, τον θέλω να πει 'I don't give a shit'!Για την ακρίβεια ειπε 'χέστηκα για το τι λεει ο Τρούλι' όχι για την ασφάλεια των οδηγών και ουτε για τίποτα άλλο!!
Γιατί τι το διαφορετικό είπε ο Τρούλι και χέστηκε για αυτόν και όχι για την ασφάλεια?
Ένα κατάλαβα από τον Κίμι και με έκανε να μειώνεται η συμπάθεια μου σε αυτόν. Είναι σούπερ εγωίσταρος και τεμπέλης. Όταν στις χειμερινές δοκιμές 2004 έκανε εγχείρηση στον καρπό και απουσίαζε November'03,December'03 και τον μισό Γενάρη '04, και τον ρωτήσανε πως πάει το νέο μονοθέσιο, λέει 'Δεν έχω ιδέα. Τα μαθαίνω από το περιοδικό autosport'. Να υποθέσω πως δεν του καίγεται καρφί? Έτσι είναι που διψάει να επιστρέψει στο μονοθέσιο? Και μετά που εγκαταλείπει στην Αυστραλία λέει 'έπρεπε να παλέυουμε για την 1η θέση όχι για την 10η' λες και δεν το γνώριζε. Ο ίδιος δήλωσε πάλι τον Γενάρη 'έχασα το πρωτάθλημα για 2 πόντους με περσινό μονοθέσιο, φέτος με νέο θα το πάρω'. Έτσι ωραία και απλά? Ωραία αντίληψη! Στο φετινό γκραν πρι της Μόνζας είχε προβλήματα με τα ελαστικά(και ο Μόντυ αλλά στο τέλος) τον ρωτάνε στο Σπα τι έγινε σχετικά με αυτό το θέμα, λέει 'Δεν έχω ιδέα'. Να υποθέσω και όταν σπάνε οι κινητήρες δεν δίνει δεκάρα και αποχωρεί αμέσως από την πίστα και να λέει 'τι άλλο να κάνω εγώ κλπ.' Δηλ. με το να μην ξέρει τι συνέβη, έτσι θα βελτιωθεί-προοδεύσει? Να μην ξέρει αν φταίει αυτός ή όχι? Προτιμά να παίρνει τα δολλαράκια του, να νομίζει ότι είναι η οδηγάρα και το μόνο που θέλει είναι ένα καλό, αξιόπιστο μονοθέσιο, να μεθάει και να ξαπλάρει μες στην μέση του δρόμου, να επαναλαμβάνει συνεχώς λάθη στα προκριματικά συχνά-πυκνά και να παραβλέπει το γεγονός ότο φταίει και αυτός που έχασε το τσαμπ το 2003 και που βρέθηκε τόσο πίσω σε βαθμούς το 2005?!
Δεν είναι Σούμαχερ που θα αλλάξει την νοοτροπία της ομάδας σχετικά με τη κατεύθυνση εξέλιξης(απόδοση-αξιοπιστία) του μονοθεσίου και φυσικά δεν έχει τις εμπειρίες για κάτι τέτοιο(από φόρμουλα ρενώ στην φορμουλά ένα!).
Αφού τον συγχαίρουμε που είπε την γνώμη του στην συνέντευξη τύπου για ενα τόσο σοβαρό θέμα της ασφάλειας και δεν απάντησε 'politically correct', να τον αποδικιμάζουμε που δεν είπε τη γνώμη του και μίλησε 'politically correct' στις περιπτώσεις εύνοιας στον Καναδά-Σπα(και Βραζιλία?)........?Υ.Γ. Τα έβγαλα κάπως, έτσι?
-
το μεγεθος της ευθυνης του κιμι και του χουαν για ζητηματα της ομαδας με κανει και μενα και αναρωτιεμαι...
-
τη γκομενα σου εφαγε?
-
Γιατί τι το διαφορετικό είπε ο Τρούλι και χέστηκε για αυτόν και όχι για ασφάλεια?
Δεν θέλω να πείσω ούτε εσενα ούτε κανενα. Συμφωνω με αρκετά (όχι όλα) με όσα λες. Αλλα στην ερωτηση που έκανες θα σου απαντησω.
Δεν χεστηκε για τον Τρουλι, η απάντηση ηταν δεν ενδιαφέρομαι τι λένε οι άλλοι για την ΜακΛάρεν, εμείς νοιαζόμαστε και για την ασφάλεια αλλά και για την ταχύτητα. (δεν εχετε ξανακουσει την εκφραση δηλαδη 'από την στιγμη που ειμαστε σωστοι, ας λένε οι άλλι ότι θελουνε??)
Σορυ αλλά νομιζω ότι κάναμε την τριχα τριχια (στο συγκεκριμένο). Οσο για τα υπόλοιπα, ίσως σε μερικά να έχεις δικιο. Αλλά εμάς μας νοιαζει να οδηγάει καλά και να κερδίζει, δεν μας νοιαζει η ανατροφή του. Αν ο χαρακτηρας του μπει τροχοπέδη στην αποδοση του, θα φανεί. Στο τέλος όλοι κρινονται εκ του αποτελέσματος.
-
'Politically correct' αποφυγή αντιπαράθεσης?
-
-
'Politically correct' αποφυγή αντιπαράθεσης? -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν χεστηκε για τον Τρουλι, η απάντηση ηταν δεν ενδιαφέρομαι τι λένε οι άλλοι για την ΜακΛάρεν, εμείς νοιαζόμαστε και για την ασφάλεια αλλά και για την ταχύτητα. (δεν εχετε ξανακουσει την εκφραση δηλαδη 'από την στιγμη που ειμαστε σωστοι, ας λένε οι άλλι ότι θελουνε??)
Στο βίντεο λέει 'i don't give a shit what he says'
-
Παντως στην ουσια της υποθεσης εγω δινω δικιο στον Κιμι.
Εγινε ολοκληρη φασαρια για να παρουν 3 βδομαδες διακοπες και ξεκουρασης οι πιλοτοι τον Αυγουστο και ερχεται η FIA μονο και μονο για να τους σπασει τον τσαμπουκα, να κανονισει συναντηση για ασφαλεια και καλα μεσα στις διακοπες. Καλα εκανε ο Κιμι και τους εγραψε και καλα εκανε και χεστηκε για οσους πηγαν. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως στην ουσια της υποθεσης εγω δινω δικιο στον Κιμι.
Εγινε ολοκληρη φασαρια για να παρουν 3 βδομαδες διακοπες και ξεκουρασης οι πιλοτοι τον Αυγουστο και ερχεται η FIA μονο και μονο για να τους σπασει τον τσαμπουκα, να κανονισει συναντηση για ασφαλεια και καλα μεσα στις διακοπες. Καλα εκανε ο Κιμι και τους εγραψε και καλα εκανε και χεστηκε για οσους πηγαν.Για να το προχωρήσω λίγο παρακάτω, οι οδηγοί που πήγαν ήταν π@π@ρες. Ο Mosley τους έκλασε κανονικότατα στην συνάντηση που είχαν με αστείες δικαιολογίες, και κανόνισε τσαμπουκά συνάντηση μέσα στις διακοπές. Δεν έπρεπε να πατήσει ούτε ένας.
Είδατε τις δηλώσεις του Κίμι για τον τίτλο του 2005;