-
Ο χρήστης pacopic212 έγραψε:
Κύριοι,Είμαι χρόνια λάτρης αγώνων αυτοκινήτου και δικηγόρος στο επάγγελμα.Έχω στα χέρια μου επιταγές του εν λόγω κυρίου, ακάλυπτες και σφραγισμένες , ύψους 345.000 ευρώ , από μεγάλη ανώνυμη αθηναική εταιρεία.Και δεν είναι μόνο αυτές. Και ας έρθουν τα καλόπαιδα που αναφέρει ο ΝΑΣΕΝΑ και όποιος άλλος επιθυμεί να του δείξω τι έχω στα χέρια μου. Αυτά για να ξέρετε ότι δεν κινδυνολογώ και γαι να μάθει ο κόσμος.
Για πες διεύθυνση και όνομα στο κουδούνι που θα χτυπήσω, να έρθω να τις δω.
Είμαι δύσπιστος και στα καλά και στα κακά. -
Όλα αυτά που γράφονται περί δις και τα λοιπά , δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν(αν και μου δίνετε την εντύπωση ότι είναι κοινό μυστικό με αυτά που διαβάζω). Δεν μου αρέσει όμως να ακούω αγωνιζόμενο και Ελληνικό πλήρωμα που έχει χορηγό τον ΠΑΟΚ να δίνει τέτοια εικόνα που περιγράφεται εδώ μέσα.
Γιατί πρώτον,αν οι κυρίοι που αναφέρετε ήταν μηχανικοί , δεν θα είχαν το σήμα της ομάδας στα μαύρα μπλουζάκια που φορούσαν;
και δεύτερον, ο ΠΑΟΚ είναι μία σοβαρή ομάδα και προσωπικά δεν πιστεύω να έστελνε μπράβους για προστασία αυτοκινήτου που φέρει τα χρώματά της. Άρα;;;;;;
Όπως και να έχει το θέμα , πολλές απαντήσεις θα πάρουμε στο αγώνα αυτού του ΠΣΚ, στο ράλλυ ΕΚΟ. -
Ο χρήστης G-P έγραψε:
Όλα αυτά που γράφονται περί δις και τα λοιπά , δεν με αφορούν και δεν με ενδιαφέρουν(αν και μου δίνετε την εντύπωση ότι είναι κοινό μυστικό με αυτά που διαβάζω). Δεν μου αρέσει όμως να ακούω αγωνιζόμενο και Ελληνικό πλήρωμα που έχει χορηγό τον ΠΑΟΚ να δίνει τέτοια εικόνα που περιγράφεται εδώ μέσα.
Γιατί πρώτον,αν οι κυρίοι που αναφέρετε ήταν μηχανικοί , δεν θα είχαν το σήμα της ομάδας στα μαύρα μπλουζάκια που φορούσαν;
και δεύτερον, ο ΠΑΟΚ είναι μία σοβαρή ομάδα και προσωπικά δεν πιστεύω να έστελνε μπράβους για προστασία αυτοκινήτου που φέρει τα χρώματά της. Άρα;;;;;;
Όπως και να έχει το θέμα , πολλές απαντήσεις θα πάρουμε στο αγώνα αυτού του ΠΣΚ, στο ράλλυ ΕΚΟ.δεν ξερω τιποτα για τον κυριο αλλα οταν πας στον χορηγο δεν πας μαζι και χαρτι απο τον τειρεσια,και να εισαι σιγουρος οτι παρα πολλοι αγωνιζομενοι αμα χτυπησεις στον τειρεσια φτιαχνεις ντοσιε ,οπως και καποιοι αλλοι (που γραφουν και εδω μεσα )χρωστανε αλλα λογο οτι δεν υπαρχουν αποδειξεις την κανουνε γαργαρα.αρα αν ξερουμε κατι και φυσικα επωνυμα παντα, καλο θα ηταν να λεγονται μπας και ξεκαθαριση το τοπιο και γλυτωσει κανας φουκαρας.
-
Γιατί τόση φασαρία ρε παιδιά: Υπάρχουν και άλλα πληρώματα από Θεσσαλονίκη για να διαλέξει ο ΠΑΟΚ για την προβολή του, αν αυτό δεν του κάνει.Υπάρχει μία κατάσταση , ας την αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ , εμάς δεν μας πέφτει λόγος
-
Το θέμα αυτό για ποιο λόγο έχει να κάνει με τους ελληνικούς αγώνες, σε θέματα των οποίων υποτίθεται ότι είναι στραμένο?
Αν υποθέσουμε ότι ο οποιοσδήποτε έχει δαγκώσει προμηθευτές του, το πρόβλημα είναι εάν θα σπαταλήσει μέρος των χρημάτων σε αγώνες?
Και το πώς είναι ντυμένοι οι μηχανικοί/φουσκωτοί ή οποιοσδήποτε στον τεχνικό έλεγχο?Και εν πάσει περιπτώση εμείς οι ανόητοι forumιστες διατηρούμε το θέμα στην κορυφή απαντώντας, κανένας moderator δεν υπάρχει να καταλαβαίνει ποια θέματα είναι σχετικά με αγώνες και ποια όχι?
Άντε αύριο να βγάλω εγώ λοιπόν τον πόνο μου με το από ποιους πελάτες δεν μπορώ να εισπράξω, από ποιους έφαγα τόγκα, και ποιοι από αυτούς έχουν βελτιωμένα αυτοκίνητα..... (έτσι για να έχει νόημα να τα γράψω στο forum αυτό)
-
τι έγινε ρε παιδιά,έτσι για να μαθαίνουμε, πως παρουσιάστηκε το πλήρωμα στο ραλλυ ΕΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Παρουσιάστηκε,έμενα στο ίδιο ξενοδοχείο,και είχα και φύλαξη όλο το βράδυ από τα παιδιά αυτά!Ενας κάθε βράδυ έμενε ξάγρυπνος έξω από τα δωμάτια να τα φυλάει!Γνωριστήκαμε κιόλας! Πολύ ευγενικοί άνθρωποι!Μεγαλόσωμοι μεν,ευγενικοί δε!
-
Φύλακες ήταν τα παιδιά δεν το καταλάβατε? Και όχι δεν τους είχε φέρει το πλήρωμα για όλα αυτά που αναφέρονται παραπάνω. Τώρα αν προστατεύαν το πλήρωμα για να μπορέσει να ξεκουραστεί ήσυχα και όχι το αυτοκίνητο τι μας ενδιαφέρει εμάς.Και οι γνωστοί Πρόεδροι ομάδων όταν παίζουν εκτός έδρας δεν παίρνουν μαζί τους μερικούς φουσκωτούς για ασφάλεια?
Δίνει άλλο κύρος όπως και να το κάνουμε!!!!
Άλλωστε τα παιδιά ήρθαν για το ράλυ και όχι να τους ενοχλεί ο κάθε τυχάρπαστος να πάρει τα λεφτά του πίσω. -
Ο χρήστης thansportex έγραψε:
Άλλωστε τα παιδιά ήρθαν για το ράλυ και όχι να τους ενοχλεί ο κάθε τυχάρπαστος να πάρει τα λεφτά του πίσω.
ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!! ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΞ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ? ΛΕΩ ΕΓΩ? ΜΗΠΩΣ.......??
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ!! -
Οκ το ξέρουμε,αλλά είναι ανάγκη να συνεχίσουμε?Στην οργανωτική του ΕΚΟ την έστειλε και όχι στο φόρουμ των 4τροχών!Ας το αφήσουμε εκεί που είναι -άποψη μου-και ας λύσουν τις διαφορές τους μόνοι τους!Ειναι πολύ σοβαρό θέμα καλέ μας Α-ΤΕC και καλύτερα να μην εμπλακούμε γιατί μας διαβάζουν αμφότεροι.
-
Με λύπη μου βλέπω ότι ο ντραμπουκισμός δεν υφίσταται μόνο στα γήπεδα (λόγω ΠΑΟΚ η αναφορά) αλλά και στα ..........βουνά. Μπορεί το θέμα να πρέπει να λυθεί από τους άμεσα ενδιαφερόμενους αλλά σκεφτήτε πόσο σοβαρό είναι το θέμα αυτό . Γιατί κάποιος ξεκινάει αγώνα και δεν ξέρει τι μπορεί να βρεί μέσα σε ειδική( μια ωραία ............κοτρώνα ας πούμε , που αν δεν γίνει έγκαιρα αντιληπτή μπορεί να αποβεί μοιραία!!!!!!!!!)Αν η πληροφορία του A-TEC αφορά όλα τα παραπάνω,αλοίμονο.
-
ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ???????
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!!
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!
ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΠΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι γίνεται!!!
Φήμες, μισόλογα, εικασίες και υπονοούμενα!
Πραγματικά σκέφτηκα αρκετές φορές ότι πρέπει να κλειδωθεί!
Εχει νόημα να συνεχιζετε μια τέτοια 'συζήτηση'?!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχει νόημα να συνεχιζετε μια τέτοια 'συζήτηση'?!!!!
Κατ εμέ κανένα, εκτός αν φωνάξουμε καμια Τατιάνα Λαμπίρη...
-
Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να συναθλούμαι με:
ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ
ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ
ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΥΣΙΩΝ
ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ
ΚΛΕΦΤΕΣ
και όποια άλλη δραστηριότητα σχετική με τα παραπάνω.Λέτε χωρίς να το καταλάβω να έχω μπλέξει;
Αδέρφια Βοήθειααααααα!!!!!!!
Τελευταία αρχίζω να αμφιβάλω και γιά τον συνοδηγό μου ο οποίος μου είπε εμπιστευτηκά ότι θέλει να αγοράσει ΜΗΤΣΟΥ. Από που βρε καρντάση όλα αυτά τα λεφτά; και όλο μου απαντάει ότι δεν ξέρεις εσύ.Λέτε να ξυπνάω και να κοιμάμαι με έναν απατεώνα;
Kri.kri
-
Εχει πιο πολυ νοημα απο το να λεμε εντυπωσεις απο το ΕΛΠΑ,αλλωστε οι αγωνες ειναι το θεμα μας?
Κλειδωσε την αηδια,λαικο δικαστηριο χωρις τον κατηγορουμενο.Η μεταφερτε το στο αντιλογος!!!!!!
Απαραδεκτο.
Αραγε ο GeorgeTabs ελαβε απαντηση απο τον 'καλοπροαιρετο' δικηγορο για την διευθυνση του να δουμε οι ιδιοι τα 'πειστηρια?...........
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ