-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
anemos231,
try Gnucleus.
Πολύ καλό και το DC++ αλλά θέλει πολύ μεγάλο share...Ποιό site κατά τη γνώμη σας πλησιάζει περισσότερο το WinMX, το οποίο είχα βολευτεί αφάνταστα; Να σημειώσω ότι ενδιαφέρομαι μόνο για mp3, ελληνικά και ξένα, και bitrate >= 192 Kbps, ώστε να ακούγονται αξιοπρεπώς στο σπίτι και στο αυτοκίνητο.
Φίλε kubiak, για παράδειγμα το gnucleus για ποιο λόγο το συστήνεις;Καλό είναι το Shareaza...δοκίμασε το έχει εύκολο interface.
-
Και τώρα μια απλοϊκή ερώτηση :
Αναφέρεστε στο interface. Τι ακριβώς είναι αυτό;
Έχει να κάνει με την ταχύτητα με την οποία κατεβάζουμε ή μήπως με την ευκολία χρήσης;
Δεν είμαι άσχετος από υπολογιστές αλλά στο συγκεκριμένο θέμα με πιάσατε αδιάβαστο....
Περιμένω τα φώτα σας! -
Και τώρα μια απλοϊκή ερώτηση :
Αναφέρεστε στο interface. Τι ακριβώς είναι αυτό;
Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητα με την οποία κατεβάζουμε αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν είμαι άσχετος από υπολογιστές αλλά στο συγκεκριμένο θέμα με πιάσατε αδιάβαστο....
Περιμένω τα φώτα σας!interface=επιφάνεια εργασίας
ήτοι η επιφάνεια που δουλεύεις...η πρακτικότητα και η ευκολία του χειρισμού του.
-
Thanks elteo!
Την ψυλλιάστηκα ότι μπορεί να είναι αυτό..
Θα κάνω μια δοκιμή και βλέπουμε. -
.
WinMX Lives.
Πήγαινε στο WinMX Group (προϊόν ( ? ) του WinMX World).Κατέβασε το WS2_32.DLL, βάλτο εκεί που έχεις εγκατεστημένο το WinMX (π.χ. C:\Program Files\WinMX) και είσαι έτοιμος (το δοκίμασα).
Αναλυτικά: winmxworld.com > Ηow To Get The New WS2_32.DLL File Working
Όσο για το interface: wikipedia.org > Interface.
-
Πραγματικά ευχάριστο..
Όμως σε τι κατάσταση βρίσκεται; Έχει την παλιά καλή γκάμα τραγουδιών; Ή μήπως έχουν περιοριστεί απελπιστικά οι χρήστες καθιστώντας το πρακτικά άχρηστο; -
.
Τι να σου πω, μία δοκιμή με άφησε ικανοποιημένο, μάλλον μόνο δοκιμάζοντάς το θα βρεις απάντηση...
.
-
Φίλε kubiak το δοκίμασα και πράγματι δουλεύει.
Βέβαια παρατήρησα ότι έχει ενταθεί ένα πρόβλημα που είχα διαπιστώσει στη λειτουργία του WinMX εδώ και κάποιους μήνες...
Συγκεκριμένα: Ας πούμε ότι κάνουμε search σε ένα τραγουδάκι ξένο που μας ενδιαφέρει. Εμφανίζονται λοιπόν αρκετές δεκάδες ή εκατοντάδες χρήστες που μας το προσφέρουν. Όμως οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πραγματικοί, καθώς όταν κάνεις σε κάποιον από αυτούς download, περιμένεις, περιμένεις και το κομμάτι ποτέ δεν ξεκινά να κατεβαίνει. Μάλιστα είναι σχετικά εύκολο να τους αναγνωρίσεις καθώς 'έχουν' το κομμάτι σε δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις και Bitrate, και όλοι αυτοί οι ψευδοχρήστες έχουν ακριβώς 3000 τραγούδια 'διαθέσιμα' (φαίνεται κάνοντας Who is).
Το φαινόμενο το παρατηρώ εδώ και μήνες και υποψιάζομαι ότι είναι έργο 'κάποιων' που σαμποτάρουν το δημοφιλές WinMX.. Απλά, με μια ματιά που έριξα λίγο πριν, διαπίστωσα ότι έχει χειροτερέψει, καθώς σε κάποια κομμάτια δεν μπόρεσα να εντοπίσω ούτε έναν πραγματικό χρήστη για να τα τραβήξω. Βέβαια σε παλιότερα κομμάτια είδα ότι δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ίδωμεν!
Τυχόν παρατηρήσεις επί του θέματος από φίλους στο Forum θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες.. -
.
το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό...
όπως και να έχει το θέμα είναι ότι δεν έχει πεθάνει.... (yet)....
-
Φίλε kubiak το δοκίμασα και πράγματι δουλεύει.
Βέβαια παρατήρησα ότι έχει ενταθεί ένα πρόβλημα που είχα διαπιστώσει στη λειτουργία του WinMX εδώ και κάποιους μήνες...
Συγκεκριμένα: Ας πούμε ότι κάνουμε search σε ένα τραγουδάκι ξένο που μας ενδιαφέρει. Εμφανίζονται λοιπόν αρκετές δεκάδες ή εκατοντάδες χρήστες που μας το προσφέρουν. Όμως οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πραγματικοί, καθώς όταν κάνεις σε κάποιον από αυτούς download, περιμένεις, περιμένεις και το κομμάτι ποτέ δεν ξεκινά να κατεβαίνει. Μάλιστα είναι σχετικά εύκολο να τους αναγνωρίσεις καθώς 'έχουν' το κομμάτι σε δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις και Bitrate, και όλοι αυτοί οι ψευδοχρήστες έχουν ακριβώς 3000 τραγούδια 'διαθέσιμα' (φαίνεται κάνοντας Who is).
Το φαινόμενο το παρατηρώ εδώ και μήνες και υποψιάζομαι ότι είναι έργο 'κάποιων' που σαμποτάρουν το δημοφιλές WinMX.. Απλά, με μια ματιά που έριξα λίγο πριν, διαπίστωσα ότι έχει χειροτερέψει, καθώς σε κάποια κομμάτια δεν μπόρεσα να εντοπίσω ούτε έναν πραγματικό χρήστη για να τα τραβήξω. Βέβαια σε παλιότερα κομμάτια είδα ότι δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ίδωμεν!
Τυχόν παρατηρήσεις επί του θέματος από φίλους στο Forum θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες..Το shareaza δεν σε ικανοποίησε;
Εμένα μου βγάζει πάμπολλα αποτελέσματα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το shareaza δεν σε ικανοποίησε;
Εμένα μου βγάζει πάμπολλα αποτελέσματα...Για να πω την αλήθεια επιχείρησα να κάνω μια δοκιμή μόνο με το Limewire αλλά δεν μου έτρεξε. Μου έβγαλε μήνυμα ότι πρέπει να κατεβάσω το Java, προσπάθησα να το κατεβάσω αλλά κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και πάλι..
Ίσως δοκιμάσω το Shareaza, αφού μου το προτείνεις..
Πρόβλημα με το WinMX ;