-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΚ Στράτη.
Ρωτάω λοιπόν.
Οι Ιαβέρηδες πως τρέχουν?Με τι χρήματα?Και τι δουλειά κάνουν?Από πού οι χορηγίες?Γιατι στα τόσα χρόνια είναι πρακτικά στο απυρόβλητο?Τι διασυνδέσεις υπάρχουν με την ΕΛΠΑ?ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ! Τα έχασε όλα κάποτε ο Τάσος και τα ξανάφτιαξε φτήνοντας αίμα... Η ερώτηση πάντως κατεβάζει το επίπεδο. Συμφωνείς;
Πάντως αφού σε προκάλεσα συνεχίζουμε...
ΟΙ χορηγίες έχουν να κάνουν με το ταλέντο του τάσου και των παιδιών. Δεν τις καταλαβαίνω τις απορίες σου. Ποιό απυρόβλητο; Σαν σκυλί τον πέταξαν τον Τάσο εκτός στο Ολύμπιο του 1994 (Σωκράτη μη μιλήσεις...) και τον Αρη από το Λειβαδιάς του 2002. ΚΑΜΙΑ διασύνδεση. Η τρέλλα του Τάσου και η εκτίμηση του Μανώλη Χαλιβελάκη έχει φέρει τον Ιαβέρη στην επιτροπή Ράλι. Οποτε και αν έρθει και προκύπτει θέμα που έχει να κάνει με τα παιδιά του δεν τοποθετείται. Η λόξα του ιαβέρη γύρω από τους Ελληνικούς γώνες δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Είναι άδικο!Οι αντιπροσωπείες γιατί απέχουν?Ξερω ότι η Citroen ηταν έτοιμη να φέρει Xsara WRC αλλα δεν την έφερε!Γιατί?
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑΚΟΥΩ. ΘΑ ΤΟΞΕΡΑ. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... Η ΣΙΤΡΟΕΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΤ ΚΑΙ ΟΙ Τ.Εκδ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΣΙΤΡΟΕΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!Γιατι ακούω πολλούς να λένε ότι αυτοκίνητα της Α5 είναι πρακτικά kit car?
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΚΙΤ ΚΑΡ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ Π.Ρ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ Α ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΚΛΕΒΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΓΙΑΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ 8 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΑΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ. Ο ΘΕΑΤΗΣ ΘΕΑΜΑ ΘΕΛΕΙ
Πως δικαιολογείται ο διασυρμός του Κοκκίνη με το 106?Ποιοι εχουν κάνει την πατάτα?Η Peugeot?Οι μηχανικοί?
ΑΠΑΝΤΑΝΕ Ο ΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ... Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ; ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΑΜΩΤΟ...
Ποιοι οι λόγοι που ο Κύρκος δεν εχει Focus?προσωπικοί?Εταιρικοί?
Η ΦΟΡΝΤ ΕΛΛΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΙΑΚΡΟΠΟΛΙΣ...
Γιατι στα Cup τα αυτοκίνητα μονο ίδια δεν είναι?Πως δικαιολογείται ο Μιχελακάκης να προσπερνάει στην ευθεία?Τοοσο μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου είχε στις φυστικιές?
ΤΟ ΛΥΝΟΥΝ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Γιατι όταν ο Ιαβέρης ή ο Καιτατζής πέφτουν πάνω σε προπορευόμενα αυτοκίνητα δεν παίρνουν μαύρη σημαία?
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΑΓΩΝΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΥΤΑΡΧΗ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΙΤΑΤΖΑΚΟ ΚΑΙ ΙΑΒΕΡΑΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΙΑΙΟ...
Γιατι δεν αποκλείστηκαν οσοι με Yaris εσπασαν τα μοτέρ τους σε δοκιμές στα Μέγαρα πέρσι?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ... ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΠ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΑΝ ΤΙΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...
Γιατι τα Ε είναι παραπεταμένα?
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ 2-3 ΚΑΛΑ ΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΒΜW ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ... ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Ε. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 4Τ Κ.ΛΠ... ΤΟ 2003 ΘΑΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ Ν1-2-3 ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α5-6... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ... ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ;
Τι ακριβώς έκανε η Toyota Συγγρού?
ΕΙΧΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ
Γιατι εξυμνείτε όλοι το ήθος (σαν οδηγός άλλο)του Πεσματζόγλου,όταν ολοι λένε ότι ρούφαγε αίμα με το μπουρί της σόμπας ?
ΠΟΤΕ Ο ΣΧ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝΥ.. ;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.... ΘΡΥΛΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΑΣΤΟΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...Παλιότερα ξέραμε ακόμα και τι λάστιχα θα φορέσει ο κάθε οδηγός.Τωρα δεν ξέρουμε τίποτα.Γιατι τοση μυστικοπάθεια?
ΡΩΤΗΣΑΤΕ; ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ... ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΞΕΣΠΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΓΩ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΑΝΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ....
Γιατι ολοι φωνάζουν για παράνομες δοκιμές και στην συνέχεια τις κάνουν οι ίδοι?
ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ;! ΟΥΔΕΙΣ ΤΙΜΩΡΕΙ... Η ΕΛΠΑ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ... ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από τα Ενιαία?
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΙΑΙΟ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΑΗ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ, ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Η ΜΠΡΙΤΖΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΛΕΞ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΛΟΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ...
Ποιος ο ρόλος του ΣΟΟΑ?Γιατι εξαφανίστηκε από προσώπου γής?
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ. Ο ΣΟΑΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ (ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΟΥΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ) ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ. ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΜΥΑΛΟΎ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ....
Γιατι το Υπουργείο Μεταφορών δεν μπόρεσε να πάρει την ευθύνη διοργάνωσης αγώνων?
ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ. ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Η ΕΛΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Αυτά και άλλα πολλά ακούω στην εξέδρα και μέχρι τωρα ελεγα ότι είναι απλώς φιλολογίες,είναι?
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ... ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ...!
Ρωτάω γιατι είμαι θεατής,δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.Και θέλω να ξέρω.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΑ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ... ;;; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ! ΦΤΑΝΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΡΗΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΌ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΉΜΑΤΑ. ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ, ΠΑΜΕ ΣΤΟ 2003... ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ (ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΑΝΑ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΖΑΚΙ ) ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΡΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ!
ΣΧ
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
ΕΓΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ .Tέλη, Καλή Χρονιά!
Γιατί να μην μάθουν και όσοι ΔΕΝ ξέρουν; Και για το 106 που ξέρεις πως ξέρουν και άλλοι 2-3 αλλά προσπερνάς, αλλά και το 206 που τουλάχιστον στην πίστα (σύμφωνοι, καμία σχέση) έδειξε καλά στοιχεία...
Γίνε σαφής, αν θέλεις, μήπως και σωθεί η κουβέντα...
Ευχές και στον Γιώργο και σε όλους
ΣτρατηςΚαλη χρονια
Λυπαμαι θα επρεπε να ηξερες ως ωφειλες σαν δημοσιογραφος αγαπητε,για να μην προσπαθουμε τωρα να σωσουμε αυτα που δεν σωζονται.Μπαμπης Κολιγιαννης
(για να μην απορεις ποιος ειναι) -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΡΑΤΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ .ΓΙΑ 206 ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ .
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
Μπάμπη...
ως δημοσιογράφος ωφειλα νε ξέρω τι; Γιατί και πόσο σερνόταν το 206;; Ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα... Απλά δεν μου άρεσε η επιλογή... Κοκκίνης θεατής, Κολιγιάννης εξελιχτής και δεν μπαίνω στην ουσία.... ΠΟΤΕ δεν την έθιξα την επίδοση.
Και που εντόπισες δικαολογίες και αλλαγή φιλοσοφίας στο άρθρο εδώ, εκεί παντού. Επιμένω ότι ήταν επιιεικώς άκομψος ο χειρισμός, ενώ η πορεία του αυτοκινήτου δεν ήταν τέτοια ώστε να δικαιολογεί την επιλογή.Τέλη...
Ηρεμα... κανένας δεν σε υποχρέωσε να απαντήσεις... Και το που είσαι και το που δεν είσαι εσύ το ξέρεις...
Δεν το κατάλαβα το ύφος... Σου μίλησα επώνυμα με ευγένεια και εισέπραξα, τι; Εκτός αν νοιώθεις θιγμένος για κάτι οπότε αν θέλεις το εξηγείς με την πρώτη ευκαιρία και σε όποιο επίπεδο θέλεις.
Πίστεψέ με κανένα πρόβλημα...ΣΧ
-
Στρατη,
μην τα ψαχνεις τα πραγματα.Οταν γινονται λαθος επιλογες ειναι λογικο να υπαρχει εκνευρισμος.Δεν μπορω να καταλαβω το υφος καποιων που υποτιθεται οτι ειναι οι εμπειροι του χωρου και θα επρεπε να δινουν το παραδειγμα και οχι να ριχνουν λαδι στη φωτια.Κυριοι αδικειτε καποιον οταν τον αντιμετωπιζετε σαν δημοσιογραφο και μονο.Αλλα και ετσι να ειναι,απο τη στιγμη που εκτιθεστε-εκτιθεμεθα δημοσιως να ειστε ετοιμοι να ακουσετε ακομα και σκληρη,ποσο μαλλον οταν πισω απο καποιους υπαρχουν αντιπροσωπιες-κολλοσοι με βαρια προτζεκτ και προσδοκιες.
Αδικαιολογητη επιθετικοτητα.Κριμα.....
-
Εντάξει Στράτη,σταματάμε εδώ.
Ευχαριστώ για την βήμα-βήμα απάντηση.
Αυτό που κρατάω είναι το ‘όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά’.
Ισως όντως να μην εχει νόημα να ψάχνει κανείς.Τι να βρεί άλλωστε?
Οι Αγώνες είναι όπως κάθε άλλη έκφραση της κοινωνικής μας ζωής.
Με τα καλά της και τα κακά της.
Κρατάω τα καλά και προχωράω. -
ENOUGH!
Φτάνει όπως λένε και οι γραμματιζούμενοι! Η πρόταση του Ναςς εξελίχθηκε σε προσωπική αντιπαράθεση, ανάμεσα σε μένα που είμαι οικοδεσπότης σε αυτό εδώ το Φόρουμ, με το πλήρωμα αυτοκινήτου αντιπροσωπείας που συμμετείχε σε αγώνα...
Από μένα ΤΕΛΟΣ...
Ο καθένας, έγραψε σημείωσε και επιβεβαίωσε...
Καλή Χρονιά
*επιμένω με ευχές!
ΣΧ
(Στρατισίνο) -
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
ΛΟΓΩ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ.
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
α) ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΩΝ
β) ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΔΟΚΙΜΕΣ,ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ)ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ PEUGEOT CUP 2002.ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ (α)
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΡΕΝΟΣ
-
Aγαπητοι forumistes σαν νεος στο forum αλλα ιδρυτικος αναγνωστης των 4Τ και πολλα χρονια θεατης των ελληνικων αγωνων διαβασα με ενδιαφερον ολες τις αποψεις,γνωμες,σχολια και 'καρφια' που εκφραστηκαν.Δεν εχω αμεση εμπλοκη με τον χωρο και ετσι δεν μπορω να εχω αποψη απο 'μεσα' των πραγματων ομως διαβαζοντας ολα αυτα απαγοητευτηκα και ενω ηθελα να ψηφισω ΝΑΙ το σκεφτομε αν θα το κανω τελικα.Γιατι τοσο 'μισος' και αλληλοσπαραγμος;Ειναι λυπηρο να θιγονται ανθρωποι με ιστορια και προσφορα στο αθλημα.
Αγαπω το αυτοκινητο και τους αγωνες και πιστευω οτι για την βελτιωση της καταστασης των ελληνικων αγωνων θα πρεπει ολοι οι εμπεκομενοι (ΣΟΑΑ,ΕΛΠΑ,ΛΕΣΧΕΣ,αντιπροσωπιες που συμμετεχουν στους αγωνες,δημοσ.ειδικου τυπου) και οποιοι αλλοι μπορουν να βοηθησουν να καθησουν σε ενα τραπεζι με μοναδικη σκεψη την βελτιωση.Πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωοι με γνωσεις, εμπειρια και δυνατοτητες να βρουνε τις σωστες λυσεις και να σταματησουνε ολα αυτα που ακουγονται και γραφονται που μονο κακο κανουν.Αυτα για την ωρα θα τα ξαναπουμε.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Υ.Γ.Τελικα ψηφιζω ΝΑΙ με την ελπιδα οτι θα βελτιωθουν τα πραγματα και ειδικα στους αγωνες ταχυτητας.
-
Τελικά θα μας πεί κάποιος και σε εμάς τους άσχετους γιατί το 106maxi δεν 'πάει';
-
Δημήτρη Καλή Χρονιά να έχουμε!
Λοιπόν,το τι έχω ακούσει για αυτό το αυτοκίνητο δεν λέγεται!Φαντάζομαι και συ και όλοι όσοι ασχολούνται με τέτοιου είδους κοσμήματα!Έτσι λοιπόν θα σου παραθέσω ότι αρβυλοειδές έχει φτάσει στα αυτιά μου και τα σενάρια λοιπόν είναι δύο που δεν μπρώ επ'ουδενί να στηριχθώ και να πιστέψω:
1.Ότι το συγκεκριμένο είναι το Νο26 από τα 25 που συνολικά έχουν παραχθεί!Άνηκε λέει σε έναν μηχανικό της ΡΤS ο οποίος το εφτιαξέ σαν παζλ!
2.Ότι το αυτοκίνητο είναι ΡΤS Αγγλίας και χρειάστηκαν ελληνικές επεμβάσεις για να δουλέψει!
Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι κάθε αυτοκίνητο με καρότσα Racing με περίεργο αριθμό πλαισίου δεν έχει εγκριση τύπου άρα...δεν βγάζει πινακίδες στην καθ'όλα αυστηρή Ελλαδάρα μας!(Εδώ βέβαια πρέπει θεωρητικά να συμπεριλαμβάνονται και τα Punto,Clio και Megane όλα kitcar!)
Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως ΚΤΕΟ περνάς με την σκέψη,2 κολοπινακίδες δεν θα μπορείς;;;
Σε καμμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι θέμα πληρώματος!Ουδείς λόγος!Στο κάτω-κάτω άμα δεν είναι σε θέση ο συνονόματος Θεός και δάσκαλος Σώτος να τερματίσει...πόσο μάλλον να αποδώσει!
Σωτήρης
ΥΓ. Όσοι διαβάσουν τα παραπάνω ανακριβή ας γελάσουν ε΄λεύθερα,όπως έκανα και εγώ!Όσοι όμως γνωρίζουν πραγματικά,ας μας διαφωτίσουν επιτέλους για αυτό το 'θωλό' διαμάντι! -
[quote='GTA']Μπάμπη...
ως δημοσιογράφος ωφειλα νε ξέρω τι; Γιατί και πόσο σερνόταν το 206;; Ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα... Απλά δεν μου άρεσε η επιλογή... Κοκκίνης θεατής, Κολιγιάννης εξελιχτής και δεν μπαίνω στην ουσία.... ΠΟΤΕ δεν την έθιξα την επίδοση.
Και που εντόπισες δικαολογίες και αλλαγή φιλοσοφίας στο άρθρο εδώ, εκεί παντού. Επιμένω ότι ήταν επιιεικώς άκομψος ο χειρισμός, ενώ η πορεία του αυτοκινήτου δεν ήταν τέτοια ώστε να δικαιολογεί την επιλογή.Λυπαμαι αλλά τα ελληνικά μου καθως και τα αγγλικά μου είναι τόσο καλά που μπορώ να καταλάβω οταν λες χρόνους Α5 και βγάλε αν κάνεις συγκρίσεις και τι υπονοείς (slow motion = αργή κίνηση ) η κάνω και πάλι λάθος?
Αν δεν σου άρεσε η επιλογή ,λυπάμαι καθ΄ύλην αρμόδιος να σου απαντήσει δεν υπάρχει στο forum ,αλλά αλλού και μην μου πείς οτι δεν ξέρεις που θα τον βρείς.
Απλά δημιουργούνται φασαρίες επίτηδες μήπως απο την βαβούρα ακούσει και η εξουσία .
Τέλος οταν στεναχωρείς ανθρώπους ,νομίζω το να ζητάς και δέκα φορές συγγνώμη δεν μετράει καθόλου,τουλάχιστον οταν αυτοί έχουν δικό τους καρφί για να κρεμμάνε το δικό τους καπέλλο.Μπάμπης Κολιγιάννης
-
Ο χρήστης m.koliyannis έγραψε:
Λυπαμαι αλλά τα ελληνικά μου καθως και τα αγγλικά μου είναι τόσο καλά που μπορώ να καταλάβω οταν λες χρόνους Α5 και βγάλε αν κάνεις συγκρίσεις και τι υπονοείς (slow motion = αργή κίνηση ) η κάνω και πάλι λάθος?
Αν δεν σου άρεσε η επιλογή ,λυπάμαι καθ΄ύλην αρμόδιος να σου απαντήσει δεν υπάρχει στο forum ,αλλά αλλού και μην μου πείς οτι δεν ξέρεις που θα τον βρείς.
Απλά δημιουργούνται φασαρίες επίτηδες μήπως απο την βαβούρα ακούσει και η εξουσία .
Τέλος οταν στεναχωρείς ανθρώπους ,νομίζω το να ζητάς και δέκα φορές συγγνώμη δεν μετράει καθόλου,τουλάχιστον οταν αυτοί έχουν δικό τους καρφί για να κρεμμάνε το δικό τους καπέλλο.Δεν θα απαντήσω ούτε στην ουσία, ούτε στα υπονοούμενα...
΄
Μία διευκρήνιση... Εξουσία ποιούς υπονοείς; Τους ανθρώπους της Λάιον; Και αυτοί λοιπόν είναι εξουσία σε σχέση με μένα; Σε σχέση με τους συνεργάτες μου; Σε σχέση με το χώρο που εργάζομαι;ΝΤΡΟΠΗ!
ΣΧ
ΥΓ... Πότε ζήτησα συγγνώμη... ;;; Μάλλον τα Ελληνικά σου δεν πάνε καλά! Ζητώ συγγνώμη όταν κάνω λάθος και βέβαια από ανθρώπους που μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Λυπαμαι αλλά τα ελληνικά μου καθως και τα αγγλικά μου είναι τόσο καλά που μπορώ να καταλάβω οταν λες χρόνους Α5 και βγάλε αν κάνεις συγκρίσεις και τι υπονοείς (slow motion = αργή κίνηση ) η κάνω και πάλι λάθος?
Τέλος οταν στεναχωρείς ανθρώπους ,νομίζω το να ζητάς και δέκα φορές συγγνώμη δεν μετράει καθόλου,τουλάχιστον οταν αυτοί έχουν δικό τους καρφί για να κρεμμάνε το δικό τους καπέλλο.Δεν θα απαντήσω ούτε στην ουσία, ούτε στα υπονοούμενα...
Ειναι κρίμα και ντροπή μαζί να ξεχνάς τις προηγούμενες σελίδες στο θέμα και να μην βλέπεις πόσες φορές έγραψες να τελειώσει εδώ η ιστορία.
Είναι κρίμα και ντροπή να πυροβολείς ανθρώπους που ζούν και εργάζονται για τους αγώνες που τόσοι άλλοι τούς έχουν για χόμπυ.
Αν σε ενόχλησε τέλος η λέξη εξουσία ,πρώτα πρώτα δεν ενοοώ σε καμμία περίπτωση οτι έχει σχέση ή οχι με σένα ,τους συνεργάτες σου η την Λαιον.
Λυπάμαι αλλά τα ελληνικά μου αυτά είναι.Οσο για την αμοιβαία εκτίμηση που λές ,ειλικρινά δεν είμαι εγώ αυτός που την κατέστρεψε. -
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ , ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΝASS ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΑLTER , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ )ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ , ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ (ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ) ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ , ΤΑΠΕΙΝΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ .ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΧΡΙΣΤΟΣ
-
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ .ΣΤΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΔΕΙΞΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ .ΤΕΛΟΣ Ο APR EXEI ΔΙΚΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2002 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΕΝΑ -ΝΑΙ -Η-ΟΧΙ-,,,,,,,ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
Υ.Σ ΣΤΡΑΤΗ ΖΗΤΩ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!
Υ.Σ2 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. -
To κουράσαμε, το κατεβάσαμε, το πατώσαμε
το κουρασα, το κατέβασα, το πάτωσα αν έτσι βοηθάει το ΤΕΛΟΣ να είναι τέλος...
Καλό 2003 λοιπόν και αν διαλύσαμε τις όποιες σχέσεις τουλάχιστον ας έχουμε το κουράγιο και κυρίως τη διάθεση για παραπέρα...
ΣτρατηςΥΓ, 1,,, Τώρα bre Τέλη τον Ολυμπιακό τι τον ήθελες...; Βάλτο θέμα την άλλη Κυριακή το βράδυ...
ΥΓ..2.. Μακάρι όλοι όσοι συμμετέχουν στο φορουμ, αν το θέλουν να κάνουν το χόμπι τους δουλειά. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός για αυτό.... Τα βλέπει αλλοιώς όποιος έχει αυτό το ατού... Ετσι το θεωρώ.. και δεν πρόκειται για απάντηση υπονοούμενο. Απλά ευκαιρίας δοθείσης, λέω!
ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΠΑ,,, ... GAME (;) OVER (!) -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
.. Μακάρι όλοι όσοι συμμετέχουν στο φορουμ, αν το θέλουν να κάνουν το χόμπι τους δουλειά. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός για αυτό.... Τα βλέπει αλλοιώς όποιος έχει αυτό το ατού... Ετσι το θεωρώ.. και δεν πρόκειται για απάντηση υπονοούμενο. Απλά ευκαιρίας δοθείσης, λέω!
ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΠΑ,,, ... GAME (;) OVER (!)Ααααχχχχχ βρε ευτυχισμένε άνθρωπε!!!!
Άσε... εμείς με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι θα μείνουμε
-
ΦΙΛΟΙ
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΓΚΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ
ΣΤΟ ΣΠΟΡ.ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ-ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ
ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΕΛΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.Μ'ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ
ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ.ΔΙΑΟΛΕ ΑΦΟΥ
ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ,ΚΑΤΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΟΙ
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ ΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΣ ΤΟ ΡΙΧΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ...
ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;
ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ.ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,
ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ,ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.ΚΑΙ
ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΛΗΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΟΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΣΥΧΟΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ Η ΤΟ ΧΑΛΑΜΕ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΡΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ.ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΥΛΟΣ-ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ
ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΖΩΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΙ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ.
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ
ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ!!! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Τελικά θα μας πεί κάποιος και σε εμάς τους άσχετους γιατί το 106maxi δεν 'πάει';ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΚΑΚΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ...
ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΤΛΟ F3 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ???ΜΗΠΩΣ ΤΟ 2002 ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ???
ΣΤΟΥΣ 2 ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΤΑ PUNTO KAI 106 ,TO PUNTO ME ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ...
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΑΧΙ ΑΠΟ ΤΟ PUNTO HTAN ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΟ PUNTO ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΙ...ΚΑΙ ΤΟ 106 RALLYE EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΙ?
ΣΕ 44 Ε.Δ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΑ ΤΟ ΜΑΧΙ(ΚΟΚΚΙΝΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ RALLYE (ΙΑΒΕΡΗΣ ΑΡΗΣ)...TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΙΑΒΕΡΗΣ ΑΡΗΣ 27
ΚΟΚΚΙΝΗΣ 17ΣΤΟ ΧΩΜΑ 8-6 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ RALLYE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ 19-11 (!!!)ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ RALLYE.
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
Απολογισμός 2002