-
Γίνεται να ξεχάσεις μια ομάδα που ξεφτίλισε τον ΠΑΟ όπου τον βρήκε στην Ευρώπη; Δεν γίνεται!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γίνεται να ξεχάσεις μια ομάδα που ξεφτίλισε τον ΠΑΟ όπου τον βρήκε στην Ευρώπη; Δεν γίνεται!κι όχι τίποτ' άλλο, μιλάνε και για Ευρώπη
την προηγούμενη 1000ετία ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ασχολείστε ακόμα με το άθλημα της πορτοκαλί μπάλας;
Nάτος ο προβοκάτορας ο Σπυρόπουλος Θυμάται και τη Λετονία
Στο βιβλίο που έλεγα παραπάνω αναφέρει ότι όταν στις αρχές της δεκαετίας του 90 οι δυό τους συναντήθηκαν στον Παναθηναϊκό ξεφτίλιζαν άνετα όλους τους νέους σε φυσική κατάσταση (όχι τους ξένους) λέει λεπτομέρειες για τις προπονήσεις και τις ειδικές ασκήσεις που έκανε πχ ο Γκάλης για να πηδάει στο Θεό –έχει και φωτογραφία του Νικ με τη μπάρα στο σβέρκο να κάνει λεγκ-πρες (έτσι το λένε; ) . Προφανώς οι άνθρωποι ήταν πολύ μπροστά αθλητικά. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρει το βιβλίο ότι ο μόνος στην ομάδα που προσπαθούσε στις προπονήσεις εκτός από αυτούς τους δυο ήταν ο (νεαρός τότε) Αλβέρτης, που μας φέρνει στην σημερινή Εθνική…
Tελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι 'αγιογραφία' αυτό το βιβλίο αλλιώς δε εξηγείται να λέει τέτοιες μπαρούφες.
Ο Γκάλης ξεφτίλιζε τους νέους στα 'γεράματά' του;; Γιατί εγώ θυμάμαι, τον Σιγάλα να του βγάζει τα άντερα στο Ισραήλ και τη γλώσσα έξω από την κούραση και τον Γκάλη να μένει στους 8 πόντους. Τέλος πάντων ο Γκάλης δεν άξιζε το τέλος που ο ίδιος επιφύλαξε στον ευατό του. Οι μεγάλοι παίχτες σταματάνε όταν καταλάβουν το 'πλήρωμα του χρόνου' και δεν αφήνουν τον Πολίτη να τους τραβάει στον πάγκο στο 5λεπτο και να μην τους ξαναβαζει πάλι στο παρκέ. Θεωρώ ότι έξω από κάθε ελληνικό γήπεδο πρέπει να υπάρχει η προτομή του Γκάλη. Ισως το μόνο καλό που είχε κάνει ο Λιάνης τη θητεία του, ήταν που πρότεινε να ονομαστεί το νέο κλειστό του ΟΑΚΑ, 'Νίκος Γκάλης' . Δυστυχώς δεν τον άκουσαν.
Ο άνθρωπος χώρισε το μπάσκετ στην Ελλάδα σε 'προ Γκάλη εποχή' και 'μετά Γκάλη εποχή'. Οσοι θησαύρισαν από το μπάσκετ, σε αυτόν το οφείλουν. Αλλο αυτό όμως και άλλο οι βλακείες που γραφει ο Ραμπότας.Ο Γιαννάκης είναι λίγο διαφορετική περίπτωση καθώς 'άντεξε' περισσότερο. Ημουν μέσα στο ΣΕΦ, που ο βάζελος νίκησε το γαύρο επί Κιουμουρτζόγλου. Ο Γιαννάκης έπαιζε κυριολεκτικά μόνος του το γαύρο, έβαλε 26 πόντους και οι γαύροι γέμισαν το γήπεδο με αυγά.
Προφανώς πάλι ο διατητής θα έφταιγε του Ιωαννίδη.
Αλλά ο Γιαννάκης στο 'τελείωμά του' δεν ήταν αυτός που ήταν. Είχε βαρύνει και ζοριζόταν στην άμυνα.(π.χ στο Μπερσί)Σχετικά με την Εθνική Ελλάδος 2005
Θεωρώ μέγα σφάλμα που ο Γιαννάκης και ο Κακιούσης δεν πήραν μαζί τους κάποιον από τους παλιούς. Ο Αλβέρτης είναι ΠΟΛΥ μεγάλος παίχτης και ο Σιγάλας έχει τη μεγαλύτερη προσφορά από όλους όσους έπαιξαν στην εθνική τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν είμαι προπονητής και δεν ξέρω ποιος έπρεπε να μείνει έξω αλλά αυτοί οι δυο έπρεπε να πάνε. Και για μένα οι προπονητές δεν θα δικαιωθούν για αυτή την επιλογή παρά μόνο αν πάρουν το χρυσό…Όντως ο Σιγάλας, χωρίς να έχει καμιά σπουδαία μπασκετική παιδεία, είναι ο παίχτης με τη μεγαλύτερη προσφορά στην Εθνική τα 10 τελευταία χρόνια.
Με τη μόνη διαφορά, ότι η τελευταία φορά που φχαριστήθηκα εγώ την Εθνική ήταν στο ΜΟυντομπάσκετ της Αργεντινής (πρώτη φορά χωρίς το Γκάλη), μετά η Εθνική άρχισε να πέφτει και να χτυπάει την 9η θέση σε διάφορες διοργανώσεις και γενικα΄να μην είναι αυτό που ήταν;;
Ο Σιγάλας έφτασε αισίως τα 34 και δεν έχει καμια΄θέση σε αυτή την ομάδα. Προσωπικά, δεν είναι και το καλύτερό μου να βλέπω το 'φάντασμα' του Σιγάλα να βολοδέρνει μεταξύ Μακεδονικού, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Αρη...
Μένει να δούμε πότε θα πάει στη ΜΕΝΤ ή στη Λάρισα...Μου αρέσει το 'ΠΟΛΥ' στον Αλβέρτη,,,:)
Η προσφορά του στην Εθνική είναι περίπου στο...μηδέν , με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πέρσι το (0/6) στην Ολυμπιάδα με την Αργεντινή και με εξαίρεση δύο φορές , ένα τρίποντο στα μούτρα του Χαλιλοτζιτς με τη Βοσνία από τα 10 μέτρα που μας έσωσε από μεγάλο στραπάτσο και ένα τρίποντο με την Ιταλία στην Αττάλεια, με την 'κόρνα', που κρεμόταν ο Αμπιο(;; ) πάνω του. Θεωρώ όμως ότι δεν υπήρχαν συστήματα που να τον βοηθάνε από τους προπονητές. Ο Αλβέρτης για να κάνει 'ζημιά' πρέπει να βγαίνει από 876 σκριν και αυτό στην Εθνική ομάδα δε μπορεί να γίνει , διότι απλούστα δεν είναι Ο παίχτης που θα πρέπει να δουλεύουν οι άλλοι για αυτόν.
Στο βάζελο θυμάμαι μόνο το παιχνίδι στο Μπερσί, που έπαιζε μόνος του τη Μπάρτσα. Κανένα άλλο. Εγώ δε μετράω τις 30άρες με το...ΒΑΟ. Ο μεγάλος παίχτης φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια και στα μεγάλα παιχνίδια, στα συντριπτικά περισσότερα από αυτά, ο Αλβέρτης ήταν παρών , μόνο στο φύλλο αγώνα και εκείνο τις περισσότερς φορές ήταν το κίτρινο. Επίσης ο Αλβέρτης μην ξεχνάς ότι :
-Δεν μπορεί να παίξει άμυνα
-Δεν βοηθά στα ρημπάουντ
-Δεν μπορεί να πηδήσει ...ούτε εφημερίδα
-Δεν έχει 'αριστερή κίνηση', όποιος τον παίξει στο δεξί χέρι, τον ξόφλησε.
-Δεν μπορεί να ντριπλάρει με ευχέρεια.
-Δεν μπορεί να παιξει στο 'ένας εναντίον ενός', θα πάει να πέσει πάνω στον αμυντικό, το έχει κάνει πολλές φορές.Εγώ άλλα περίμενα από τον Αλβέρτη όταν τον έβλεπα πιτσιρικά να έρχεται από τη Γλυφάδα. Ο Παύλος διέλυσε το τμήμα πόλο για να τον πάρει.
Είναι παίχτης που έχει προσφέρει στο βάζελο (λιγότερο στην Εθνική) είναι καλό παιδί , δεν είναι καμιά αλήτρα αλλα μεγάλος παίχτης δεν υπήρξε ποτέ.
Πόσο μάλιστα 'ΠΟΛΥ' μεγάλος που λες.Καλο Σ/Κ να περάσουμε η πρωτιά είναι σίγουρη στον όμιλο
Y.Γ Πρωταθλήματα: 1946, 1947, 1950, 1951, 1954, 1961, 1962, 1967,1969, 1971, 1972, 1973,1974,1975,1977, 1980,1981, 1982, 1984, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005
Κύπελλα: 1974, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005
Ευρωλίγκα: 1996, 2000, 2002
Διηπειρωτικό: 1996
Σεβαστείτε και τίποτα ρε σεις γαύροι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γίνεται να ξεχάσεις μια ομάδα που ξεφτίλισε τον ΠΑΟ όπου τον βρήκε στην Ευρώπη; Δεν γίνεται!
κι όχι τίποτ' άλλο, μιλάνε και για Ευρώπη
Μωρέ καλά τα 'σουρνε στους βάζελους ο Τσουκαλάς.
Έκαναν τους μάγκες όταν ο γαύρος είχε μείνει χωρίς ομάδα και προσπάθησαν να τον νικήσουν με μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που τους είχε σκίσει εκείνος όταν ήταν και οι δύο ομάδες δυνατές - μάταια.Τι σου είναι τελικά ο αθλητισμός. Και 5 ευρωπαϊκά να σηκώσει ο βάζελος, η ξεφτίλα που είχε φάει στην Ευρώπη (ημιτελικός Πρωταθλητριών -γεια σου Έντι- και χιαστί παιχνίδια) δεν σβήνει με τίποτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
κι όχι τίποτ' άλλο, μιλάνε και για Ευρώπη
Μωρέ καλά τα 'σουρνε στους βάζελους ο Τσουκαλάς.
Έκαναν τους μάγκες όταν ο γαύρος είχε μείνει χωρίς ομάδα και προσπάθησαν να τον νικήσουν με μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που τους είχε σκίσει εκείνος όταν ήταν και οι δύο ομάδες δυνατές - μάταια.Τι σου είναι τελικά ο αθλητισμός. Και 5 ευρωπαϊκά να σηκώσει ο βάζελος, η ξεφτίλα που είχε φάει στην Ευρώπη (ημιτελικός Πρωταθλητριών -γεια σου Έντι- και χιαστί παιχνίδια) δεν σβήνει με τίποτα.
άλλος έχανε στους ημιτελικούς κι άλλος -loser ξανθός- τους τελικούς
από τις καλύτερες στιγμές ήταν να βλέπεις τον Ιωαννίδη -ανεξαρτήτως ομάδας- να 'χει χάσει ευρωπαϊκό αγώνα και να βαράει ή το Σιγάλα ή το Λυπηρίδη (τι θυμήθηκα τώρα)
Χαμένο καλάθι ο Γκάλης, μπινελίκια στο Λυπηρίδη στον πάγκο
-
'Loser' ήταν μεν στην Ευρώπη, αλλά ευτυχώς γι'αυτόν υπήρχε ο αρχι-loser ο Ισπανός (της Μπαρτσελόνα, μου διαφεύγει το όνομά του τώρα).
Στην Ελλάδα όμως όπου πάταγε η ομάδα του δεν φύτρωνε χορτάρι.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Γκάλης ξεφτίλιζε τους νέους στα 'γεράματά' του;; Γιατί εγώ θυμάμαι, τον Σιγάλα να του βγάζει τα άντερα στο Ισραήλ και τη γλώσσα έξω από την κούραση και τον Γκάλη να μένει στους 8 πόντους. Τέλος πάντων ο Γκάλης δεν άξιζε το τέλος που ο ίδιος επιφύλαξε στον ευατό του. Οι μεγάλοι παίχτες σταματάνε όταν καταλάβουν το 'πλήρωμα του χρόνου' και δεν αφήνουν τον Πολίτη να τους τραβάει στον πάγκο στο 5λεπτο και να μην τους ξαναβαζει πάλι στο παρκέ
Συμφωνώ κι εγώ με αυτό, ωστόσο όταν ο Γκάλης πήγε στον Παναθηναϊκό ήταν ήδη 35+ χρονών οπότε ήταν λογικό να μην αντέχει όσο ένας νεώτερος.
Πάντως τους μεγάλους παίκτες τους θυμόμαστε πάντα για την ακμή τους. Και ο Τζόρνταν έκανε μεγάλο λάθος στη δεύτερη επιστροφή του, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί την απίστευτη κλάση του και τα κατορθώματα του. (Παρ' όλα αυτά όμως όταν βρισκόταν 'in the zone' φόρτωσε κάτι 40άρες και 2-3 buzzer).
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάμε Μπολώνια τωρα (θα ξημερώσω γμτ)
Εκεί είχε πραγματικά καλή ομάδα ο βάζελος αλλά η Κίντερ έπαιζε στο γήπεδό της , είχε προπονητή έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης και ένα κόσμημα για το μπάσκετ (πώς είναι ο Ιωαννίδης…ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ) τον Ετόρε Μεσίνα.
Και επίσης είχε τον Μανού Τζινόμπιλι που τωρα κατεβάζει κάτι 30άρες στο NBA , τον Γιάριτς που επίσης κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, τον Σμόντις που είναι ένα από καλύτερα φοργουορντ στην Ευρώπη, τον Αμερικανό τον Γρίφιθ και βέβαια το Ριγκοντό , που ήταν ένας παιχταράς ολκής και δεν είχε καμια σχέση με το φάντασμα που είδες χθες.
Ο Ομπράντοβιτς το πήρε και ο Κουτλουάι έλεγε μετά το παιχνίδι : «Το μυαλό αυτό του ανθρώπου είναι καταπληκτικό, είναι γεννημένος προπονητής»(για Αλβέρτη άυριο)
Η άμυνα του Παναθηναικού σε εκείνο το παιχνίδι ήταν η καλύτερη που έχω δει σε αγώνα μπάσκετ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Όσες φορές και να δω εκείνο το παιχνίδι δεν το χορταίνω
Όσο για τον Αλβέρτη ελπίζω να έχεις να πεις καλά πράγματα γιατί είναι η αδυναμία μου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Loser' ήταν μεν στην Ευρώπη, αλλά ευτυχώς γι'αυτόν υπήρχε ο αρχι-loser ο Ισπανός (της Μπαρτσελόνα, μου διαφεύγει το όνομά του τώρα).Στην Ελλάδα όμως όπου πάταγε η ομάδα του δεν φύτρωνε χορτάρι.
o Αίτο Ρενέσες, παρακαλούσα κάποτε να παίξουν τελικό ολυμπιακός-μπαρτσελόνα να γίνει ο τελικός των Losers με σκορ 31-30 φυσικά ο Ιωαννίδης θα χανε
Στην Ελλάδα πήγαινε πάντοτε σε ομάδες που είχε παίκτες ή υποστήριξη από πίσω Στην ΑΕΚ τι έκανε;
Ο Ίβκοβιτς με τους πιτσιρικάδες στον Πανιώνιο βγήκε τρίτος κι αν τον άφηναν θα πήγαινε τελικό και δεν μοίραζε σακάκια στους διαιτητές
Ποιος; ο Ιωαννίδης να διαμαρτύρεται για διαιτησία
-
Μεσα στον γενικοτερο παροξυσμο, μαλλον μονο εγω ειδα το απαραδεκτο 50% στις βολες. Αν παιξουμε αυριο-μεθαυριο με καποιον που δε χανει αμαρκαριστα σουτ και λέι-απ, θα προσγειωθουμε αποτομα...
Kαι κατι που ειχα ξεχασει να απαντησω απο την πρωτη σελιδα. Φυσικα εννοουσα οτι ο Μητσαρας ειναι πολυ καλο παιδι. Εκτος αν μια χρονια στην ομαδα των ορκισμενων οπαδων του φερ-πλέι Αφων Τσολια, τον εκανε κιολας κωλοπαιδι.
-
πάλι καλά που ήταν -12
-
Παρακαλείται όποιος μπορεί να απομακρύνει την τάβλα πάνω από το καλάθι, ώστε να μπορούμε να βάζουμε τη μπάλα μέσα ...
-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί στο καλό έγινε σήμερα επειδή δεν το είδα? Όταν κάποιοι φώναζαν για μηδέν επίθεση κάποιοι άλλοι δεν άκουγαν.
Όσο για αυτό >Όσο για τον Αλβέρτη ελπίζω να έχεις να πεις καλά πράγματα γιατί είναι η αδυναμία μου
Δεν είχα διαβάσει τα παραπάνω
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις απλά τυγχάνει το στυλ του να μου αρέσει πολύ(βέβαια με το ίδιο περίπου στυλ παίζω και εγώ, ή τουλάχιστον προσπαθώ ). Μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα εαν η δική του ομάδα δουλεύει γι'αυτόν, κάτι το οποίο συνέβαινε παλαιώτερα καθώς τώρα τα χρόνια έχουν περάσει και η θέση που παίζει εδώ και λίγα χρόνια δεν το επιτρέπει. -
Σήμερα μου φάνηκε πως έλειπε ένας έμπειρος παίκτης-αρχηγός που θα ξυπνούσε τους υπόλοιπουςμήπως και σταματούσαν να παίζουν αψυχολόγητα...
Απίστευτο το δίδυμο Χατζηδημητρίου-Σκουντής!Άξιοι διάδοχοι του Βερνίκου!
-
Αναφορικά με το αποτέλεσμα,ΧΙΛΙΕΣ φορές να βλέπω αυτή την εθνική μπάσκετ να χάνει με 12 πόντους από αυτή την Σλοβενία(με εντυπωσίασε),παρά να τρώω στη μάπα τη νίκη των Πρωταθλητών Ευρώπης επί του..Καζακστάν.Η εθνική στο μπάσκετ ξέρει καντάρια μπάλα,έχει ταλέντο(ανεξάντλητο)και θα πάει μπροστά,είμαι σίγουρος.Κρίμα που τα τελευταία χρόνια γυρίσαμε πλάτη στο μπάσκετ.
Και για να ξαναγυρίσω στο ματς πιστεύω ότι η εθνική δεν την περίμενε τόσο καλή την Σλοβενία και αιφνιδιάστηκε,+κάποια σουτ που δεν μας κάτσανε και αυτό ήταν.Τους Βόσνιους τους έχουμε άνετα. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί στο καλό έγινε σήμερα επειδή δεν το είδα? Όταν κάποιοι φώναζαν για μηδέν επίθεση κάποιοι άλλοι δεν άκουγαν.Aντε να κάνω εγώ μια προσπάθεια, μπας και σε ικανοποιήσω γιατί με τον Αλβέρτη σε στεναχώρησα
Με μια (τρεις) λέξεις : γκρεμίσαμε τα καλάθια (θα αναγκαστούν να βάλουν άλλα). Το πρόβλημα ήταν επιθετικό, αυτό άλλωστε δείχνει το τελικό σκορ. Όχι βέβαια ότι η άμυνά μας είχε καμιά σχέση με αυτό που είδαμε με τη Γαλλία. Σε μια στιγμή είμαστε 13 ρημπάουντ πίσω. Δεν καταφέραμε ποτέ να ελέγξουμε ρυθμό και βέβαια στην επίθεση είμαστε λες και μας 'είχαν καρφωμένους' στο παρκέ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μπάλα τη χάσαμε από το πλάγιο άουτ. Δεν πήγαινε κανείς να κάνει ένα σκριν στο Σπανούλη για να την πάρει (αυτά δε γίνονται ούτε στα μονά που παίζουμε μεταξύ μας). Κίνηση μηδέν. Εγινα μερικά σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά δε μπήκαν. Υπήρχαν -χθες-πολλά 'plays'για τον Παπαδόπουλο , που χθες δεν τράβηξε στις τρεις πρώτες περιόδους. Στην τέταρτη ήταν λίγο αργά.Μερικά από τα παιδιά (Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Φώτσης) δεν 'μπήκαν' ποτέ στον αγώνα και νομίζω ότι Ζήσης και Ζατζηβρέτας δεν είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση.Απαγοήτευση ο Παπαλουκάς Οι Σλοβένοι δεν ήταν τίποτα σουδαίο, απλώς έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν.Να μην ξεχάσω αυτό που επισήμανε ο 'greo' για τις βολές. Συνεχίζουμε να τα σπάμε
Μέσες άκρες αυτά ειπώθηκαν χθες σε μια εκπομπή που είδα, με Ζευγώλη και Κιουμουρτζόγλου.
Και οι ήττες μέσα στο παιχνίδι είναι, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Το κακό δεν είναι ότι χάσαμε, εκεί που στεναχωρηθηκα λίγο ήταν όταν στην τρίτη περίοδο , εμφαίσαμε σημάδια διάλυσης και έφτασε η διαφορά στο -19Τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τους Βόσνιους και αν η Γαλλία κερδίσει με +11 τους Σλοβένους περνάμε πρώτοι. Αν όχι περνάμε δεύτεροι και βρίσκουμε μπροστά μας το Ισραήλ για οχτάδα και τη Ρωσία για τετράδα.
Υ.Γ (...το γραψε αυτή η...μαυρόγατα ο Παπαδογιάννης χθες. Ελεγε ότι έπρεπε να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά από τους Γάλλους, έτσι όπως τους βρήκαμε προχθές)
-
ανησυχουσα για σλοβενια και τελικα τη παθαμε...ψιλοφαινοταν βεβαια γιατι εχουν νεστεροβιτς και μπρεζετς ενω εμεις εχουμε εκεινο το πραγμα που στην ελλαδα το αποκαλουμε σεντερ! δε πιανω τους περιφερειακους βεβαια...
αν επαιζαν πληρεις οι σλοβενοι ακομα θα κλαιγαμε...καλυτερα να πεσουμε με ισραηλ και ρωσια παρα με τους σερβους...δε ξερω αν προσεξατε,χθες ειχαμε καλη διαιτησια!
πρεπει να ξεφτιλισουμε τους βοσνιους τωρα μπας και ριξουμε σταχτη στα ματια των αλλων... -
αν συγκεντρωθουν λιγο και παρουν πιο χαμηλα τον αμανε νομιζω μπορυμε για 3η θεση...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα μου φάνηκε πως έλειπε ένας έμπειρος παίκτης-αρχηγός που θα ξυπνούσε τους υπόλοιπουςμήπως και σταματούσαν να παίζουν αψυχολόγητα...Απίστευτο το δίδυμο Χατζηδημητρίου-Σκουντής!Άξιοι διάδοχοι του Βερνίκου!
Για τον μεγάλο παίχτη το είχα γράψει πριν ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ και δυστυχώς βγαίνω αληθινός
-
Τι πρέπει να κάνει η εθνική τώρα για να περάσει?
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...