-
ομως τοση συγκενρωση φωτος μεσα στο ματι δεν θα ειναι παλι επιβλαβης για το ιδιο το ματι ?ή οχι? γιατι το λαμπερο φως μας στραβωνει γιατι ειναι πολυ εντονο για το ματι.(ετσι νομιζω δηλαδη )
νασταρόβια.
-
-
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
Ok ασ υποθέσουμε ότι σε ένα ιδανικό κόσμο οι μεν θα έχουν τα xenon υψηλής συχνότητας και οι δε τα αυτοπροσαρμοζόμενα παρμπρίζ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ που θα βλέπουν τα αμάξια να πηγαινοέρχονται με τους προβολείς σαν αντιαεροπορικά.
Το να διασχίσεις ένα δρόμο θα είναι σαν σκηνή ατυχήματος από ταινία του Φώσκολου......Αφού το μ@μήσαμε το Topic ας το κάνω και εγώ...
Βρε συ... και οι πεζοί θα φοράνε ειδικούς φακούς επαφής βρε...
Έτσι και αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα με τους προβολής...Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι τα άμοιρα τα ζώα... εκείνα δεν θα φορούν φακούς επαφής... και αλίμονο στο πουλάκι που θα περνάει κοντά σε αμάξι όπου ναι μεν έχει αυτά τα φώτα, αλλά είναι θεόστραβα και σημαδεύουν τον ουρανό...
-
Νομίζω ότι για τα κατοικίδια μπορεί να βρεθεί λύση, ξέρεις με τσιπάρισμα του πομπού που τους εμφυτεύουν για να μη χαθούν........
-
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
Νομίζω ότι για τα κατοικίδια μπορεί να βρεθεί λύση, ξέρεις με τσιπάρισμα του πομπού που τους εμφυτεύουν για να μη χαθούν........Τέτοιο τσιπ έχουμε βάλει και εμείς του δικού μας.
Η λειτουργία του, δεν είναι ότι αν χαθεί ο σκύλος, θα τον βρεις χάρις αυτό, αλλά αν χαθεί και δεν το δηλώσεις στην αρμόδια αρχή και τύχει και το βρουν άλλοι, όπου το πάνε σε κάποιο κτηνίατρο και βρεθεί ότι ο σκύλος είναι δικός σου αλλά δεν έχει δηλώσει την απώλεια του, τότε τρως καλό πρόστιμο.
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι κάπου στα 800 ευρώ.
Άρα για 80 ευρώ που δώσαμε για το τσιπ είναι καλύτερα από το να γίνει μια στραβή.
Επίσης λένε ότι θα τρώνε πρόστιμο και όσοι έχουν σπίτι τους σκύλο και δεν του έχουν βάλει τσιπ...
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.