-
-
Πρωτη σειρα απο αριστερα: Montoya, Ralf, Mansell, Schumacher, Senna, Prost.
Δευτερη σειρα απο αριστερα: Hakkinen, Scheckter, ΔΞ, ΔΞ, ΔΞ, Berger, Lauda, Hill, Stewart
Τελευταια σειρα απο αριστερα: Senna, Villeneuve, Hill, Alesi, ΔΞ, Hill, Senna.
Γενικα υπαρχει προβλημα με τους παλιους
-
Αντε να σας παιδεψω λιγακι...
Ψαχνουμε για οδηγο που εχει κατι κοινο με τον Niki Lauda, οδηγησε για μια ομαδα που ακομη πρωταγωνιστει στην F1, εχει πολυ χαρακτηριστικο χρωμα κρανους και διακριθηκε στις 24 ωρες του Mans
-
Στη δευτερη σειρα το μεσαιο ΔΞ πρεπει να ειναι ο Κλαρκ και αυτος με τα γυαλια μαλλον ειναι ο Ιξ. Ο μουστακιας; Κανας Χιλ πατηρ;
Πισω το ΔΞ ειναι ο Σουμ (η ιδια κουκλα με αυτην μπροστα). -
Πρωτη σειρα απο αριστερα: Button (λόγω του πιο μαύρου στους σπόνσορες των μανικιών άρα η χρονολογία είναι 2000), Ralf, Mansell (με πίσω του τον Prost -λόγω κράνους στα πόδια του), Schumacher, Senna, Senna.
Δευτερη σειρα απο αριστερα: Hakkinen, Piquet, Ickx, Clark, Maurice Trintignant, Berger, Lauda, D. Hill, Stewart
Τελευταια σειρα απο αριστερα: Senna, J. Villeneuve, D. Hill, Schumacher, Stewart στα νιάτα του ή Clark, D. Hill, Senna.
-
Henri Pescarolo ;;;;;
Πράσινο κράνος, 4 φορές νικητής του Le Mans, οδήγησε για τη Williams. Τη σύνδεση με το Lauda δεν μπορώ να κάνω, εκτός από το γεγονός ότι πήγε σε δυο ομάδες την επόμενη σεζόν αφότου είχε φύγει ο Niki (March & BRM) -
Πολυ σωστος! Η συνδεση με τον Lauda ειναι οτι και οι δυο ειχαν ατυχημα που τους αφησαν σημαδια απο καψιματα στο προσωπο
-
Μάλιστα, η ομάδα του υπάρχει και στο Gran Turismo
-
Άρα βάζω και με άδεια πλέον μια ερώτηση... Ποια άλλη ιδιότητα είχε στα νιάτα του ο Ecclestone στη F1 εκτός από ιδιοκτήτης ομάδας (Brabham) και τη σημερινή του, ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και πότε.
Και επειδη είπα αρκετούς στην φωτο με τα κουκλακια βάζω και μια δεύτερη ...
Από που προέρχεται η ονομασία που χρησιμοποιεί για τα μονοθέσιά της η McLaren από το 1981 και έπειτα (MP4-x) -
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Άρα βάζω και με άδεια πλέον μια ερώτηση... Ποια άλλη ιδιότητα είχε στα νιάτα του ο Ecclestone στη F1 εκτός από ιδιοκτήτης ομάδας (Brabham) και τη σημερινή του, ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και πότε.Και επειδη είπα αρκετούς στην φωτο με τα κουκλακια βάζω και μια δεύτερη ...
Από που προέρχεται η ονομασία που χρησιμοποιεί για τα μονοθέσιά της η McLaren από το 1981 και έπειτα (MP4-x)H ΜcLaren που ξέρουμε σήμερα, προέρχεται από την 'ένωση' 2 ομάδων, της McLaren (F1) και της Project 4 (F2)...
Η ομάδα διατήρησε την ονομασία της (McLaren), αλλά τα μονοθέσια ονομάζονταν Μ(cLaren)P(roject)4-xx...
-
(W)right on!
-
Ποιοι οδηγοί F1 συμμετείχαν στο '24 Heurs du Mans' (ελπίζω να το γράφω σωστά );
Στην ταινία με τον McQueen αναφέρομαι...
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Άρα βάζω και με άδεια πλέον μια ερώτηση... Ποια άλλη ιδιότητα είχε στα νιάτα του ο Ecclestone στη F1 εκτός από ιδιοκτήτης ομάδας (Brabham) και τη σημερινή του, ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και πότε.Μάνατζερ οδηγών?
-
Όντως ήταν και μάνατζερ οδηγών (με πιο πετυχημένο πιλότο που μανατζάρισε τον Jochen Rindt -είναι κλασική η φωτό του Bernie να επιστρέφει στα pits κρατώντας το μαύρο κράνος του Αυστριακού που μόλις έχει σκοτωθεί στις δοκιμές του ιταλικού GP του 1970), ξέχασα να το αναφέρω αυτό . Όμως το ζητούμενο δεν ήταν αυτό... Είχε και άλλη μια ιδιότητα...
-
Μήπως ήταν πωλητής μονοθεσίων ή εξαρτημάτων? Είχε κατάστημα νομίζω.
-
Ήταν και πωλητής εξαρτημάτων (νομίζω και μονοθεσίων -μπορεί μόνο αυτοκινήτων δεν είμαι σίγουρος) αλλά νομίζω ότι δεν πωλούσε την πραματειά του στη Formula 1 -μπορεί να κάνω και λάθος. το ζητούμενο και πάλι όμως δεν ήταν αυτό υπάρχει και άλλη μια ιδιότητά του...
-
Promoter αγωνων της F1 με αρχη εναν αγωνα στο Spa που δεν ηθελε κανεις να ακουμπησει. Αυτη ηταν ουσιαστικα η αρχη μιας πορεις που τον εφτασε εκει που εφτασε.
-
Νομίζω εκκίνησε σε έναν αγώνα ως οδηγός; Μη με ρωτήσεις που και πότε απλά σα να θυμάμαι να το διάβασα κάπου.
-
Αυτό ήταν το ζητούμενο. Υπήρξε οδηγός το 1958 με μια Connaught προσπαθώντας να λάβει μέρος σε δυο GP αν και δεν εκκίνησε ποτέ, καθώς δεν έκανε qualify στο Μονακό ενώ στη Βρετανία σημείωσε στις δοκιμές τον τελευταίο χρόνο όντας 1 λεπτό πίσω και δεν εκκίνησε (ε πως να εκκινούσε θα αποτελούσε κινητό εμπόδιο). Μάλλον κάπου εκεί κατάλαβε ότι για οδηγός δε φτουράει και ξεκίνησε το τζόγο για να αποκτήσει τα λεφτά να αγοράσει τη Brabham...
-
To σίγουρο είναι ότι ο Clark έχει κάνει 8 Grand Chelem στην καριέρα του. Δεν ξέρω όμως πόσα έχει κάνει ο Schumacher...
Quiz F1!