-
Καλημέρα.
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνονται τοποθετήσεις ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών εκ των υστέρων (σε αυτοκίνητο χωρίς κεντρικο κλείδωμα).
Αν ναί, η τοποθέτηση θα καταργήσει την εγγύηση του αυτοκινήτου (οταν βρίσκεται ακόμα στην εγγύηση) ή θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο επίσημο αντιπρόσωπο. Το κόστος ποιο είναι περίπου ?Θα ήμουν υπόχρεος αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες. Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα.
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνονται τοποθετήσεις ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών εκ των υστέρων (σε αυτοκίνητο χωρίς κεντρικο κλείδωμα).
Αν ναί, η τοποθέτηση θα καταργήσει την εγγύηση του αυτοκινήτου (οταν βρίσκεται ακόμα στην εγγύηση) ή θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο επίσημο αντιπρόσωπο. Το κόστος ποιο είναι περίπου ?Θα ήμουν υπόχρεος αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στις παραπάνω απορίες. Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα.
-
Kαλο θα ειναι να ρωτησεις πρωτα στην αντι/πεια γιατι δε ξερεις τι γινετε με την εγγυηση η ακομα αν το αυτοκινητο σου ( δεχετε) η οχι aftermarket προιοντα , σιγουρα αυτοι θα σου εξηγησουν .
-
Ο χρήστης takism έγραψε:
Καλημέρα.
Είναι εύκολη η aftermarket τοποθέτηση ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών.
Είχα τοποθετήσει στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου, Golf II μεταχειρισμένες κλειδαριές από Golf III και δούλευαν μια χαρά για χρόνια.
Τώρα όσον αφορά την εγγύηση, αν τοποθετηθούν κλειδαριές από το ίδιο μοντέλο (με άλλο επίπεδο εξοπλισμού) σε συνεργείο της εταιρίας, δε νομίζω να χάνεται.Γιάννης
-
Για τι αυτοκίνητο μιλάς;
Για το θέμα κόστους, κάνε ένα τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία για να πάρεις μια 'πρώτη γεύση' και μετά 'ρωτώντας πάν΄ στη πόλη'. -
Στην αντιπροσωπία που ρώτησα μου είπαν ότι δεν γίνται η τοποθέτηση εκ' των υστέρων (ενώ η αμέσως μεγαλύτερη έκδοση έχει ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές ). Αυτο που φοβάμαι είναι πως αν κάνω εκτός αντιπροσωπίας την τοποθέτηση θα χάσω (ίσως) την εγγύηση
Πόσο περίπου είναι το κόστος της τοποθέτησης ? -
Πόσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο;
Αν είναι η εγγύηση να λήγει σύντομα μπορείς να κάνεις υπομονή...Ρώτα και σε άλλον ντήλερ...
Πχ εμένα μου έλεγαν πως δεν μπορώ να βάλω πίσω ηλεκτρικά παράθυρα στο Ίμπιζα, αφού δεν υπήρχαν, δεν παράγοταν ποτέ το αμάξι έτσι!! Με τα πολλά μου είπαν πως μπορούν να βάλουν μοτεράκι, αλλά δεν θα έχω τον έλεγχο με πλήκτρα και από μπροστά...
Στην Ελλάδα ποτέ δεν ήρθαν Ίμπιζα της γενιάς αυτής με πίσω ηλεκτρικά, αλλά στην Ελβετία ήρθαν!!! Και βρήκα ντήλερ να μου τα βάλει και με εγγύηση, αλλά τα εργατικά στην Ελβετία ήταν φωτιά, και η καλοκαιρινή ζέστη ήταν λιγότερη από της φωτιάς αυτής, και τελικά έμεινα χωρίς τα ηλεκτρικά πίσω!!Αυτό που θέλω να πω είναι πως ίσως ένας άλλος ντήλερ να είναι πιο εξυπηρετικός...
Τεχνική ερώτηση ...