-
Γειά σας σε όλους
Είμαι κάτοχος ενός Mazda6 2000cc. Μήπως έχετε ακούσει τίποτα για βελτίωση του. Ψάχνω marke εξάτμιση για αυτό το μοντέλο. Αν ξέρετε τίποτα θα περιμένω απάντηση σας.
-
Γειά σας σε όλους
Είμαι κάτοχος ενός Mazda6 2000cc. Μήπως έχετε ακούσει τίποτα για βελτίωση του. Ψάχνω marke εξάτμιση για αυτό το μοντέλο. Αν ξέρετε τίποτα θα περιμένω απάντηση σας.
-
Γειά σας σε όλους
-
παιδια θελω να βαλω εξατμηση στο mazda 6 2000cc και ηθελα να μαθω ποσο κοστιζει περιπου και τι εξατμηση μπορω να βαλω για να εχω οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα?
-
με μια εξατμηση δεν θα εχεις κανενα αποτελεσμα.....εκτος απο θορυβο
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
με μια εξατμηση δεν θα εχεις κανενα αποτελεσμα.....εκτος απο θορυβοΈτσι είναι δυστυχώς.
-
Ο χρήστης pippis82 έγραψε:
παιδια θελω να βαλω εξατμηση στο mazda 6 2000cc και ηθελα να μαθω ποσο κοστιζει περιπου και τι εξατμηση μπορω να βαλω για να εχω οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα?Ποιο τμήμα της εξάτμισης θέλεις να αλλάξεις και γιατί;; Αν απλά αλλάξεις 1 τμήμα μάλλον μόνο το θόρυβο θα αλλάξεις όπως σου είπαν...
Και να μας ξεκαθαρίσεις ποιο εννοείς εσύ σαν το καλύτερο αποτέλεσμα. Να κάνει θόρυβο, να κάνει ησυχία, να είναι οπτικά εντυπωσιακή, να είναι φτηνή, να είναι ανθεκτική σε σκουριά και κακουχίες, να κρατήσει χρόνια, να μην βρίσκει σε τμήματα του αμαξώματος, να κάνει πιο γλυκές κούρμπες, να είναι πιο ελαφριά, να βγάζει άλογα στις ψηλές στροφές, να βγάζει στις χαμηλές κοκ γιατί βλέπεις ο καθένας στοχεύει αλλού.... -
μαλλον ο ερωτον δεν πολυενδιαφερεται και το εχει 'γραψει' το θεματακι νομιζω.......
Βελτίωση Mazda6 2000 cc