-
Παιδιά ήρθε η ώρα για νέα αμορτισέρ. Το αμάξι είναι από Γερμανία και έχει αρκετά σπορ και σφιχτό στήσιμο. Είναι το 1,25 με τα 78άλογα.
Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο το κόστος των καλών αμορτισέρ είναι αυξημένο. πχ τα κίτρινα bilstein φεύγουν από 550ευρώ την ώρα που στο άλλο αμάξι τα έβαλα με 380!
Οπότε από koni κόκκινα, bilstein μαύρα λένε τπτ? Κάτι άλλο στην αγορά?
Από τη μαμά ξέρει κανείς τι μάρκα έχουνε αυτα? -
Παιδιά ήρθε η ώρα για νέα αμορτισέρ. Το αμάξι είναι από Γερμανία και έχει αρκετά σπορ και σφιχτό στήσιμο. Είναι το 1,25 με τα 78άλογα.
Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο το κόστος των καλών αμορτισέρ είναι αυξημένο. πχ τα κίτρινα bilstein φεύγουν από 550ευρώ την ώρα που στο άλλο αμάξι τα έβαλα με 380!
Φίλε μου έβαλα πριν από δύο μήνες περίπου στο δικό μου fiesta 1.6 S (103hp) μοντέλο του 2000, κόκκινα ΚΟΝΙ για να αποφύγω τίποτα κούτσουρα και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πιο μαλακά από τα εργοστασιακά αμορτισέρ, και στις στροφές με πολλά χιλιόμετρα το fiesta γέρνει περισσότερο από πριν (που ήταν ψιλοτρένο.)
Τους ρώτησα τι ελατήρια φοράει από το εργοστάσιο και μου είχαν πει ότι είναι της motorcraft. Και δεν είναι και φτηνά τα έβαλα στον Μάκη στο car center 480 ευρώ αν θυμάμαι καλά -
Ευχαριστώ φίλε μου το έχω παρατηρήσει ότι τα εργοστασιακά είναι σφιχτά απλώς δεν ήξερα μήπως η ελληνική έκδοση έχει πιο μαλακά. Άμα είναι να παω σε εργοστασιακά θα βάλω από ανώτερο κυβισμό
-
Μηπως να κοιταζες και τα Sachs Performance?
Ειναι πολυ καλα απο οσο μαθαινω... -
Αυτα μου πρότειναν και στο μαγαζί που πηγαίνω αλλά εδώ μέσα έχω ακούσει παιδιά που ανέφεραν ότι η αποδοσή τους έπεσε κατακόρυφα μώλις από 40000 χλμ
-
E,και τι ειναι λιγα 40000χλμ?Στην Ελλαδα ολα τα αμορτισερ πεφτουν πιο γρηγορα ,απο οτι προτεινει το μανιουλ του σερβις.
ford fiesta 98 και αμορτισερ