Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    3ο ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΡΑΛΙ ΣΠΡΙΝΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. 3ο ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΡΑΛΙ ΣΠΡΙΝΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 7 / 8
    Ελληνικοί Αγώνες
    29
    154
    513
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      georgetabs last edited by

ROAD BOOK
      Αγώνας τριών τουλιπών!
      Σταρτ
      Φλάιινγκ
      Στοπ

Ρε παιδιά, ενδιάμεσους είχατε;;
      Και αν ναι, γιατί μας το κρατάτε μυστικό;;;
      Δηλαδή αν χτύπα ξύλο βρω τον μπροστινό μου χαλκομανία στον τοίχο, θα πρέπει να κάνω 5-10 λεπτά μέχρι τον τερματισμό να ειδοποιήσω;;
      Γιατί να μην ξέρω που θα έχει κριτή να σταματήσω μπας και τον προλάβουμε;;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G

BRIEFING ΑΓΩΝΑ
        -Υποχρεωτική ενημέρωση με παρουσίες, πολύ καλό (αν και δεν νομίζω να έγινε και τίποτα στους απόντες...), αλλά εδώ φαίνεται πόσο τσουβάλια είμαστε οι αγωνιζόμενοι... Τουλάχιστο το 1/3 περίμενε να δώσει το παρών και να εξαφανιστεί!!! (Κάποιοι με επιφώνημα 'άντε μπράβο επιτέλους ξεμπέρδεψα κι από αυτό') Λες και το νόημα ήταν μόνο η παρουσία, και όχι το τι είχε να πει ο κ. Χιωτίδης!!!
        Και δεν έχω καμία αμφιβολία πως αυτοί που έκαναν το παραπάνω ήταν κατά βάση αυτοί που ερχόντουσαν χύμα και αν στην αφετηρία...
        Τυπικά και τετριμμένα τα περισσότερα που ακούσαμε, αλλά υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να ακούσεις, και όχι μετά να παίζεις χαλασμένο τηλέφωνο ρωτώντας κάποιον άλλο που τα άκουσε, ξοδεύοντας τελικά περισσότερο χρόνο, και μαθαίνοντάς τα δεύτερο χέρι και αν...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • A
          apr last edited by

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ Κ.ΤΑΜΠΣ , ΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΓΡΙΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Τ.Ε. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ .
          ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ Τ.ΕΛΕΓΧΟΙ .

ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΡ@3$ΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ (ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΘΕΜΑΤΑ ,ΤΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ , Η ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΤΟΥΝ ΤΥΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΟΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΕΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ !

ΣΥΓΚΕΤΡΟΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ..................

Υ.Γ. ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο Τ.ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΡΟΛΜΠΑΡ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΛΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ , ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΣΛΙΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΒΑ .....ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΜΠΑΜΕ ΚΑΛΑ , ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ , Η ΦΤΑΙΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ?

• G

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ

Με 'καλή' καθυστέρηση!! Μας είπαν από τα μεγάφωνα πως διευθετούσαν τους θεατές και ήταν σχεδόν έτοιμοι!
            Μα κάτσε, τόσο πορωμένοι ήταν οι θεατές που είχαν στηθεί (και μάλιστα στη μέση του δρόμου για να θέλουν διευθέτηση) από τόσο νωρίς;;;
            Ή μήπως τους θυμηθήκαμε τελευταία στιγμή και τρέχουμε;;

Η ουσία είναι πως με 40 βαθμούς ο δρόμος έκλεισε στις 9 το πρωί και το πρώτο αμάξι πρέπει να πέρασε σκάρτες 11!!! Λογικό που εξαφανίστηκαν αρκετοί θεατές μέχρι το 2ο... Και θέλουμε θεατές, αλλά έτσι δεν θα ξανάρθουν...

Τέλοσπάντων, με τα πολλά ξεκινάει ο αγώνας, αλλά πολλοί οδηγοί στον χαβά τους. Να τους δώσουμε το ελαφρυντικό όμως πως αφού το ωράριο είχε πάει ΠΕΡΙΠΑΤΟ από σφάλμα οργάνωσης, τι σου φτάινε κι αυτοί;;;
            Πχ εγώ ξεκίναγα να ζεσταίνω το αμάξι 20 λεπτά πριν. ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ!!! ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Έφτανε σε θερμοκρασία λειτουργίας κινητήρας και κιβώτιο με όσο πιο χαλαρή οδήγηση παίρνει, και μετά ντυνόμασταν και ζέσταινα λάστιχα για εκκίνηση. Μα οι πρώτες συμμετοχές πότε να ζεστάνουν που όλο καθυστερούσε η εκκίνηση και μετά τους έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό;;;
            Έχουν κάποιο δίκιο λοιπόν...

Διάβασα από τον papagalos το εξής:

Εγώ προσωπικά ήμουν στο τερματισμό, αλλά απο όσο ξέρω, φόβαζαν απο τα μεγάφωνα να έρθουν τα αυτοκίνητα στην εκκίνηση, αλλά κανένας δεν ήταν στην ώρα του.... Και απο ότι είδα μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, δεν υπήρξε η παραμικρή καθυστέρηση..... Δηλαδή έπρεπε να είχαμε κάποιον να έρχετε να πέρνει το κάθε πλήρωμα απο το χέρι? να το βάζει στην θέση του?

Λοιπόν, μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα και υπευθυνότητα πως ΟΛΟΙ όσοι ήταν μέχρι 5 νούμερα μπροστά μου και 3-4 πίσω μου ήταν στην εκκίνηση στην ώρα τους 3-4 λεπτά νωρίτερα, ΚΑΙ στα δύο πέράσματα!!! Οπότε ποιοί είναι αυτοί οι 'όλοι', που στα 1400-1600 λογικά κανένας δεν καθυστέρησε δευτερόλεπτο...

Και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο κ. Χιωτίδης να μας φοβερίζει από τα μεγάφωνα και να μας λέει 'είστε όλοι απαράδεκτοι'!!!
            ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΧΙΩΤΙΔΗ;;;; Είμαστε ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ απαράδεκτοι;; Σε τι;;; Οδηγικά ίσως! Οικονομικά ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Αλλά δε σου πέφτει λόγος εκεί, οπότε πού αναφέρεσαι;; Στις καθυστερήσεις;;;
            Γιατί ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΥΘΣΤΕΡΗΣΕΣ με τις διευθετήσεις των θεατών και τα λοιπά χαρωπά, ενώ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
            Και με λες λοιπόν συλλήβδην με ΟΛΟΥΣ τους άλλους απαράδεκτο;;;
            ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ας είχαμε εκκίνηση ανά λεπτό, ΜΕ ΚΑΠΕΛΑ για τις καθυστερήσεις να δεις που όλοι θα ήταν στην ώρα τους!!
            Αλλά να έβλεπα πως θα δικαιολογούσε ο κ Χιωτίδης την καθυστέρηση στην εκκίνηση!!!
            Γιατί ναι, ΚΑΠΟΙΟΙ (σίγουρα όχι όλοι, και σαφώς μειοψηφία!!!) αγωνιζόμενοι καθυστέρησαν τον αγώνα, ίσως **συνολικά **κατά 10-20 λεπτά, αλλά η αρχική με το καλημέρα που οι αγωνιζόμενοι δεν είχαν παραμικρή ανάμιξη ήταν πλέον του ΜΙΣΑΩΡΟΥ και κοινώς 'γεια σας...'

• G

Ο χρήστης APR έγραψε:
              Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ Κ.ΤΑΜΠΣ , ΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΓΡΙΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Τ.Ε. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ .
              ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ Τ.ΕΛΕΓΧΟΙ .

ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΡ@3$ΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ (ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΘΕΜΑΤΑ ,ΤΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ , Η ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΤΟΥΝ ΤΥΠΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΟΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΕΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ !

ΣΥΓΚΕΤΡΟΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ..................

Τώρα είναι η ιδέα μου πως άλλο πρώτος βαθμός συγγένειας εξ αίματος και άλλο ο Castor που πριν τον Οκτώβριο του 2002 δεν ήξερε πως ζω, κι εγώ τον ήξερα από τους αγώνρς που έτρεχε όταν εγώ έτρωγα γλειφιτζούρια;

Αν τον καταργήσουμε ΤΕΛΕΙΩΣ τον τεχνικό έλεγχο δεν έχω πρόβλημα, αδιάφορο μου είναι...
              Όταν ξεροσταλιάζω 4 ώρες όρθιος στον ήλιο όμως, ε, περιμένω να γίνει σωστά η δουλειά...

Πχ να έβαζαν ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένες συμμετοχές ανά μισάωρο και όποιος καθυστερούσε και το έχανε να πήγαινε τελευταίος από όλους ποιον θα χάλαγε;;
              Εμένα σίγουρα όχι!!!

(Πως με βρίσκεις; Πιστεύω είμαι αρκετά συγκεντρωμένος και συγκεκριμένος! )

• G

ΧΩΡΟΣ ΣΕΡΒΙΣ

Έξυπνο το ότι επέτρεπαν το σέρβις να είναι είτε πάνω είτε κάτω, μοίρασε τα σέρβις σε δύο χώρους, οπότε δεν έγινε πουθενά συνωστισμός και υπήρχε επαρκής χώρος και εδώ, και εκεί!!

ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ο... 'μπουφές' στον χώρο του τερματισμού!!! Εκεί που είχε στεγνώσει το σάλιο 5 λεπτά νωρίτερα ο ως από μηχανής... κουβάς, τίγκα στα νεράκια και αναψυκτικά!!!!! Και δίπλα γλυκάκια για να μην πάθουμε υπογλυκαιμία και δεν κατεβάσουμε χρόνους!!!

Πραγματικά καταπληκτική ιδέα της οργάνωσης, μας έσωσε τόσο στο ενδιάμεσο πέρασμα, όσο και μετά, φεύγοντας για το ταξίδι της επιστροφής!!!
                ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Τόσο όμως επάνω μεν, όσο και κάτω που είχε την ταβέρνα, που και να ποτιστείς μπορούσες, όσο και να πας τουαλέτα σε συνθήκες πολιτισμού και όχι... Ροβινσώνα!!!

Παράλειψη; Δεν είδα πουθενά κάδους - βαρέλια για σκουπίδια! ΚΑι έτσι ενώ μάζεψα όλα όσα χώραγαν στο ντουλαπάκι και την τσάντα μου να τα πετάξω αργότερα σπίτι μου, όλο και κάποια δε χώραγαν και τα άφησα εκεί, δίπλα στο βαρέλι. Με τον αέρα που είχε όμως αργότερα τα είδα να έχουν σπαρεί γύρω γύρω...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • G

ΘΕΑΤΕΣ
                  Πολλοί!
                  Ορεξάτοι!
                  Πειθαρχημένοι!
                  ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΙ!!!! Μα ο ΜακΡέι στα θεαματικά νιατα του να πέρναγε, τόσες ώρες στον ήλιο δεν νομίζω να άντεχα!!!

Μπράβο τους, με μόνη (και ΣΟΒΑΡΗ) εξαίρεση τα σκουπίδια. Το κάνανε το βουνό τσαντήρι (να το πω ευγενικά...)
                  Μα μιλάμε για τονους πλαστικού και περιτυλίγματος!!!!
                  Γιατί ρε παιδιά;;; Εσείς θα ξανακάτσετε εκεί του χρόνου, εσείς θα ξαναπεράσετε εκεί σε 2 μήνες να φχαριστηθείτε διαδρομή και οδήγηση, εσείς θα φέρετε τον ξένο φίλο σας να καμαρώσει τη χώρα σας, δε σας ενοχλεί η κατάντια αυτή;;;

Βέβαια πάλι εδώ αρκετά καλή δικαιολογία είναι τα βαρέλια που δεν υπήρχαν, αλλά και πάλι, ΗΛΠΙΖΑ να δω λιγότερα σκουπίδια...

• C
                    castor last edited by

Από τον GeorgeTabs τίποτε δεν μας σώνει!!!

Ούτε οι μασώνοι!!!

• G

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / ΑΠΟΝΟΜΗ

Στο κατέβασμα του πρώτου σκέλους πλήρη αποτελέσματα στο χέρι με το που κατεβαίναμε, στο δε δεύτερο βγήκαν γρήγορα τα οριστικά και η απονομή έγινε άμεσα, χωρίς περιττές χρονοτριβές!

Λιτή, ζεστή και πανέμορφη η απονομή, και όμορφη η ιδέα να δώσουν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως θέσης!!!
                      Ήξερα εξαρχής πως δεν διεκδικούμε τίποτα (ειλικρινά ΗΛΠΙΖΑ για μια θέση στην 15άδα από τους 18 της κλάσης, και ΗΛΠΙΖΑ να μην με διασύρουν τα μικρότερα! ), αλλά η συνοδηγός μου όταν είδε πως αυτά που ήλπιζα απείχαν παρασάγγας από αυτά που τελικά κάναμε, στενοχωρήθηκε που της είπα πως δεν δικαιούμαστε τίποτα (λογικό άλλωστε...). Μόλις έμαθε πως θα πάρουμε μετάλλιο καταχάρηκε, το φόραγε όλη μέρα, και δε βλέπει την ώρα να πάει στο γραφείο της, να το δείξει στους συναδέλφους!!!
                      Ωραία ιδέα!!

• A
                        apr last edited by

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΠΡΙΝΤ , ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΕΣΧΙΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ , ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ,ΑΣΦΑΛΗ , ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .

ΠΡΟΣΕΞΤΕ , ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ , ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΣΧΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΨΕΙ !!!!!
                        ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ , ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ , ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΘΕΑ , κ.α.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .

ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΠΟΛΥ , ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ,ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ..... ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ , ΑΠ'ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΑΛΥ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΞΟΔΑ ) ΚΑΙ Η ΡΑΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Χ000 ε , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ...........ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ............

ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ .

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ , Η ΤΑ ΣΚΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , Η ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΙΣ 11 , ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ , ΑΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΩ , ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΩ , ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ............................ΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ........................

• G

ΕΜΠΕΙΡΙΑ; Αξέχαστη!!!!!!!!!

Από αναγνωρίσεις κάναμε μέρα ένα πέρασμα να δούμε τη διαδρομή, άλλο ένα να γράψουμε, ένα τρίτο να διορθώσουμε τα ΧΟΝΤΡΑ λάθη, και ένα τέταρτο να δούμε αν όντως τα διορθώσαμε καλά. Μετά πήγαμε για τεχνικό έλεγχο, και νύχτα πλέον με το Δημήτρη (Αμαξόπουλο) συνοδηγό προσπαθήσαμε να σουλουπώσουμε καλύτερα τις σημειώσεις με το αμάξι μου, αλλά μάταια! Η εκτυφλωτική πλαφονιέρα και οι σκούρες μεμβράνες δεν επέτρεπαν ΤΙΠΟΤΑ. Έτσι κάναμε 2 περάσματα με το αυτοκίνητο της Φωτεινής (Μανωλη), η οποία μου το έδωσε για άλλα 3 με τη συνοδηγό μου Λάρα.
                          ΑΡΙΣΤΗ συμπεριφορά έδειξαν οι αγωνιζόμενοι στις αναγνωρίσεις, όπου και προσεκτικοί με τα φώτα ήταν τη νύχτα, και κανείς δεν με τρόμαξε ή έθεσε σε κίνδυνο σε κανένα σημείο των αναγνωρίσεων!!
                          Πρέπει να είναι μία από τις λίγες φορές που μου συμβαίνει αυτό!!! Μακάρι να έχουν αρχίσει να αλλάζουν κάποια πράγματα, και να μην ήταν σύμπτωση!

Όσο για το αμάξι τώρα, πραγματικά δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ ευκολοοδήγητο και φιλικό το αμάξι!! Και στο στρατό ακόμα, σε τέτοιο όπλο δεν είχα βάλει το χέρι μου!!! Πάντα (σε πολιτικές συνθήκες οδήγησης) θεωρούσα το Ραλί δύσκολο, αλλά αναθεωρώ πολλά πράγματα!!! Τυφλός που είδε το φως του!!

Προσπάθησα να πάω με σωστές γραμμές, και ας μην είχα απόλυτη ταχύτητα. Πολλές φορές δεν τα κατάφερα, ειδικά σε φουρκέτες που έμπαινα με περισσότερα από το σωστό, έχανα την κορυφή, και η όλη στροφή πήγαινε για... μπαρότσαρκα... Πραγματικά δεν περίμενα να πάμε έτσι, και μάλιστα φοβόμουν μην μας πιάσουν στην ειδική οι επόμενοι, και τους καθυστερώ... Ελπίζω να μην νόμισαν πως τους δούλευα όταν τους έλεγα το φόβο μου και τελικά μας κέρδισαν μόλις για 2 δευτερόλεπτα... Δεν έκανα πλάκα, απλώς μας περίμενα χειρότερους, και προς μεγάλη μου έκπληξη και ενθουσιασμό οι φόβοι μου ήταν λάθος!!!

Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας ανήκει στην συνοδηγό μου, που παρότι ήταν όσο πιο αρχάρια γίνεται, χάθηκε μόλις μία φορά και το βρήκε μετά από μόλις 2 στροφές και χωρίς κάποιο σημάδι (!!!!! - εγώ όταν ήμουν καινούριος ούτε στον ύπνο μου δε θα το ξανάβρισκα έτσι!!!!), και άλλες 1-2 φορές ψιλοκαθυστέρησε, χωρίς όμως να γίνει κακό αυτό!! Σίγουρα από εμένα έχει μεγαλύτερο ταλέντο (ή απλά αυτή έχει κάποιο ταλέντο!! ), και ελπίζω να μην διαβάζουν εδώ πολλοί, γιατί με βλέπω εκμπακετωμένο από τα δεξιά πολύ σύντομα!!!

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα και σημαντικότερα τον CastorΆρη που μου εμπιστεύτηκε λευκή επιταγή το αυτοκίνητό του και χάρις σε αυτόν τρέξαμε ενώ ακόμα και διαδικαστικά στα χαρτιά αυτός έκανε δυνατό το να συμμετέχουμε, τον Παραλληλοδρόμο Λάμπη που έγινε και μαραθωνοδρόμος για τις λισάνς μας, τον APR που μας είχε το αμάξι σούπερ ντούπερ και πήγαμε σε αγώνα, αντί να πιούμε καφέ με την Αναστασία στη Μύκονο, τον Δημήτρη και την Φωτεινή για την εξαιρετική βοήθεια στις αναγνωρίσεις, τόσο στο πνευματικό κομμάτι (σημειώσεις), όσο και στο υλικό (αυτοκίνητο αναγνωρίσεων), τον papagalos για την βοήθεια στην ανεύρεση... στέγης (έστω και αν τελικά τα λεφτά του ξενοδοχείου είπαμε να τα δώσουμε σε βενζίνη και να μείνουμε στην Κινέττα, και ό,τι περισσέψει να πάρουμε καμια φωτογραφία να θυμόμαστε τις καλλιτεχνίες μας ), την συνοδηγό μου που ξεπέρασε τις φοβίες της και ήρθε μαζί ξεπερνώντας και κάθε προσδοκία απόδοσης, και γράψε γράψε τα σεντόνια πάω στοίχημα πως σε ξέχασα εσένα, οπότε σε ευχαριστώ κι εσένα!!!

Υ.Γ. Τα σχόλια που έγραψα νωρίτερα για την οργάνωση τα καλά είναι για να τα βλέπουν οι ίδιοι να τα επαναλάβουν, και οι άλλες λέσχες να τα ακολουθήσοιυν, τα δε άσχημα για να διορθωθούνε όσο μπορούν, και να τα αποφεύγουν. Κανένα παράπονο προσωπικά από την οργάνωση όπου όλοι ήταν ευγενικοί και φιλικότατοι (πλήν Χιωτίδη τις στιγμές που μας τα έχωνε άδικα) και πραγματικά έκαναν ό,τι μπορούσαν. Μπράβο σε έναν αγώνα σπριντ που υπερείχε ακόμα και σε σχέση με πρωταθληματικούς που έχω τρέξει!!!

• G

Ο χρήστης Castor έγραψε:
                            Από τον GeorgeTabs τίποτε δεν μας σώνει!!!

Ούτε οι μασώνοι!!!

Εσύ τα φταίς!!!

3 μέρες μετά τα γεννέθλιά μου, το καλύτερο δώρο γεννεθλίων!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

• G
                              glf last edited by

εγώ λέω ο ΣΟΑΑ από τώρα να βάλει τη συμμετοχή του tabs στο Ράλλυ ΕΛΠΑ...

χεχεχεχεχεχεχεχεχε

• A
                                apr last edited by

Ο χρήστης glf έγραψε:
                                εγώ λέω ο ΣΟΑΑ από τώρα να βάλει τη συμμετοχή του tabs στο Ράλλυ ΕΛΠΑ...

χεχεχεχεχεχεχεχεχε

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑ , ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΡΙΝΤ ΕΓΡΑΨΕ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ , ΓΙΑ 2ΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ .....ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ

• A
                                  apr last edited by

ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΨΩΔΙΕΣ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΡΙΝΤ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ........ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥ ΡΙΖΙΚΑΡΗ ΤΟ ΣΤΥΛ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ , ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΤΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΑΣΔΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ .
                                  Ο ΤΡΕΛΟ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ .

ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ , ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

• D
                                    dimos last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                    ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΨΩΔΙΕΣ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΡΙΝΤ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ........ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥ ΡΙΖΙΚΑΡΗ ΤΟ ΣΤΥΛ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ , ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΤΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΑΣΔΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ .
                                    Ο ΤΡΕΛΟ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ .

ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ , ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

Εχω να ακουσω καλη κουβεντα απο εσενα απο τοτε που παλευαμε στην τριπολη με το ουνο σου και το 5 αρι μου.

Πρεπει να σε πειραξε ο ηλιος η να γκρεμιστηκε κανενας φουρνος .

Ομως επρεπε να το περιμενεις γιατι μου εχεις φτιαξει ενα πολυ καλο αυτοκινητο
                                    Σε ευχαριστω.!!

Ταμπς

Εχεις μεγαλο μελλον σαν σχολιαστης του εντυπου λογου στους αγωνες .

Γιατι δεν σε παιρνουν οι τροχοι να περιγραφεις αγωνες,γλαφυρά και με λεπτομερεια οπως τους πρεπει??

Συγχαρητηρια στην οργανωση,ηταν πολυ καλη προσπαθεια και ειμαι σιγουρος του χρονου ,με μεγαλυτερη εμπειρια και αυτοδιαθεση να μπορεσετε να κανετε πραγματικοτητα τις ωραιες ιδεες σας.

Αντε και του χρονου κατηφορα!!!

dimos

• M
                                      miz last edited by

Καταρχην θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολους τους αγωνιζομενους,καθως και στην λεσχη για τον ομορφο αγωνα που καταευχαριστηθηκαμε...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση περι του τεχνικου ελεγχου και καποιας διευκρινισης σε ενα θεμα που αφορα το roll cage και απασχολει αρκετους..
                                      Στον Τ.Ε. δεχτηκα παρατηρηση επειδη δεν ειχα βαλει 'χουφτες' στην Χιαστη..Μιλοντας με τον τεχνικο εφορο,του αναφερα οτι ειχα μαθει απο αλλον τεχνικο εφορο (μιας και το roll cage ειναι προσφατα τοποθετημενο και ψαχτηκα γι'αυτον τον λογο),ο οποιος μας ειχε πει οτι χουφτες πρεπει να βαλεις εαν το 'πισω' Roll cage εχει 2 χιαστες,μια καθετη κοντα στο πληρωμα και μια υπο κλιση..Εκει βαζεις υποχρεωτικα κατα τα λεγομενα του σε αυτη που ειναι πιο κοντα στο πληρωμα..Εδω να πω οτι τα ιδια μου ειπε και ο herby (δεν το εβαλα εκει) και τα ιδια και καπου αλλου που ρωτησαμε ψαχνοντας..
                                      Χουφτες ειχα βαλει στις εμπρος γωνιες που κοβουν στο ταμπλο και δεν ηταν και τπτ να φτιαξω και για πισω..Ο μονος λογος που δεν εφτιαξα,ηταν οσο κι αν φαινεται αστειο,το οικονομικο..
                                      Τεσπα..Το θεμα ειναι οτι ο Τ.Ε.,με παρεπεμψε στο παραρτημα του 'J' στο βιβλιο του 2005 που μας εδωσαν στην εκδοση Δ.Τ.Τ. οπου υπαρχει σχεδιο που φτιαχνεται χουφτα στο cage αλλα δεν νομιζω οτι αναφερεται στην Χιαστη..Επισης δεν δεχτηκα καμια παρατηρηση στην εκδοση του Δ.Τ.Τ. για το cage..
                                      Μαλον ειμαι Off topic αλλα αν γνωριζει καποιος κατι επι του θεμματος,ας με ενημερωσει παρακαλω μιας και προετοιμαζονται κι αλλα παιδια αυτον τον καιρο..
                                      Ευχαριστω,
                                      Γιωργος Γρινιεζακης

• ?
                                        A Former User last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
                                        ΘΕΑΤΕΣ
                                        Πολλοί!
                                        Ορεξάτοι!
                                        Πειθαρχημένοι!
                                        ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟΙ!!!! Μα ο ΜακΡέι στα θεαματικά νιατα του να πέρναγε, τόσες ώρες στον ήλιο δεν νομίζω να άντεχα!!!

Μπράβο τους, με μόνη (και ΣΟΒΑΡΗ) εξαίρεση τα σκουπίδια. Το κάνανε το βουνό τσαντήρι (να το πω ευγενικά...)
                                        Γιατί ρε παιδιά;;; Εσείς θα ξανακάτσετε εκεί του χρόνου, εσείς θα ξαναπεράσετε εκεί σε 2 μήνες να φχαριστηθείτε διαδρομή και οδήγηση, εσείς θα φέρετε τον ξένο φίλο σας να καμαρώσει τη χώρα σας, δε σας ενοχλεί η κατάντια αυτή;;;

Βέβαια πάλι εδώ αρκετά καλή δικαιολογία είναι τα βαρέλια που δεν υπήρχαν, αλλά και πάλι, ΗΛΠΙΖΑ να δω λιγότερα σκουπίδια...

Οντως πολλα σκουπιδια .Βαρελι ειδα ενα μονο απεναντι απο την 'βραστη γιδα' ,αλλα ηταν τοσο δυσκολο να παρουν μαζι τους τα μπουκαλια που εφεραν οι θεατες;

• G
                                          go_for_pole last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                          ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΠΡΙΝΤ , ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΕΣΧΙΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ , ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ , ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ,ΑΣΦΑΛΗ , ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .

ΠΡΟΣΕΞΤΕ , ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ , ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΣΧΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΨΕΙ !!!!!
                                          ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ , ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ , ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΘΕΑ , κ.α.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .

ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΠΟΛΥ , ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ,ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ..... ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ , ΑΠ'ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΑΛΥ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΞΟΔΑ ) ΚΑΙ Η ΡΑΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Χ000 ε , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ...........ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ............

ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ .

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ , Η ΤΑ ΣΚΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , Η ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΙΣ 11 , ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ , ΑΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΩ , ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΩ , ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ............................ΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ........................

Πονανε τα ματια σου να διαβαζει τετοιες κυνικες συμπεριφορες. Καλα ολα αυτα για σκουπιδια, καλα στριψιματα και αλλα ενδιαφεροντα (μη με παρεξηγησετε) αλλα ολο το ζουμι ειναι εδω.

• E
                                            eva last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Αυτό με τα σκουπίδια είναι κάτι που το παρατηρήσαμε και εμείς κατεβαίνοντας και είναι πραγματικά λυπηρό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την έλλειψη παιδείας των Ελλήνων (όχι μόνο θεατών)...

Όσων αφορά τον αγώνα προσωπικά να πω ότι συμφωνώ με την καθυστέρηση εάν και εφ'όσων όντως υπήρχε πρόβλημα με τους θεατές (που πιστεύω ότι υπήρχε διότι κάνοντας ένα πέρασμα ακριβώς πριν κλείσει ο δρόμος στις 9:30 διαπίστωσα ότι υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά και θεατές σε επικίνδυνα σημεία). Ήταν όντως κουραστική η αναμονή σχεδόν μιας ώρας αλλά πιστεύω πως αξίζει προς χάριν της ασφάλειας.

Για τον τεχνικό έλεγχο δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δυστυχώς δεν παρευρέθηκα.

Επίσης θεωρώ την καθυστέρηση των αγωνιζόμενων να προσέλθουν στην εκκίνηση στην ώρα τους επιοικώς απαράδεκτη! Εάν θέλετε να πάτε με το πάσο σας κύριοι και όποτε σας καπνίσει να πάτε σπίτια σας! Δεν χρειάζεται να το κάνετε εις βάρος όλων τον υπολοίπων που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Και βέβαια δεν αναφέρομαι σε πληρώματα που είχαν τεχνικό πρόβλημα και δεν μπορούσαν να βρίσκονται στην εκκίνηση.

Να δώσω συγχαρητήρια τόσο στον Κο. Ριζικάρη (το 5:55 είναι εκπληκτικός χρόνος ) όσο και τον Κο.Παπαχριστόπουλο ο οποίος απέδειξε ότι και οι νέοι έχουν ψυχή (και κότσια ).
                                            Συγχαρητήρια επίσης στην λέσχη η οποία προσπάθησε πραγματικά για το καλύτερο, και τους ευχαριστούμε για τα αναψυκτικά και τα γλυκάκια στον τερματισμό!

Άντε και του χρόνου!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8