-
Έγινε χτες βράδυ στη Βουλιαγμένης, ένα (μάλλον φτιαγμένο) Polo και ένα IbizaCupra στα φανάρια. Τα είχα δίπλα μου στο φανάρι. Μπρος το Ibiza πίσω το Polo. O Polo με άλλους 2ή3 συνεπιβάτες μέσα, ο Ibiza μόνος. Πράσινο και φύγανε και εξεπλάγην, όσο τους έβλεπα ο Ιbiza αγχώθηκε και μάλλον ο Polo λαχάνιασε (είχει και κόσμο μέσα βέβαια) αλλά ήταν εκεί...αυτό μετράει.
Τί να φόραγε όμως?
-
Έγινε χτες βράδυ στη Βουλιαγμένης, ένα (μάλλον φτιαγμένο) Polo και ένα IbizaCupra στα φανάρια. Τα είχα δίπλα μου στο φανάρι. Μπρος το Ibiza πίσω το Polo. O Polo με άλλους 2ή3 συνεπιβάτες μέσα, ο Ibiza μόνος. Πράσινο και φύγανε και εξεπλάγην, όσο τους έβλεπα ο Ιbiza αγχώθηκε και μάλλον ο Polo λαχάνιασε (είχει και κόσμο μέσα βέβαια) αλλά ήταν εκεί...αυτό μετράει.
Τί να φόραγε όμως?
-
Τί να φόραγε όμως?
-
Συγώμην, αλλά αν δεν με απατούν τα ματάκια μου το τοπικ αυτό δεν κλειδώθηκε;;;;;;
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Έγινε χτες βράδυ στη Βουλιαγμένης, ένα (μάλλον φτιαγμένο) Polo και ένα IbizaCupra στα φανάρια. Τα είχα δίπλα μου στο φανάρι. Μπρος το Ibiza πίσω το Polo. O Polo με άλλους 2ή3 συνεπιβάτες μέσα, ο Ibiza μόνος. Πράσινο και φύγανε και εξεπλάγην, όσο τους έβλεπα ο Ιbiza αγχώθηκε και μάλλον ο Polo λαχάνιασε (είχει και κόσμο μέσα βέβαια) αλλά ήταν εκεί...αυτό μετράει.Τί να φόραγε όμως?
-
Ο φίλος μας zoranb θεωρεί ότι το θέμα είναι τεχνικό και ψάχνει να πάρει απαντήσεις για το τι μπορεί να φοράει, ένα αυτοκίνητο. Παρακαλώ αφήστε τα off topic, όποιος θέλει ας απαντήσει στο θέμα.
-
εσύ και ο προηγούμενος σίγουρα give a f***... γιατί ασχοληθήκατε
απλά σου λέω γιατί ρώτησες με κακό τρόποοχι ρατσισμός και ειρωνία στα τόπικς
-
Η λιστα με τις βελτιωσει ςειναι ατελειωτη .Πως μπορεις να ξερεις τι εχει κανει καποιος στο αμαξι του;
-
Πολύ πιθανό το πόλο να φορούσε 20vt κινητήρα(το πως τον δήλωσε είναι άλλο θέμα), ο οποίος πειράζεται εύκολα. Αυτή είναι μια πιθανή εξήγηση. Άλλη περίπτωση το κούπρα να μην ήταν κούπρα, αλλά μούφα κούπρα( υπάρχουν και τέτοια). Πάντως να είναι το ένα 1.4 16v και το άλλο 1.8τ και να πηγαίνουν σχεδόν μαζί το θεωρώ απίθανο
-
Καλά δεν ψάχνουμε και για την απόλυτη απάντηση στο θέμα ούτε θα πάρουμε και κεφάλια αμα δεν μάθουμε όλη την αλήθεια
Για να έχει 2-3 άτομα βάρος επιπλέον και να κοντράρει στα ίσα σχεδόν ένα IbizaCupra ε νομίζω πως πάνω κάτω ίσως να μπορεί να πεί κανείς τι θα μπορεί να έχει κάνει ένα Polo (προλιφτινγκ τελευταίο μοντέλο στρογγυλοφάναρο). Λέωγώ τώρα.υγ. θενξ cmarin
-
υπάρχει GTI στρογγυλοφάναρο Polo?
-
όχι δεν υπάρχει.
-
μα μου κάνει εντύπωση κι εμένα, εκτός κιαν είχε τον 1.8Τ τροπέτο...γίνεται?
-
γίνεται να το έχει κάνει τροπέτο. Μπορεί να μην το έχει δηλώσει ή να το δήλωσε δια της πλαγίας οδού. Υπάρχει και πόλο τετρακίνητο με 900 ίππους του dalhback(κάπως έτσι, μπορεί να μην γράφω σωστά το όνομα). Πάντως πόλο με τα τετράγωνα φανάρια μετατροπή σε 20vt έχω δει σε περιοδικό βελτίωσης
Polo16v vs IbizaCupra