-
Μην δημοσιευσεις το λογαριασμο σου, στειλτον με pm σε οποιους χρειαζεται!
-
Ναι οκ.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εστειλα ενα mail κ περιμενω απαντηση,για το αν μπορουμε να τους πληρωσουμε με Ευρω αντι για Λιρες....
Αυτό είναι σημαντικό, γιατί αν απαιτούν πληρωμή σε λίρες, δεν θα ξέρουμε το ακριβές ποσό, παρά μόνο την ημέρα που θα αγοραστεί το συνάλλαγμα...
Όχι ότι δεν θα το ξεπεράσουμε το πρόβλημα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αυτό είναι σημαντικό, γιατί αν απαιτούν πληρωμή σε λίρες, δεν θα ξέρουμε το ακριβές ποσό, παρά μόνο την ημέρα που θα αγοραστεί το συνάλλαγμα...Όχι ότι δεν θα το ξεπεράσουμε το πρόβλημα...
Ρε Μάρκο!!
Ακόμα να στείλεις τα στοιχεία σου;;; Γρήγορα να τα δώσεις στον CLIO-V6!!!
Εγώ φεύγω για Χαλκιδική, οπότε από Δευτέρα θα είμαι πάλι on-line.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ρε Μάρκο!!
Ακόμα να στείλεις τα στοιχεία σου;;; Γρήγορα να τα δώσεις στον CLIO-V6!!!
Εγώ φεύγω για Χαλκιδική, οπότε από Δευτέρα θα είμαι πάλι on-line.
Το τακτοποίησα...
Καλά να περάσεις...
-
Ελαβα την απαντηση στο mail που εστειλα...
Λοιπον για την ωρα εχουν μονο 8 Gtec RR τα οποια και θα τα στειλουν μολις βαλουμε τα λεφτα..
Τα υπολοιπα θα τα στειλουν σε 7 ημερες γιατι περιμενουν παραλαβη απο Αμερικη...
Τα πρωτα θα τα παρουν τα μελη με την σειρα που εχουν κανει την παραγγελια....Δεχονται μονο λιρες,οποτε θα πρεπει να μετατρεψω τα Ευρω που θα μου στειλετε...
Γυρω στα 292 € ειναι παντως....
-
[quote='CLIO-V6']Ελαβα την απαντηση στο mail που εστειλα...
Λοιπον για την ωρα εχουν μονο 8 Gtec RR τα οποια και θα τα στειλουν μολις βαλουμε τα λεφτα..
Τα υπολοιπα θα τα στειλουν σε 7 ημερες γιατι περιμενουν παραλαβη απο Αμερικη...
Τα πρωτα θα τα παρουν τα μελη με την σειρα που εχουν κανει την παραγγελια....Δεχονται μονο λιρες,οποτε θα πρεπει να μετατρεψω τα Ευρω που θα μου στειλετε...
Γυρω στα 292
-
Επειδή ούτως ει άλλως λείπω βάλτε με στο δεύτερο γκρούπ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και οι ισοτιμιες νομισματων:
http://naftemporiki.gr/markets/quote.asp?id=EURGBP=X
http://naftemporiki.gr/markets/money_cu ... p?id=synalΤο κακό είναι ότι αλλάζουν συνεχώς... Τεσπα, θα την βρούμε την άκρη...
-
Χμ....
Μαλλον δεν το εγραψα σωστα....Τα λεφτα θα τα στειλουμε ολα μαζι και οι 13.....
Απλα οι 5 τελευταιοι θα παρουν τη συσκευη τους με μια μικρη καθυστερηση 7 ημερων περιπου.
Αυτο γιατι εχει στοκαρισμενα 8 RR κ εχει κανει παραγγελια απο Αμερικη αλλα απο οτι καταλαβα θα του τα στειλουν μεσα σε μια εβδομαδα.
Οταν καταθεσω τα λεφτα στον λογαριασμο του θα του στειλω αμεσως mail με τις διευθυνσεις και τα ονοματεπωνυμα ολων μας κ θα μας τα στειλει αρχικα στους 8 κ μετα στους υπολοιπους.....
Η μεταφορα παιρνει 1-2 ημερες,επομενως αν του στειλουμε τα λεφτα την Πεμπτη πχ την Δευτερα θα τα εχει λαβει και θα τα στειλει τα πρωτα.
Αυτα θα ερθουν σε εμας μεσα σε 5 ημερες.(συνηθως ερχεται ειδοποιηση απο ΕΛΤΑ για ενα δεμα κ πηγαινουμε και το παραλαμβανουμε απο τα κατα τοπους υποκαταστηματα)
Υπολογιζω σε καθε περιπτωση και εφοσον μαζεψουμε τα λεφτα μεσα στην επομενη εβδομαδα,τις τελευταιες ημερες του Ιουλιου να τα εχουμε στα χερια μας τα πρωτα 8.....
Το μονο που απομενει ειναι να στειλουν pm οι ΚΟUK-GVALA για τα στοιχεια τους και μετα να μαζεψουμε τα λεφτα.
Την Δευτερα το πρωι θα παω στην Εθνικη για να ρωτησω ποσο ειναι η προμηθεια που παιρνουν,ετσι ωστε να την μοιραστουμε ολοι.
Αμεσως μετα θα στειλω με pm τον λογαριασμο μου και οσοι δεν ερθουν στη συναντηση την Τριτη θα καταθεσουν εκει τα λεφτα.
Ουφ κουραστηκα......
-
Μπράβο ρε Βαγγέλη !!! ... εγώ κουράστηκα να σε διαβάζω
Αυτό για τις 7 ημέρες , μήπως επειδή θα τα στείλουμε Πεμ-Παρ προλάβουν και έρθουν όλα μαζί ;;
-
Πειτε ρε παιδια...! με courier ερχεται? αν ειναι να κανονισω να ερθει στην δουλεια μου μεχρι καποια ωρα. Πρεπει να ξερουμε και την ημερομηνια πανω κατω που θα ερθουν
-
Jim δεν ξερουμε με τι ερχεται...
Υποθετω πως θα ερθει μεσω ΕΛΤΑ...
-
- Spiros - ΟΚ
- CLIO-V6 - ΟΚ
- Kouk -ΟΚ
- Syele -ΟΚ
5)Δημήτριος -ΟΚ
6)Castor -OK
7)ΒΑΣΙΛΗΣ -ΟΚ
gvala -ΟΚ
9)markvag -ΟΚ
10)chrmes -ΟΚ
11)jim01 -ΟΚ
12)Nass - ΟΚ
13)Johnypatras -ΟΚ
-
Λοιπον ειμαστε οκ με τα στοιχεια.
Δευτερα πρωι θα παω στην τραπεζα της Ελλαδος για να ρωτησω τι προμηθεια θελουν για να στειλουμε το εμβασμα και την ισοτιμια της Αγγλικης λιρας.
Θα σας ενημερωσω ωστε να κανετε την καταθεση(Θα στειλω pm σε ολους με τον λογαριασμο μου-ανεξαρτητως του αν θα ερθουν η οχι στη συναντηση την Τριτη)
Καλο ειναι να εχετε στειλει τα λεφτα το αργοτερο την Τεταρτη-Πεμπτη για να μπορεσουμε να τα παραγγειλουμε Πεμπτη ή Παρασκευη....
-
Βαγγέλη , τεχνική ερώτηση ..... μιας και ορίστηκες εθελοντής
Το καλώδιο που δίνουν είναι σειριακό , μήπως έχουν και USB γιατί δεν έχω σειριακή στο laptop ;;
-
Βασιλη δεν ξερω..... -Σπυρο μηπως εχεις καμμια ιδεα εσυ??
Γιατι δεν στελνεις ενα mail να στο διευκρινισουν???
--> sales@funkystyling.co.uk
Εκτος και αν θελετε να μαζεψουμε πολλες τεχνικες ερωτησεις για να στειλουμε ενα μαζικο.....
-
Πηγα στην εθνικη το πρωι και η προμηθεια που παιρνουν ειναι 37€.
Ετσι εφοσον ειμαστε 13 ατομα, θα μοιραστουμε αυτο το εξοδο.Συνεπως τα λεφτα που πρεπει να συγκεντρωσω απο τον καθενα μας ειναι: 295€
292€ Gtec RR+3€ προμηθεια/ατομο
Παρακαλω να τα στειλετε το συντομοτερο δυνατον στον λογαριασμο μου(σας τον εχω στειλει με pm)
Οσοι συναντηθουμε την Τριτη,θα τα παρω επιτοπου.*
*Νικο επιβεβαιωσε τα της συναντησης.(μερος-ωρα)
-
Αύριο στις 6 στο Skipper στον Αλιμο!
-
Σε οσους δεν εστειλα pm ειναι επειδη θα συναντηθουμε απο κοντα.
Αν θελετε να κανετε καταθεση,τοτε στειλτε μου pm.
Group Buy G tech Pro SS/RR