-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τις στροφές του κινητήρα πως τις υπολογίζει; Με τον ήχο;Τις στροφές τις υπολογίζει από το ρεύμα του αναπτήρα του αυτοκινήτου.Οσο για το copy-paste είναι πολλές οι σελίδες....
Nα μια μέτρηση του FD σε σχέση με το RX8.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Παιδιά, μπορούμε να το πάρουμε και ομαδικά!
Άντε Κώστα, οργάνωσέ το!
Μέσα είμαι (για το RR εννοείται!)Υπολογιστε κ εμενα παιδες σε group buy.Απλα ενημερωστε με pm για να δουμε πως θα δωσουμε τα λεφτα.
Εχω στη κατοχη μου το Performance meter Ac-22 της Race Technology(βεβαια δεν ειναι δικο μου,αλλα μου το εχουν δωσει εδω και 1 χρονο για τεστ ) και ηθελα να παρω ενα δικο μου....
[/img]
-
StAz λίγο περίεργες οι μετρήσεις. Τα αυτοκίνητα έχουν παρόμοια ιπποδύναμη και 50 κιλά διαφορά στο βάρος.
Πως δικαιολογείται 1 δευτερόλεπτο διαφορά στο 0-100 και στο 0-400?
Το RX-7 είναι τόσο βαρύ?
-
μονο σε miles & feet μετραει????
-
Για αγορά από Ευρώπη (επομένως χωρίς προβλήματα τελωνείου)!
-
Ξέρεις πόσο είναι 1 sec στο τετρακοσάρι?πολλές καρότσες..Μετράει και σε χλμ,μέτρα,προφανώς δεν είχε αλλαχθεί.Το Fd είναι 1230kg +2 άτομα +ρεζερβουάρ.
Nα και μια εικόνα σε χλμ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μονο σε miles & feet μετραει????Όχι, έχει και σε μετρικό σύστημα.
-
δειχνει καλο και δεν ειναι και ακριβο. Μπορεις να μετρησεις και ρεπριζ?
απο οτι καταλαβα μπορεις με flash memory να καταγραψεις ολοκληρο ταξιδι, να το κατεβασεις στον υπολογιστη σου μετα και να δεις οτι θες!
μηπως να κανουμε καμια ομαδικη αγορα?
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Ξέρεις πόσο είναι 1 sec στο τετρακοσάρι?πολλές καρότσες..Μετράει και σε χλμ,μέτρα,προφανώς δεν είχε αλλαχθεί.Το Fd είναι 1230kg +2 άτομα +ρεζερβουάρ.Μα αυτό λέω. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη για αμάξια με παρόμοια ιπποδύναμη και 50 κιλά διαφορά βάρος...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μηπως να κανουμε καμια ομαδικη αγορα?
Για να το οργανώσουμε...
Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι στη χρήση του;;; Γιατί όλοι αυτοί οι πίνακες ομολογώ ότι με ψιλοτρόμαξαν...
-
@ Markvag: Θα εχει manual(ασχετως αν ποτε δεν τα διαβαζω ) οποτε δεν νομιζω να ειναι τοοοσο δυσκολο πια....
Παιδες να ανοιγαμε ενα νεο θεμα για να δουμε ποσοι θα συμμετεχουν σε group buy?????
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
@ Markvag: Θα εχει manual(ασχετως αν ποτε δεν τα διαβαζω ) οποτε δεν νομιζω να ειναι τοοοσο δυσκολο πια....Παιδες να ανοιγαμε ενα νεο θεμα για να δουμε ποσοι θα συμμετεχουν σε group buy?????
καντο Vag!!!!
-
Σπυρο δεν εχω προβλημα,αλλα μηπως θα ηταν καλυτερο να το οργανωσει ο Κωστας(Cmarin) που μας ξεσηκωσε κιολας????
Περιμενω κ αν ειναι ανοιγω εγω το τοπικ.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σπυρο δεν εχω προβλημα,αλλα μηπως θα ηταν καλυτερο να το οργανωσει ο Κωστας(Cmarin) που μας ξεσηκωσε κιολας????Περιμενω κ αν ειναι ανοιγω εγω το τοπικ.
no problem!
αμα μπορεις Βαγγελη μαθε και αλλες λεπτοπεριες απο καποιον που το εχει
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ξέρεις πόσο είναι 1 sec στο τετρακοσάρι?πολλές καρότσες..Μετράει και σε χλμ,μέτρα,προφανώς δεν είχε αλλαχθεί.Το Fd είναι 1230kg +2 άτομα +ρεζερβουάρ.
Μα αυτό λέω. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη για αμάξια με παρόμοια ιπποδύναμη και 50 κιλά διαφορά βάρος...
Την διαφορά στην ροπή την είδες?
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Μα αυτό λέω. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη για αμάξια με παρόμοια ιπποδύναμη και 50 κιλά διαφορά βάρος...
Την διαφορά στην ροπή την είδες?
Έχεις δίκιο. Η καμπύλη της ισχύος είναι αρκετά επίπεδη στο RX7 (λόγω της υψηλής ροπής στις μεσαίες) οπότε αυτό πιστεύω το διακαιολογεί
-
John - Yes, we have the RR's in stock. I cannot lower the price of the units, but by shipping 10 +/- units, we can sure save on shipping. They are really fun to use, we use one here for our cars.
Sincerely,
John Rawson
ProAm Auto Accessories
6125 Richmond Ave.
Houston, TX 77057
800-847-5712
http://www.proamauto.com----- Original Message -----
From: Valatsos, John
To: jer@proamauto.com
Sent: Wednesday, July 13, 2005 2:25 AM
Subject: GtechProDear Sir/Madame
I'm interested to buy the GTECHPRO RR kit. I live in Europe/ GREECE and I have a few questions.- As far aw I saw in your site, you can deliver the kit in Greece with an extra charge of 70 or 76 $. Is this correct?
- How much time you will need to deliver the kit? Is the kit available right now?
- I'm also a member of a Greek Forum for cars, and there are a few (about 10) members who want to buy the kit. If we place a group order, will you offer us a better price?
Thank you very much
Kind Regards
Από επικοινωνία που είχα με ένα Αμερικάνικο site που στέλνει και Ευρώπη!
Έχει τιμή 299$ και χρεώνει μεταφορικά 70 ή 76 $.
Μόνο που φοβάμαι ότι μπορεί να υπάρχει θέμα εκτελωνισμού....Στην Ευρώπη το πουλάνε στο http://www.gtechpro.co.uk με τιμή 320
-
Τώρα δηλαδή τι θα γίνει; (με το θέμα του εκτελωνισμού εννοώ)
Πάντως εγώ εξακολουθώ να το θέλω.
-
Eιμαι υπερ της λυσης να αγοραστει απο Ευρωπη για πολλους λογους...
Ισως αυτοι κανουν και καποια εκπτωση, θα τους στειλω μαιλ τωρα...
edit
τους εστειλα email, μολις εχω απαντηση θα ενημερωσω.
-
αυτα περιλάμβανει το κιτ:
http://www.gtechprostore.com/cgi-bin/sh ... key=020230
Μετρητής επιδόσεων αυτοκινήτου