-
Αυτο για τον κωδικο δεν το βρίσκω.
-
Να ανοιξω εγω για λιγο αν υπαρχει προβλημα? Name etc τα ιδια με το πρωι.
-
Λοιπον... room name: Hellas. Ελάτε και βλέπουμε
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αυτο για τον κωδικο δεν το βρίσκω.δεν έχεις το 2004 mode και γιαυτό δεν υπάρχει. μπορείς να το κάνεις μέσα από το gamespy αλλά δεν έχω χρόνο σήμερα να σου εξηγήσω πως. Κάνε ένα τώρα χωρίς κωδικό να δούμε τι παίζει... πες μας όνομα του server να μπούμε...
-
Αν δεν με βλέπετε ας κάνει ο pini.
EDIT: Τώρα πρέπει να με βλέπετε, πριν είχα κάνει βλακεία
-
theo, έκανε ο pininfarina, έχει καλή σύνδεση! μπες στο δωματίο να συζητήσουμε! κωδικό και όνομα το έχει στη 3η σελίδα.
-
ειναι ακομη ανοικτος?
-
Αν έχω καταλάβει καλά, θα συμμετάσχει και ο Kid. Αν επίσης έχω καταλάβει σωστά, ο Kid έχει DSL 1024. Τι καλύτερο για sever? Αν δεν έχει ο ίδιος πρόβλημα βέβαια!!
@MS, το 1:14.012 το έκανα με ένα setup που βρήκα στο net. Σήμερα λέω να δοκιμάσω το δικό σου!!!!
-
εκανα 1:14:35 αλλα θα κατεβασω και αλλο. τα αλλα παιδια σε τι χρονους βρισκονται?
edit
1:14:22 -
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Αν έχω καταλάβει καλά, θα συμμετάσχει και ο Kid. Αν επίσης έχω καταλάβει σωστά, ο Kid έχει DSL 1024. Τι καλύτερο για sever? Αν δεν έχει ο ίδιος πρόβλημα βέβαια!!@MS, το 1:14.012 το έκανα με ένα setup που βρήκα στο net. Σήμερα λέω να δοκιμάσω το δικό σου!!!!
αν και με πρόλαβες να προσθέσω ότι η λύση του pininfarina δεν είναι μόνιμη. Ελπίζω τη Κυριακή να μπορέσει να κάνει σέρβερ. Επίσης καλό θα ήταν να είχαμε και backup για τον αγώνα, πχ ο Kid?
-
Ola pane kala me ton agwna?
Yparxei periptwsi na treksw tin Kuriaki apo to spiti kapoiou filou mou kai an uparxei problem me to server mporei na kanw egw apo ekei, exei dsl!
Oso gia testing, aproponitos.*Sorry gia ta english, alla sas grafw apo APPLE kai den kserw pws na valw greek.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ola pane kala me ton agwna?
Yparxei periptwsi na treksw tin Kuriaki apo to spiti kapoiou filou mou kai an uparxei problem me to server mporei na kanw egw apo ekei, exei dsl!
Oso gia testing, aproponitos.*Sorry gia ta english, alla sas grafw apo APPLE kai den kserw pws na valw greek.
Ok περιμένουμε απάντηση από τον pininarifna μέχρι Σάββατο να δούμε αν μπορεί να κάνει αυτός σέρβερ...
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα φρένα με brake duct=7, μετά από 6 γύρους...ΨΗΝΟΝΤΑΙ ?
Αυτά με brake pressure 100%. -
Ανοιξα δωματιο για καμια ωρα, ονομα 4troxoi κωδικος quebec
Edit: server κλειστος
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα φρένα με brake duct=7, μετά από 6 γύρους...ΨΗΝΟΝΤΑΙ ?
Αυτά με brake pressure 100%.αυτό είναι πολύ περίεργο. Δοκίμασες να αλλάξεις το brake balance?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Αυτά με brake pressure 100%.αυτό είναι πολύ περίεργο. Δοκίμασες να αλλάξεις το brake balance?
Μάλλον κάτι φταίει με το παιχνίδι γιατί τα ίδια μου έκανε και στην Αυστρία.
-
έχει ανοίξει ο Ben server, name: ben , αλλά δε ξέρω για πόσο θα είναι ανοικτό....
-
κρεμάει εύκολα ο σέρβερ του Ben όταν μπαίνουν πολλά άτομα... Theo. θες να δοκιμάσεις εσύ να δούμε αν σε βλέπουμε?
-
Εντάξει. Ετοιμάζω server με room name Hellas.
-
Εντάξει. Ετοιμάζω server με room name Hellas.βάλε και password αν μπορείς
8ος αγώνας F1 CHALLENGE CANADA 2002 ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005