-
βρε χάρη χαλάρωσε, τι επιθετικότητα είναι αυτή....ελληνικό πλήρωμα είναι στην τελική δεν θα ήθελες να το δείς σε ανώτερη θέση?
εγώ αυτό καταλαβα οτι εννοεί ο Λώρης δυνατότα για καλύτερο αποτέλεσμα οχι για τον αγώνα, εξάλλου το είπε και ο Άρης στην τηλεόραση, οι ξένοι είναι πολύ γρήγοροι... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε χάρη χαλάρωσε, τι επιθετικότητα είναι αυτή....ελληνικό πλήρωμα είναι στην τελική δεν θα ήθελες να το δείς σε ανώτερη θέση?ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ?
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
βρε χάρη χαλάρωσε, τι επιθετικότητα είναι αυτή....ελληνικό πλήρωμα είναι στην τελική δεν θα ήθελες να το δείς σε ανώτερη θέση?
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ?
ισως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς...όταν όμως είσαι μέσα στο παιχνίδι...ίσως και να έχει
η ελπίδα όπως λέει και ο λαός πεθαίνει τελευταία...σωστά; -
ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΡΗ - ΕΛ-ΕΜ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ?
ισως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς...όταν όμως είσαι μέσα στο παιχνίδι...ίσως και να έχει
η ελπίδα όπως λέει και ο λαός πεθαίνει τελευταία...σωστά;ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΡΕΝΑ ΜΟΥ,ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ.
ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΒΡΕ harriswrc ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ COCKPIT ΜΕ 65 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.'EL-EM'
-
Στην εποχη μου 'κριτικαρανε' αλλον στα καφενεια (δεν υπηρχαν βλεπεις τα fora τοτε) να δεις πως τον λεγανε... ααα ναι τζιγγερ νομιζω.
-
Δεν νομίζω πάντως ότι ο harriswrc έκανε κριτική!
Αλλωστε ο ίδιος έχει τοποθετηθεί υπέρ των Βωβού-EL EM!
Αλλά τα αποτελέσματα είναι το φόρτε του!!!
-
Ναι βρε kouk γι αυτο το βαλα σε '' απλα απο τους παλαιοτερους ο μονος με παραπλησιο εξοπλισμο των παγκοσμιων ηταν ο τζιγγερ γιαυτο και η συγκριση .
-
Σωστά!Sorry!
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Στην εποχη μου 'κριτικαρανε' αλλον στα καφενεια (δεν υπηρχαν βλεπεις τα fora τοτε) να δεις πως τον λεγανε... ααα ναι τζιγγερ νομιζω.Επειδή η εποχή σου είναι και δική μου εποχή η γνώμη μου είναι ότι ο Βωβός είναι πολύ πιο γρήγορος από τον Τζίγκερ.
Απλα και ωραία -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΣΤΟ ΒΡΕ ΡΕΝΑ ΜΟΥ,ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ.
ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΒΡΕ harriswrc ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ,ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ COCKPIT ΜΕ 65 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.'EL-EM'
ΝΑ ΑΓΙΑΣ'Σ ΟΥ ΣΤΟΜΑΣ' ΛΟΥΜΟΥ'Μ!!!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Στην εποχη μου 'κριτικαρανε' αλλον στα καφενεια (δεν υπηρχαν βλεπεις τα fora τοτε) να δεις πως τον λεγανε... ααα ναι τζιγγερ νομιζω.
Επειδή η εποχή σου είναι και δική μου εποχή η γνώμη μου είναι ότι ο Βωβός είναι πολύ πιο γρήγορος από τον Τζίγκερ.
Απλα και ωραίαΔεν τεθηκε τετοιο θεμα αλλα μια που το εθιξες συμφωνω, οπως και ο Loeb ειναι ταχυτερος του Rohl και το Xsara ταχυτερο απο τη 037.
Παρολα αυτα δωσε μου Ρινγμειστερ+Λαντσια ανυταιμ!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΒΡΕ harriswrc ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ FORUM, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ BUCKET ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ. ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΡ, ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΞΕΡΟΛΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΣΤΑ 50 ΤΟΥΣ...ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 20 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! Η ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ART ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ. ΑΝΤΕ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ?
ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΘΕΑΤΗ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Επειδή η εποχή σου είναι και δική μου εποχή η γνώμη μου είναι ότι ο Βωβός είναι πολύ πιο γρήγορος από τον Τζίγκερ.
Απλα και ωραίαΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΘΟΔΩΡΗ?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ COPA LIBURNA. BEBAIA EKEI O JIGGER ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ BUCKET ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ ΣΕ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο JIGGER ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. -
...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΡ, ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ, ΚΑΣΤΟΡΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΞΕΡΟΛΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΣΤΑ 50 ΤΟΥΣ...ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 20 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ. ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! Η ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ART ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ. ΑΝΤΕ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ?
ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΘΕΑΤΗ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ...
Χάρη για κάνε μου την χάρη!
Τι εννοείς? Ή μάλλον τι νομίζεις ότι εννοείς!
Σταματήστε να το παίζεται όλοι σας γιάπηδες ξερόλες! Διαβάσατε δυό πραγματάκια παραπάνω απ'ότι γράφανε τα περιοδικά τόσα χρόνια και βγάλατε συμπέρασμα μέσα σε χρόνο dt!
Δεν ξέρω αν ο ΑPR έχει κάνει λάθη ή ο ΣΧ ή ο Λώρης, ο Πλατής ή ο οποιοσδήποτε άλλος εμπλεκόμενος ενεργά με το θέμα αγώνων! Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τουλάχιστον 'ματώσανε' κάποιοι φάγανε περιουσίες και χρόνο γιαυτό που αγαπάνε! Και εκεί οφείλετε έναν σεβασμό στην Ιστορία και το πρόσωπο του καθενός!
Αυτό που εσύ κάνεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο , όλοι οι αγωνιζόμενοι το κάνουν πίσω από ένα τιμόνι διακινδυνεύοντας πολλά περισσότερα από το πορτοφόλι τους! Εκεί που εσύ έχεις τον χρόνο να ψάχνεις όλα τα site και να ξέρεις απ'έξω όλους τους αγωνιζόμενους ανά την υφήλιο κάποιοι κλέβουν χρόνο από την ξεκούρασή τους και την οικογένειά τους για να τους λένε και 'διαπλεκόμενους' από πάνω!
Διαπλεκόμενους! Χα! Ελάτε να διαπλεχτείτε κύριοι! Στο πρώτο εικοσάρικο που θα πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας θα φύγετε με χίλια! Και αν δεν εισπράξετε πάλι θα φύγετε!
Στό μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι ο χώρος 'θέλει καθάρισμα' αλλά μην κοιτάς πρός την μεριά των αγωνιζομένων! Κοίτα πιό ψηλά στην Μεσογείων! Εκεί που καταλήγουν όλα τα λεφτά!
Τέλος αν νομίζεις ότι έχεις το 'παράστημα' να με 'κρίνεις' (επειδή με ανέφερες) είσαι πολύ γελασμένος ! Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι χέστηκα ούτως ει άλλως! Είσαι γενικά πολύ μικρός για οτιδήποτε!
Πάντα Φιλικά που λέει και ο φίλος μου ο Λώρης!
-
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ 1ο ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ???
κάποια πράγματα έχουν και συναισθηματική αξία, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
-
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ 1ο ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ???
Στο περσινό Παλλάδιο στην ε.δ. Κορωπί Ι έκανα 8ο χρόνο γενικής και 2ο χρόνο Α6 πίσω από τον Ευσταθίου (Μόλις έφυγα από το SP με εμφάνιζε 5ο γενικής πίσω από τον Βωβό και είπα τον συνοδηγό μου τρελλό) ! Δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι θα πάρω τον αγώνα αλλά τα νούμερα γράφτηκαν! Πές η εμπειρία στις συνθήκες, πές η τύχη , πές το όπως θές αυτό έμεινε! Τι θα πεί ο 'διαβασμένος' θεατής! 'Ποιός ο κουλομαρίας ο Κάστορας. Λάθος θα είναι!'
-
Tι να πουμε τι?
Με την ελπίδα πως ο Λώρης δεν θα κάνει τη γκαφα να τοποθετηθεί στην κόντρα Τζίγγερ-Βωβού μέσα από τα πλήκτρα θέλω να σημειώσω πως ΔΕν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από τα συγκρίνουμε οδηγούς διαφορετικών εποχών.
Το έκανα πρώτος το λάθος όταν νεαρός συντάκτης (και αργότερα), έφτιαχνα-δημοσίευα κατατάξεις, διανέμοντας εύσημα.
Δεν τείθεται θέμα συγκρίσεων. Ειδικά σε σχέση με το Ακρόπολις, τον Τζίγγερ, σε πρώτο πρόσωπο και καλύπτοντας την εποχή μου-του, δεν θα τον έβαζα ψηλά. Στο ΕΛΠΑ, ναι! Ο καλυτερότερος και ας μη κέρδισε ποτέ. Τρομερός σε σχέση με κολοσούς όπως ο Τάμπατον, ο Λιάτι και ο Λουμπέ!Στο Ακροπολ, καμία σχέση. Η δική μου η υποκειμενική κατάταξη είναι αλλοιώς και βέβαια στην κορυφή της φιγουράρει ο κολοσός Γιώργης Ραπτόπουλος που κέρδιζε ε.δ. με το DKW του. Ο Τάσος έκανε μαγικά με το Εσκορτ (1ους χρόνους λέμε. γενικής, ε; Ο ιαβλέρης, μη μπερδευτούμε! και ας διασύρθηκε από τον Ρανιοτί το 79), ο γιώργος απίστευτα με τα ντάτσουν, ο γκάλο με τογιότα και ντάτσουν κ.λπ... Πάντα σε σχέση με τους ξένους. Αυτό ήταν το μέτρο. Τι κάνεις σε σχεση με ξένους που οδηγούν το ίδιο, ή αντίστοιχο! Για εμάς τους οδηγούς της Νισάν τα σημεία αναφοράς ήταν ο Σάλονεν (άπαιχτος, αλλού...), ο Σέλστρομ (δεν τον πρόλαβα γμτ), ο Μέτα (λάθος του Γιώργου που τον υποτιμούσε), και άλλοι όπως ο Ζανούσι, ο Κέρκλαντ, ο Ντε Μέβιους κ.λπ, που έτσι ή αλλοιώς σταθήκαμε δίπλα τους. Τους κοιτάζαμε στα μάτια γμτ. Το ίδιο υλικό είχαμε. Μην ακούτε αηδίες. Οτι χανόταν σε προδιαγραφές, το κάλυπτε ο κελεσάκος που φρόντιζε πάντα να μην αδικούμαστε. Η στα ίσια κόντρα με τον επαγγελματία μετράει. Φοβερός ο Αρης με Αλβανό το 97 (ποιός Νίντελ κ.α... θυμάσαι Χάρη?), άπαιχτος ο Τζέκος το 98 όντας 6ος με πολλούς μέσα, εξαιρετικός και ο Αρης πριν ένα χρόνο με Λώρη δίπλα του. Τόσο μπορούμε μέχρι εκεί φτάνουμε. Ας γίνει το Πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, ας καταφέρουμε να βάλουμε τον Μπρόκολι σε θέση από πέντε και κάτω σε Μάυρο Ρόδο και μετά βλέπουμε για ακροπολ. Πως όμως? Ο Αρης, ο παναγιώτης (που φαίνεται πως βολεύεται με την ελληνική μετριότητα), ο Τζέκος που ματώνει αλλά τον αντιμετωπίζουμε σαν αλλοδαπό, Ο Σώκρατες που χάθηκε ανάμεσα σε δύο φτερούγες και είναι ή του ύψους ή του βάθους, ο Θέμης που δέν έχει την απαραίτητη τύχη και μετά οι κλρούχες μου. Και μάλιστα οχι οι δικοί μου. Οι χεράδες της 20 ετίας 75-95 όπως ήταν ο Παύλος και ο Βασιλιάς (ήταν μεγάλοι χεράδες! σπουδαίοι κουμανταδώροι και σήμερα βλέπετε φαντάσματα. Καμία σχέση γμτ), αλλα άλλοι όπως ο αστυνόμος και ο τρομερός Μπιλ-Δημήτρης. Φτάσαμε να συζητάμε και να κατασουμε στους καλύτερους Ελληνες του φετεινού ΡΑ τους Σωτηράκι και Χάρι Καλ. Ναι έτσι είναι. Δεόιτε χρόνους! Την ίδια ώρα. Τα ιαβεράκια ήταν επιστρατευμένα σε κδηλώσεις υποστήριξη, ο Λευτέρης έβγαζε μεροκάματο εργαζόμενος 22 ώρες στις 24 για μιά βδομάδα, ο Αγγελος οδηγεί παρτάλι, ο Παραδείσης και ο Λάμπρος θέλουν χιλιόμετρα χωρίς άγχος, τα Ζαχάκια τα έχουν φλομώσει σε υποσχέσεις κ.λπ, κ.λπ... Δεν παραταχθήκαμε σε πλήρη σύνθεση και πάλι καλά που δεν ήρθε κανένας σοβαρός στο Ν γιατί θα μετρούσαμε λεπτά πίσω!
Πως θα οδηγήσουν οι καλοί τα καλά; Με την εξασφάλιση χορηγιών, μέσα από την αναβαθμισμένη προβολή του χώρου, οπότε θα προκύψει και συναγωνισμός που θα βελτιώσει.
Επανερχόμενος στις συγκρίσεις, με όλους τους κινδύνους να χαρακτηριστώ κουραστικός και γραφικός θα παραθέσω ένα ανέκδοτο.Ηταν το 99 νομίζω στη Γιουβάσκιλα και κουβέντιαζα με το Σάινθ στο περιθώριο μιάς προσωπικής συνέντευξης. Παρασύρθηκα (πρόκειται για εξαιρετο κουβεντιαστή) και κάνω τη μαλακία να τον συγκρίνω με τον Ρέρλ. Μόνο που δεν με πλάκωσε. Δεν πρόλαβα ποτέ να του πως σε σχέση με καθαρές αντίστοιχες γραμμές σε άσφαλτο-χώμα, σε σχέση με εξέλιξη αυτοκινήτου και κυρίως σ εσχέση με την ισχυρή προσωπικότητα που τους χαρακτηρίζει. Σαν σύγχρονο Βαλτερ του λέω σε χαρακτηρίζω. Και αρχίζει, απαντάει τεκμηριομένα. Τι ΄πεκανε αυτός στη Σοθηδλία, στην Αγγλία και στη Φινλανδία. Πήγαινε και κέρδιζε όπου τον βόλευε. Οπου του άρεσε και ήξερε καλά το τερέν. Ετσι ήταν. Δίκο είχε. Δεν χωρούην συγκρίσεις ανάμεσα σε μεγάλους της ίδιας εποχής... πόσο μάλλον όταν ο καθένας έχει συμμετάσχει σε άλλη εποχή. Δεν συγκρίνεις Φεράρι με Πόρσε, δεν συγκρίνεις Γκρο με Πέτρο αλλά και αυτούς με τους προηγούμενους, οπως βέβαια με τους ακόμα αρχαιότερους.
Εβλεπα και θαύμαζα Μοσχού και ιαβέρη, τους βρήκα στο δρόμο μου, έτρεξα στα ίσια με Τζίγγερ μόλις που πρόλαβα Κύρκο και Βωβό. ΟΛΟΙ υπέροχοι. Ολοι προσωπικότητες με στιλ και ύφος. Σήμερα αν υστερούμε σε κάτι, είναι σε αυτό!Ουφ.. Σας έπρηξα.
Στρατισινο
Σάινθ, Ρερλ....
-
Διαβαζα το δελτίο Τύπου της εταιρείας που υποστήριξε το Φιλιπίδη. Αρνούμε να σας μεταφέρω το περιεχόμενο.
Ετσι πράγματι! Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Και όσο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί για τα ανουσιουργήματα που προκύπτουν, το αναλαμβάνω μετανοιωμένος. Κάποια που μιλάει ελάχιστα αλλά τα έχει δει όλα κατεβαίνοντας τέζα την Κινέτα (το δικό μου σημείο αναφοράς), σχολίασε πως άδικα μουρμουράω για διαπλοκές και χώρο αναξιοκτατίας, αφού αυτά τα χρήματα-χορηγία, δεν θα δινόντουσαν ποτέ και σε κανέναν άλλον. Οπότε Τωνάκο, τώρα θα ξαναδωθούν αφού ο κάθε διεθνείς το μόνο που έχει να θυμάται είναι τα δικαιολογημένα μπινελίκια του Πάναγιώτη και του Νίκου του Παγκόσμιου.Ε, ρε σανίδα που θέλουμε. Ε, ρε θράσος που διαθέτουμε.
Με την ευκαιρία! Ενας και μοναδικός τίμησε τη μνήμη του ΦΙΛΟΥ μου Γιώργη Κυπριανού στον αγώνα και αυτός ήταν ο Πάμπος Τιμοθέου. Ο κύριος Πάμπος Τιμοθέου. Ενας πολύ άτυχος αθλητής στο φετεινό Ράλλυ Ακρόπολις.
Τίποτα άλλο...Στρατης
ΥΓ... Χρίστο-ΑΡR, υπάρχει ελπίδα! Ναι γμτ! Να τσαντιστεί το boss, o AM και να φτιάξει εθνική ομάδα με τρία κωλότεκνα που θα οδηγούν και θα σκέπτοναται. Εχουμε 3 Νίκους Ζάχους; Εχουμε 3 Junior? Eχουμε! Στεφανή, Λωρέτο και εσύ Αντωνάκη πάρτε από ένα πίτσι και πάμε. ΑΕΡΑ!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Με την ευκαιρία! Ενας και μοναδικός τίμησε τη μνήμη του ΦΙΛΟΥ μου Γιώργη Κυπριανού στον αγώνα και αυτός ήταν ο Πάμπος Τιμοθέου. Ο κύριος Πάμπος Τιμοθέου. Ενας πολύ άτυχος αθλητής στο φετεινό Ράλλυ Ακρόπολις.
Τίποτα άλλο...ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο INTERNATIONAL ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ OCTAVIA:
KYPRIANOU 4EVER
Ιδιώτες στο 52ο. Ποιός θα κερδίσει?