-
Ο χρήστης nass έγραψε:
και νόμιζα ότι το 5 ήταν καλό . Πολλά 8άρια ρε παιδί μου....
Τι να πω και εγώ με το 2... Με έχει καταστρέψει το σερί του Sebastien...
αμ, εμένα ο ψηλός, πρώτη φορά παίρνω βάθμό από αυτόν
-
eimai 3ος χα χα χα ,
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και νόμιζα ότι το 5 ήταν καλό . Πολλά 8άρια ρε παιδί μου....
Τι να πω και εγώ με το 2... Με έχει καταστρέψει το σερί του Sebastien...
αμ, εμένα ο ψηλός, πρώτη φορά παίρνω βάθμό από αυτόν
Εγώ τι να πω. Φοβήθηκα τον σανίδα και έβαλα τρίτο τον βαθμοθήρα .
Έτσι έχασα το 8αράκι
Για να δούμε τι θα γίνει και στο Acropolis. -
Ωχ ωχ πολυ απομακρυνεται η κορυφή...
Το στοιχημα ειναι πλεον ποιος θα μαντευει τι θα κανει ο Gronholm...
H πρωτη θεση και η SS ειναι καπαρωμενες πια... -
Λόγω της ενασχόλησής μου με το Ακρόπολις, μάλλον δεν θα μπορέσω να βγάλω προβλέψεις, στατιστικά και αποτελέσματα του διαγωνισμού μας μέχρι τη Δευτέρα. Ζητώ την κατανόησή σας
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λόγω της ενασχόλησής μου με το Ακρόπολις, μάλλον δεν θα μπορέσω να βγάλω προβλέψεις, στατιστικά και αποτελέσματα του διαγωνισμού μας μέχρι τη Δευτέρα. Ζητώ την κατανόησή σαςΚαι την κατανόησή μας έχεις και τις καλύτερες ευχές μας για καλό κουράγιο και δύναμη
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λόγω της ενασχόλησής μου με το Ακρόπολις, μάλλον δεν θα μπορέσω να βγάλω προβλέψεις, στατιστικά και αποτελέσματα του διαγωνισμού μας μέχρι τη Δευτέρα. Ζητώ την κατανόησή σαςΜην σε νοιάζει. Κάνε τη δουλειά σου! Καλό κουράγιο και θα τα πούμε πάνω σίγουρα.
-
Τι κουβάς ήταν αυτός ? Τελευταίος και καταϊδρωμένος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι κουβάς ήταν αυτός ? Τελευταίος και καταϊδρωμένοςΑστα κ εμενα μ εχει παρει η κατηφορα... κατρακυλω! Ασε που ξεχασα να βαλω νικητη για SS κ εχασα κ ενα εξτρα ποντακι. Τσπ, εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα ακομα! Θα εχω νεα γομα απο Αργεντινη κ κατι καλες εξελιξεις σε αναρτηση κ στο μπροστινο ενεργο! Τρεμετε!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αστα κ εμενα μ εχει παρει η κατηφορα... κατρακυλω! Ασε που ξεχασα να βαλω νικητη για SS κ εχασα κ ενα εξτρα ποντακι. Τσπ, εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα ακομα! Θα εχω νεα γομα απο Αργεντινη κ κατι καλες εξελιξεις σε αναρτηση κ στο μπροστινο ενεργο! Τρεμετε!
Εγώ πάλι λέω να κατέβω σαν ιδιώτης για μία καλή εμφάνιση (Mikko rules ). Tα κασόνια της Pug δεν τα ξαναψηφίζω! (αυτή ήταν δήλωση)
-
Εγώ βέβαια είμαι 6ος γιατί ξέχασα να παίξω σε ένα αγώνα αλλά έχω τον καλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας.
Ξέρετε ποιος φταίει για την επίδοση μου.Φυσικά ο κοντός Γάλλος
Αλλά και στον διαγωνισμό των 4T είμαι 11ος και ουσιαστικά 7ος χάρη πάλι στον κοντό Γάλλο.Εκεί βέβαι έχω και δύο αγώνες με τρία στα τρία. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tα κασόνια της Pug δεν τα ξαναψηφίζω! (αυτή ήταν δήλωση)Τελικά το ψήφισα και ήρθε η δικαίωση..............αλλά από δω και μπρος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τους ξαναψηφίσω
(....εκτός Αυστραλίας )
-
Xμμμμ καλος ηταν αυτη η αγωνιστικη, εκλεισε καπως η ψαλιδα...
Χαρακτηριστικο το οτι κανεις από οσους έπαιξαν δεν είχε κάτω απο 2 βαθμους!!!
Μιας που μπαινουμε στην τελικη ευθεια Νασο δεν μας ενημερωνεις και για τα μπονους?? (σου βάζω δυσκολα καλοκαιριατικα ε?)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μιας που μπαινουμε στην τελικη ευθεια Νασο δεν μας ενημερωνεις και για τα μπονους?? (σου βάζω δυσκολα καλοκαιριατικα ε?)Η επιθυμία σας προσταγή εδώ.
Είναι πράγματι λίγος μπελάς τα bonus οπότε τα επόμενα στο τέλος (ευτυχώς που στο γραφείο έχει καλοκαιρινή ησυχία )
-
Και εγω που περιμενα να μου πεις 'ωχ,αχ,βαχ περιμενε σε καμια εβδομαδα πανω κατω θα τα εχω ετοιμα'...εσυ τα εδωσες κιολας!!! Ταχυτατος!
Ευχαριστω παντως (αν και η θεση μου στην βαθμολογια δεν αλλαξε)!!
-
Αυτο ισχύει;;
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ θα προβλέψουμε από τώρα , κατά σειρά:- Τους 3 πρώτους του 2005
- Τον οδηγό με τις περισσότερες νίκες
- Τον οδηγό με τις περισσότερες ειδικές
Η βαθμολογία θα είναι όπως ακριβώς το εσωτερικό πρωτάθλημα
3β ο νικητής
2β ο 2ος και ο 3ος
1β σε λάθος θέση
1β ο νικήτης των ειδικών
Bonus :
2 για το νικητή (περισσότερες φορές)
2 για τον νικητή των SSκαι **θα προστεθεί στο τέλος του πρωταθλήματος ** στην βαθμολογία των αγώνων!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10179&start=0
...πλάκα εχει να κοιτάζουμε τι ψηφίζαμε στην αρχή της χρονιάς και τι θα ψηφίζαμε τώρα...
-
Λόγω απουσίας μου σε διακοπές δεν θα υπάρχουν αποτελέσματα του ράλι Γερμανίας μέχρι 30/8. Εκλιπαρώ για την κατανόησή σας
-
παιδια λογο του τραγικου γεγονοτος στη Μ.βρετανια , λεω σαν ενδυξη πενθους να μη βαθμολογηθει κανεις για τις προβλεψεις του . αλλαξαν πολλα στη τελικη καταταξη του αγωνα , και μερικους μπορει να τους βολευει και αλλους οχι . τι λετε ? ειναι το λιγοτερο και το πιο ασημαντο που μπορουμε να κανουμε.....
φιλικα
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
παιδια λογο του τραγικου γεγονοτος στη Μ.βρετανια , λεω σαν ενδυξη πενθους να μη βαθμολογηθει κανεις για τις προβλεψεις του . αλλαξαν πολλα στη τελικη καταταξη του αγωνα , και μερικους μπορει να τους βολευει και αλλους οχι . τι λετε ? ειναι το λιγοτερο και το πιο ασημαντο που μπορουμε να κανουμε.....φιλικα
Συμφωνώ, ως ελάχιστος φόρος τιμής.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
παιδια λογο του τραγικου γεγονοτος στη Μ.βρετανια , λεω σαν ενδυξη πενθους να μη βαθμολογηθει κανεις για τις προβλεψεις του . αλλαξαν πολλα στη τελικη καταταξη του αγωνα , και μερικους μπορει να τους βολευει και αλλους οχι . τι λετε ? ειναι το λιγοτερο και το πιο ασημαντο που μπορουμε να κανουμε.....
φιλικα
Συμφωνώ, ως ελάχιστος φόρος τιμής.
Σωστό!Συμφωνώ!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!