-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
KIA Cerato. Κλιματισμός, 1600άρι με καλό γκάζι, πολύ καλά εξοπλισμένο.Οι εκδόσεις ΕΧ κοστίζουν από 14 κάτι ως 15 κάτι και τα έχουν όλααααα.
http://www.kia.gr/Kia/models/cerato/accessories.htmlΕπαυξάνω...
MAAAARKO you Korean???????
Γιατί όχι; Μια χαρά αμαξάκι είναι και σίγουρα θα το προτιμούσα από ένα αργό 1400άρι... Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάποιο κακό σχόλιο... Προφανώς δεν είναι το κορυφαίο αμάξι, αλλά είναι πιστεύω αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του...
Είναι και οι ζέστες...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Είναι και οι ζέστες...
αυτο πες ντε, και ασε τα υπολοιπα!!
παντως περα απο τη πλακα, για τα λεφτα που κανει ειναι αξιοπρεπεστατο.
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
ψιλοτεραστιο δεν ειναι ρε παιδια σε σχεση με το κορολα χατσμπακ που κοιτουσα; (και δε μαρεσει κιολας εμφανισιακα,το ξερω ειμαι πολυ δυσκολος,τινα κανω;;!! )Είναι αρκετά μεγαλύτερο, αλλά αν δεν σε πειράζει το μέγεθος πιστεύω ότι αξίζει να του ρίξεις μια ματιά...
Για την εμφάνιση πάσο... Ως γνωστόν σε αυτά τα θέματα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Και καλά κάνεις και είσαι δύσκολος, μιας και θα δώσεις ένα σημαντικό ποσό... Δεν αγοράζεις T-shirt...
Πάντως, επιμένω ότι αξίζει μια ματιά!
Άρχισαν και στην Αθήνα οι ζέστες;;;
-
16 εκατοστά μακρύτερο το 5θυρο. Όχι αμελητέα διαφορά, ούτε όμως συγκριτικά 'τεράστιο'.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άρχισαν και στην Αθήνα οι ζέστες;;;
Μαρκο με φανταζεσαι σε κανα χρονο να ψαχνω και εγω για σενταν με μεγαλο χωρο αποσκευων!!!!! μπλιαχ!!!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μαρκο με φανταζεσαι σε κανα χρονο να ψαχνω και εγω για σενταν με μεγαλο χωρο αποσκευων!!!!! μπλιαχ!!!!!!
Καλομελέτα κι έρχεται...
Μετά από μια ηλικία ο άνθρωπος...
Ερωτησεις...