-
Ο χρήστης nikoswrc_01 έγραψε:
Το επίσημο πρόγραμμα καλά έκανε και κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αφού όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ και ΧΩΡΙΑΤΕΣ που δεν στηρίξαμε ΠΟΤΕ τον αγώνα αφού ΠΟΤΕ δεν καναμε χιλιάδες χιλιόμετρα για να τον παρακολουθήσουμε!!!Και επαυξάνω!!!
-
Και φυσικά,όπως λέει και ο Χάρης,προσέχουμε για να έχουμε!
Αφου θεωρούμε τους ευατούς μας συνειδητοποιημένους, ας φροντίσουμε και φέτος να μην αφήσουμε σκουπίδια (και να πούμε κάτι και σε αυτούς που αφήνουν), να κάτσουμε σε ασφαλή σημεία (και να προτρέψουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο), να μείνουμε να χειροκροτήσουμε και τα πίσω πληρώματα!
Αντεεεε!!! Πάμεεεε!!!
Καλό Ακρόπολις να'χουμε!!
Και όσοι τυχεροί, να απολαύσουμε και 240RS και Stratos!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου θεωρούμε τους ευατούς μας συνειδητοποιημένους, ας φροντίσουμε και φέτος να μην αφήσουμε σκουπίδια (και να πούμε κάτι και σε αυτούς που αφήνουν), να κάτσουμε σε ασφαλή σημεία (και να προτρέψουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο), να μείνουμε να χειροκροτήσουμε και τα πίσω πληρώματα!Πέστα Νίκο.[/b]
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Αφου θεωρούμε τους ευατούς μας συνειδητοποιημένους, ας φροντίσουμε και φέτος να μην αφήσουμε σκουπίδια (και να πούμε κάτι και σε αυτούς που αφήνουν), να κάτσουμε σε ασφαλή σημεία (και να προτρέψουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο), να μείνουμε να χειροκροτήσουμε και τα πίσω πληρώματα!
Πέστα Νίκο.[/b]
Να τα πω κι εγώ?
Φέτος που η παρακολούθηση δεν είναι δυνατή για πολλές ειδικές, αράξτε σε μία και απολαύστε όλα τα πληρώματα, τη φύση, τον ύπνο στο δάσος, τα κοψίδια και χαλαρώστε παρέα με τα τέρατα και τους θεούς. Έτσι, αποφεύγετε τις μετακινήσεις, βοηθάτε την οργάνωση και τον αγώνα μας και συγχρόνως απολαμβάνετε δράση και χαλάρωση. Αξίζει! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πέστα Νίκο.[/b]
Να τα πω κι εγώ?
Φέτος που η παρακολούθηση δεν είναι δυνατή για πολλές ειδικές, αράξτε σε μία και απολαύστε όλα τα πληρώματα, τη **φύση, τον ύπνο στο δάσος, τα κοψίδια ** και χαλαρώστε παρέα με τα τέρατα και τους θεούς. Έτσι, αποφεύγετε τις μετακινήσεις, βοηθάτε την οργάνωση και τον αγώνα μας και συγχρόνως απολαμβάνετε δράση και χαλάρωση. Αξίζει!ΥΓ1. Συμφωνώ και επαυξάνω. Το έγραψα σε άλλο thread
ΥΓ2. Κάτι ξέρεις εσύ -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πέστα Νίκο.[/b]
Να τα πω κι εγώ?
Φέτος που η παρακολούθηση δεν είναι δυνατή για πολλές ειδικές, αράξτε σε μία και απολαύστε όλα τα πληρώματα, τη φύση, τον ύπνο στο δάσος, τα κοψίδια και χαλαρώστε παρέα με τα τέρατα και τους θεούς. Έτσι, αποφεύγετε τις μετακινήσεις, βοηθάτε την οργάνωση και τον αγώνα μας και συγχρόνως απολαμβάνετε δράση και χαλάρωση. Αξίζει!αυτο ειναι ενα παραδοσιακο ραλι ακροπολις !!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Να τα πω κι εγώ?
Φέτος που η παρακολούθηση δεν είναι δυνατή για πολλές ειδικές, αράξτε σε μία και απολαύστε όλα τα πληρώματα, τη φύση, τον ύπνο στο δάσος, τα **κοψίδια **Ενα τηλεφωνημα απο την Παγουρια μου δημιουργησε μια υποψια.Ενα τηλεφωνημα ομως σε χασαπικο της Λαμιας μου την ελυσε.
-
Ο χρήστης nikoswrc_01 έγραψε:
Το επίσημο πρόγραμμα καλά έκανε και κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αφού όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ΠΡΟΒΑΤΑ και ΧΩΡΙΑΤΕΣ που δεν στηρίξαμε ΠΟΤΕ τον αγώνα αφού ΠΟΤΕ δεν καναμε χιλιάδες χιλιόμετρα για να τον παρακολουθήσουμε!!!Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται τι ρητο μου οτι Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα.
Και μια ασχετη ερωτηση, που δε βρισκω που νατην ποσταρω:
Hans πρπει να φορανε ολοι οι οδηγοι ή μονο οι εργοστασιακοι? -
Μόνο οι εργοστασιακοί φοράνε HANS.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μόνο οι εργοστασιακοί φοράνε HANS.Προς το παρών...
-
Καλημέρα
Σκέφτομαι να πάω στο Ρεγγίνι την πρώτη μέρα που δεν έχω ξαναπάει. Υπάρχει κάποιο καλό σημείο που να περπατιέται από τον τερματισμό; Αν όχι ο δρόμος πως είναι; Με Ibiza θα μπορέσω να μπώ από τερματισμό; Χώρος για parking υπάρχει καθόλου στην ειδική;
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
ΚαλημέραΣκέφτομαι να πάω στο Ρεγγίνι την πρώτη μέρα που δεν έχω ξαναπάει. Υπάρχει κάποιο καλό σημείο που να περπατιέται από τον τερματισμό; Αν όχι ο δρόμος πως είναι; Με Ibiza θα μπορέσω να μπώ από τερματισμό; Χώρος για parking υπάρχει καθόλου στην ειδική;
h προσβαση 3 ειναι καλο σημειο , αν πας μια ωρα πριν θα βρεις ευκολα χορο για παρκιν αλλα και σημειο , αν περπατησης λιγο , αναποδα της ειδηκης , και αναιβεις στο βουνο που ειναι προς τα δεξια σου βλεπεις μια αριστερη φορκετα 170 και μετα απο 10-15 δεξια φουρκετα
-
Παίδες,μέ τόν καιρό τί γίνεται;
Εχει κανένας πρόβλεψη γιά τίς ημέρες του αγώνα; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχει κανένας πρόβλεψη γιά τίς ημέρες του αγώνα;Don't worry! Ζέστη, ζέστη, ζέστη. Την Πέμπτη το μεσημέρι θα 'χτυπήσει' κάτι 36άρια ξεγυρισμένα. Πάρτε αντηλιακά. Για Σάββατο, Κυριακή δεν υπάρχουν προβλέψεις ακόμη....
-
συμφωνα με το meteo.gr η λαμια τη πεμπτη θα εχει 36 βαθμους χωρις βροχες !!
και στην αμφισσα πεμπτη και παρασκευη ο καιρος θα ειναι ενταξει !!λογικα δε θα βρεξει
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εχει κανένας πρόβλεψη γιά τίς ημέρες του αγώνα;Don't worry! Ζέστη, ζέστη, ζέστη. Την Πέμπτη το μεσημέρι θα 'χτυπήσει' κάτι 36άρια ξεγυρισμένα. Πάρτε αντηλιακά. Για Σάββατο, Κυριακή δεν υπάρχουν προβλέψεις ακόμη....
Χθές πάντως στο Ελευθεροχώρι έβρεχε!Και πολύ!
[του ανταποκριτού μας deggman]!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[του ανταποκριτού μας deggman]!!Για αυτό ρώτησα περισσότερο,μήπως μάς κάνουν άνω-κάτω τίποτα καταιγίδες.
-
Έχει ρίξει αρκετή βροχή εκεί πάνω. Και χθες έβρεχε σε Κουμαρίτσι, Παύλιανη και Ελευθεροχώρι.
Δεν τα βλέπω και πολύ αισιόδοξα τα πράγματα για κάποιες κοπάνες
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[του ανταποκριτού μας deggman]!!Για αυτό ρώτησα περισσότερο,μήπως μάς κάνουν άνω-κάτω τίποτα καταιγίδες.
Όλα παίζουν.Μία μικρή γεύση πήραμε πέρυσι.Πρώτη φορά σε Ακρόπολις φορούσα μπουφάν(Παύλιανη) και τουρτούριζα.Την ίδια ώρα στην Ελάτεια κινδύνευες από ηλίαση.Τώρα βέβαια έχει προχωρήσει ο καιρός αλλά καμία βροχούλα στα ψηλά κατά το απογευματάκι όλο και θα την φάμε.
Εγώ θέλω να γίνει το Ελευθεροχώρι με βροχή.Όπως είναι καθαρό το χώμα στις λίμνες θα έχουμε ένα Βρετανικό rally στην Ελλάδα.Μακάρι να βρέχει. -
Τις δυο προηγούμενες μέρες έριξε αρκετή βροχή με αποτέλεσμα η Παύλιανη να έχει αρκετή λάσπη και πολλές νερολακούβες στο δεύτερο μισό της προς Μαυρολιθάρι.Το Κουμαρίτσι είναι ok και δεν έχει χαλάσει καθόλου από τις βροχές.Ας περιμένουμε τις προβλέψεις για Σάββατο - Κυριακή.Έτσι όπως είναι ο καιρός τελευταία δεν ξέρεις πότε θα αναγκαστείς να ανοίξεις ομπρέλα στην ειδική
52o Ράλι Ακρόπολις