-
γιατί τα curb είναι πράσινα?
-
Στον αγώνα και στα δοκιμαστικά εγώ θα τρέξω με διαφορετικό set-up. Του αγώνα είναι πιο αργό αλλά και πιο σταθερό ώστε να αποφύγω τα σβουρίδια. Σε ρυθμούς αγώνα τί χρόνους κάνετε?
Υ.Γ Και σε εμένα πράσινα είναι τα κερμπ.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
γιατί τα curb είναι πράσινα?Εννοείς ότι είναι πιο πράσινα από τα δικά σου?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
γιατί τα curb είναι πράσινα?
Εννοείς ότι είναι πιο πράσινα από τα δικά σου?
άκυρο
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
άκυροΤι θέλεις να πεις δηλ.?
-
άκυρο
Τι θέλεις να πεις δηλ.?
είχα την εντύπωση ότι τα δικά μου ήταν κόκκινα...λες να με τύφλωσε το χρώμα της Φεράρι και να τα βλέπω όλα κόκκινα? Δεν έχει λογική όμως διότι υποστήριζω πρώτα από όλα οδηγό.
-
Κι εγω δεν το τσεκαρα αλλα αν με ρωταγατε κοκκινα θα ελεγα
-
Πάντως η πίστα ήταν κάποτε και εμένα όπως του ms στις φωτογραφίες(σελ.9) και άλλαξα το χρώμα του οδοστρώματος(φαίνονται και οι άσπρες γραμμές καλύτερα) και το χρώμα των κρασπέδων γιατί απλά είναι πιο ωραία για μένα!
-
Πάντως η πίστα ήταν κάποτε και εμένα όπως του ms στις φωτογραφίες(σελ.9) και άλλαξα το χρώμα του οδοστρώματος(φαίνονται και οι άσπρες γραμμές καλύτερα) και το χρώμα των κρασπέδων γιατί απλά είναι πιο ωραία για μένα!μα πως το άλλαξες?!?
-
Κατέβασα ένα πακέτο με files(16 mb) και το έβαλα στο directory της πίστας με τη χρονιά που θέλω!
Αν το πρόσεξες στην 2η φώτο σου φαίνεται μια πινακίδα διαφήμισης(άσπρο-κόκκινο). Στην 3η τη δική μου γράφει Marlboro!
-
Πότε ξεκινάμε?
-
23.10 νομίζω
-
Ξεκινήσαμε. Είμαι στον σέρβερ!
-
sikrip? θα μπεις?
-
Δεν σας βλέπω.
-
MS ELA PISW!!!!!!!!!
EFIGE O BILL!!! -
boycotaz και σε αυτόν τον αγώνα.... θα εξηγήσω σε λίγο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ SERVER ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο FIRE_BRO.
εξαιτίας του δεν έχουμ σημερινό αγώνα. Θα γίνει επανάληψη όμως με άλλον server πλέον αφού ευτυχώς ο Firebro θα μας απαλάξει από τη παρουσία του όπως δήλωσε αφού θα ήταν ο τελευταίος του αγώνας.
-
MS ELA PISW!!!!!!!!!
EFIGE O BILL!!!μήπως να ψάξω να βρω και τον ben που βγήκε επειδή δε καταλάβαινε ο άλλος? Φίλε δε έπρεπε να συμβεί από την αρχή αυτό. Ο αγώνας δε γίνεται σήμερα-δε θα υπάρχει βαθμολογία.Φύσικα είμαι πρόθυμος να συμετάσχω πάλι όταν θα έχει λυθεί το πρόβλημα, αλλά αφού έχει φύγει και ο Ben τότε εγώ δε το θεωρώ δίκαιο να συμετάσχω.
-
Φυγαμε ολοι απο τον σερβερ για νακανω εγω!
ειστε ολοι εδω? -
Φυγαμε ολοι απο τον σερβερ για νακανω εγω!
ειστε ολοι εδω?φίλε πρέπει να ανακοινωθεί πάλι ημερομηνία για να μην αδικηθεί κανένας-ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Ευχαριστώ
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005