-
Spiro, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό, ρώτα τον mschumacher!
Κάνω server στο A1-Ring με όνομα Ellada και κωδικό engine!
(Μέχρι να ξεκινήσει το Ελλάδα-Βραζιλία). Όσοι θέλετε προπόνηση ελάτε, όσοι όχι απλά μην έρθετε.
EDIT: Έκλεισε ο σέρβερ, αύριο πάλι!
-
TEST REPORT A1-RING, DAY 1 OF 3
Date: Thursday, June 16, 2005
Driver: Vassilis Frangis
Weather: Sunny
Track temperature: 34 degrees celsius
Air temperature: 30 degrees celsius
Laps run: 76
Best lap: 1:07.207Luca Maresca, Επικεφαλής ομάδας δοκιμών
'Ολοκληρώσαμε το προσχεδιασμένο πρόγραμμα μας για σήμερα χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα αξιοπιστίας. Το πρωί δοκιμάσαμε ένα αναβαθμισμένο κινητήρα και μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση του και την αξιοπιστία του, ευελπιστούμε ότι θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμος στη πίστα της Αυστρίας. Ακολούθως, μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, επικεντρωθήκαμε στην εξέλιξη και επιλογή των ελαστικών για το ερχόμενο Γκραν Πρι, μαζί με τη Bridgestone, επιδεικνύοντας εξαιρετική σταθερότητα και αντοχή χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση.'Vassilis Frangis, 1ος οδηγός
'Είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή, χωρίς απρόοπτα, μέρα αφού συναντήσαμε ηλιόλουστο καιρό. Δοκιμάσαμε μιά νέα έκδοση του κινητήρα, με ενθαρρυντικά μηνύματα, και νέα ελαστικά, που θα διαδραματίσουν κύριο ρόλο στο Αυστριακό Γκραν Πρι, κυρίως στους τομείς του φρεναρίσματος και πρόσφυσης στις εξόδους των αργών στροφών χωρίς να παραβλέπουμε τις 2 γρήγορες συνεχόμενες αριστερές στροφές στο κέντρο της πίστας. Αναμένω την αυριανή μέρα, για ακόμη πιο πολύ πρόοδο.' -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
mschumacher, αν μπορείς πρόσθεσε στην βαθμολογία και αυτό το Advanced Formula 1 Setup Guide http://w3.enternet.hu/iroland/html/af1.htm!
Έχει λίγες παραπάνω επεξηγήσεις! Κάνει και επίκληση σε αυθεντίες!οκ το έβαλα, συγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά έπρεπε να κάνω φορμάτ το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσω το σεταπ της Αυστρίας. Ελπίζω να καταφέρω να το φτιάξω όπως πριν χωρίς πολύ προσπάθεια.
-
Μπορεί τελικά να δούμε άσπρη μέρα την Κυριακή, αν ο mschumacher αντιμετωπίσει προβλήματα με το σετ-απ!
-
κακίες
-
Στους επίσημους αγώνες που τρέχουμε, πόσο τοις εκατόν(%) ρυθμίσαμε να είναι ο αγώνας?
-
κανενας για online τωρα???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανενας για online τωρα???Κάνω τώρα σέρβερ. Όνομα Hellas και κωδικός damper!
BIG EDIT: Ανοικτός ο σέρβερ!!!
-
Στους επίσημους αγώνες που τρέχουμε, πόσο τοις εκατόν(%) ρυθμίσαμε να είναι ο αγώνας?Σε όσους είχα τρέξει ήταν 20%.
-
Κάνω τώρα σέρβερ. Όνομα Hellas και κωδικός damper!
ερχομαι!
-
Από τι βλέπω, άργησα να το ανοίξω . Έφυγαν όλοι?
-
Κάνω τώρα σέρβερ. Όνομα Hellas και κωδικός damper!
ερχομαι!
-
-
τι εγινε παιδια κατεβηκε κανενας αλλος στο 1:06?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι εγινε παιδια κατεβηκε κανενας αλλος στο 1:06?Φοβερη μαχη, εγω κι ο Vassilis στο 1.06.8 - αλλα εσυ το εγραψες με λιγοτερους γυρους
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
τι εγινε παιδια κατεβηκε κανενας αλλος στο 1:06?
Φοβερη μαχη, εγω κι ο Vassilis στο 1.06.8 - αλλα εσυ το εγραψες με λιγοτερους γυρους
μπραβο παιδια, οντως τρομερη μαχη!!!
αν δε με βοηθουσε ο Βασιλης με τις πιεσεις δε θα το ειχα κανει ποτε. Απο οτι καταλαβα, οταν εκανα το 1:06:550 πριν 2 μερες, μαλλον δεν ειχα σωσει το setup εκεινο, οποτε στη συνεχεια βολοεδερνα στο 1:08 !!! Μετα την αλλαγη που μου ειπε ο Βασιλης αμεσως επεσε ο χρονος κατα πολυ.ακομη και στο χρονο που εκανα σημερα ειχε περιθωριο τουλαχιστον 0,2-0,4'' οπως εβλεπα στα ενδιαμεσα κοματια, απλα δεν ειχα χρονο για να κανω ενα τελειο γυρο.
επισης προφανως το σεταπ μου δεν ειναι ακομη πολυ καλο γιατι το εξωτερικο λαστιχο χτυπησε 153 βαθμους και γλυστραγε πολυ απο υπερθερμανση μετα απο 3-4 γυρους.παντως το καλο ειναι οτι υπαρχει εντονος ανταγωνισμος! Μπραβο και παλι!!!
-
Δεν μπορώ να είμαι δεύτερος, ούτε τρίτος, ..........ούτε τελευταίος.
Υπάρχει μόνο η πρώτη θέση για μένα! -
Δεμ μπορώ να είμαι δεύτερος, ούτε τρίτος, ..........ούτε τελευταίος.
Υπάρχει μόνο η πρώτη θέση για μένα! -
Έκλεισε ο σέρβερ για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για αργότερα!
-
να, σε ακουσε και μπηκε και ο 'τρελος' με το 1:05
καλα βρε, εσυ πως το εκανες αυτο, αλλαξες μοτερ???
που ειναι ο επομενος αγωνας??
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005