-
θα ανοιξει κανενας κανενα σερβερ να μπουμε για δοκιμες τωρα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα ανοιξει κανενας κανενα σερβερ να μπουμε για δοκιμες τωρα?Θα κάνω εγώ τώρα. Όνομα Hellas και κωδικός camber.
Είσαι μέσα?(Εννοώ θα έρθεις?)
EDIT: Άντε ο σέρβερ είναι ανοικτός. Περιμένει να κάψουμε βενζίνη και να οργώσουμε την πίστα!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
θα ανοιξει κανενας κανενα σερβερ να μπουμε για δοκιμες τωρα?
Θα κάνω εγώ τώρα. Όνομα Hellas και κωδικός camber.
Είσαι μέσα?(Εννοώ θα έρθεις?)
EDIT: Άντε ο σέρβερ είναι ανοικτός. Περιμένει να κάψουμε βενζίνη και να οργώσουμε την πίστα![/quote
ναι βεβαια ερχομαι, ελπιζω να τα καταφερω, πρωτη φορτα δφοκιμαζω ετσι
-
F1 CHALLENGE SETUP GUIDE
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
F1 CHALLENGE SETUP GUIDEΚαλύτερα να το βάλεις στη βαθμολογία να είναι πάντα εκεί!
Επίσης, τους αγώνες μας να τους κάνουμε με changing weather? Κάναμε εγώ, ο pininfarina και ο andrew αγώνα έτσι και ήταν από τους πιο unpredictable και συγκλονιστικούς αγώνες . Βροχή στην αρχή , στα πιτς για αλλαγή ελαστικών, πέναλτυ 10-δευτερολέπτων στον pininfarina , κάναμε και προσομοίωση safety car , προσπεράσματα και πάμπολλες τούμπες , στεγνή πίστα αργότερα, σε κάποια φάση είμασταν 3 μονοθέσια πλάι πλάι και τελικός νικητής ο pininfarina με τούμπα στην γραμμή τερματισμού . Όλα αυτά σε 14 γυρούς(20% race) !!! Γέλιο πολύ !!! -
F1 CHALLENGE SETUP GUIDE
Καλύτερα να το βάλεις στη βαθμολογία να είναι πάντα εκεί!
Επίσης, τους αγώνες μας να τους κάνουμε με changing weather? Κάναμε εγώ, ο pininfarina και ο andrew αγώνα έτσι και ήταν από τους πιο unpredictable και συγκλονιστικούς αγώνες . Βροχή στην αρχή , στα πιτς για αλλαγή ελαστικών, πέναλτυ 10-δευτερολέπτων στον pininfarina , κάναμε και προσομοίωση safety car , προσπεράσματα και πάμπολλες τούμπες , στεγνή πίστα αργότερα, σε κάποια φάση είμασταν 3 μονοθέσια πλάι πλάι και τελικός νικητής ο pininfarina με τούμπα στην γραμμή τερματισμού . Όλα αυτά σε 14 γυρούς(20% race) !!! Γέλιο πολύ !!!κρίμα που το έχασα
-
εμενα σημερα σερνοταν το μονοθεσιο, δε ξερω γιατι! Θα επανελθω αυριο πιο 'διαβασμενος'.
κριμα που τον εχασα και εγω τον αγωνα.
παντως οσο ημουν στη πιστα μου εδειχνε οτι υπαρχε delay 500ms παρολο που εχω DSL, οποτε τα αυτοκινητα σας τα εδειχνε καρε-καρε. Ειναι φυσιολογικο αυτο???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμενα σημερα σερνοταν το μονοθεσιο, δε ξερω γιατι! Θα επανελθω αυριο πιο 'διαβασμενος'.κριμα που τον εχασα και εγω τον αγωνα.
παντως οσο ημουν στη πιστα μου εδειχνε οτι υπαρχε delay 500ms παρολο που εχω DSL, οποτε τα αυτοκινητα σας τα εδειχνε καρε-καρε. Ειναι φυσιολογικο αυτο???
όταν εννοείς καρέ καρέ εννοείς τα fps? (frames per second)
-
εμενα σημερα σερνοταν το μονοθεσιο, δε ξερω γιατι! Θα επανελθω αυριο πιο 'διαβασμενος'.
οταν τα παιδια ηταν μακρια εβλεπα τα αυτοκινητα τους κανονικα, οταν πλησιαζα τους εβλεπα 'οχι συνεχομενα', μια εδω μια πιο κατω κτλ κτλ, δεν ειχα 'σταθερη' εικονα τους.
ειναι φυσιολογικο? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οταν τα παιδια ηταν μακρια εβλεπα τα αυτοκινητα τους κανονικα, οταν πλησιαζα τους εβλεπα 'οχι συνεχομενα', μια εδω μια πιο κατω κτλ κτλ, δεν ειχα 'σταθερη' εικονα τους.
ειναι φυσιολογικο?απόλυτα
-
Καλο κι αυτο, safety car καθε φορα που καποιος εβγαινε εκτος πιστας -συνηθως εγω - οντως επικινδυνες οι συνθηκες. Μπηκα για βροχινα και παλι slick μου εβαλαν, κατι ηξεραν οτι θα στεγνωνε Και στο stop-go ξαναξεχασα τον κοφτη αλλα βαρεθηκε να μου δωσει νεα ποινη Παντως καλη πλακα αλλα με changing conditions δε νομιζω να καταφερναμε σοβαρο αγωνα, ασε που οι κοπιωδεις δοκιμες μας θα πηγαιναν στο βροντο. Αντε να δουμε ποιος θα σπασει πρωτος το 1.07 - εκτος του ms βεβαια!!!
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Καλο κι αυτο, safety car καθε φορα που καποιος εβγαινε εκτος πιστας -συνηθως εγω - οντως επικινδυνες οι συνθηκες. Μπηκα για βροχινα και παλι slick μου εβαλαν, κατι ηξεραν οτι θα στεγνωνε Και στο stop-go ξαναξεχασα τον κοφτη αλλα βαρεθηκε να μου δωσει νεα ποινη Παντως καλη πλακα αλλα με changing conditions δε νομιζω να καταφερναμε σοβαρο αγωνα, ασε που οι κοπιωδεις δοκιμες μας θα πηγαιναν στο βροντο Αντε να δουμε ποιος θα σπασει πρωτος το 1.07 - εκτος του ms βεβαια!!!έχει το FC safety car?
-
Καλο κι αυτο, safety car καθε φορα που καποιος εβγαινε εκτος πιστας -συνηθως εγω - οντως επικινδυνες οι συνθηκες. Μπηκα για βροχινα και παλι slick μου εβαλαν, κατι ηξεραν οτι θα στεγνωνε Και στο stop-go ξαναξεχασα τον κοφτη αλλα βαρεθηκε να μου δωσει νεα ποινη Παντως καλη πλακα αλλα με changing conditions δε νομιζω να καταφερναμε σοβαρο αγωνα, ασε που οι κοπιωδεις δοκιμες μας θα πηγαιναν στο βροντο Αντε να δουμε ποιος θα σπασει πρωτος το 1.07 - εκτος του ms βεβαια!!!
έχει το FC safety car?
Αν ειχε σιγα μη δεν το ηξερες!!! Μην ανησυχεις το προσομοιωσαμε απλως - συμφωνια κυρίων
-
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Αντε να δουμε ποιος θα σπασει πρωτος το 1.07 - εκτος του ms βεβαια!!!χτες εκανα 1:06:550 τελικα, αλλα αφου δεν ησασταν εκει δε μετραει!!!
-
στον αγώνα θα τραβάει ο ένας τον άλλον και θα βελτιώσουμε όλοι χρόνους.
-
στον αγωνα ειμαστε 'διαφανοι'??
-
mschumacher, αν μπορείς πρόσθεσε στην βαθμολογία και αυτό το Advanced Formula 1 Setup Guide http://w3.enternet.hu/iroland/html/af1.htm!
Έχει λίγες παραπάνω επεξηγήσεις! Κάνει και επίκληση σε αυθεντίες! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στον αγωνα ειμαστε 'διαφανοι'??Κατά 99% θα είμαστε 'διάφανοι' , εκτός και αν βρούμε ένα πολύ καλό σέρβερ. Αλλά και πάλι όταν είμαστε πολλοί δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε διαφανείς! Μόνο αν όλοι βάλουν dsl.
-
στον αγωνα ειμαστε 'διαφανοι'??
Κατά 99% θα είμαστε 'διάφανοι' , εκτός και αν βρούμε ένα πολύ καλό σέρβερ. Αλλά και πάλι όταν είμαστε πολλοί δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε διαφανείς! Μόνο αν όλοι βάλουν dsl.
τα 500ms που εδειχνε εμενα και οτι σας εβλεπα καρε καρε και οχι συνεχομενα ειναι φυσιολογικο?
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005