-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αν θέλετε να ξεκατινιαστείτε πάλι, δεν γυρνάτε πίσω στην τρύπα σας τους 'Ελληνικούς Αγώνες' λέω γω και να μας αφήσετε εμάς στην ησυχία μας;
Καλοοοό
ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ!!!
-
Πωπωωωω σελίδες!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάντως όσο επιμένεις στο ίδιο τροπάριο τόσο μου δίνεις την εντύπωση πως δίκιο έχω...Πλακα κανεις τωρα; Αυτο που εγραψες αρχικα περι παρεας να εισαι σιγουρος οτι εξοργησε αρκετους... Για την ακριβεια ειναι τοσο μα τοσο ηλιθιο που προσωπικα θα προτιμησω να το αφησω να περασει ως μια κακη στιγμη.
Απο εκει και περα για οποιες ενστασεις εχεις για το moderating μπορεις να απευθηνθεις στους αρμοδιους. Η λογικη επιτασει οτι απο τη στιγμη που οι ιδιοκτητες θα παρουν θεση, θα πρεπει να την αποδεκτουν και οι δυο πλευρες. Δηλαδη αν τιμωρησουν καποιον mod, πρεπει να το δεχτει χωρις να επαναφερει σε καθε ευκαιρια το θεμα αλλα απο την αλλη αν δε συμμεριστουν το παραπονο του χρηστη ο τελευταιος οφειλει να το δεχτει επισης χωρις να επαναφερει σε καθε ευκαιρια το θεμα.
Αυτο ισχυει και για τον GeorgeTabs και για τον roadrunner_gr και οποιον αλλο.
-
Φαίνεται καθαρά στο θέμα ότι προσπαθούν με εμπρησμούς να κρατήσουν κάτι επίκαιρο που δεν έχει ουσία και έχει αγανακτήσει τα περισσότερα τακτικά μέλη του φόρουμ.
Η διαδικασία θα ήταν να ενημερωθούν η υπεύθυνοι και να περιμένουν απάντηση για το θέμα. Αυτό έγινε, υπήρχε θέση του ΣΧ και μετά άρχισαν τα spam και τα υπονοούμενα περί κλίκας.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πετύχετε? Λαϊκό δικαστήρι? Και μόνο που το θέμα μένει ανοικτό (ενώ δεν έπρεπε καν να υπάρχει), δείχνει ανοχή. Αν δεν θέλετε να προσπεράσετε, σηκώστε τα τηλέφωνα ή πιάστε τα e-mail και κάντε τα παράπονα σας. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ακριβώς, δεν αξίζει να χαλιέστε για βλακείες, εδώ είμαστε για να συζητάμε τα περί τροχών, αν έχει κάποιος πρόβλημα, πρώτα συζήτηση με πμ και στη συνέχεια σύσταση στον διαχειριστή. Δεν έχω καμία διάθεση να χαλάω το κέφι μου διαβάζοντας τα εκάστοτε παράπονα. forum είναι όχι σουβλατζίδικο. Δεν πληρώνεις γι'αυτό που παίρνεις. Μην απαιτείς λοιπόν
Η σωστότερη κουβέντα σε τόσες σελίδες.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το ποιος είσαι δεν θα στο πω εγώ. Ούτε προσπάθησα ποτέ άλλωστε.
Δέν θεώρησες δηλαδή,ότι,όλοι όσοι απαντήσανε στό θέμα,μπήκανε για να γελοιοποιήσουνε τόν ρόντράννερ κατόπιν παραγγελείας τού θιγόμενου μοντερέιτορ;
Αρα δέν θεώρησες καί οτι είμαστε 'κολλητοί' πού δημιουργούμε κλίκα;
Μάλιστα.
Αλλα είπες όμως,άν θυμάσαι.Oυδέποτε στην αρχική μου δημοσίευση απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά, ή σε άλλο απλό χρήστη. Δε σου φταίω εγώ που το παίρνεις προσωπικά, ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΣ σου ξεκαθάρισα πως δεν απευθύνθηκα σε εσένα. Πάντως όσο επιμένεις στο ίδιο τροπάριο τόσο μου δίνεις την εντύπωση πως δίκιο έχω... .
Οπως καί παραπάνω.
Τό ότι μας τσουβάλιασες όλους μαζί διότι ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ καί έπλασες τό σενάριο τό έκανες ναί ή ού;
μέ ξεχώρισες εμένα ή τόν οποιονδήποτε άλλον από τό τσουβάλιασμα;μπορείς να γράφεις όσα θες σε ένα δημόσιο φόρουμ. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ με το που το πράττεις αυτά που γράφεις σε χαρακτηρίζουν, και αυτοί που τα διαβάζουν σε κρίνουν. Όλοι. Άλλοι φανερά, άλλοι από μέσα τους. Από τη στιγμή που αυτό που λένε φανερά δεν παραβαίνει τον κανονισμό του φόρουμ, τότε δεν σου πέφτει λόγος να παραπονεθείς... Αν σε αυτό αναφέρεσαι όταν λες 'μπορούμε να γράφουμε τήν γνώμη μας,χωρίς να κινδυνεύουμε να ''χαρακτηριστούμε' από τήν χάρη σου;', τότε έχεις άδικο και ΟΧΙ, ΔΕΝ μπορείς... Όπως κι εγώ άλλωστε δεν μπορώ, όπως και κανείς άλλος απλός χρήστης..
Οπότε μου δίνεις τό δικαίωμα να σού κολλάω ότι ταμπελίτσα θέλω;
Δικαίωμά σου είναι,όπως καί δικαίωμά μου είναι να μή σου επιτρέπω να με χρησιμοποιείς καί να με τσουβαλιάζεις γιά τούς προσωπικούς σου σκοπούς.Αν έπαιρνες το μέρος του ράννερ φαντάζομαι δε θα έλεγα τίποτα για σένα, όπως και τώρα δεν είπα τίποτα για σένα, άλλο που δεν θες να το καταλάβεις... Αν πάλι έλεγες κάτι στο οποίο να διαφωνούσα ή συμφωνούσα θα έκανα παράθεση και θα το κουβεντιάζαμε όπως τώρα...
Δέν θέλω λοιπών να τό καταλάβω.
Μέ έχεις εξαιρέσει κάπου προφανώς,καί εγώ ο τυφλός δέν τό είδα.Απάντηση από σένα δε ζήτησα ποτέ, οπότε περιττή η ερώτηση. Ούτε ξάστερη, ούτε συννεφιασμένη. ...
Νά σου θυμήσω λίγο;
- Όχι δεν είμαι μέντιουμ. Εσύ είσαι; (δεν μου απάντησες ακόμα στο προηγούμενο, μάλλον γιατί σε στεναχώρησα και μου είσαι με φατσούλα evil...)...
Σέ τί αναφερόσουνα εδώ;
Σε αγώνες ράλι τρέχω, άντε να προλάβω και καμια παράδοση το πρωί που ξυπνάω δύσκολα.
Τις συμμαχίες και τους αγώνες τους αφήνω στους αγωνιστές, όπως γράφεις δεν τιμώ τα παντελόνια μου...αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Από την άλλη ποιος είναι που κολλάει ταμπέλες στους άλλους; Εγώ ή εσύ; Να ανατρέξω ποσες φορές με ειρωνεύτηκες σε αυτό το θέμα;
Από μέντιουμ και λογοτέχνη μέχρι ούτε λίγο ούτε πολύ αδερφή με λες...Ποιός έκανε τήν αρχή όμως;
αλλά εσύ προφανώς έχεις τό δικαίωμα να θιχτείς,πού λόγω αυτών πού γράφεις σέ κράζω (έχεις επιτεθεί ήδη όμως,μέ παραλήπτη άγνωστους καί όποιον πάρει ο χάρος),ενώ εγώ δέν έχω τό δικαίωμα να θιχτώ λόγω του ότι με 'κράζεις' (εμένα καί άλλους τόσους) έχοντας σάν σκεπτικό τήν φαντασίωσή σου (περι...κλίκας καί αγελαίας επίθεσης)Για πες μου πού είμαι διφορούμενος;.-
λάθος λέξη τό 'διφορούμενος'.
Ειρωνικός ήθελα να πώ αλλά πάνω στά νεύρα μου μπερδεύτικα.Έκανα μια αρχική τοποθέτηση, η οποία είμαι σίγουρος πως στέκει 100%. Από εκεί και πέρα προσπαθείς να ξεχειλώσεις τη συζήτηση. Συνέχισε μόνος σου, διάλογο με κάποιον που με προσβάλλει δεν έχω διάθεση να κάνω άλλο.
Αρκεί.-Επιμένεις δηλαδή ότι εκείνη η τοποθέτηση στέκει 100%;
Να τα ξαναπούμε μιά φορά από τήν αρχή;
Καί σέ προσβάλλω κιόλας;
Νά σέ ξαναρωτήσω τότε:
Πάς καλά; -
επειδή δύο άνθρωποι δεν γνωρίζονται και δε μπορεί να καταλάβει ο ένας πώς λειτουργεί ο άλλος, είναι πολύ πιθανό να γίνονται παρεξηγήσεις. `Οχι ότι είναι πιθανό, συνέχεια γίνονται, και πιστέψτε με, δεν αξίζει..
στην τελική καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε..
μη τσακώνεστε άλλο ρε παιδιά -
Μακάρι να αποδειχτεί παρεξήγηση καί να ζητήσω καί δημόσια συγγνώμη φίλε μου.
Αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου,καί δέν θα δώσω συνέχεια.
Δέν αξίζει. -
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Ελεος γαμοτο!! Φιλοξενουμενοι ειμαστε εδω μεσα, μας ανεχονατι με διπλα τριπλα τετραπλα κλπ ονοματα, να κατηγορουμε ανωνυμα και να αφηνουμε υπονοουμενα για ολους και τα πάντα και τους την λεμε κιολας;
Ρε πουλακι δεν εχεις κατι άλο να ασχολειθείς;;Τιποτα καράβια;
Τιποτα γραμματακια του ΣΟΑΑ;
Επαψε να έχει πλάκα αυτο το φορουμ.
Απο εδω και περα θα λεω την γνωμη μου τηλεφωνικα στις εκπομπες του υποφαινόμενου που απο οτι ειδα τα αρπαξε οικογενιακως αοπο την Εγνατια.Αντεεεε γειααααααα!!! Χαλαρωστε υπάρχουν και άλλα καλύτερα πραγματα στην ζωη απο το φορουμ. Μπαιιιιι
Πολύ χαίρομαι που μετά απο αυτή την διμοσιευση το πουλάκι έκανε την παπια και εξαφανιστηκε απο τους ελληνικούς αγώνες. Βλεπετε ωραια ειναι και ευκολα να τα λες αλλιως όταν εκπροσοπει οδηγους και αλλιως οταν μιμισε το Λαζοπουλο!! Παπαπαπαπα το παπί!! Αντε γειααααα
-
Δεν βαρεθήκετε ρε παιδιά ακόμα...;;;
Ελεοοοοοοοοοςςςςςς! -
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Ελεος γαμοτο!! Φιλοξενουμενοι ειμαστε εδω μεσα, μας ανεχονατι με διπλα τριπλα τετραπλα κλπ ονοματα, να κατηγορουμε ανωνυμα και να αφηνουμε υπονοουμενα για ολους και τα πάντα και τους την λεμε κιολας;
Ρε πουλακι δεν εχεις κατι άλο να ασχολειθείς;;Τιποτα καράβια;
Τιποτα γραμματακια του ΣΟΑΑ;
Επαψε να έχει πλάκα αυτο το φορουμ.
Απο εδω και περα θα λεω την γνωμη μου τηλεφωνικα στις εκπομπες του υποφαινόμενου που απο οτι ειδα τα αρπαξε οικογενιακως αοπο την Εγνατια.Αντεεεε γειααααααα!!! Χαλαρωστε υπάρχουν και άλλα καλύτερα πραγματα στην ζωη απο το φορουμ. Μπαιιιιι
Πολύ χαίρομαι που μετά απο αυτή την διμοσιευση το πουλάκι έκανε την παπια και εξαφανιστηκε απο τους ελληνικούς αγώνες. Βλεπετε ωραια ειναι και ευκολα να τα λες αλλιως όταν εκπροσοπει οδηγους και αλλιως οταν μιμισε το Λαζοπουλο!! Παπαπαπαπα το παπί!! Αντε γειααααα
Ίσως να γράφει ακόμα, αλλά ΑΟΡΑΤΕΣ δημοσιεύσεις, όπως ΟΛΩΝ από την ώρα που έφυγε από εκεί!!!
Το είπε στο αλ τσαντήρ νιουζ, και δεν έχει άδικο: από την ώρα που έφυγε έπεσε βουβαμάρα!!!
Και καλά, αυτός από πουλί κάνει την πάπια στον Αντίλογο. Εσύ που χάθηκες; Αναγνωρίσεις Ακρόπολις, ή ήδη ΕΛΠΑ;
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΤΙΘΑΣΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ** ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΣΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΗ**! ΣΕ ΞΑΝΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ