-
καλα θα κανουν στη ρενω να βαλουν τον κωλο τους κατω και να δουλεψουν γιατι δε μας βλεπω καλα...
πανω που χαρηκα για την τρομερη εκκινηση,μετα ολα κατα διαολου πηγαν...επρεπε αυτο το γκραν πρι να το παρουμε οπωσδηποτε για διαφορα ασφαλειας...θελουμε ανανεωση και δουλεια,μεχρι και η μακλαρεν ξαφνικα μας κοντευει... -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Έχει και αυτά το παιχνίδι τι να κάνουμε!
Πάντως μου άρεσε η 'σκηνή' που οι MERCEDES κάλυπταν την διαφορά και ο κος Πουρναράκης έκανε χαρούλες για το τι θα λέει εκείνη την στιγμή ο Μπριατόρε. Του την είχε στημένηΒεβαια,κανονικα οταν πλησιαζαν οι McLaren θα επρεπε να λεει 'καμια ανησυχια για Μπριατορε,απλως οι McLaren μειωσαν απο 7.5s τη διαφορα σε 2.3s σε 4 γυρους'.................. Ανακριβες και εντελως αναληθες ηταν και το αλλο σχολιο οτι δηλαδη ολη η ομαδα στηριζεται στον ισπανο και τον Fisi τον εχουν......αφουν απλως o Fisi εχει τερματισει σε εναν αγωνα και την παρασκευη κανει περισσοτερα χιλιομετρα απο τον αλλον.Τελικα δε ξερει τι λεει αυτος ο Πουρναρακης
Δεν ξέρω πια είναι η σχέση σου με τον κο Πουρναράκη και εν τέλει δεν με νοιάζει.Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι ο κος Πουρναράκης πάσχει από έλειψη αντικειμενικότητας όσο αφορά την κριτική του για την RENAULT από την πρώτη μέρα που η εταιρεία γύρισε στην F1, αφού η λέξη εμπάθεια σε πειράζει.Και αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι αγαπητέ μου.
Στην αρχή μου κακοφαινόταν αλά τώρα όπως είπα το διασκεδάζω.Βγάζει πολύ γέλιο ό τρόπος που τα βάζει με την RENAULT.Χτες ας πούμε συμπονούσε τον Φισικέλα στον προηγούμενο αγώνα τον Τρούλι, έχει διορίσει τον ευατό του υπερασπιστή των αδικημένων της RENAULT.
Εγώ για να μην κακοκαρδίσω και εσένα αλλά και τον κο Πουρναράκη θα 'παραδεχθώ' ότι η MERCEDES είναι η καλύτερη ομάδα και ο Raikonen ό καλύτερος οδηγός όλων των εποχών, αλλά την στιγμή που μιλάμε και η ομάδα και ο οδηγός τρώνε σκόνη!
Αργότερα μπορεί να περάσουν μπροστά αλλά μέχρι τότε
Και να μην χαθούμε άμα δεν γίνει αυτό -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα θα κανουν στη ρενω να βαλουν τον κωλο τους κατω και να δουλεψουν γιατι δε μας βλεπω καλα...
πανω που χαρηκα για την τρομερη εκκινηση,μετα ολα κατα διαολου πηγαν...επρεπε αυτο το γκραν πρι να το παρουμε οπωσδηποτε για διαφορα ασφαλειας...θελουμε ανανεωση και δουλεια,μεχρι και η μακλαρεν ξαφνικα μας κοντευει...Λέγοντας μέχρι και η McLaren τί ακριβώς θέλεις να πείς?
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι αγαπητέ μου.Αυτο το ολοι μη το θεωρεις δεδομενο.
Γενικα εχει γινει λιγο κουραστικο αυτο το οπαδικο παιχνιδι. Ειστε ελευθεροι να πιστευετε οτι θελετε αλλα αυτο που μπορω να καταθεσω ειναι οτι το μονο που ενδιαφερει τον ΤΠ ειναι να γινεται ενδιαφερον αγωνας. Ειτε τελικα κερδισει ο FA, ειτε ο KR, ειτε ο Albers.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι αγαπητέ μου.
Αυτο το ολοι μη το θεωρεις δεδομενο.
Γενικα εχει γινει λιγο κουραστικο αυτο το οπαδικο παιχνιδι. Ειστε ελευθεροι να πιστευετε οτι θελετε αλλα αυτο που μπορω να καταθεσω ειναι οτι το μονο που ενδιαφερει τον ΤΠ ειναι να γινεται ενδιαφερον αγωνας. Ειτε τελικα κερδισει ο FA, ειτε ο KR, ειτε ο Albers.
Αυτό μην το θεωρείς δεδομένο.
-
Αυτό μην το θεωρείς δεδομένο.Αν μη τι αλλο τον ξερω τον ανθρωπο, νομιζω αρκετα για να εχω αποψη.
-
Δεν ξέρω πια είναι η σχέση σου με τον κο Πουρναράκη και εν τέλει δεν με νοιάζει.Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι ο κος Πουρναράκης πάσχει από έλειψη αντικειμενικότητας όσο αφορά την κριτική του για την RENAULT από την πρώτη μέρα που η εταιρεία γύρισε στην F1, αφού η λέξη εμπάθεια σε πειράζει.Και αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι αγαπητέ μου.
Στην αρχή μου κακοφαινόταν αλά τώρα όπως είπα το διασκεδάζω.Βγάζει πολύ γέλιο ό τρόπος που τα βάζει με την RENAULT.Χτες ας πούμε συμπονούσε τον Φισικέλα στον προηγούμενο αγώνα τον Τρούλι, έχει διορίσει τον ευατό του υπερασπιστή των αδικημένων της RENAULT.Tωρα αυτο το 'ολοι' ειναι σχετικο.Αν εννοεις ολοι οι φαν ρενο εχεις δικιο αλλα αν μιλας γενικα(που αυτο μετραει στο κατω κατω) κανεις λαθος.Συνεχως κλαιγεσαι οτι αδικει τη ρενο χωρις να αναφερεις καποιο σωστο επιχειρημα.Δηλαδη για τον Τrulli που διωχθηκε κακην κακως λεει ψεματα? Το οτι ο Fisico ειναι μονιμως ο 'ατυχος' ειναι ψεμα?
Εγώ για να μην κακοκαρδίσω και εσένα αλλά και τον κο Πουρναράκη θα 'παραδεχθώ' ότι η MERCEDES είναι η καλύτερη ομάδα και ο Raikonen ό καλύτερος οδηγός όλων των εποχών, αλλά την στιγμή που μιλάμε και η ομάδα και ο οδηγός τρώνε σκόνη!
Και να μην χαθούμε άμα δεν γίνει αυτό :winkΧμμμμμ.....Τρωει η σκονη η ομαδα που αν ο Ισπανος δεν ειχε την τυχη του αιωνα φετος θα επρεπε να ειχε τουλαχιστον 4 νικες στα 4 τελευταια gp?Αλλα δεν πειραζει,ετσι να σκεφτεσαι και εσυ και ο Briatore 'αγαπητε μου'και θα βγουμε πρωταθλητες με διαφορα
θα 'παραδεχθώ' ότι η MERCEDES είναι η καλύτερη ομάδα και ο Raikonen ό καλύτερος οδηγός όλων των εποχών
Αρχιζεις και μαθαινεις σιγα σιγα..........
-
Ημαρτον
mod
-
Ο χρήστης RF1TEAM έγραψε:
... modΥψηλό επίπεδο, αλλά κι αυτό μόνο αν το δεις ανάποδα....
Υψηλο δε λες τιποτα...
mod -
... mod..........................
-
Ρε παιδια εγω ξανα λεω το εξης:ο Αλονσο εκανε περισσοτερους γυρους απο τον Φισι στα ελευθερα.Και κανω την ευλογη ερωτηση τωρα......Πως ειναι δυνατον να προστατευουν τον Αλονσο απο την στιγμη που κανει περισσοτερους γυρους???
Καλα ειναι να κοιτατε τα ελευθερα,να βλεπεται τι κανει ο καθε οδηγος,ποσους γυρους συμπληρωνει,και μετα να λετε ποιος κανει την βρωμικη δουλεια και ποιος οχι....
-
...modΚαλο, πολυ καλο!!! Στην αρχη νομιζα οτι κατι ηθελε να πει στα Αγγλικα με Ελληνικους χαρακτηρες...
Ομως εχει πολυ δρομο ακομα το πρωταθλημα ας μην βιαζομαστε να αυτοανακυρηχθουμε πρωταθλητες.(αν και το ευχομαι για το τελος)
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ρε παιδια εγω ξανα λεω το εξης:ο Αλονσο εκανε περισσοτερους γυρους απο τον Φισι στα ελευθερα.Και κανω την ευλογη ερωτηση τωρα......Πως ειναι δυνατον να προστατευουν τον Αλονσο απο την στιγμη που κανει περισσοτερους γυρους???Καλα ειναι να κοιτατε τα ελευθερα,να βλεπεται τι κανει ο καθε οδηγος,ποσους γυρους συμπληρωνει,και μετα να λετε ποιος κανει την βρωμικη δουλεια και ποιος οχι....
Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και 'γω φίλε μου. Για όσους θέλουν, στο διπλανό θέμα για το GP του Καναδά, υπάρχει και ο ακριβής αριθμός γύρων από την αρχή του πρωταθλήματος και οι διαφορές δεν στοιχειοθετούν καμιά τέτοια κατηγορία.
-
Στην αρχή μου κακοφαινόταν αλά τώρα όπως είπα το διασκεδάζω.Βγάζει πολύ γέλιο ό τρόπος που τα βάζει με την RENAULT.Χτες ας πούμε συμπονούσε τον Φισικέλα στον προηγούμενο αγώνα τον Τρούλι, έχει διορίσει τον ευατό του υπερασπιστή των αδικημένων της RENAULT.Tωρα αυτο το 'ολοι' ειναι σχετικο.Αν εννοεις ολοι οι φαν ρενο εχεις δικιο αλλα αν μιλας γενικα(που αυτο μετραει στο κατω κατω) κανεις λαθος.Συνεχως κλαιγεσαι οτι αδικει τη ρενο χωρις να αναφερεις καποιο σωστο επιχειρημα.Δηλαδη για τον Τrulli που διωχθηκε κακην κακως λεει ψεματα? Το οτι ο Fisico ειναι μονιμως ο 'ατυχος' ειναι ψεμα?
Και να μην χαθούμε άμα δεν γίνει αυτό :winkΧμμμμμ.....Τρωει η σκονη η ομαδα που αν ο Ισπανος δεν ειχε την τυχη του αιωνα φετος θα επρεπε να ειχε τουλαχιστον 4 νικες στα 4 τελευταια gp?Αλλα δεν πειραζει,ετσι να σκεφτεσαι και εσυ και ο Briatore 'αγαπητε μου'και θα βγουμε πρωταθλητες με διαφορα
θα 'παραδεχθώ' ότι η MERCEDES είναι η καλύτερη ομάδα και ο Raikonen ό καλύτερος οδηγός όλων των εποχών
Αρχιζεις και μαθαινεις σιγα σιγα..........
Λοιπόν η λέξη 'κλαίγεσαι' δεν μου ταιριάζει, είναι μάλλον ατυχής επιλογή σου και σου την ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
Για επιχειρήματα χρησιμοποιώ τα λεγόμενα από τον κο Πουρναράκη αν δεν σε καλύπτουν το πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δικό μου είναι κάποιου άλλου.
Τα πολύ εσωτερικά των ομάδων κανένας δεν τα γνωρίζει ούτε και εσύ ούτε και εγώ οπότε μην παίρνεις όρκο τι γίνεται εκεί μέσα.
Και τέλος έχω να σου πω αγαπητέ μού ότι και στους αγώνες και στην ζωή με τα ΑΝ δεν γίνεται τίποτε.Τα τελεσίδικα αποτελέσματα μετράνε.Και αυτή την στιγμή τα αποτελέσματα λένε ότι λένε.Αύριο μπορεί να λένε άλλα.Μέχρι τότε εσύ να ευχαριστιέσαι που εγώ είπα ότι η F1 αρχίζει και τελειώνει με την MERCEDES και με τον Raikonen.
Σε χαιρετώ -
Λοιπόν η λέξη 'κλαίγεσαι' δεν μου ταιριάζει, είναι μάλλον ατυχής επιλογή σου και σου την ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
Για επιχειρήματα χρησιμοποιώ τα λεγόμενα από τον κο Πουρναράκη αν δεν σε καλύπτουν το πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δικό μου είναι κάποιου άλλου.
Τα πολύ εσωτερικά των ομάδων κανένας δεν τα γνωρίζει ούτε και εσύ ούτε και εγώ οπότε μην παίρνεις όρκο τι γίνεται εκεί μέσα.
Και τέλος έχω να σου πω αγαπητέ μού ότι και στους αγώνες και στην ζωή με τα ΑΝ δεν γίνεται τίποτε.Τα τελεσίδικα αποτελέσματα μετράνε.Και αυτή την στιγμή τα αποτελέσματα λένε ότι λένε.Αύριο μπορεί να λένε άλλα.Μέχρι τότε εσύ να ευχαριστιέσαι που εγώ είπα ότι η F1 αρχίζει και τελειώνει με την MERCEDES και με τον Raikonen.
Σε χαιρετώΑρχικα ζητω συγγνωμη,καθως ημουνα αρκετα επιθετικος προς εσενα πριν. Ας το λυσουμε αλλιως:
Αυτα που λεει ο Πουρναρακης τα θεωρεις λανθασμενα?Δηλαδη ο Trulli που δηλωνε οτι δε του εδιναν το ιδιο μονοθεσιο με Αλονσο?Ο Φισικο δεν αδικειται?Ολα μα ολα τα προβληματα πεφτουν πανω του.....Δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι Ρενο στηριζει πολυ παραπανω τον Αλονσο και οτι τα λεγομενα του Πουρν. ειναι σωστα σε αυτο το σημειο.....Εγω θα συμφωνησω οτι οντως αρκετες φορες ισως να αναφερεται περισσοτερο στα αρνητικα της Ρενο αλλα σε καμια περιπτωση η εικονα που παρουσιαζεται εσεις... -
Σε χαιρετώΑρχικα ζητω συγγνωμη,καθως ημουνα αρκετα επιθετικος προς εσενα πριν. Ας το λυσουμε αλλιως:
Αυτα που λεει ο Πουρναρακης τα θεωρεις λανθασμενα?Δηλαδη ο Trulli που δηλωνε οτι δε του εδιναν το ιδιο μονοθεσιο με Αλονσο?Ο Φισικο δεν αδικειται?Ολα μα ολα τα προβληματα πεφτουν πανω του.....Δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι Ρενο στηριζει πολυ παραπανω τον Αλονσο και οτι τα λεγομενα του Πουρν. ειναι σωστα σε αυτο το σημειο.....Εγω θα συμφωνησω οτι οντως αρκετες φορες ισως να αναφερεται περισσοτερο στα αρνητικα της Ρενο αλλα σε καμια περιπτωση η εικονα που παρουσιαζεται εσεις...Σου ξαναλέω ότι τουλαχιστον εγώ δεν ξέρω τι πραγματικά συμαβαίνει μέσα σε μία αμάδα.Δεν μπορώ όμως να καταλάβω για τί ας πούμε ο Μπριατόρε δεν θέλει καλά αποτελέσματα από τους δύο οδηγούς του και θέλει από τον έναν.
Θυμήθηκα και κάτι άλλο τώρα από την κριτική του κου Πουρναράκη από τον προχθεσινό αγώνα.
Όταν μείνανε η RENAULT και οι MERCEDES ήταν ένα-δύο έβαζε στοίχημα ότι ο Ντένις δεν θα μιλούσε και δεν θα 'έφτιαχνε' τον αγώνα αλλά αυτά τα πράγματα τα κάνει μόνο ο Μπριατόρε και ο Ντένις δεν είναι τέτοιος άνθρωπος!
Λες και ο Ντένις αν παιζόταν ένα πρωτάθλημα δεν θα 'έφτιαχνε' τον αγώνα ή λες και την οδηγία του για το 'φτιάξιμο' του αγώνα ήταν δεσμευμένος ο σκηνοθέτης να μας το βγάλει στον αέρα.
Αυτά τα λεγόμενα φίλε μου δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Δεν μπορείς να κρίνεις έναν αρχηγό ομάδας σε ένα άκρως τεχνοκρατικό σπορ με κριτήρια όπως καλός και κακός άνθρωπος.Αρχηγός μιας ομάδας είναι και υπόλογος σε μία ολόκληρη εταιρεία και όχι καλός γαμπρός για την αδερφή μας!
Επαναλαμβάνω ότι αυτή η κριτική απέχει πολύ από το να είναι σοβαρή και τεκμηριωμένη. -
Σου ξαναλέω ότι τουλαχιστον εγώ δεν ξέρω τι πραγματικά συμαβαίνει μέσα σε μία αμάδα.Δεν μπορώ όμως να καταλάβω για τί ας πούμε ο Μπριατόρε δεν θέλει καλά αποτελέσματα από τους δύο οδηγούς του και θέλει από τον έναν.Ωραία πάσα, την παίρνω και συνεχίζω...
Λοιπόν, ο Μπριατότρε εκτός από τιμ μάνατζερ της Ρενώ είναι και ατζέντης των Τρούλι, Φιζικέλα, ΑΛΟΝΖΟ.
Οι δύο πρώτοι εκτός του ότι δύσκολο να κάνουν μεγάλο μπαμ είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω στα συμβόλαιά τους, είναι και σχετικά μεγάλοι σε ηλικία.
Ό δε Αλόνζο ζαν πρεμιέ, μπορεί να γίνει ο νέος Σουμάχερ, και ο Μπριατόρε με ένα καλό Αλονζικό συμβόλαιο να γίνει ο νέος Βίλλι Βέμπερ (μίστερ τεν περσέντ)!!!
Οπότε αφού έχει την ευχέρεια να 'παίξει', γιατί να μην το κάνει;;
Πότε στην καριέρα του έδειξε πως έχει τέτοιου είδους αναστολές; -
Διορθωση Γιωργο, ο Briatore δεν εχει πλεον τα δικαιωματα του JT. Βασικα αυτος ηταν και ο λογος που τον εδιωξε απο την ομαδα.
-
Ναι αλλά ο Μπριατόρε είναι και υπόλογος απέναντι στην RENAULT.Δηλαδή οι Γάλλοι δεν τα ξέρουν αυτά;
Όταν στο τέλος της χρονιάς δεν τους πάει το πρωτάθλημα κατασκευαστών τι θα τους πει και πως θα δικαιολογηθεί;
Εκτός αν έχει καταφέρει άλλα πράγματα που η RENAULT εκτιμά και κάνει στραβά μάτια για κάποιες επιλογές του, αλλά και αυτό για απλοϊκό μου φαίνεται.
Μου φαίνεται όμως και πολύ απλοϊκή η θέση ότι θέλει να 'θάψει' κάποιους οδηγούς που δεν γουστάρει. Μήν ξεχνάμε ότι το 'μαγαζί' δεν είναι δικό του. -
Δηλαδη και τι ειδους σαμποταζ του κανουν του Φιζικελα; Του δινουν μαϊμού ανταλλακτικα απο το Βαρδαρη;
Μεγαλες κουβεντες πετανε μερικοι με τοση ευκολια.Εγω θα πω και το αλλο: Εκτος απο τον κινητηρα τι αλλο πραγματικο προβλημα δημιουργουν στον Φιζι τα (ας πουμε) περισσοτερα χιλιομετρα το ΠΣ στις δοκιμες;
Ας πουμε οτι ο Φιζι κανει κατα μεσο ορο 30 χλμ το ΠΣΚ. Να τα κανουμε 40; 40. Δηλαδη 8-10 γυρους περισσοτερους. Θα δεχομουν οτιδηποτε αν του συνεβαινε καποιο προβλημα στους ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 10 γυρους, εφοσον ο Αλονσο ΑΚΟΜΑ δεν ειχε το παραμικρο προβλημα. Αλλα κατι τετοιο ΔΕΝ συνεβη στο Φιζι.
RENAULT -VIVE LE SPORT