-
και μενα μου το κανει κατα περιοδους κ το καλοκαιρι λιγοτερο(βαλβολινες παντως δεν ειναι γιατι τις αλλαξα).σχεδον το ιδιο προβλημα απλα εμενα η οπισθεν ειναι πισω δεξια οπως στα παραπανω αμαξια.περιμενω των giannis-2017 που εχουμε ιδιο μοντελο κ προβλημα να μου δωσει τα φωτα του για να μην τρεχω τζαμπα στον μηχανικο να αλλαξω σετ συμπλεκτη κ παλι δεν γινει τπτ.
-
εχω πολλα χρονια να μιλησω εδω μεσα, άλλα επειδη με απασχολουν δυο θεματα, οπως ανάρτηση και ντυσιμο σαλονιου ειπα να ξαναμπω για να ανταλαξω αποψεις, λοιπον στο θεμα που αφορα τις ταχυτητες, fanisvls μωλις το αυτοκινητο επιασε τα 65.000 χλμ εστρωσε το σασμαν, μου το ειχαν πει στον Παπρα οτι θα στρωσει, ειχα αλλαξει γλίστρα στον λεβια βαλβολινες κτλ, τωρα το χειμωνα κυριως οταν το βάζω μπροστα συμπεριφερομε καπως μαλακα στην 1η, μετα απο κανα 15λεπτο αφου ζεσταθει την περνει ποιο ευκολα, μην κανεις τιποτα, θα στρωσει μόνο του, εγω εχω το lancer sportback 1600cc 2008-20013 to τελευταιο. Το πηρα τον 1/2013 και εχω 77.000χλμ.
-
Τελικά σήμερα άλλαξα σετ συμπλέκτη κ το αυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο.μπαινει η πρώτη πλέον κ γενικά συμπεριφέρεται σωστά.ο δίσκος ήταν σε πολύ κατάσταση θα έβγαζε ακόμα αρκετά χιλιόμετρα.το προβλημα μάλλον ηταν στο πλατό όπως μου είπε κ μηχανικός της μιτσουμπισι.κάτι έπαιζε με το πλατό κ δεν απομονωνε καλα.
Θέμα με την 1η ταχύτητα σε lancer