-
Αγαπητοί συνφορουμίστες,
Μιας και το αδέρφι μου δεν είναι φίλος των pc ανέλαβα εγώ να έλθω σε επάφή μαζί σας.
Μετά από 57000km παρατήρησε ότι το αυ/το βάζει κλίσεις στις στροφές και έχει τάσεις πλεύσης στις ευθείες. Ρωτώ λοιπόν εάν έχετε υπ'όψη κάποια σοβαρή, εγγυημένη μάρκα και τύπο αμορτισέρ για το fiestaki. Δεν χρειάζεται κάποιο κιτ με χαμηλωμένα ελατήρια κ.λ.π. απλά ένα σωστό σετ αμορτισέρ πάνω σε μαμά ελατήρια. Απλώς γιατί να τα σκάσει στην ford και να μην βάλει με τα ίδια χρήματα κάτι καλύτερο?
Περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σας
-
Αγαπητοί συνφορουμίστες,
Μιας και το αδέρφι μου δεν είναι φίλος των pc ανέλαβα εγώ να έλθω σε επάφή μαζί σας.
Μετά από 57000km παρατήρησε ότι το αυ/το βάζει κλίσεις στις στροφές και έχει τάσεις πλεύσης στις ευθείες. Ρωτώ λοιπόν εάν έχετε υπ'όψη κάποια σοβαρή, εγγυημένη μάρκα και τύπο αμορτισέρ για το fiestaki. Δεν χρειάζεται κάποιο κιτ με χαμηλωμένα ελατήρια κ.λ.π. απλά ένα σωστό σετ αμορτισέρ πάνω σε μαμά ελατήρια. Απλώς γιατί να τα σκάσει στην ford και να μην βάλει με τα ίδια χρήματα κάτι καλύτερο?
-
Αγαπητοί συνφορουμίστες,
-
Bilstein B6 Sport, Koni κοκκινα, Koni κιτρινα, Sachs Performance....
Ολα τα παραπανω καλα ειναι... -
Τα αμορτισερ μου βγαζουν οι εταιρίες για το αμάξι σου ειναι ουσιαστικα 1 (οχι για extreme katastaseis) , ρωτα τις αντιπροσωπίες ή αλλα μαγαζια. Στο clio μου δουλευουν πολύ καλα τα κονι κιτρινα και στην χαμηλη σκαλα ειναι και πολύ ανετα. Απλα κοιτα τα αμορτισερ μου θα βαλεις να ταιριάζουν (να μην ειναι τα αμορτισερ μονο για χαμηλωμα) χωρις προβλημα στα μαμα ελατηρια (δηλαδη ρωτα την αντιπροσωπία ή κανα συνεργειο). Αα, υπάρχουν και τα KYB.Παντως δεν εχω την εμπειρία να σου προτεινω κατι
Ανάρτηση για το Fiesta Trend 1.4