-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Ή τον 'ξεγράφεις' τον κινητήρα και προσθέτεις λάδι, για όσο διάστημα μπορεί να αποδώσει για τα δεδομένα - ανάγκες σου ικανοποιητικά και μετά βλέπεις τι κάνεις, ή πας για άλλον κινητήρα και ότι σου βγει, ή πας για επισκευή.όσο νωρίτερα μπορείς.
Με αυτη την μεθοδο τον ξεγραφεις τον κινητηρα με γεωμετρικη προοδο φθορα.
Εννοω οτι παρολο που εχει φθορες αν τηρει τις προκαθορισμενες αλλαγες λαδιων και συμπληρωνει λαδι μπορει να το κυκλοφορησει για πολυ μεγαλυτερο διαστημα μεχρι να το επισκευασει η να το αντικαταστησει. -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αυτοκίνητα παίρνουμε ρε γμτ,όχι φριτέζες....
Εντάξει,ειδικά η vw έχει μεγάλη προϊστορία....τι να λέμε τώρα....Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και οφείλει να γνωρίζει τί ακριβώς αγοράζει με τα χρήματα του! Κοινώς όλοι ξέρουμε ποιοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πάντως με τα φύκια συνήθως είσαι premium.....
-
Kαλά δε νομίζω να ήξερε κανένας ότι ένα audi έχει κατασκευαστικό λάθος και να πάει να το πάρει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαλά δε νομίζω να ήξερε κανένας ότι ένα audi έχει κατασκευαστικό λάθος και να πάει να το πάρει.Όλοι ξέρουμε όμως ότι με το group παίζεις με τη φωτιά!!!! Πάντα πρώτο σε πωλήσεις.........
Μόνο εγώ έχω αυτή την σκέψη ;;;;; -
Το κόστος επισκευής από αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο, ποιό είναι;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Kαλά δε νομίζω να ήξερε κανένας ότι ένα audi έχει κατασκευαστικό λάθος και να πάει να το πάρει.
Όλοι ξέρουμε όμως ότι με το group παίζεις με τη φωτιά!!!! Πάντα πρώτο σε πωλήσεις.........
Μόνο εγώ έχω αυτή την σκέψη ;;;;;Το ξέρουμε όσοι είμαστε στα φόρα και γενικά ψαχνόμαστε από δω κι από κει γιατί είμαστε και λίγο petrolheads
O μέσος Έλληνας δε γνωρίζει και πάρα πολλά από την αυτοκίνηση άσε που πολλές φορές πάει και από γενιά σε γενιά. VW που δε χάλασε ποτέ ο μπαμπάς, τα καλύτερα αυτοκίνητα τα VW ο γιος, και πάει λέγοντας. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όλοι ξέρουμε όμως ότι με το group παίζεις με τη φωτιά!!!! Πάντα πρώτο σε πωλήσεις.........
Μόνο εγώ έχω αυτή την σκέψη ;;;;;Το ξέρουμε όσοι είμαστε στα φόρα και γενικά ψαχνόμαστε από δω κι από κει γιατί είμαστε και λίγο petrolheads
O μέσος Έλληνας δε γνωρίζει και πάρα πολλά από την αυτοκίνηση άσε που πολλές φορές πάει και από γενιά σε γενιά. VW που δε χάλασε ποτέ ο μπαμπάς, τα καλύτερα αυτοκίνητα τα VW ο γιος, και πάει λέγοντας.Σαφέστατα.........
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το κόστος επισκευής από αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο, ποιό είναι;2800€ επειδή είμαι όμορφος.. ειδικά για μένα...
-
η τιμη ειναι πολυ καλη για τοσο ακριβο μοντελο
-
Συγκριτικά ίσως να είναι, αλλά ας σκεφτούμε πόσο «ωραίο» είναι να δίνεις κοντά 3 χιλιάρικα, για βλάβη που κανονικά δεν έπρεπε να υφίσταται, και που προστίθεται και στην απαξίωση του αυτοκινήτου όταν θα το πουλήσει.
Και να μην πούμε και για άλλες.. παρενέργειες σε ανθρώπινο επίπεδο. -
κοστιζε 50 με 60 αρικα, αν το κοιτας μονο δεν χαλαει, καποια στιγμη θα υπαρξει η βλαβη, αυτο του αρεσε, αυτο πηρε και πολυ καλα εκανε
ο καθενας μας επιλεγει αναλογα με τις αναγκες του, premium, χλιδατο, αξιοπιστο, οικονομικο, φανταχτερο, τωρα να δυιλιζεις τον κονοπα το πως κ γιατι απο τη στιγμη που μιλαμε για μεταχειρισμενο ειναι ασκοπο, υπαρχει η επιλογη επισκευης, αλλα κ ακομα τοσες επιλογες -
Η απομείωση της τιμής αν πάει να το πουλήσει με το πρόβλημα θα είναι πολλαπλάσια των 3Κ που κοστίζει η επιδιόρθωση άρα αυτή είναι μονόδρομος. Εκτός και αν το πουλήσει σε κάποιον που δεν αντιληφθεί το πρόβλημα αλλά τότε τον περιμένει ο στην κόλαση η η πιθανότητα να τον ξυλοφορτώνουν.
-
Πούλα το στην ίδια την εταιρεία 'κολοσσό'....Άι σιχτίρ με τα ρημάδια!!
AUDI Q5 ανακατασκευή λόγω κατανάλωσης λαδιού