-
Σπάνια βλέπω αγώνες από κοντά και όσο περνάει ο καιρός, όλο και σπανιότερα. Δε με ενθουσιάζει πολύ η απλή θέαση από ένα σημείο και μετά. Μάλιστα έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δε θα πάω καν στη SS στο ΟΑΚΑ.
Το ότι έχω ξενερώσει βέβαια με το θέαμα, δε σημαίνει ότι έχω ξενερώσει με τους ίδιους τους αγώνες
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Δεν παω συχνα,κυριως λογω μαθηματων,εξετασεων και γενικα σφιχτου προγραμματος.
Εχω παρακολουθησει ομως 2 συνεχομενες χρονιες την αναβαση της Αρχαιας Αιγειρας και φετος θα γινουν 3.....Παίζει να τα πούμε εκεί Βάγγο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Hunter, αλήθεια γιατί δεν το κάνεις ψηφοφορία??
Το έκανα εγώ ψηφοφορία (πήρα πρωτοβουλία Αντρέα ) επειδη με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της στην ενότητα της αυτοκίνησης.
Τό περίμενα αυτό!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό περίμενα αυτό!!!
Kι εγώ περίμενα την χαμηλή απήχηση του θέματος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τό περίμενα αυτό!!!
Kι εγώ περίμενα την χαμηλή απήχηση του θέματος
Ε,εντάξει,γούστα είναι αυτά ρε Κώστα.
Αυτό πού περισσότερο ήθελα να μάθω,είναι ο λόγος τής μή παρακολούθησης τών αγώνων,τουλάχιστον από τα μέλη ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ.
Δέν θεωρούνται οι αγώνες αυτοκινήτου,μέρος τής 'αυτοκινητιστικής παιδίας',πού όλοι μας κάθε τόσο επικαλούμαστε;
Τί θα ήθελε κάποιος να υπάρχει σέ τέτοιες διοργανώσεις ώστε να τού προκαλέσει τό ενδιαφέρον; -
Φυσικά και δεν είναι μόνο μέρος αλλά μάλλον η αρχή της αυτοκίνησης, αφού εκεί δικιμάζονται πάντες νέες λύσεις και τεχνολογίες. Άσε που όλοι μιλάνε για όρια ενώ εκεί βρίσκονται τα απόλυτα όρια!
Περιμένουμε απόψεις.... -
Όταν αγώνες αυτοκινήτου θεωρούνται για την ψηφοφορία οι αναβάσεις και τα ράλι και τέρμα, εγώ που δε χάνω αγώνα F1, FIA GT, WTCC κλπ. τι πρέπει να ψηφίσω; 'Είμαι όλη μέρα στα βουνά';
-
Δεν έχω παρακολουθήσει αγώνες αυτοκινήτου,
αλλά μετά την πρώτη απόπειρα παρέα με τα παιδιά στο ράλυ 'Φίλιππος',
μου άρεσε πολύ και θα επιδιώξω
και για Ακρόπολις και για F1 (που ανέκαθεν έχω την περιέργεια να δώ)Ο λόγος που δεν έβλεπα αγώνες (μέχρι στιγμής) ήταν η άγνοια
Σαφώς, δε θα βρίσκομαι κάθε σαβ/κο στα βουνά, αλλά κάποιους αγώνες μέσα στη χρονιά, σίγουρα θέλω πολύ να δώ
ΥΓ. Το quattro A2 του avatar μου, αποτελεί ένα μεγάλο έναυσμα για μένα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σαφώς, δε θα βρίσκομαι κάθε σαβ/κο στα βουνά, αλλά κάποιους αγώνες μέσα στη χρονιά, σίγουρα θέλω πολύ να δώΆντε, να γινόμαστε πολλοί σιγά-σιγά...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εχω παρακολουθησει ομως 2 συνεχομενες χρονιες την αναβαση της Αρχαιας Αιγειρας και φετος θα γινουν 3.....Παίζει να τα πούμε εκεί Βάγγο...
'taurus' στην Κύμη τα είπαμε, έστω και λίγο, θα τα ξαναπούμε και στην Αιγείρα.
'CLIO-V6' θα έρθείς με το αυτοκίνητο που έχεις στο avatar; Ρωτάω για 'να σε ψάξω'.
Μια ιδέα ρίχνω, να κανονίσουμε να βρεθούμε όσα μέλη του φόρουμ πάμε στην ανάβαση.
Να απαντήσω και στη ερώτηση του θέματος. Παρακολουθώ αναβάσεις και ασφάλτινα ράλλυ, μοναδική χωμάτινη εξαίρεση το Ρ.Α (αν και αυτό δεν είναι αγώνας είναι εθνική εορτή).
-
Έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες, και μερικούς στο εξωτερικό.
Έχω τρέξει και σε ντριφτ.
Θέλω να τρέξω σε αγώνα αλλά.... πολλά λεφτά οπότε προς το παρόν τσιμπάω -
Κι εγώ κάπως σαν τον technik είμαι... Πρώτο ράλυ μου το ράλυ Θερμαϊκού που πήγαμε με τα παιδιά από εδώ, μετά το Φίλιππος και τέλος την προ-προηγούμενη Κυριακή στις Σέρρες (εντάξει... αυτό δεν ήταν ράλυ) και ένα drift στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος; Δεν είχα την κατάλληλη παρέα και μόνος δεν ανεβαίνεις... Ούτε ήξερα επίσης που έπρεπε να πάω, πότε, κτλ... Τώρα που υπάρχει παρέα, γιατί όχι;
ΥΓ: Ψήφισα σπάνια
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'taurus' στην Κύμη τα είπαμε, έστω και λίγο, θα τα ξαναπούμε και στην Αιγείρα.
'CLIO-V6' θα έρθείς με το αυτοκίνητο που έχεις στο avatar; Ρωτάω για 'να σε ψάξω'.
Μια ιδέα ρίχνω, να κανονίσουμε να βρεθούμε όσα μέλη του φόρουμ πάμε στην ανάβαση.
Να απαντήσω και στη ερώτηση του θέματος. Παρακολουθώ αναβάσεις και ασφάλτινα ράλλυ, μοναδική χωμάτινη εξαίρεση το Ρ.Α (αν και αυτό δεν είναι αγώνας είναι εθνική εορτή).
Κανονιζουμε να παμε ωραια θα ειναι
Κατα πασα πιθανοτητα με το αυτοκινητο του Avatar η με το ignis της κοπελας μου....Αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω το φορουμ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όταν αγώνες αυτοκινήτου θεωρούνται για την ψηφοφορία οι αναβάσεις και τα ράλι και τέρμα, εγώ που δε χάνω αγώνα F1, FIA GT, WTCC κλπ. τι πρέπει να ψηφίσω; 'Είμαι όλη μέρα στα βουνά';Έλα, υπερβάλλεις! Λέει '....και στις πίστες'
-
Ακου τι με βαλανε να ψηφισω.Αφου δεν εχει 'Αγωνες με αρματα στο Κολασσεουμ' εγω τι να ψηφισω ?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όταν αγώνες αυτοκινήτου θεωρούνται για την ψηφοφορία οι αναβάσεις και τα ράλι και τέρμα, εγώ που δε χάνω αγώνα F1, FIA GT, WTCC κλπ. τι πρέπει να ψηφίσω; 'Είμαι όλη μέρα στα βουνά';Η διατύπωση της ερώτησης είναι ημιτελής, αλλά από τις απαντήσεις προφανώς εννοεί αν παραβρισκόμαστε οι ίδιοι συχνά σε αγώνες και όχι αν παρακολουθούμε από την TV. Και έτσι επόμενο είναι να περιορίζεται στους ελληνικούς αγώνες η ψηφοφορία.
-
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ επίσημο αγώνα αυτοκινήτου δεν έτυχε να με παρασύρει κανένας και μόνος μου δεν ξεκινάω.
Θα ήθελα να πάω αλλά μόνο σε πίστα και κυρίως F1 που σίγουρα θα πάω. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το είδος αγώνων που βλέπεις κάθε μισό λεπτό να περνάει ένα αυτοκίνητο, να σε γεμίζει χώματα και μετά να περιμένεις χωρίς να βλέπεις τίποτα, θέλω αγώνα σε πίστα με πολλά αυτοκίνητα μαζί και προσπεράσεις. -
Τι να το κάνεις το αν δε συμμετέχεις ο ίδιος στα δρώμενα;
Μπάααα δε μ'αρέσει να βλέπω και έχω πάει σε 1-2 αναβάσεις. -
Κοίτα να δεις, έχουμε μια ψηφοφορια για τους αγώνες αυτοκινήτου σε ένα καθαρά αυτοκινητιστικό φόρουμ και μετά από τόσες μέρες έχει μόνο 38 ψήφους... Κατάντια...
-
Παρακολουθώ από κοντά τα 3 τελευταία χρόνια όλους του χωμάτινος αγώνες ράλυ πρωταθλήματος και κυπέλου...και φυσικα Ακρο. Από άσφαλτο μόνο τους εντός Αττικής (Αττικό-Παλλάδιο) και ΕΛΠΑ. Όπως βλέπεται προτιμό χώμα και δεν χάνω αγώνα!!!
Αα....και Live F1 δύο φορές από κοντά!!!
Βασίλης
Παρακολουθείτε αγώνες αυτοκινήτου;