-
Για εμας που θελουμε να παμε στο εξωτερικο που αφηνουμε το αμαξι για το Ελ βενιζελος; Εχει κατι αλλα γυρω γυρω που εχουν τα μισα χρηματα αλλα δεν ειναι του αεροδρομιου. Λενε οτι εχουν φυλακα και καμερες 24/24
Αν παραλαβουμε το αμαξι και εχει γρατζουνια απο τρακαρισμα που δεν υπηρχε τι κανουμε; Ολοι αυτο δεν φοβαστε;
Και θα πανε να μας βγαλουν τρελους ειμαι σιγουρος! Συνεχεια σκεφτομαι τι θα κανω αν παω σε parking και το βρω χτυπημενο..Εχω βρει ενα parking προαστιακου σταθμου αλλα ειναι ελευθερο. Ο αλλος μπορει να σε τρακαρει και να φυγει.επισης αν βαλω την κουκουλα ισως καλεσουν την αστυνομια ισως δεν ειναι για πολλες μερες.
-
Για εμας που θελουμε να παμε στο εξωτερικο που αφηνουμε το αμαξι για το Ελ βενιζελος; Εχει κατι αλλα γυρω γυρω που εχουν τα μισα χρηματα αλλα δεν ειναι του αεροδρομιου. Λενε οτι εχουν φυλακα και καμερες 24/24
Αν παραλαβουμε το αμαξι και εχει γρατζουνια απο τρακαρισμα που δεν υπηρχε τι κανουμε; Ολοι αυτο δεν φοβαστε;
Και θα πανε να μας βγαλουν τρελους ειμαι σιγουρος! Συνεχεια σκεφτομαι τι θα κανω αν παω σε parking και το βρω χτυπημενο..Εχω βρει ενα parking προαστιακου σταθμου αλλα ειναι ελευθερο. Ο αλλος μπορει να σε τρακαρει και να φυγει.επισης αν βαλω την κουκουλα ισως καλεσουν την αστυνομια ισως δεν ειναι για πολλες μερες.
-
-
Έχω αφήσει σε ένα που ήταν (σχετικά) πιο μακριά, δεν έχω παράπονο (βέβαια σιγά το αμάξι που άφησα...). Θα έβγαζα φωτογραφίες όταν το άφηνα μπορστά τους για να ξέρουν ότι έχω καταγράψει τι έχει το αμάξι. Δεν ξέρω αν του αεροδρομίου είναι καλύτερο γιατί δεν ξέρω να φυλάσσεται. Σε ελεύθερο δεν θα το άφηνα για πολλές ημέρες, σε τέτοια κυκλοφορούν 'ενδιαφερόμενοι' και μπορεί να το κλέψουν/σπάσουν κ.λ.π.
Αν το θέμα είναι η γρατζουνιά θα το άφηνα σπιτι μου και θα πήγαινα με μετρό/λεωφορείο/ταξί. -
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ιδιωτικά parking Είναι ασφαλή.Καποια έχουν και κλειστό χώρο με λίγο ακριβότερη χρέωση, αλλά τους αφήνεις τα κλειδιά για λόγους ασφαλείας.Στους ανοιχτούς χώρους παρκάρεις και τα κλειδιά τα παίρνεις Είναι πολύ καλή λύση.
Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η συγκοινωνία για αεροδρόμιο είναι πολύ καλή. Θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αν μιλάμε γι' αρκετές μέρες και το ταξί είναι πολύ καλή εναλλακτική, υπό την έννοια ότι θα έχει αντίστοιχο (ή και λιγότερο) κόστος απ' το πάρκινγκ.
-
Εγώ παρκάρω μόνο στο πάρκινγκ του Ελ Βενιζέλος.
Αν το πληρώσεις από πριν, είναι 30% πιο φθηνό περίπου οπότε συμφέρει.
Προσοχή γιατί κάποια ιδιωτικά παρκινγκ κρατάτε τα κλειδιά σας.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Και θα πανε να μας βγαλουν τρελους ειμαι σιγουρος! Συνεχεια σκεφτομαι τι θα κανω αν παω σε parking και το βρω χτυπημενο..Γιατί, αν παραλάβεις το αμάξι από το επίσημο parking και είναι χτυπημένο τι θα γίνει; Δεν καλύπτουν χτυπήματα ή κλοπή.
-
Σε αυτο που παω εγω βγαζουν φωτογραφιες παντως κατα την παραλαβη
Γενικα χρησιμοποιω χρονια την xtrim και ειμαι ευχαριστημενος
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Αν παραλαβουμε το αμαξι και εχει γρατζουνια απο τρακαρισμα που δεν υπηρχε τι κανουμε; Ολοι αυτο δεν φοβαστε;
Και θα πανε να μας βγαλουν τρελους ειμαι σιγουρος! Συνεχεια σκεφτομαι τι θα κανω αν παω σε parking και το βρω χτυπημενο..Γιατί, αν παραλάβεις το αμάξι από το επίσημο parking και είναι χτυπημένο τι θα γίνει; Δεν καλύπτουν χτυπήματα ή κλοπή.
Απ' όσο ξέρω όχι. Σε πάρκινγκ κανονικό πήγε φίλος μου να πάρει το αυτοκίνητό του και βρήκε τον προφυλακτήρα σχεδόν ξηλωμένο. Ευτυχώς είχε κάμερες και βρήκε τον ζημιάρη που ανέλαβε την ευθύνη και πλήρωσε την ζημιά. Αλλιώς θα πλήρωνε ο φίλος μου από την τσέπη του. Στο εξωτερικό απ' όσο ξέρω μόνον αν οι κάμερες του πάρκινγκ δείξουν κάτι. Αν υπάρχει ασφάλεια για ζημία σε πάρκινγκ δεν γνωρίζω. Εμένα μου γρατζούνισαν τον πίσω προφυλακτήρα στην γωνία και πήρα τα.....Εντάξει ευτυχώς δεν ήταν βαθιά η γρατζουνιά και 'σβήστηκε'.
Parking στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αλλα και γενικά...