-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Τι να κάνουμε τώρα?Να αποκεφαλίσουμε τον Παπαναστασίου?Να τα βάλουμε με την οργάνωση?Η Ανάβαση ήταν καταπληκτική!Ας πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ την λέσχη!Το αξιζουν έτσι δεν είναι???ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ , ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ nifitsa ΜΑΣ , ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΠΑΡ'ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ
ΑΥΤΟ , ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ?
- ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ , ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ?
- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ?
3)Η , ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ?
Υ.Γ.ΣΤΗΝ Τ.V. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΗΚΩΣΤΑ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ? ΒΟΔΙΑ Ε.... ΒΟΔΙΑ , Ε ΑΥΤΟ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ. ΤΣΙΜΕΝΤΟ , ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ , ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣΑ ΡΕ ΦΟΝ ΤΡΙΠΣ !
ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ APR????
-
ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΘΥΜΑΜΑΙ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ , ΝΑΙ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΥΡΑΚΙ ΣΟΥ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mια ερωτηση:
Γιατι ο Φωτεινελης δηλωσε Α7?
Ηταν οντως Α7 το αυτοκινητο του, ή φοβαται τον ανταγωνισμο στη Ν3 και δε δηλωσε εκει?ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΕ S3 , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ .
ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΟΜΩΣ , ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΙ ΣΤΟ Ν , ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ . Ο.Κ.?κ. Χριστο, ρωτησα χωρις ιχνος κακιας.
Απλα ηταν μια ευθεια ερωτηση οπως θα ρωτουσα αν ειμασταν τετ α τετ.
Εξαλλου δε μου αρεσει και δεν ειμαι σε θεση να κρινω τις πραξεις αλλων.
Παντως οι αποριες μου λυθηκαν -
Ελα καλέ μας APR που όλο στο παράπονο σε βρίσκω!Πες μου τι να κάνω με το saxo τώρα και άσε τα υπόλοιπα!Εξάλλου εγώ όπως έχω ξαναμανά δηλώσει δεν έχω εξειδίκευση ούτε στο οργανωτικό κομμάτι πόσο μάλλον σε οτιδήποτε άλλο!( εκτός από την σκούπα )Δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω απλά δεν ντέπομαι να πω 'δεν ξέρω'!Πες μου τώρα για το saxo!
-
Ελα καλέ μας APR που όλο στο παράπονο σε βρίσκω!Πες μου τι να κάνω με το saxo τώρα και άσε τα υπόλοιπα!Εξάλλου εγώ όπως έχω ξαναμανά δηλώσει δεν έχω εξειδίκευση ούτε στο οργανωτικό κομμάτι πόσο μάλλον σε οτιδήποτε άλλο!( εκτός από την σκούπα )Δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω απλά δεν ντέπομαι να πω 'δεν ξέρω'!Πες μου τώρα για το saxo!Ε αφού είσαι καλή με τη σκούπα....βάλ' του μια σκούπα... (όχι αυτή που σκουπίζουμε...την άλλη.. )
-
Εμένα ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση...
Πρώτον κάποιος οδηγός της περιοχής που είπε στο ραδιόφωνο πως ντρεπόταν για το οδόστρωμα που γλίστραγε τόσο. Μα αυτό είναι και 'ένα καλό του δρόμου'
αφού μας ή έστω μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω σε γλιστερές συνθήκες και να ξεστραβωθώ… .άσε που γλίστραγε για όλους . σε λίγο θα μας ενοχλούν οι στροφές που είναι τόσες
Μπράβο σε όλους πάντως και κυρίως στους θεατές που ήταν πολλοί και ένθερμοι και στον δήμαρχο ο οποίος διαφήμιζε την ανάβαση από πριν το Πάσχα. -
Πρός sp0+
Μπαααά!Είδες πώς αποφεύγω τις παραθέσεις???
Επιτέλους καποιος να μου μάθει πώς θα κάνω παράθεση! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
το 106 (δεν θυμάμαι ποιο ήταν) που πήρε όλη τη στροφή με τις δυο ρόδες, αφού χτύπησε στο τσιμέντο στο γεφυράκι, για να προσγειωθεί φίλλερ στα λάστιχα (ακολούθησε παρατεταμένο ΟΥΦ!!! ), τα σέι που περνάγανε αέρα, τοΤο 106 ήταν του Ζάγαρη, ο οποίος, αν δε κάνω λάθος, έκανε πρώτη φορά την ανάβαση αυτή. Μόνο και μόνο για τον τρόπο που το έσωσε του άξιος.
Για τα Cinque. και τα Sei. τι να πεί κανείς όλα τα παιδιά δίνουν το καλύτερο εαυτό τους.
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
Μα αυτό είναι και 'ένα καλό του δρόμου'
αφού μας ή έστω μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω σε γλιστερές συνθήκες και να ξεστραβωθώ… .άσε που γλίστραγε για όλους . σε λίγο θα μας ενοχλούν οι στροφές που είναι τόσες
.Με λυπη μου διαπιστωνω οτι αυτες οι 'αντρικιες' κουβεντες βγαινουν απο το στομα μιας γυναικας.
Ναι ετσι οπως τα λες ειναι αγαπητη Ελενη.
Σε λιγο θα τους ενοχλουν και οι στροφες!!!!
Μεχρι και τον Μερκουρη κοψανε γιατι ειχε ενα ρυακι και γλιστραγε.(Μονο για αυτον που εκανε τα αδυνατα δυνατα να τον κοψει και το πετυχε βεβαια.Για τους αλλους θα στεγνωνε ως δια μαγειας!!!) -
Ελα καλέ μας APR που όλο στο παράπονο σε βρίσκω!Πες μου τι να κάνω με το saxo τώρα και άσε τα υπόλοιπα!Εξάλλου εγώ όπως έχω ξαναμανά δηλώσει δεν έχω εξειδίκευση ούτε στο οργανωτικό κομμάτι πόσο μάλλον σε οτιδήποτε άλλο!( εκτός από την σκούπα )Δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω απλά δεν ντέπομαι να πω 'δεν ξέρω'!Πες μου τώρα για το saxo!ΠΟΙΟ saxo ? ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ? ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣ ΚΑΛΑ ? ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ?
-
ΛΟΙΠΟΝ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ,ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ .....
ΤΟ 2.19, ΤΩΝ ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΟ 2.16, ΤΟΥ ΞΑΝΘΑΚΟΥ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ 2.14.5 ΚΑΙ 2.15.1 , ΚΑΙ Ο ΠΕΠΕ 2.13.1
ΚΑΙ Ο ΖΑΓΑΡΗΣ 2.15.4 , Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2.14.9 , Ο.... ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ 2.16, Ο ΠΑΤΣΟΥΡΕΑΣ **2.Ο9 **
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Ε , ΟΠΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΑΡΑ 2.16.Ο Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 2.15,6 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 2.17.9 , ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ 2.17.4 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ 2.19.2 ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΟΥ!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΜΠΕΡ- ΟΥΑΝ ΜΕ ΤΟ WRC ΤΟ 2.04.7 !ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Κύριε APR,
έχω να σας πω τα εξής:
Έχετε καταντήσει ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ του forum και εύλογο είναι να αναρωτιέμαι για το αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε απ' το να κρίνετε τους πάντες αρνητικά. Λυπάμαι που στο χώρο που 'αγαπάτε' δε βρίσκεται τίποτα το αξιόλογο και αφού τελικά είστε τόσο απογοητευμένος και πιστεύετε πως 'αυτό το άθλημα δε σώνεται με τίποτα στη χώρα μας' γιατί δεν αποχωρείται;
Πάντως εμένα σίγουρα δε θα μου λείψουν πικρόχολοι σαν εσάς...
-
Η Κύμη κατα την γνώμη μου ειχε μεγάλη επιτυχία αν και πήγε να μας τα χαλάσει ο καιρός.Ευτυχώς ολα καλα.Οι οδηγοί ηταν λίγο προβληματισμένοι επειδή γλιστρουσε αρκετά,αλλα πετυχαν καταπληκτικούς χρονους.Τελικά στην Ν3 φανηκε ποιος ειναι και φετος ο 'αρχηγός'.φοβερα περασματα απο τον Ξανθακο που αφησε με ανοιχτο στομα αντιπαλους!!!Μου φαινεται οτι απο τον αλλον αγωνα και ο Κυριτσης θα παει Α7 γιατι δεν θα αντεξει αλλο τον συναγωνισμο.Επεισης φοβερους χρονους ο Πεπες με το θυριωδες 106.Συχγαρητηρια σε ολους.
-
Την κύμη 2 χρόνια την έκανα οδηγώντας και φέτος την εζησα σαν θεατής.Για την οργάνωση αξίζουν πολλά μπράβο γιατί και στις δύσκολες στιγμές του αγώνα δεν εγιναν μεγάλες καθυστερήσεις πράγμα καλό για οδηγούς και θεατές.Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο της κύμης και του εύχομε ακόμα καλύτερες μέρες να βλέπει η κύμη για την προσπάθεια της.Εγώ παροτι δεν ετρεξα και τις 2 μέρες της ήμουνα εκεί ζώντας απο κοντά την όλη ατμόσφαιρα που είχα ζήσει και τα προηγουμενα 2 χρόνια.Για τον αγώνα τώρα το μεγαλύτερο μπράβο αξίζει σε όλα τα παιδιά που προσπαθήσανε για το καλύτερο στην γλυστερή αυτή διαδρομή κάνοντας μεγάλες προσπάθειες πρώτα να κρατήσουνε τα αυτοκίνητα στο δρομο κάνοντας επίσης ο καθένας τον χρόνο του και πάνω απο όλα τον τερματισμό τους.οδηγοί που μου κάνανε τρομεροί εντύπωση είναι ο σμυρναίος που πραγματικά πέρασε ταυτότητα ΄στο γεφυράκι που ετυχε να τον δώ,στους πολύ καλους κατσαρέλια και παπαδιώτη που εγινε και πραγματική μάχη στους χρονους τους,στις καλές γραμές του κυριακόπουλου με το ΑΧ που δύσκολα πετυχένοντε με τόσο δυναμη σε γλυστερό οδόστρωμα,ό πολύ καλός πεπές και πιστέυω δικαίως είναι και 3ος γενικής.Σαν θέαμα όλοι σχεδόν προσφεραν με τα γλυστρήματα και με τα σηκώματα όσοι κλεινώντουσαν πολύ στο γεφυράκι με αποκορύφωση το σήκωμα του ζάγαρη που ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη ξεσηκώνωντας τον κόσμο που κακά τα ψέματα φτιάχνετε να βλέπει τα συμαζέματα στις ατυχής εκτυμήσεις μας.Φυσικά ο Μαυρος δικαίος πήρε κύπελο στην απονομή γιατί ήταν ο μόνος που εσκεμένα έδινε αυτό που θέλει να δεί ο κόσμος.Μακάρι του χρόνου να αξιωθώ να ξανανέβω την κύμη οδηγώντας την,και αν πάλι δεν τα καταφέρω θα είμαι εκεί βλέπωντας αυτό που αγαπάω.
Οικονόμου Χρυσοβαλάντης -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ελα καλέ μας APR που όλο στο παράπονο σε βρίσκω!Πες μου τι να κάνω με το saxo τώρα και άσε τα υπόλοιπα!Εξάλλου εγώ όπως έχω ξαναμανά δηλώσει δεν έχω εξειδίκευση ούτε στο οργανωτικό κομμάτι πόσο μάλλον σε οτιδήποτε άλλο!( εκτός από την σκούπα )Δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω απλά δεν ντέπομαι να πω 'δεν ξέρω'!Πες μου τώρα για το saxo!
ΠΟΙΟ saxo ? ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ? ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣ ΚΑΛΑ ? ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ?
πριν κανα 3ωρο ειμουν με καποιους αγωνιζομενους και επειδη δεν ειμουν εκει μου ειπαν για τα τσιμεντα και ειπα να γραψω και εγω ,και μπαινοντας ειδα οτι ειχατε ηδη το συζητατε,γιαυτο λοιπον κυριες και κυριοι δεν χρειαζετε κανενα μηχανημα αλλα αυτη τη σκονη που ειναι σαν τσιμεντο αλλαειναι κολλα και χρησιμοποιειται στο ντραξτερ σαν και αυτο που ριξαν στο μονακο μετα την εξοδο του ραλφ σουμαχερ για οποιον ειδε τον αγωνα.τα τσιμεντα ας τα παρουν οποιοι οργανωτες ειναι τουβλα και μεσα στα οικοπεδα που αγοραζουν οι αγωνιζομενοι μετα απο εξοδο τους απο τα τσιμεντα (αυτο ειναι το προβλημα φιλε ταυρους και οχι ο συναγωνισμος)να πανε να χτισουν .αν ειναι ακριβοτερο απο το τσιμεντο ας τα αφαιρεσουν απο τα λεφτα της βενζινας που χαλασε ο αλυταρχης για να περναει πανω απο τα τσιμεντα για να καθαριση το δρομο.και επειδη ξαναλεω δεν ειμουν εκει ειδαμε τιποτα εκπληξεις απο την οργανωση για τους αγωνιζομενους που ελεγε ο πασαλης η ηταν και αυτα θαμενα στα θεμελια της οικοδομης που φτιαχνουν με τα τσιμεντα του αγωνα?
υς.και μια υπογραφη για να αλλαξει λιγο το κλιμα που οπως θα πουν πολλοι το εφερα στο αγριο.
-
Ο χρήστης yiolanda έγραψε:
Κύριε APR,έχω να σας πω τα εξής:
Έχετε καταντήσει ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ του forum και εύλογο είναι να αναρωτιέμαι για το αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε απ' το να κρίνετε τους πάντες αρνητικά. Λυπάμαι που στο χώρο που 'αγαπάτε' δε βρίσκεται τίποτα το αξιόλογο και αφού τελικά είστε τόσο απογοητευμένος και πιστεύετε πως 'αυτό το άθλημα δε σώνεται με τίποτα στη χώρα μας' γιατί δεν αποχωρείται;
Πάντως εμένα σίγουρα δε θα μου λείψουν πικρόχολοι σαν εσάς...
αν για εσας που γραφτηκατε στις 13 απριλιου του 2005 ειναι μαιντανος φανταστητε τι ειναι για εμας που ειμαστε πιο παλιοι οσο για την αποχωριση εχει παρει συνταξη μαζι με τον κολοκοτρωνη απο τους αγωνες, αρα λοιπον λιγο σεβασμο στην τριτη ηλικια,οσο εγω χρηστο αν θες να αποχωρισης ελα να σε βαλω στην σαλατα γιατι εχει ελειψη η αγορα απο μαιντανους
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
πριν κανα 3ωρο ειμουν με καποιους αγωνιζομενους και επειδη δεν ειμουν εκει μου ειπαν για τα τσιμεντα και ειπα να γραψω και εγω ,και μπαινοντας ειδα οτι ειχατε ηδη το συζητατε,γιαυτο λοιπον κυριες και κυριοι δεν χρειαζετε κανενα μηχανημα αλλα αυτη τη σκονη που ειναι σαν τσιμεντο αλλαειναι κολλα και χρησιμοποιειται στο ντραξτερ σαν και αυτο που ριξαν στο μονακο μετα την εξοδο του ραλφ σουμαχερ για οποιον ειδε τον αγωνα.τα τσιμεντα ας τα παρουν οποιοι οργανωτες ειναι τουβλα και μεσα στα οικοπεδα που αγοραζουν οι αγωνιζομενοι μετα απο εξοδο τους απο τα τσιμεντα (αυτο ειναι το προβλημα φιλε ταυρους και οχι ο συναγωνισμος)να πανε να χτισουν .αν ειναι ακριβοτερο απο το τσιμεντο ας τα αφαιρεσουν απο τα λεφτα της βενζινας που χαλασε ο αλυταρχης για να περναει πανω απο τα τσιμεντα για να καθαριση το δρομο.και επειδη ξαναλεω δεν ειμουν εκει ειδαμε τιποτα εκπληξεις απο την οργανωση για τους αγωνιζομενους που ελεγε ο πασαλης η ηταν και αυτα θαμενα στα θεμελια της οικοδομης που φτιαχνουν με τα τσιμεντα του αγωνα?Κύριε Φαγαδάκη,
Κατ' αρχάς μια ένσταση: αφού έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα οι οδηγοί, γιατί κανένας από αυτούς που διαβάζουν εδώ μέσα δεν καταθέτει την άποψή του? Τα 'μου 'παν', 'τους είπα', 'ακούστηκε', 'ειπώθηκε', δεν με συγκινούν τόσο, όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα, να βγει να το πει. Ελεύθερο forum είναι εδώ, δεν δαγκώνει κανένας...
Όσο για τη φράση σας, 'τα τσιμεντα ας τα παρουν οποιοι οργανωτες ειναι τουβλα' δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι στη συζήτησή μας...
Αναφέρατε επίσης για εξόδους εξαιτίας της τσιμεντόσκονης... Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι δεν έγινε καμία στα εν λόγω Κ, από τη στιγμή που 'έσπασε' το saxo και μετά?
ΠΡΟΣ nifitsa και APR:
Χτες βράδυ θυμήθηκα ότι σε μια ανάβαση πριν 2-3 χρόνια είχε χρησιμοποιηθεί ειδικό μηχάνημα που πέταγε με πίεση μίγμα νερού και ειδικού υγρού για τα λάδια. Το αποτέλεσμα? Μπόλικος χαμένος χρόνος για αυτή καθ' αυτή τη διαδικασία και ακόμα περισσότερος χαμένος χρόνος για να περιμένουμε να στεγνώσει η άσφαλτος. Μοιραία το επιχείρημα εγκαταλείφθηκε, καθώς δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο υπομονετικός θεατής που θα περιμένει για πάνω από μια ώρα, για μια κηλίδα που θα πάρει 10 λεπτά να καθαριστεί με σκούπες και τσιμέντα...Στην τελική, δεν έχω καταλάβει γιατί τόση γκρίνια ξαφνικά για τα τσιμέντα και τα ειδικά μηχανήματα, για έναν αγώνα που πήγε ομολογουμένως καλά... Ξαφνικά ξεχάσαμε τις αποχές από το Λιβάδι, τις γκρίνιες για την Αγία Άννα, τους αφορισμούς για το Αττικό, τους διαπληκτισμούς για βασικά (και ουσιώδη πιστεύω) θέματα των Ράλλυ Σπριντ και ασχολούμαστε με τι? Με τα τσιμέντα στην Κύμη, κάτι αναπόφεκτο και καθόλου κατακριτέο πιστεύω... Μήπως θέλετε κύριοι στην επόμενη ανάβαση ειδικό ασφαλτοτάπητα, σαν αυτό της υπερειδικής του Ολυμπιακού Σταδίου? Αφού γίνεται για την υπερειδική, μπορεί να γίνει και στη Ριτσώνα, Αγία Άννα, Αιγείρα, Μοσχοκαρυά και όπου αλλού θέλετε... Αν βέβαια η λέσχη έχει χορηγό τον Βωβό...
-
Κύριε Φαγαδάκη,
το forum έχει γίνει το λογίδριο για κάθε πονεμένο και το ότι εγώ δε θέλησα να ενταχθώ νωρίτερα σ' αυτό είναι δικαίωμά μου. Και στο κάτω-κάτω δε θα το είχα κάνει αν δεν ήταν υποχρεωτικό να γραφτείς ακόμα και αν θες απλά να διαβάζεις και όχι να γράφεις. Τόσο καιρό διάβαζα και μάθενα τι γράφετε χωρίς ποτέ να πάρω θέση. Το ότι το έκανα μια φορά, πολύ είναι και ήδη το μετάνιωσα. Έτσι κι αλλιώς βλέπω μια μικρή 'δικτακτορία' της τρίτης ηλικίας και μερικών αγωνιζομένων. Η λέξη σεβασμός ηχεί στ' αυτιά μου σαν καμπάνα λες και το να πει ένας νέος την άποψή του είναι έλειψη σεβασμού.
Κι επειδή γι' αυτούς τους λόγους και άλλους τόσους, που δε χρειάζεται να γνωρίζετε, είμαι απογοητευμένη με τα όσα γράφονται 'ενταύθα' αποχωρώ. Ας μιλούν στη θέση μου οι 'μεγάλοι' του γένους που τους έχουμε χρίσει 'βασιλιάδες' του forum.
3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ ΕΝ ΕΤΗ 2005................