-
Καλησπέρα σας!
Έχω ένα θέμα και ζητώ τη βοήθειά σας.
Ψάχνω ένα μπουζόνι για τον πίρο του τεντωτήρα του ιμάντα χρονισμού. Ωστόσο η αντιπροσωπεία εδώ μου λέει ότι μόνο με παραγγελία μπορεί να μου φέρει από την Ιταλία, και δεκάδα.
Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά τέτοιου είδους, πχ στην πρωτεύουσα, γιατί εδώ δεν μπορώ να βρω..
Σας ευχαριστώ. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. -
Καλησπέρα σας!
Ψάχνω ένα μπουζόνι για τον πίρο του τεντωτήρα του ιμάντα χρονισμού. Ωστόσο η αντιπροσωπεία εδώ μου λέει ότι μόνο με παραγγελία μπορεί να μου φέρει από την Ιταλία, και δεκάδα.
Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά τέτοιου είδους, πχ στην πρωτεύουσα, γιατί εδώ δεν μπορώ να βρω..
Καλησπέρα σας!
Aυτοκίνητο, μοντέλο, κινητήρας, χρονολογία, έλεος πια με τις μαντεψιές που βάζει ο κάθε πικραμένος, το βράδυ θα ρίξω τα χαρτιά και αύριο θα σου απαντήσω.
-
Λίγη ευγένεια δε βλάπτει. Δε νομίζω ότι προσέβαλλα κανέναν, ούτε ζήτησα τεχνικές λεπτομέρειες, απλά αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά. Τέλος πάντων αν θεωρεί κάποιος ότι θα τον βοηθήσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πρόκειται για FIAT BRAVO 2007 TJET 150 hp. Ο κωδικός του κινητήρα είναι 198Α1000.
Αναζήτηση για μπουζόνι για ιμάντα χρονισμού