-
...
-
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Κ10 , ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ , ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΑΧΟ , ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΑΔΟ ΑΠ'ΤΑ ΣΛΙΚΣ .
-
ΦΙΛΕ Τaurus ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ.
Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 52 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΚΟΥΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ 52 ΦΟΡΕΣ.Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ 15,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ
ΛΑΘΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Κ3 ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΛΛΕΣ 6 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ!ΑΠΟ ΤΗΝ Κ3 ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙΑ,ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ[ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ] ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΚΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΖΗΣΑ.ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ.Ε!ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΝΗ ΜΕ ΛΑΔΙΑ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Mια ερωτηση:
Γιατι ο Φωτεινελης δηλωσε Α7?
Ηταν οντως Α7 το αυτοκινητο του, ή φοβαται τον ανταγωνισμο στη Ν3 και δε δηλωσε εκει? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Κ10 , ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ , ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΑΧΟ , ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΑΔΟ ΑΠ'ΤΑ ΣΛΙΚΣ .
Φίλτατε APR, με όλο το σεβασμό, πώς είναι δυνατον να πήραν τα σλικς το τσιμέντο από την Κ3, να άφησαν στην Κ10 και στην Κ8 που ήμουν εγώ να μην υπήρχε τίποτα? Απλά, αν βρήκαν σκόνη στην Κ10, ήταν προφανώς από άλλο συμβάν...
Όσο για τα τσιμέντα μέχρι την Κ3, μην τρελαινόμαστε, ήταν αρκετά σαν απόσταση, αλλά όχι τίποτα τρομερό σαν ποσότητα, μια στενή γραμμή ήταν αρκετών μέτρων... Δεν έχετε δει ποτέ κηλίδες να πιάνουν όλο το πλάτος του δρόμου και να μην απορροφούνται ούτε ύστερα από 3-4 και παραπάνω βαρελάκια τσιμεντόσκονης? Κάπως έτσι έγινε προχτές στην Κ7 με το παραφλού που άφησε ένα Κλιό. Ας μην τα δραματοποιούμε τα πράγματα...
Όσο για τον 'υποφαινόμενο', δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο δικαιολογημένη η αντίδρασή του, στο κάτω-κάτω τι έκτροπα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν? Στην απονομή ήσασταν και εσείς (σας είδα ) και είδατε ότι έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, χωρίς παράπονα και έκτροπα, ο 'ομιλών' θα τα δημιουργούσε? Ποιος ο λογος να χαλάσει την ατμόσφαιρα?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Mια ερωτηση:
Ηταν οντως Α7 το αυτοκινητο του, ή φοβαται τον ανταγωνισμο στη Ν3 και δε δηλωσε εκει?ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΕ S3 , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ .
ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΟΜΩΣ , ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΙ ΣΤΟ Ν , ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ . Ο.Κ.? -
Παντως περιμενα να τα παει καλυτερα..Τελος παντων πρωτς αγωνας με το honda ως Α7 να δουμε..
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΦΙΛΕ Τaurus ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ.
Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 52 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΚΟΥΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ 52 ΦΟΡΕΣ.Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ 15,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ
ΛΑΘΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Κ3 ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΛΛΕΣ 6 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ!ΑΠΟ ΤΗΝ Κ3 ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙΑ,ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ[ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ] ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΚΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΖΗΣΑ.ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ.Ε!ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΝΗ ΜΕ ΛΑΔΙΑ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Τώρα κατάλαβα τι εννοείτε Κ10... Μόνο που τα Κ στην ανάβαση δεν αντιπροσωπεύουν ακριβώς στροφές, αλλά σημεία κριτών. Όσο για την τσιμεντόσκονη που παρασύρθηκε από τα αγωνιστικά, αναγκαίο κακό είναι φίλε μου. Όσο για τη διαρκεια του τσιμέντου (άρα και των λαδιών), πίστεψε με, έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο και πίστεψε με, είναι μεγάλο πακέτο για τους κριτές μια τέτοια κατάσταση... Για το τι ενημέρωση είχες από την οργάνωση για τα λάδια δεν ξέρω, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση.
-
ΦΙΛΕ taurus , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 8- 10 ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ , ΤΖΑΜΙ
Υ.Γ. ΤΣΙΜΕΝΤΟ , ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ , ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΦΙΛΕ taurus , ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 8- 10 ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΘΑΡΗΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ , ΤΖΑΜΙΥ.Γ. ΤΣΙΜΕΝΤΟ , ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ , ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ
Μα αυτό που είπα κ νωρίτερα, φίλτατε APR, είναι ότι τα 8-10' δεν χάθηκαν μόνο από έναν, αλλά απ' όλους, οπότε δεν αλλοίωσαν αποτελέσματα, ούτε έβλαψαν τον συναγωνισμό... Όσο για τα ειδικά καθαριστικά μηχανήματα, ούτε καν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα τετοια... Πάντως δεν έχω δει ποτέ...
ΥΓ.: Και η τροχαία σε παρόμοιες περιπτώσεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πριονίδι έριχνε στον δρόμο και ακόμα αυτό κάνει. Και είναι η τροχαία και όχι μια (έστω και επαγγελματική) λέσχη...
-
Καλημέρα!Φιλε ταύρε υπάρχει τέτοιο μηχάνημα και μάλιστα το είχαμε στην Τρίπολη στην ταχύτητρα μοτο!APR γιάτι δεν ήρθες απο Κ3 μεριά?Ε? Μου λες?Να πείς μια καλημέρα!!!Λοιπόν όσο για τα λάδια εντάξει μην το κανουμε τόοοοσο μεγάλο θέμα!Εγώ σκουπιζα-σφουγγάριζα -με βοήθεια καλή απο αγωνιζόμενο-θεατή ας είναι καλά-ήρθε και ο Αλυτάρχης σκούπισε και αυτός,φάγαμε δούλεμα απο τοπικούς 'ρίξτε και νεράκι να κανουμε κανένα μερεμέτι'πέρασε και ξαναπέρασε ο Αλυτάρχης με το SEAT να πατηθεί και να τραβήξει και όλα αυτά με μουσική υπόκρουση απο την καντίνα το ιστορικό 'εισαι αμάρτωληηηη δεν σε θέλω πιαααά .....Τι να κάνουμε τώρα?Να αποκεφαλίσουμε τον Παπαναστασίου?Να τα βάλουμε με την οργάνωση?Η Ανάβαση ήταν καταπληκτική!Ας πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ την λέσχη!Το αξιζουν έτσι δεν είναι???
-
sorry ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
-
Εσύ έχασες! Αιγείρα???pits Αιγείρας??
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Mια ερωτηση:
Ηταν οντως Α7 το αυτοκινητο του, ή φοβαται τον ανταγωνισμο στη Ν3 και δε δηλωσε εκει?Απάντησες μόνος σου 'S3'.
-
ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ , ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ , ΜΕ ΦΡΑΠΕ-ΤΣΙΝΟ
-
ΟΚ χωρίς ζάχαρη όμως
Μια μικρή παρένθεση APR να πω τα συγχαρητήρια μου σε οοοολη την Α0.Ειδικότερα στο Λενάκι!Ελενίτσα μου τα συγχαρητήρια μου σε σένα και σε όλα τα παιδιά της Α0!Φιλιά πολλά σε όλους σας!!! -
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Καλημέρα!Φιλε ταύρε υπάρχει τέτοιο μηχάνημα και μάλιστα το είχαμε στην Τρίπολη στην ταχύτητρα μοτο!Αυτό το μηχάνημα το έφερε η λέσχη ή ήταν του αεροδρομίου? Και αν το έφερε η λέσχη, για τι κόστος μιλάμε? Όσο επαγελματική και αν είναι η λέσχη, συμφέρει κάτι τέτοιο? Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν, απλές απορίες μου είναι, προσπαθώ να τα ζυγίσω λίγο στο μυαλό μου...
Και για να αναφερθούμε και λίγο στα γεγονότα της ανάβασης, κατ' αρχήν ο καλός Θεούλης μας έδωσε έναν πολύ καλό καιρό και αποφύγαμε.... το πλατσούρισμα!!! Ο κόσμος ήταν πολύς, εκδηλωτικός και σχετικά πειθαρχημένος (με ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα). Όσο για τους αγωνιζόμενους, μάλλον τους πείραξε η μακρόχρονη αποχή, αλλιώς δεν εξηγείται το πόσο μπριζωμένοι ήταν οι περισσότεροι... (ήθελα άλλη έκφραση σε '...μένοι' να βάλω, αλλά δεν κάνει... ) Στην Κ8 είδαμε περάσματα που μας έκαναν να οπισθοχωρήσουμε, άλλα που μας έκαναν να 'προσκυνήσουμε', αλλά και γλίστρες που μας έκαναν να τρομάξουμε. Ξεχωρίζω μακράν τον ΜΑΥΡΟ που έκανε τα όργια, τον Παπανικολάου που πέρασε καθαρά και χωρίς αύριο, τα 2 ΑΧ (το πορτοκαλί και το άσπρο τουμπανιασμένο), το 106 (δεν θυμάμαι ποιο ήταν) που πήρε όλη τη στροφή με τις δυο ρόδες, αφού χτύπησε στο τσιμέντο στο γεφυράκι, για να προσγειωθεί φίλλερ στα λάστιχα (ακολούθησε παρατεταμένο ΟΥΦ!!! ), τα σέι που περνάγανε αέρα, το μίκρα που ξύρισε τη ρίζα του δέντρου στο εσωτερικό της στροφής, αλλά και το Κόρσα που το Σάββατο γλίτωσε σίγουρη έβγα στην αριστερή πριν το αλματάκι και το τσίνκουε που σταμάτησε ένα χιλιοστό πριν την πτώση στο χαντάκι, ύστερα από φρενάρισμα περίπου 20 μέτρων, έκανε όπισθεν και έφυγε καταχειροκροτούμενο.
Και άλλα πολλά έγιναν, ήταν πολύ επεισοδιακός αγώνας από θέμα αγωνιστικών συμβάντων, μάλλον η μακροχρόνια αποχή από τους αγώνες βλάπτει σοβαρά την ψυχική ισορροπία. Αντε και του χρόνου!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
...Εγώ σκουπιζα-σφουγγάριζα -με βοήθεια καλή απο αγωνιζόμενο-θεατή ας είναι καλά-ήρθε και ο Αλυτάρχης σκούπισε και αυτός,φάγαμε δούλεμα απο τοπικούς 'ρίξτε και νεράκι να κανουμε κανένα μερεμέτι'πέρασε και ξαναπέρασε ο Αλυτάρχης με το SEAT να πατηθεί και να τραβήξει και όλα αυτά με μουσική υπόκρουση απο την καντίνα το ιστορικό 'εισαι αμάρτωληηηη δεν σε θέλω πιαααά .....ΤΙ ΦΑΣΙΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!
ΟΧΙ Ο ΤΟΝΙ Ο ΛΑΝΤΖΑ ΦΑΣΙΝΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mια ερωτηση:
Ηταν οντως Α7 το αυτοκινητο του, ή φοβαται τον ανταγωνισμο στη Ν3 και δε δηλωσε εκει?ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΕ S3 , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ .
ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΟΜΩΣ , ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΙ ΣΤΟ Ν , ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ . Ο.Κ.?ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ Α ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Ν?????
ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ APR!!!
-
Ναί ναί είμαι μια καλή νοικοκυρά πάνω απ'όλα!Άσε να αποκαλύψω και κάτι:Τσεσμελή είναι το πατρικό μου, Λάντζα Φασίνα είναι του συζύγου
3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ ΕΝ ΕΤΗ 2005................