-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Quartz grey φαίνεται αυτόκαι εγώ έτσι λέω. Το ωραίο με αυτό το χρώμα και το cappuccino biege είναι ότι κάνουν παιχνίδια με το φως. Μπορούν να πάρουν διάφορες αποχρώσεις
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Quartz grey φαίνεται αυτό
Εμένα μου φαίνεται οτι είναι το business grey
-
Δε νομίζω γιατί το βλέπω να μπλεδιζει λίγο ενώ το business grey είναι πιο σκούρο.
Αν ακούει ο ιδιοκτήτης (μεσημέρι δικαστήρια) ας μας απαντήσειSent from my iPad using Tapatalk
-
Σιγουρα είναι business grey
Παρηγγειλε καποιος την ασύρματη κάμερα από το alli. Με προβληματίζει το τελωνείο... -
Ο χρήστης cac έγραψε:
Παρηγγειλε καποιος την ασύρματη κάμερα από το alli. Με προβληματίζει το τελωνείο...Εγώ
Όταν έρθει θα σου πω -
Και εγώ την παρήγγειλα πριν λίγο. Θα ενημερώσω όταν έρθει.
Λογικά τέλη του μήνα θα έρθει και το αμάξι.περί χρωμάτων... Νομίζω πως το cappuccino beige είναι το πιο ωραίο. Αν μπορούσα θα άλλαζα από ασημί σε αυτό.
-
Ερώτηση...
1)πρέπει να πάρουμε pal ή ntsc κάμερα?
2)πρέπει να πάρουμε την ασύρματη με το μπλε καλώδιο??
If your DVD or monitor have reverse trigger line,please pay for extra 2USD for wireless receiver with blue line(the blue line will be connected to your DVD or monitor's reverse trigger line),view the follow picture,(click here or the picture and pay for 1USD),if you don't pay for it,we will send according to your order, -
Ο χρήστης marios981 έγραψε:
Ερώτηση...
1)πρέπει να πάρουμε pal ή ntsc κάμερα?
2)πρέπει να πάρουμε την ασύρματη με το μπλε καλώδιο??
If your DVD or monitor have reverse trigger line,please pay for extra 2USD for wireless receiver with blue line(the blue line will be connected to your DVD or monitor's reverse trigger line),view the follow picture,(click here or the picture and pay for 1USD),if you don't pay for it,we will send according to your order,Αυτή εδώ -> http://dr.klou.gr/neMj sony ccd wireless DVD
-
Thanoss γραφει παρακατω να επιλεξουμε αν θελουμε pal ή ntsc (default) και λιγο πιο κατω για το extra καλωδιάκι που αφορα το reverse trigger line
Ξέρει κανείς????? -
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Παρηγγειλε καποιος την ασύρματη κάμερα από το alli. Με προβληματίζει το τελωνείο...Εγώ
Όταν έρθει θα σου πωμε ποιο ταχυδρομείο την παραηγγειλες?
-
Καλησπερα!! Θα ηθελα να κανω δωρο στον αντρα μου τα τριμακια τα ινοξ αλλα ειδα οτι ειναι με αυτοκολλητη ταινια. Γνωριζουμε τι γινεται οταν θα βρεχει η με τον καύσωνα; Παιζει να ξεκολησουν και να μινει κολλα επανω; Εχτες παραγγειλαμε το αυτοκινητο σε lava blue. Επισης απο την αντιπροσωπια μας δινουν δωρο φιμε η συναγερμο. Σκεφτηκαμε να βαλουμε τα φιμε και εχουμε δικο μας εμπιστο ατομο να περασει συναγερμο. Πως σας φαινεται σαν σκεψη; Εχετε να προτείνετε καποιον συναγερμο; Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
-
Ο χρήστης giotavan έγραψε:
Καλησπερα!! Θα ηθελα να κανω δωρο στον αντρα μου τα τριμακια τα ινοξ αλλα ειδα οτι ειναι με αυτοκολλητη ταινια. Γνωριζουμε τι γινεται οταν θα βρεχει η με τον καύσωνα; Παιζει να ξεκολησουν και να μινει κολλα επανω; Εχτες παραγγειλαμε το αυτοκινητο σε lava blue. Επισης απο την αντιπροσωπια μας δινουν δωρο φιμε η συναγερμο. Σκεφτηκαμε να βαλουμε τα φιμε και εχουμε δικο μας εμπιστο ατομο να περασει συναγερμο. Πως σας φαινεται σαν σκεψη; Εχετε να προτείνετε καποιον συναγερμο; Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!Καλοτάξιδο!
Τι έκδοση πήρατε;Lava blue θα έπαιρνα κι εγώ αλλά μου είπαν τότε ότι καταργήθηκε!!
σχετικά με τα τριμάκια χρωμίου τα πηρα κι εγώ, λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα με καιρικες συνθηκες, αλλά το ποσο ανθεκτικά είναι μόνο ο χρόνος θα το δείξει.
Ένα σχετικό Φιμέ πάντως έχει το αυτοκίνητο. Εννοείς μεμβράνες φιμέ Ηλιοπροστασίας;
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
Όταν έρθει θα σου πωμε ποιο ταχυδρομείο την παραηγγειλες?
China post registered air mail
-
Έγινε κι από μένα η παραγγελία της κάμερας. Όπως και η θήκη για το υποβραχιονιο. Για τα trim κρατήθηκα και δεν τα παρήγγειλα. Όσες φορές έχω παραγγείλει από Κίνα μεριά δεν έχει χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο. Ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει ο alextsis που την ανακάλυψε πρώτος και λογικά θα την έχει παραλάβει ήδη.
-
Εχουμε παραγγείλει την 4X2 1.4 TSI 125 PS εκδοση. Ναι εννοω τις μεμβρανες ηλιοπροστασιας. Το lava blue το ειχε ο Σφακιανάκης στην εκδοση του style και ηταν πολυ ομορφο.
-
Παιδιά λόγω ταξιδιού εξωτερικό θα σας κάνω παρουσίαση σε όλα αναλυτική σε 6-7 μέρες που θα γυρίσω . Έχω παραλάβει όλα Α αντικείμενα που έχω αναγράψει και θα αναιβεσω φωτό και γνώμη για την ποιότητα κτλ. Τα trim ειναι τέλεια ανθεκτικά απο stainless steel και άπαξ κολλήθουν σωστά δεν παίζει να ξεκολλήσουν με τίποτα . ( σωστό κόλλημα με θερμό πιστόλι)
-
Επίσης για την καμερα μην τρελένεστε διοτι το σύστημα bolero μας καο γενικά όλα τα νέα συστήματά τέτοιου τύπου κάνουν αυτόματο switch απο ntcs σε pal και αντίστροφα . Οςο για το extra dollar για τις γραμμές δεν χρειάζεται έχω ρωτήσει τον seller .
-
Περιμένω παραλαβή οχήματος πρώτο 15 νιημερο Δεκεμβρίου με bw 47 εβδομάδα έτους
-
Ο χρήστης alextsis έγραψε:
Παιδιά λόγω ταξιδιού εξωτερικό θα σας κάνω παρουσίαση σε όλα αναλυτική σε 6-7 μέρες που θα γυρίσω . Έχω παραλάβει όλα Α αντικείμενα που έχω αναγράψει και θα αναιβεσω φωτό και γνώμη για την ποιότητα κτλ. Τα trim ειναι τέλεια ανθεκτικά απο stainless steel και άπαξ κολλήθουν σωστά δεν παίζει να ξεκολλήσουν με τίποτα . ( σωστό κόλλημα με θερμό πιστόλι)εμείς που δεν πιάνει το χέρι μας που να πάμε να μας τα περάσουν;
-
Thanoss θα πρότεινα στην αντιπροσωπεία με το που θα το πάρεις. Να τους το πεις από πριν να ξέρουν και δε νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skoda Kodiaq