-
Εντυπωσιακό προβλέπεται κι αυτό το Κένταυρος. (Βασικό ρόλο παίζει το φυσικό τοπίο και η γεωγραφική τοποθεσία του αγώνα και όχι τόσο η οργάνωση, κατά τη γνώμη μου)
Κι απ'ότι ακούγεται, χωρίς ΓΛΑΦΥΡΑΙ, αλλά με ΠΟΡΤΑΡΙΑ. Κι ετσι πως ακούγονται αυτά, ακούγονται κι άλλα, για κάποιους που είδη γνωρίζουν τις ειδικές και τη φορά του αγώνα και είναι είδη εκεί και ανεβοκατεβαίνουν το βουνό μαζί με τους Κενταύρους....
Για να προσέξει η οργάνωση... -
Εντυπωσιακό προβλέπεται κι αυτό το Κένταυρος. (Βασικό ρόλο παίζει το φυσικό τοπίο και η γεωγραφική τοποθεσία του αγώνα και όχι τόσο η οργάνωση, κατά τη γνώμη μου)
Κι απ'ότι ακούγεται, χωρίς ΓΛΑΦΥΡΑΙ, αλλά με ΠΟΡΤΑΡΙΑ. Κι ετσι πως ακούγονται αυτά, ακούγονται κι άλλα, για κάποιους που είδη γνωρίζουν τις ειδικές και τη φορά του αγώνα και είναι είδη εκεί και ανεβοκατεβαίνουν το βουνό μαζί με τους Κενταύρους....
kai giati les akougetai kai den les LEW oti kapoioi kanoun dokimes kiolas.Kai giati to les se mas kai den to les stous antrwpous tis lesxhs.Katantaei vareto kathe fora prin apo kathe agwna na diavazeis ta idia kai ta idia. Epitelous ................
-
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
kai giati les akougetai kai den les LEW oti kapoioi kanoun dokimes kiolas.Kai giati to les se mas kai den to les stous antrwpous tis lesxhs.Katantaei vareto kathe fora prin apo kathe agwna na diavazeis ta idia kai ta idia. Epitelous ................Λέω ακούγεται γιατί....ακούγεται. Το λέω εδώ για να το ακούσουν όλοι - και η λέσχη της οποίας δουλειά είναι να βρει ποιοί και γιατί.
Απλά μου τη δείνει όταν βλέπω ανθρώπους να κλέγονται γιατί δεν κάναν δοκιμές και στη πραγματικότητα έχουν οργώσει το βουνό.
Τουλάχιστον να έχεις τα κότσια να πεις ότι τις έκανες. -
zoume sthn ellada.......... auto ta leei ola,pote kai kanenas den tha pei pws ekane paranomes dokimes.
-
ΑΑΑ! ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡHΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΣΦΥΡΑΝΕ ΑΝΕΜΕΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!
Τα τέσσερα περάσματα
Τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε
Μέσα στην ειδική σαν οδηγοί θα κλείσουμεΣε παρακαλώ, πες μου αν θέλεις κάτι
Πέρασες εσύ ποτέ έκτη σανιδάτη
Σε παρακαλώ, πες μου κάτι ακόμα
Πηδήχθηκες να κρατηθείς σε βρεμένο χώμαΤι να πούμε τι, τι να οδηγήσουμε
Πού θα πάμε πού να τα δοκιμάσουμε
Με μισή καρδιά τι να πρωτοφτιάξουμεΣε παρακαλώ...
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΙΑΣ Γ@ΜW ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ!
-
Καταρχην να χαιρετησω ολο το φιλοθεαμον κοινο των ελληνικων αγωνων.
Εχω κι εγω η κακομοιρα μερικες ερωτησουλες και επειδη τον τελευταιο καιρο πηρα και laptop μπορω να συνδεομαι με την ανεση μου απο τον καναπε του σπιτιου μου οποτε..Αγαπητε nik,
πολυ γλαφυρη η παρουσιαση αυτου του κλασικου πλεον αγωνα ονοματι ραλι ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, σ' ευχαριστουμε θερμως..
Με τα οσα γραφεις για τις παρανομες δοκιμες συμφωνω αλλα εχω καποιες ενστασεις :
πρωτη : οι αλλαγες του φετινου ραλι δεν αυτες που αναφερεις, ασε που τους εχεις βαλει να κανουν δοκιμες σε αλλ' αντ' αλλων ειδικες..
δευτερη : καλως καταγγελεις τους παρανομως γνωριζοντες και επιχειρουντες των δοκιμων αλλα η αναφορα σου και μονο στις επικειμενες αλλαγες του ραλι, εστω και λανθασμενες, σου αφαιρει το δικαιωμα δια να ομιλεις, νομιζω.. και ξερεις γιατι? επειδη κι εσυ ενδιαφερθηκες απ' οτι φαινεται να μαθεις.. οχι τιποτα αλλο δεν συμμετεχεις, που να ετρεχες δηλαδη τι θα κανες..
τριτη : ειναι πολυ σημαντικη η συμμετοχη σου στο Ακροπολις, αλλα απο εναν οδηγο που τιμα την χωρα του σ' αυτον τον παγκοσμιο και ιδιαιτερα σημντικο θεσμο, θα περιμενα περισσοτερη σοβαροτητα και υπευθυνοτητα..
τελος, ευχομαι να πανε ολα καλα για ολους και ελπιζω το θεαμα να μας αποζημειωσει και να το απολαυσουμε
μια ευαισθητοποιημενη θεατης και λατρης των αγωνων ραλι..
φιλακια
-
Ο χρήστης bouboulina έγραψε:
Αγαπητε nik,
πολυ γλαφυρη η παρουσιαση αυτου του κλασικου πλεον αγωνα ονοματι ραλι ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, σ' ευχαριστουμε θερμως..
Με τα οσα γραφεις για τις παρανομες δοκιμες συμφωνω αλλα εχω καποιες ενστασεις :
πρωτη : οι αλλαγες του φετινου ραλι δεν αυτες που αναφερεις, ασε που τους εχεις βαλει να κανουν δοκιμες σε αλλ' αντ' αλλων ειδικες..
δευτερη : καλως καταγγελεις τους παρανομως γνωριζοντες και επιχειρουντες των δοκιμων αλλα η αναφορα σου και μονο στις επικειμενες αλλαγες του ραλι, εστω και λανθασμενες, σου αφαιρει το δικαιωμα δια να ομιλεις, νομιζω.. και ξερεις γιατι? επειδη κι εσυ ενδιαφερθηκες απ' οτι φαινεται να μαθεις.. οχι τιποτα αλλο δεν συμμετεχεις, που να ετρεχες δηλαδη τι θα κανες..
τριτη : ειναι πολυ σημαντικη η συμμετοχη σου στο Ακροπολις, αλλα απο εναν οδηγο που τιμα την χωρα του σ' αυτον τον παγκοσμιο και ιδιαιτερα σημντικο θεσμο, θα περιμενα περισσοτερη σοβαροτητα και υπευθυνοτητα..
τελος, ευχομαι να πανε ολα καλα για ολους και ελπιζω το θεαμα να μας αποζημειωσει και να το απολαυσουμε
μια ευαισθητοποιημενη θεατης και λατρης των αγωνων ραλι..
φιλακια
Κατ αρχάς υπεραγαπώ το Κένταυρος σαν αγώνα, απλά είναι υπερεκτιμημένος σαν οργάνωση κατά την άποψή μου (και την εμπειρία μου).
Επίσης, δεν τους έβαλα εγώ να κάνουν δοκιμές και δεν ξέρω εάν είναι αυτές οι ειδικές και ούτε πώτησα και ούτε που με νοιάζει, αφού δεν θα λάβω μέρος. Γράφω αυτά που άκουσα.Δεύτερον, και να έτρεχα δεν έχω το χρόνο, τα χρήματα αλλά βασικά τη διάθεση να κάνω πολλά δοκιμαστικά. Είμαι απο αυτούς που τα βαριούνται και από αυτούς που δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, αλλά η εξέλιξη και η διασκέδαση. Είμαι φίλος με τους περισσότερους αντιπάλους μου. Προτιμώ το Prima Vista παρά την ειδική ''Πίστα''.
Ούτε είμαι κατά των πολλών δοκιμών ανγκαστικά. Απλά εγώ προτιμώ τις λίγες δοκιμές, ίσως επειδή με βολεύει και βαριέμαι. Ίσως επειδή έχω μια πιο ρομαντική διάθεση για τους αγώνες. Ακόμη και από τον καιρό των μη περιορισμένων περασμάτων, πάλι τα ίδια έκανα. Όποιος μπορούσε να κάνει περισσότερα μεγιά του μεχαρά του. Αλλά μην ΚΛΕΓΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΙΓΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και οι άλλοι όργωσαν τα βουνα!!!
Και ακόμη περισσότερο να προσέχουν όσοι είναι οργανικά μέλοι οργανόσεων, συνδέσμων, ομίλων, να δίνουν το ΚΑΛΟ και όχι το ΚΑΚΟ παράδειγμα.Τα λέω όλα αυτά γιατί βαρέθηκα να μην μιλάω και να λέω 'δε βαριέσαι..στην Ελλάδα ζούμε'
Ε λοιπόν την Ελλάδα την κάνουμε εμείς οι ΄ίδιοι... ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ εσύ? ΔΕΒΑΡΙΕΣΑΙ και η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας... -
ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΤΟ ΨΕΜΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ......ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ,ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ? ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ..... ΦΙΛΕ ΜΑΣ nik ?
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΗΛΙΘΕΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ , ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ , ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΚΙΣΤΕ ΜΕ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ , ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΩ ΑΠ'ΕΞΩ .......ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ , ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΕΙΜΠΟΥΚ ΤΟΥ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ
-
-
ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΠΕΡΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ , ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΙΜΣΤΟΡΥ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ
-
Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες γυναικείες συμμετοχές :0)
-
Eπ και εμείς εδώ τι νομίζετε ότι κάνουμε?????
-
..ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ. ΤΟΣΑ SUPER 1600, AΛΛΑ ΤΟΣΑ EVO.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ....
-
Μου αρέσει η τοποθεσία σου: Παράδεισος
-
ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΕΝΝΟΕΙ ΝΙΚΟΛΑΚΙΙΙΙΙΙ Η ΕΒΟΥΛΑ !!!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΕΝΝΟΕΙ ΝΙΚΟΛΑΚΙΙΙΙΙΙ Η ΕΒΟΥΛΑ !!!!!Το έπιασα βρε APR....
Απλά το τόνισα λίγο παραπάνω γιατί μου άρεσε ο συνδιασμός ΕΥΑ > ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ....
Κόλαση το κάναμε
-
φέτος πάω θεατής... 450 για συμμετοχή ούτε για πλάκα....
όχι τίποτε άλλο, έχει αρχίσει να μου αρέσει να βλέπω και πάλι αγώνες από έξω
-
ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΗΣ ΝΙΚΟ , ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ , ΠΑΛΙ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ