-
[quote='glf']
Μου πήγε πολύ καλά και... τυχερά και πήρα 3η γενικής και 1η F3 μετά την ευγενική παραχώρηση της θέσης απο τον Αργυρίου
[quote]
Καμία παραχώρηση, είσασταν πάρα πολύ καλοί , και εμείς με τη σειρά μας κυνηγούσαμε το maxi και... τετακέ 10 μέτρα πριν το flying.
Όσο ζούμε μαθαίνουμε...
Για την ακύρωση της τελευταίας ειδικής θα συγκρατηθώ και δεν θα σχολιάσω γιατί σηκώνει πολύ κουβέντα.
Ένα μόνο θα πω, ένιωσα απίστευτα άσχημα να βλέπω τον κόσμο που είχε ανέβει μέσα στην ομίχλη και στην υγρασία....
Ελπίζω το ίδιο άσχημα να ένιωσαν και οι ιθύνοντες (που δεν το πολυπιστεύω...) -
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ
-
Ο χρήστης diafas έγραψε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕίναι κρίμα ένας τόσο ωραίος αγώνας να μήν έχει την αντίστοιχη προσοχή. Πέρσι βέβαια όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα λόγω και του ότι ο αγώνας συμπεριλαμβανόταν στο Κύπελλο ασφάλτου Ελλάδος.
Δεύτερη φορά πρόβλημα με το ασθενοφόρο στο Σελι....χμμμ κάτι δεν πάει καλά . Κρίμα και για τους θεατές που όπως έμαθα ήταν πολοί.Κρίμα που δεν μπορέσαμε να είμαστε μέσα στις συμμετοχές λόγω προετοιμασίας του αυτοκινήτου ενόψει της συμμετοχής μας στο Ακρόπολις.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
-
..μου φαίνεται οτι πρόπερσι ήταν το πυροσβεστικό !!!!
εγώ πάντως.... σεβάστηκα τους θεατές στο Σέλι είχα και παραγγελιά ένα χειρόφρενό.... μια χαρά
hyperion γιατί να μη κάνουμε κουβέντα ? χώσε χώσε !!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
..μου φαίνεται οτι πρόπερσι ήταν το πυροσβεστικό !!!!εγώ πάντως.... σεβάστηκα τους θεατές στο Σέλι είχα και παραγγελιά ένα χειρόφρενό.... μια χαρά
hyperion γιατί να μη κάνουμε κουβέντα ? χώσε χώσε !!!
Γιατί αν ανοίξουμε αυτή την κουβέντα, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες μαύρες (κατάμαυρες) παλιότερες ιστορίες που πίστεψέ με ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βγουν εδώ δημόσια.
Θα τα πούμε κάποια στιγμή κατ'ιδίαν.
-
οκ. ....για να μαθαίνουν οι νεότεροι
11o ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ